Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik lehetõség, hogy egy totál igazad lenne,
ha éppen nem full-tévednél 😄 😛
Just do it :)
HUN Becse
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A pontok az összességet mutatják,tehát hogy mennyire van összerakva a játék.Grafika,játékélmény,fizika stb.Eddigi videók alapján szerintem így néz ki a játék,persze igazán csak akkor lehet majd véleményt mondani,ha már mindenkinek megvan és saját maga kipróbálta.
Én nem vagyok nagy szim fan,nincs kormányom,régen pc-hez volt,akkor sokat toltam kormánnyal autós gémeket,de igazán csak a gt legends meg az RBR voltak ami tetszettek.A nagyon hardcore játékokhoz kevés vagyok és nincs türelmem ahhoz,hogy azzal menjen el az idõ,hogy végre be tudjak venni egy kanyart.
Plusz xboxhoz számomra nincs rendes kormány,az alap kormányt már nem gyártják,volt olyanom és nem tetszett.Mindig is jobban szerettem a botváltós kormányokat,csak a fanatec lenne,arra viszont nincs jelenleg keretem.
Egy biztos:én jól fogok ezzel is szórakozni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ajánlom mindkét oldalt, elõbbi számolja mivel mennyit játszottál, utóbbin meg pontozni, listázni, profilt csinálni, értékelni, etc.
ha mindkettõn regelve vagy, FUSE member leszel, és a gamespoton a játékok adatlapjánál többek közt látszik, azaz hozzáadódik, hogy te mennyi idõt játszottál az adott játékkal.
Ha valaki fenn van, vagy regel, jó lenne pár ismerõs arcnak az aktivitását, illetve kedvenceit látni. 😊
itt vannak az elérhetõségeim: raptr és gamespot
jelöljetek be vagy akármi. 😊 én is nemrég óta vagyok tag, aztán azért ilyen szerény még csak a lista, valamint "kevés az óra".
ON
magyar Gamestarban mit írtak a SHIFT2-rõl? olvasta valaki? Egy cikk miatt nincs azért kedvem megvenni a lapot, online kifizetnék érte egy potom összeget, de majd ezret sajna nekem, így nem ér.
amúgy gyerekek. felejtsük el, hogy az SHIFT 2 arcade játék..! szimulátor. ezerszer leírták, így is reklámozzák, és az is lesz. a kérdés, az annyi, hogy mennyire lesz jó szimulátor.
mint mondtam náama F1 2010 fizikát nézve 4/10, GRID 5/10, Shift 7/10, SHIFT 2 meg valszeg 8-as.
Más: szememben az az arcade ha valamit billrõl is teljesen normálisan el tudok vezetni, illetve, ha nem is az a program célja, hogy megtanuljak normálisan vezetni, hanem csak úgy végigszántok ész nélkül a pályán, olykor az ellenfeleket is simán kiszorítva, lökve...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
#1388 szerintem ha bemegyünk az alagútba 200-al, akkor ott majd a plafonon is mehetünk XD
elötte meg van 1 kis koccanás. de minek ekkora blurt rányomni? <#pardon1>#pardon1>
All hail the double x!
f.sza jobb kormányos csak
van itthon 2 hozzá legközelebb álló Type-R, balosra átalakítva
hát az "alap" STi sem megy kakiul, de amit azok szaggatnak <#vigyor1>#vigyor1>
#1374: biztos tudod, h a rallyban vannak ilyen kordék 😄
#1376: hidd el, ha élõben látsz egy ilyet, besza, behu 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
BMW (E30,E36,E46)
Nissan Skyline GTR R32,Sylvia S15
Mazda RX7 FC3S
Dodge Charger,Challenger,Viper
Volkswagen Mk1 GTi
Mclaren MP4-12C
Ford Mustang RTR-X
õk mindenképpen, persze többi is szóba jöhet hiszen elég szép az autókínálat jó verdákat pakoltak bele.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
All hail the double x!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
BMW M3 (E46 , E92), M6
Ford Shelby GT500
Lamborghini Gallardo LP560-4, Murcielago LP 640, Reventón
McLaren F1, MP4-12c, SLR 722
Nissan GT-R, 350Z
Mazda RX7, RX8
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg még 16xAA-t 32x-es wide tenttel
Rá lehet tolni 16x AF-et
Ki lehet szedni a hányás Motion Blurt, hogy a játék ki is nézzen valahogy
Meg még így hirtelen fejbõl a tököm tudja mi mindent meg lehet csinálni még hardverbõl látványra, SSAA-at állítani, meg hasonló nyalánkságok
Persze ettõl függetlenül a helyzet már tényleg nem olyan, mint mondjuk 2000-ben, hogy jött egy NFS Porsche PC-re, meg egy tök más NFS Porsche az akkor már 6 éves PlayStation-re, és a kettõnek kb nem sok köze volt egymáshoz a játék címén meg az autólistán kívül...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A fókuszból direkt a másik verziót várom, és én nem a BMW M3 gt2-re gondoltam hanem az új Z4 Gt-re <#mf1>#mf1>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Egyébként pedig azért van a soundtrackben némi különlegesség is, ahogy írtam:
Andy Tudor elmondása szerint a soundtrack zenéinek hangzása változik attól függõen, hol is járunk a menüben. Például, a fõmenûben csupán csak az alap hangszerelést hallhatjuk, aztán ahogyan egyre közelebb kerülünk a verseny elindításához, a zene úgy változik, úgy válik egyre intenzívebbé. Nem véletlen tehát, hogy Biffy Clyro Mountains c. számát is ismeretlen formában hallottuk a Ve3tro Games Media gameplay jelenetei alatt.
Zsiguli is jöhetne!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Cobra,
Mustang RTR,
a GTs BMW
Mercedes-Benz SLS AMG
Caterham CSR
Ford Focus RS
Monster Energy/Falken Tire Mustang GT,
2-es golf
hirtelen kb ennyi