3115
![nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14](http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/Image/FullImageLogo/nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=1408142309)
-
No hát, nekem a graf fényévekkel jobban fest, pedig közepes kateg VGA-m van, és jól lejátssza a dolgokat nem szaggat, sőt HD-ba még videókat is tudok készíteni. Ott picit szaggat de nem zavaró.
a graf nálam: 8.9, a hang hát az mindent visz... 9.5 -
"Grafika szarabb mint az első részében volt"
Igaz csak videókat nézegettem, de ez hülyeség. -
ebből én csak a nagy gépigényt tudom felfogni, h miért is írhattad ;)
erre viszont ITT a megoldás -
Ironman2 #1780 Nekem csalódás a játék.Első részéhez képest unalmasabb.Grafika szarabb mint az első részében volt,és brutális a gépigénye.Videót nem lehet átlépni? -
unrealnoise #1779 Aztán fejtsd már ki miben lett szarabb? :D -
unrealnoise #1778 mos tmár várok egyig, nem warezolok, akkor aktiválom, aztán csók. :D -
unrealnoise #1777 Még ki se próbáltam, csak olvastam pár véleményt, azok alapján írtam amit. :) -
Én az Ai-t elég jónak találom. lehet te is lökdösődtél? -
unrealnoise #1775 SHIFT 2 élehet nálam csalódás lesz, az AI tényleg ennyire hülye, hogy csak lökdösni tud? (kicsit arcade vonal szagú...), Aztán a kanyarokban még mindig driftelnek az erősebb kocsik, igaz? nem értem az EA-t. Az SMS simán összedobna egy szimet nekik, az sem lenne semmivel nehezebb, csak valósághűbb meg kezelhetőbb, reálisabb lenne. Meglepne ha nem az EA keze lenne ezekben, már ha igazak az állítások.
Ha szar lesz, akkor sem bánom, hogy megvettem, de jövőre már csak akkor fogom, ha tényleg komolyat javulnak fizikálisan, AI-ban, versenymódokban, sorozatokban.
Idén támogattam a szim vonalat, örülnék végre egy legalább GT5/Forza szintű játéknak PC-re, csak még több pályával, és az SMS/SHIFT "alap-erényivel" kombinálva. -
Rendben, holnap teszek vele 1 próbát :)
Bár már tényleg nem tudom mennyire hihetek annak amit adatként írnak...
Vettem 1 Dodge Challenger Cocnecp -et lévén, hogy elég jó adatai voltak. Rögtön az első versenye igen csak szűkösen értem csak be a 2. helyre... Igen nehezen irányítható nem is gyorsul olyan jól stb. Gondoltam kipróbálom a Subaru Impreza WRX STI mivel a versenyen úgy ott hagyott, hogy nem igaz. Rögtön a vétel után tettem egy próbát és lás csodát... Rosszabb adatokkal (mind gyorsulás, mind végsebesség, mind irányítást) is lehagytam őket már az elején.
Szóval csak óvatosan :)
-
unrealnoise #1773 ismerem az "olcsóbbik" megoldást is. engem akkor is ez riasztott el leginkább, hiába tudom hogy lehet állítani az érzékenységet, utána már az bosszantana, hogy pár centit mozdítok a fejemmel, és a monitoron sokkal nagyobbakat mozogna... :(
Amúgy teljesen jogos, három monitornál tényles semmi értelme már, benéztem így fáradtan meló után.
Abban egyetértünk, hogy 2011-ben egy ilyen nevű cég, ilyen játékának ezt támogatnia kellene. -
ISTEN!!!! Remélem minél előbb kijönnek a DLC-k PC-re is! ^^ -
ManoNegra #1771 Másnál is elfelejti néha a FF-et? -
magyarl #1770 jahh, és igen, még annyit, hogy ha több monitorod van, akkor pont a headtrack veszti el az értelmét, hisz ha félre nézel, akkor ott is látsz vmit, hisz ott a monitor és a szögnek megfelelően az adott kép :) -
Ez szép és jó amit írsz a tuningról csak sajnos az egész tuningolás totális mese alapokon nyugszik.
Az ahggyán hogy amit itt lentebb írtak Skyline GT R32 550 ló fulltuninggal,amit gyakorlatilag minimális módosítással kihoznak belőle..
De az hogy fogom az AE86-os Corollát,lekönnyítem 700 kilóra,belerakom és sarrátuningolom a Supra motorját és ezekután a tuningos Suprákat (amik bő 400 kilókkal nehezebbek szarrákönnyítve) is nem veri el a Corolla egy egyszerü kigyorsításnál mint a szart na az vicc....
-
magyarl #1768 uf, látszik nem próbáltál még ilyet a gyakorlatban...
A fej elfordulás mértéke egyszerűen egy csúszkával állítható. Nyílván úgy optimális, hogy még a legszélső helyzetben is kényelmesen ráláss a monitorra. Természetesen nem 100% olyan mintha élőben ott ülnél, de a legtermészetesebb fejmozdulatokkal nézelődhetsz, semmi külön odafigyelést nem igényel, analóg módon, gombok nélkül.
Drága TrackIR-t én sem vennék, azért is említettem a FreeTrack alternatívát, azzal fillerőkből hatalmasat lehet dobni a játékélményen. -
priluki #1767 uuuristen,ezt a driftet csak viccnek szánták ugye? az eslő rész is ilyen volt? vagy mi van itt?? olyan mint ha jégen mennék -
magyarl #1766 Nekem nem az fáj, hogy alapból van bukósisak nézet. És persze korrekt, hogy a lehetőség adott, hogy az használja, akinek az jobban tetszik, kényelmesebb.
De ezek mellé bőven elfért volna egy headtracking támogatás is, ez lett volna a legkevesebb fejlesztés. Így viszont azokkal szúrnak ki, akik a már a jól bevált módszerekkel élveznék a látványosra sikerült audiovizuális környezetet. -
unrealnoise #1765 mos tnem azért srácok, de a TrackIR a világ legnagyobb baromsága, kivéve akinek nincs legalább 3 vagy (de inkább) több monitora.
miért? mert egy 23"-os monitornál is ha lenéek a pedálra a játékban (lehajtom a fejem) mit látok? kábé a logitech alját, vagy a saját lábam... ha jobbra-balra nézek, akkor meg nézhetem a szobámban lévő falat vagy posztereket, de mindenesetre, elég nyakatekert így komolyan a pályára figyelni. -
Zoliwrc #1764 Hi all!
Nekem sajnos amikor tölt Carrier módban, leáll shift2u.exe hibával.
Catalyst a legújabb, de a régivel is ugyanitt dobott ki.
A gépem bőven elég a játékhoz.
Mi lehet a gond? -
tom235 #1763 Nekem nem tetszik annyira a játék. Az irányítás sajnos alig lett jobb az 1-nél, még mindíg messze van a forza 3 szinttől is, hát még a nagy szimektől (iracing,rfactor, lfs, gtr2 stb.) Ráadásul idétlenül röpködnek néha a kocsik (akár a tdu-ban). A drift nagyon gáz lett, az ellenkormányzást a gép végzi helyettünk.
Maga a körités se nagy szám, kevés a verseny és a kocsi is. A tuning elég furcsa.
Alapból olyan hangja van a stock kocsiknak is, mintha egyenesfogazású váltó lenne bennük pedig nincs. Az még oké, hog egy supra-ba lexus lfa blokkot lehet rakni ( bár nem tudom ki az az őrült aki ezért szétbarmolna egy lfa-t) végülis játék, itt elmegy, de
nehogymár egy r32 gtr 550 lóerős legyen max tuningon...
Ennyit gyárilag is bír megemelt turbónyomással, a játékban meg a dugattyúktól kezdve a vezérműig mindent kicserél hozzá.
Szóval ez a játék sajnos max grafikában és hangban éri el a forza 3/ gt5 szintet (pedig ezekre akar hasonlítani), minden másban alul marad. -
"Itt még senki sem hallott a head tracking-ről?"
De hallot, de
1, nem veri költségekbe magát egy TrackIR miatt
2, nem kezd el gányolni ilyen olyan programokkal és nem aggatja tele a fejét ledekkel
3, nincs ilyenre szüksége
Az meg ne fájjon hogy autómatikusan van a játékba bukósisak nézetben. Akinek tetszik használja mert látványos, akinek nem az kikapcsolja. -
Tegnap mar leirtam, de a nepnek nem autos jatek kell, hanem felmatricazhato hutomagnes, ez van, jobb ha beletorodsz :)
-
magyarl #1760 Azért ez röhej, hogy mindenki mennyire odavan ezért a túlhájpolt helmet cam-ért. Mekkora baromság, hogy a játék dönti el merre akarok épp nézelődni!?
Itt még senki sem hallott a head tracking-ről?
Annak pl egyik ingyenes megoldása a FreeTrack, én már jó ideje használom, tökéletesen működik minden szimulátor szerű játékban. Nem kell hozzá más, csak egy webcamera, meg legalább egy fejre rögzíthető led. 3 leddel már teljes térbeli fejkövetés működik (pl közelebb hajolsz a műszerfalhoz). Videó működés közben
Nahh, ez az igazi móka, arra és akkor nézel ahogy jólesik :)
Mondanom sem kell, a szuper üzletpolitika miatt a Shift2-be ilyen támogatás nem került be... pedig még a Dirt sorozat is tudja.
Érje be vele a nép, hogy rángatják a fejét, hisz ettől lesz szuperújdonág a játék, amiért meg lehet venni... -
Teee :)
majd nézd már meg, h milyen EVO IX az... :)
autóválasztásnál nem írja, de upgrade-nél majd fogod látni, h nem az alap 280 pacis..
az EVO X-et meg ne istenítsd, mert ugyan szép a formája, de ÓÓÓÓÓLOMMADÁR mondjuk egy EVO VI-hoz képest
gyárilag raktak bele 180-200 kg "ballasztot"
tesó-klub, ha bővebben érdekel -
unrealnoise #1758 Jogos. Már rémlik is, de köszi, hogy leírtad újfent. Esőt én nem hiányolom, gmotor3-al amúgy is sokkal jobb lenne, mint most belebarkácsolni. :)
Nah most telepítem, meg állítgatom. Vélemény még este. Akkor egy után regeljek, aktiváljak ugye? :) -
Lehet gerrilla kampány videó! Serintem 100% hogy jönnek eze a dlc-k csak kérdés pcre jön e?
Nagyon TUTI LESZ!!!!!!! -
Szabi1991 #1756 wháá ezek a legendás autók, ha lesz PC-re is DLC, akkor megyek is megvenni a játékot... :D -
unrealnoise #1755 Én is limited editiont kaptam. :D
ipon.hu elég jó áron adta a cuccot, pláne, hogy a házhozszállítás is totál minimális áron volt. BEST BUY. :D -
xxxpaulxxx #1754 (még) nincs -
mk452001 #1753 Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy a játékban lesz-e magyar feliratozás?
Előre köszi! -
Elég gyerekcipőben járt a tunning az elsőben, más játékokhoz képest. -
Bullitt #1751 Úgy tűnik egy DLC-ben lesz Drag. Részletek -
ááhh geci jó a játék :) itt a jó idő,de sajnos be kell kockulnom a gém kedvéért,ez az új helmet cam pedig zseniális,egy 5 körös futam alatt füles felvéve,helmet cam nézetbe,annyira brutál zsír!!!! a futam után azt se tudtam hol vagyok :DDD -
Köszönöm a választ. Mint említetted tesztelés kutatás stb. itt csak 1 a baj, hogy így az elején még azért nem bővelkedünk annyi pénzben. Bár még nem próbáltam, de ha veszek 1 kocsit és pl. kipróbálom akkor gondolom olcsóbban tudom eladni mint amennyiért vettem, szóval azért a próbálgatásnak is van határa :)
Lehet csak véletlen (bár nem hiszem) írtak 3.5-s gyorsulást a X -nél de azért kicsit megdöbbentem amikort láttam, hogy 0.9 sec-el gyorsabb a IX.
No sebaj majd kitapasztalom :) -
Van egy logitech gamepadom amit nem tudok beállítani játékban. Valahogy rá lehet bírni, hogy szeresse a játék?:) -
lényegében, jobb autót ugyanúgy lehet tuningolni mint kisebb teljesítményűt! Lényeg abban van hogy:(!!!) nem az a legjobb ha maxra tuningolunk egy autót!. Kategóriák vannak, PL: egy Ford Fókuszt maxra tuningolva(work) eléri egy pl egy enyhén tunigolt Ford GT szintjét, de nem biztos hogy a Fókusz jobb lesz tőle, lehet hogy sokkal rosszabb miközben a paraméterei megegyeznek.
Nem az a lényeg, hogy minden autót agyatlanul maxra tuningoljunk, hanem az, hogy a egy kategóriához fejlesszük ki a legjobbat! pl: egy C kategóriás autót ha maxra rakunk mindent A lesz belőle, miközben ott lehet sokkal jobb alapból A kategóriájú autó van, ezért lehet ez a bizonyos C-s autó a B kategóriában lesz a legjobb, de az is előfordulhat, hogy a saját kategóriájában maradva(minimális tuningal) a legjobb autó a többihez képest.
Ez a szép ebben játékban (ahogy az Shift1-ben is volt), hogy rengeteg kutatás, tesztelés után, olyan autót építesz ami, tényleg másnak nincs és közben a tiéd a legjobb!! Ehhez hosszá jön a Finomhangolás(guminyomás, felfüggesztés, stb..) amitől megint jobb autót kaphatsz! De mindez fordítva is elsülhet, két egyforma autó nem lesz, ebben a játékban, Ja és ennek mikor van értelme? ONLINE amikor minden tized számít! És nem a pályán fog eldőlni a verseny hanem a Garázsban.
Ui: az utolsó mondatom tetszett a legjobban -
Az előző üzenetemhez még hozzátéve, hogy a hivatalos oldalon azt írják, hogy a Mitsubishi evolution IX 4.5 sec alatt van 100-on a X pedig 3.5 szóval nem értem, hogy a játékban meg mért 5.3 alatt. Bár az oldalon "tuningoltnak" látszik a X de akkor meg mértnem az alapot tüntetik fel az egyiknél ha a másiknál az alap van... -
Üdv.
Lenne 1 kérdésem. Korábbi játékokban az egyik kedvenc járgányom volt a Mitsubishi Evolution X ám mint sokszor a régebbi kocsi jobb mint az új. Jelen esetben a IX jobban gyorsul mint a X a többi adat közel ugyan az. Az lenne a kérdésem, hogy a játékban ha egy járgány már viszonylag jó akkor pl kevesebbet lehet tuningolni vagy van valami hasonló korlátozás? Csak mert ha igen akkor inkább veszek X-et és max tuningolom. Nektek mi a véleményetek megérné vagy sem?
A választ előre is köszönöm. -
sensitivity a váltáshoz? Az nem igazán analóg cucc. A kuplung az rendben van, maga a váltás késik, de attól tartok hogy ezzel nem fogok tudni mit kezdeni. Tök mindegy hogy mivel váltok mindig ott van az a késleltetés, ami még bill-nél ok, mert ugye szimulálja azt az időt amig odanyúl a váltóhoz és átrakja, de ha már eleve H váltóm van akkor nem kéne, mert így dupla időkiesés. Jelenleg nem éri meg H-váltóval versenyezni :(.