3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Marc71
    Hát nem tudom... Én még csak tavaly ősszel ismerkedtem meg a Shift 1 -el, addig nem vonzottak a 15 éveseknek szóló underground-mostwanted-burnout féle fekareppes menőcsávós beépülősdis kékneonos idióta needforspeedek.
    Nem szokott érdekelni a grafika, de a Shift 1 nagyon megfogott a demo-ban, elkezdtem vele játszani. Annyira bejött, még - igaz csak egy egyszerű - kormányt is vettem hozzá. Máig heti jópár órát tolok vele.

És most itt van a 2, amit nagyon vártam. Persze most még csak "flower-shop" verzió van, - semmit sem veszek meg enélkül, (az egyes shift persze azóta már megvan) - de felemásak a tapasztalatok.

Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a grafikától. Az előd pöpecen fut a gépemen akadás nélkül full létszámos versenyen is, max felbontásban, a monitornak használt 97cm-es fullhd tévémen.
    Namost amikor megláttam a 2-őt, azthittem rosszul látok. Most én vagyok a vaksi, vagy tényleg ennyivel trébb (najó... másabb) a graf?? Minden olyan idióta színes, műanyagszerű, valahogy a textúrák ócskábbak. Ezzel még okés is lennék, dehogy az aszfalt és a szegélykövek is olyan furák... A piros- fehér kövek valami ordenáré vásáriak, élénkek, ahogy sok más szín is. Olyan bazári... Vagy olyan supermáriószerű konzolbigyó érzésem van.

Az előd valahogy sokkal valószerűbb volt - a replay már-már tévéközvetítésszintű -, kopottab (jobban kidolgozott!) aszfalt, szegély, szalagkorlát, kőkorlát, valószerűbb színek, stb.

Ezért kérdem komolyan, hogyan lehet erre azt mondani (sokhelyütt olvastam) hogy jobb a grafika???!!

A játékmenetről.
    Erről sokat nem tudok mondani, másabb mint az előd, szokni kell nyilván az irányítást, stb.

Viszont zavaró, hogy autolog nélkül nincs mód több playernek játszania különböző profilokkal. Vagy csak én nem találtam? Mi a családban többen is játszunk az előzővel, ott ez egyszerű - autolog nélkül is. Magyarán ha nincs net, nincs játék több playernek. (nyomok én egy futamot, aztán nyom a gyerek is a saját beállításaival, karrierjével...)

Mag hogy még quick race-ben sincs szabad autóválasztás???? Akkor minden autót meg kell vennem, ha poénból csak ki akarom próbálni? Miezmár???

Meg a menü az idióta gombokkal - pozitív viszont hogy ez már mkezeli az egeret.
    Valamint a videók kiborítóak. Miért kell nekem azokat nézni??? Skip??? Nem vagyok 15 éves, hogy percekig halgassam m ilyen menő vagyok/vagyunk. Nem baj hogy vannak de lehessen már ugrani...

Szóval erősen gondolkodok a megvételen, pedig már félre is van a pénz rá, de most nagyon nem tudom.

Legfőbb bajom a grafika (tudom hülye vagyok, mit érdekel, ha jobb a verseny...), egyszerűen nem értem, miért nem volt jó az előző. Én pont nem vártam hogy azon babráljanak, pláne nem így.

Na bocs, ez hosszú lett.
  • fatallerror
    na meg lehet h minden rásegítés bevan kapcsolva, az ilyen bénáknak mint én rásegítéssel kéne játszani de én akarok fékezni ne a gép akarjon...
    körversenynél meg néha olyan szépen veszem a kanyart h ámulok h de ügyes vagyok és míg örülök közben nekimegyek a falnak xD
    néhány begyakorolt pályán megvan az első hely vagy a dobogó de még csak az 5. szintnél tartok.
    végülis a dirt 2nél is úgy kezdődött h először örültem h végigmentem a pályán aztán örültem az 5. helynek aztán meg mire a végére értem első helyen nyomtam mindent, remélem itt is így lesz mert tetszik a játék de mégsem szórakoztat eléggé a bénaságom miatt :/
  • fatallerror
    tarthattam én akárhogy, elszabadult a jármű :D
    vmikor meg több kör is sikerült pedig ugyanúgy csináltam
  • Willi Betz
    Köszi! Közben megtaláltam:)
  • Bullitt
    Youtube-ra nyilván senki nem teszi fel az előtte történt próbálkozásaikat. Nyugi, majd belejössz, csak gyakorolni kell. :D
  • lolSL
    akkor rossz irányba tartod a kormányt
  • fatallerror
    na végre először keményen felbaszott a játék, 34 percig tartott míg összedrifteltem azt a kurva 400 pontot, próbáltam úgy csinálni ahogy a csávó mondja de épphogy hozzáérek a gázhoz már forog körbekörbe
    youtube-on meg azt látom h félkézzel röhögve lenyom első helyen mindenki minden versenyt én meg ekkora szerencsétlen vagyok
  • Muttley
    jó= kinek mi a jó
    olcsó= relatív
    váltós= mindegyik az, kérdés milyen és azon belül is mennyire jó :)
    szóval így nehéz :D
  • ToMM23
    Sziasztok ! Akinek esetleg ATI HD3650 512MB os vga ja van annak milyen beállításokkal fut a Shift2 ? mert nekem nagyon sokszor észrevehetően lassú :S
  • The Protector
    Engem olyan kormány érdekelne ami viszonylag jó,olcsó,és váltós.
  • Muttley
    xp 10-11 környékén
    mclaren mp4-12c-vel kell menni egy rohadtat invitational-en a 20.73km-es teljes körön
    elsőre naná, h utolsó lettem

#1731:
    ezt, ha még nem olvastad, akkor... :)
    Logitech Driving Force GT alá ne add, ha jót és tartósat akarsz
  • pxxl
    nézz szét hardveraprón, vagy újat is lehet venni 10 körül pl force ex-et. az jóa :)
  • oppenheimer
    Még egyszer megkérdezem, hátha kapok választ. Hol lehet olcsón, normális kormányt venni? Nem kell nekem G25 meg egyéb profi cuccok, csak annyi kell, hogy rendesen használható legyen. A mostani kormányomnak túl nagy a holttere és emiatt nem tudok vele játszani.
  • tomsolo
    LOL!

Lehet ki se bontom a dobozból...
  • darki81
    sajnos nem..
  • URH
    Esős időjárási viszonyok végül kerültek a játékba?
    :S
  • The Protector
    Nah sikerült kipróbálnom a játékot.Eddig nagyon fasza lett.Jobb az irányítás sokkal,tetszik a sisak kamera is.
    Eleinte nagyon furcsa volt h arra néz az emberke amerre kanyarodik,egy picit zavaró volt.

Lenne egy kérdésem.
    Én vagyok balfék vagy mi?Mert tisztán zölddel jelzi a kanyart,úgy megyek h be is tudom venni de aztán nem kanyarodik rendesen.Úgy értem mint ha nem tekeredne a kormány akkorát mint kéne.Gamepaddal nyomom(az nem meglepő h nincsenek benne köztes tekerések,azaz ha félig húzom az analógot akkor csak félig tekeri)

• antgecc
    sensitivity-ken kellhet állítani, nem?
  • darki81
    nekem is az sajna, és eddig még nem találltam meg hol lehetne fénytadni...

de ha az árnyékot kikapcsoljuk, valamivel világosabb lesz szerintem, de azt meg nem akarom.
  • Magnum PI
    huppsz :) *u
  • Willi Betz
    Nordschleife mikor válik elérhetővé?
  • pxxl
    "szóval nem túl fan"

hát nem ventillátor az tuti :D
  • pxxl
    állítsd át win-ben :D
  • Magnum PI
    Hali, a váltás nektek is késik egy kicsit? Tegnap próbáltam H-váltóval + manuális kuplunggal és hát elég érdekesen történnek a dolgok. Berakom sebességbe és kb 1mp mire magában a játékban is megtörténik a váltás, de akkor én már javában taposom a gáz szóval nem túl fan :S.
  • priluki
    Nekem annyi a bajom ,hogy rohadt sötét a kép és nem tudom világosítani.. azzal a beállitással meg nem vettem észre hogy változna. Van 3 variácio azt ennyi?!
  • priluki
    jaja nekem is:)
  • darki81
    nane
  • xxxpaulxxx
    Hatalmas játék!:D
    Féltem, hogy nem fog jól futni, mert mindenki mondja itt, hogy akadozik... szerintem kisebb a gépigénye, mint az első résznek és mégis szebb... maxon akadás nélkül megy, nem úgy, mint az előző:)
  • darki81
    a legtöbb küldetést 20-30x is ujra kell kezdenem, mert az első vagy a 2ik kanyarnál balesetet csinállnak ezek a botok :D
    vagy előre engedem őket, és egyesével próbálkozok, de úgy meg meredek a cucc:D
    easyre meg nem akarom letenni...:D

De ennyit a küldetésbaromságról! Holnap már mehet az online :P
  • Bullitt
    Jön valaki innen szombaton Corvin moziba Shift 2-zni? Részletek flyeren.
    Mi is kint leszünk, a Gamestarosok, ráadásul tök ingyenes a cucc, érdemes eljönni! :)
  • Prince23
    Hát jah, a prezentációkat is kormánnyal mutatták be EA-nél. Tommy Millner stb. híres személyekkel
  • tomsolo
    "Semmi árkülönbség nincs köztük valójában."

Hát én 7.9 K ért kaptam 9 890 Ft értékű Limited editiont plusz egy ajándék SHIFT 1-et.
  • Bullitt
    Ha előrendelted, limited editiont kapsz. Az előrendelt NFS-ek=Limited Edition. Semmi árkülönbség nincs köztük valójában.
  • fatallerror
    jó nehéz ez gamepaddal is, legalábbis nekem a pályán maradni is bravúr nemhogy zöld pipás legyen minden kanyarom.
    ehhez tényleg kormány kell, gamepaddal nem lehet teljesen eltekerni a kormányt
  • Muttley
    KexBoxon szerencsére stabil 9.0 pont, mert hát ugye ott a gépigény...
    drift gyakorlás = Gymkhana feeling =
  • minimize
    dettó ugyan ez, NEM a limitedet kértem, olcsóbb is, plusz Shift1 mellé.
    cd galaxis-tól.
  • Prince23
    Hát jah még bele kell jönnöm, fura billel. Amúgy első 15 perces videómat nézted? az kész katasztrófa volt:D
  • tomsolo
    LOL, megjött a futár az ipontól meghozta a stuffot nézem:
    LIMITED EDITION + SHIFT 1.

Az akcióban a sima volt + shift 1-el. Vagy mindenki Limited Editiont kapott?

• tomsolo
    Én azért már előre levontam két pontot, hogy játék közben nem lehet állítani kb semmit. Nálam eddig 8-ról indul.
  • darki81
    engem az érdekellne, hogy olyan távolságban lássam a műszerfalat, mint sisakkal!
    a másik meg az hogy mindenkinek olyan sötét a műszerfal? alig látni valamit..
    a belső árnyékot hogyan lehet kikapcsolni?