Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
akkor az RBR is szted full arcade, mert hogy vannak emberek, akik billentyûzettel vernek agyon igen sok kormányost
a másik lehetõség, hogy egy totál igazad lenne,
ha éppen nem full-tévednél 😄 😛

Just do it :)

Ez az eddigi legjobb PROMO a shift 2-rõl. 😊 Hangulatos, jól vágott, pörgõs, látványos. Soha rosszabbat. 😊 5 nap... el se hiszem.. 😄 Remélem az ipontól is idõben kinn lesz.
Akit érdekel,az ezen a Néven megtalál majd.

HUN Becse

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

RBR pedig elég HC 😄
Waczkor
Pontokkal szerintem nincs baj,én a videók alapján hasonlóan pontoznám.

A pontok az összességet mutatják,tehát hogy mennyire van összerakva a játék.Grafika,játékélmény,fizika stb.Eddigi videók alapján szerintem így néz ki a játék,persze igazán csak akkor lehet majd véleményt mondani,ha már mindenkinek megvan és saját maga kipróbálta.

Én nem vagyok nagy szim fan,nincs kormányom,régen pc-hez volt,akkor sokat toltam kormánnyal autós gémeket,de igazán csak a gt legends meg az RBR voltak ami tetszettek.A nagyon hardcore játékokhoz kevés vagyok és nincs türelmem ahhoz,hogy azzal menjen el az idõ,hogy végre be tudjak venni egy kanyart.
Plusz xboxhoz számomra nincs rendes kormány,az alap kormányt már nem gyártják,volt olyanom és nem tetszett.Mindig is jobban szerettem a botváltós kormányokat,csak a fanatec lenne,arra viszont nincs jelenleg keretem.

Egy biztos:én jól fogok ezzel is szórakozni.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

OFF kérdés: Raptr-en illetve gamespoton nincs sineki regelve?
ajánlom mindkét oldalt, elõbbi számolja mivel mennyit játszottál, utóbbin meg pontozni, listázni, profilt csinálni, értékelni, etc.

ha mindkettõn regelve vagy, FUSE member leszel, és a gamespoton a játékok adatlapjánál többek közt látszik, azaz hozzáadódik, hogy te mennyi idõt játszottál az adott játékkal.

Ha valaki fenn van, vagy regel, jó lenne pár ismerõs arcnak az aktivitását, illetve kedvenceit látni. 😊

itt vannak az elérhetõségeim: raptr és gamespot

jelöljetek be vagy akármi. 😊 én is nemrég óta vagyok tag, aztán azért ilyen szerény még csak a lista, valamint "kevés az óra".

ON

magyar Gamestarban mit írtak a SHIFT2-rõl? olvasta valaki? Egy cikk miatt nincs azért kedvem megvenni a lapot, online kifizetnék érte egy potom összeget, de majd ezret sajna nekem, így nem ér.
tudom nem teljesen mérvadóak ezek a pontok, de mi lett volna, illetve mi lesz ha ezt jövõre a már sokat emlegetett hiányosságokkal feldobják? jövõre olyan játékot, szimet kapunk, hogy fülünk kettéáll.

amúgy gyerekek. felejtsük el, hogy az SHIFT 2 arcade játék..! szimulátor. ezerszer leírták, így is reklámozzák, és az is lesz. a kérdés, az annyi, hogy mennyire lesz jó szimulátor.

mint mondtam náama F1 2010 fizikát nézve 4/10, GRID 5/10, Shift 7/10, SHIFT 2 meg valszeg 8-as.

Más: szememben az az arcade ha valamit billrõl is teljesen normálisan el tudok vezetni, illetve, ha nem is az a program célja, hogy megtanuljak normálisan vezetni, hanem csak úgy végigszántok ész nélkül a pályán, olykor az ellenfeleket is simán kiszorítva, lökve...
Waczkor
it's a remix of the song 'Help Is On The Way' by Rise Against

zotya10002
A zene mi lehet alatta??A soundtrack-ben nem találtam!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Waczkor
Launch Trailer

darki81
már a peccseket jobban várom mint a játékot 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Annyira nem mi? <#zavart1> Kár, hogy kb az elsõ 30 másodpercben totálkárosra kellett volna törnie. Persze lehet be volt kapcsolva a sérthetetlenség, mert 23 másodpercnél a tükör vs fal meccsben a tükör nyert.

Állat, ahogy 0:22-nél beleolvad a bal oldali visszapillantó tükör a falba... <#levele>
pxxl
de minek? 😄 nem volt semmi mehetett volna...

All hail the double x!

darki81
olyan mint az autovisszaállitás, de nem volt megállva.. 😄

#1388 szerintem ha bemegyünk az alagútba 200-al, akkor ott majd a plafonon is mehetünk XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Muttley
0:28-nááá
a pókember-effekt engem jobban zavar 😄

pxxl
32mp-nél azmiaz? 😄

elötte meg van 1 kis koccanás. de minek ekkora blurt rányomni? <#pardon1>

All hail the double x!

Prince23
Arany középút. ergó: árkád vagy sim, tudja a tököm 😊

darki81
Úgy látom annyira nem arcade 😊

Muttley
igen, mert az okos FHI kizárólag belpiacra és a briteknek gyártotta 😊
f.sza jobb kormányos csak
van itthon 2 hozzá legközelebb álló Type-R, balosra átalakítva
hát az "alap" STi sem megy kakiul, de amit azok szaggatnak <#vigyor1>
#1374: biztos tudod, h a rallyban vannak ilyen kordék 😄
#1376: hidd el, ha élõben látsz egy ilyet, besza, behu 😄

antgecc
Grat a 328i-hez, öcsém is most vett egy e46-ot, én is ilyet tervezek, ha a lakás rendben lesz 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nekem az E36 M3 lesz a favorit. Persze elfogult vagyok, nemrég vettem egy 328i-t. Emellett a régi verdák érdekelnek, HF intergrale, E30 M3, öreg Nissanok, Skylineok, meg persze a Mk I Golf nekem is kedvenc lesz, ha rendbeszedték a fizikát. Sajnos erõsen úgy tûnik, mintha szégyellniük kéne valamit, nagyon nagy a titkolózás. Vagy a várakozásnak megfelelõen csalódás lesz, vagy nagyon kellemes meglepetés. Reméljük az utóbbit.
Skypack
Alpina B6 GT3
BMW (E30,E36,E46)
Nissan Skyline GTR R32,Sylvia S15
Mazda RX7 FC3S
Dodge Charger,Challenger,Viper
Volkswagen Mk1 GTi
Mclaren MP4-12C
Ford Mustang RTR-X

õk mindenképpen, persze többi is szóba jöhet hiszen elég szép az autókínálat jó verdákat pakoltak bele.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

pxxl
7végén láttam egy pont ugyanilyen jobb kormányost (nem magyart) 😊 naon komoly kis dög <#finom>

All hail the double x!

hüha bakker te volnál az übermensch...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

SZilaJMaGGoT
Tégy úgy!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SLICK
Én felsorolom mindet 😄

BMW M3 (E46 , E92), M6
Ford Shelby GT500
Lamborghini Gallardo LP560-4, Murcielago LP 640, Reventón
McLaren F1, MP4-12c, SLR 722
Nissan GT-R, 350Z
Mazda RX7, RX8

Totti5
A bumszli ködlámpa nélkül még jól is nézne ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

darki81
nagyon menõ az a lovaskocsi kerék rajta XD

Muttley
úgy értem így:

Muttley
én meg a 22B-t szuggerálom ezerrel 😄

Csak PC-én rá lehet ereszteni kb !!4-6-szor!! akkora felbontást mint a konzolos 1280x720 a Shift 2-ben.

Meg még 16xAA-t 32x-es wide tenttel

Rá lehet tolni 16x AF-et

Ki lehet szedni a hányás Motion Blurt, hogy a játék ki is nézzen valahogy

Meg még így hirtelen fejbõl a tököm tudja mi mindent meg lehet csinálni még hardverbõl látványra, SSAA-at állítani, meg hasonló nyalánkságok

Persze ettõl függetlenül a helyzet már tényleg nem olyan, mint mondjuk 2000-ben, hogy jött egy NFS Porsche PC-re, meg egy tök más NFS Porsche az akkor már 6 éves PlayStation-re, és a kettõnek kb nem sok köze volt egymáshoz a játék címén meg az autólistán kívül...

Kajak, megvan mind, akkor sok bónuszt kapok majd 😄

antgecc
Jó ötlet okoska, mindjárt szaladok is és veszek egy 500 millás versenygépet, aztán irány a világ versenypályái.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

SZilaJMaGGoT
Egy kielégítõ válasz! <#eljen>

SZilaJMaGGoT
Ismerem, de egy jól összeválogatott tracklist is sokat tud dobni a játékélményen. Sokan panaszkodnak arra is hogy árkád lesz a játék, hátha valódi vezetési élményt akartok üljetek autóba bazmeg! Az általad ajánlott megoldásra végsõ esetben gondol az ember, mert elvárná, hogy ne neked kelljen megoldani mindent. Jó, hogy a hangeffekteket nem nekem kell alábrummogni... -.- <#mf1>

samsung123
Ennyit kötöszködni...
A fókuszból direkt a másik verziót várom, és én nem a BMW M3 gt2-re gondoltam hanem az új Z4 Gt-re <#mf1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Verseny közben nincs zene, csak driftben. Egyébként pedig #1359, nem csak 10 db lesz. Lesznek eredeti zenék is, amiket pl. Ramin Djawadi is komponált.
Egyébként pedig azért van a soundtrackben némi különlegesség is, ahogy írtam:
Andy Tudor elmondása szerint a soundtrack zenéinek hangzása változik attól függõen, hol is járunk a menüben. Például, a fõmenûben csupán csak az alap hangszerelést hallhatjuk, aztán ahogyan egyre közelebb kerülünk a verseny elindításához, a zene úgy változik, úgy válik egyre intenzívebbé. Nem véletlen tehát, hogy Biffy Clyro Mountains c. számát is ismeretlen formában hallottuk a Ve3tro Games Media gameplay jelenetei alatt.

Muttley
kókusz eres nem, de kókusz (L)estééé volt 😉 és BMW-t is csinálhattál magadnak

#1352: Velorex 😊

darki81
a winampot ismered?

antgecc
Nem tudom mi féle zene lesz benne. Verseny közben nekem ne szóljon semmi zene, mert nem hallom, amit kéne. Feltéve, ha ez jól meg lesz oldva. Mert pl GT-ben, GTR-ben hallani kellett körülötted mindent, hogy jót tudj menni, ne lökdösõdj, ne tolj le senkit és sorolhatnám. Ha meg csak funolok, akkor úgyis saját zenét rakok be.

Black Ghost
Így van, itt másfajta zenét kell hallgatni. 😊
antgecc
Úgyis kikapcsolom.

SZilaJMaGGoT
10db soundtrack lesz az egész játékba? :/ <#levele>

samsung123
Na benéztem 😊
Zsiguli is jöhetne!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darki81
zsiguli😄 😉

1-es Golf van, nem kettes. 😄

samsung123
Olyan sokkal versenyeznék, hogy sok lenne felsorolni is! DE amik nem voltak benne az egyben azok kötül a

Cobra,
Mustang RTR,
a GTs BMW
Mercedes-Benz SLS AMG
Caterham CSR
Ford Focus RS
Monster Energy/Falken Tire Mustang GT,
2-es golf

hirtelen kb ennyi

Nem egészen. Az ABC betûire vannak osztva a kategóriák (ha jól emlékszem az A a legjobb), és a kategórián belül pedig 4 számjegy mutatja, hol helyezkedik el az autó súlycsoport tekintetében.