3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Norbi1990
    Nem értem, hogy a Logitech profilerbe beállítottam, hogy kevesebb ffb legyen de játék cseszik rá és ugyanolyan erős.Játékba is levettem 10%ra és ugyanolyan mint 70en. Ezt hol lehet állítani???
  • vg
    Mókás gyerek vagy te, akinek fogalma sincs, hogy sokkal, sokkal nagyobb kihívás live-on másokkal játszani, ráadásul szinte minden pályára más beállított kocsi kell a jó eredményekért.
  • Csokis
    Minimod

Here is a very minimal tyre mod which gives more reactive handling, without being intrusive. AI seems to cope very well with it, and I have good driving sensations with it. It does not change grip levels or anything important, just make the tyres react quicker to steering movements-> kills most of the floating some cars sometimes have.
    It's just a question of personal preference.
  • darki81
    #1818 & #1817
  • Toya
    Ha valaki kormány nélkül játszik, de szeretne nyerni egyet akkor látogasson el ide!
  • The Fugitive
    Irányítás nekem is fura, de szokható. DFP-vel sikerül beállítanom 200°-ra, ehhez szoktam hozzá, de kipróbálom majd nagyobb szöggel is. Furcsaságok azért vannak, nálam néha elfelejti az ff-t.
    Drift kormánnyal nagyon nem megy, xbox360-as kontrollerrel viszont egész egyszerű. Így viszont kicsit fura, versenyt kormánnyal, driftet gamepaddel...
  • Muttley
    facepalm, ne erőltesd, reichstag lesz, cheer up
    :D ;)
  • antgecc
    gesztikulál: beszédét taglejtésekkel tarkítja
  • Muttley
    gesztikulálni, mi? :)
    fogalmazásgátló.. :D
    ember, ha sz.r hangulatod, akkor olvass vicceket vagy verd ki...
    a balhét ;)
  • thedriver
    DFGT-vel nem éreztem késést, az más kérdés, hogy szenvedtem vagy fél órát a beállítással. Az tényleg idegesítő volt.
  • Waczkor
    Drifttel én is szenvedek eleget.Mondjuk eddig mindenhol első lettem,de sokszor kell újrapróbálnom.Néha olyan szépen lehet terelni,irányítani hogy 3-4 kanyart végigdriftelek,más kérdés hogy ha nem a jó íven,akkor nem ad annyi pontot.Máskor meg első kanyarban átvált a tv fekete-fehérre:)
    Az a baj,hogy ha elrontom a driftet,akkor legalább 2 kanyart bukok,mire visszaáll az autó egyenesbe.

Lenyomtam egy időfutamot a Gumpert Apolloval,iszonyat durva az autó.Kikapcsolt segítségekkel olyanokat lehet csúsztatni,hogy ihaj.

Szerintem nincs baj se az AI-val,se a fizikával.Pro nehézségen játszom,kikapcsolt segítségekkel,egyedül a pályavonal van bekapcsolva ott ahol nem ismerem még a pályát.

Autolog lehetne részletesebb a rekordokat illetően,mert ugyan nem hiszem hogy megdönteném őket,de semmit se ír ki.Se azt hogy milyen segítségekkel,milyen autóval csinálták,semmit.

• antgecc
    Te biztos az életben is ilyen idiótán gesztikulálsz, de ezt fórumon nem muszáj erőltetni, mert nagyon idegesítő és szar így olvasni a kommentjeidet.
  • antgecc
    PC-n kormánnyal is késik. Ostoba egy program lett ez. Kurva nagy csalódás. Eddig egyetlen egy autós játéknál sem tapasztaltam ilyen szarakodást a kormánybeállítással, egyetlen másikban sem láttam kormányzási lagot. Ezzel így játszhatatlan.
  • Muttley
    ha meg elsőre meglennének a fullos verdák, akkor meg nem jáccccccccccccanáááá vele
    meee akkóó hol a kihívás?
    tessék győőőőőőőzni, oszt' lesz fullos géped ;)
  • SötétBarom
    Xbox joyyal tolja valaki? Kegyetlenül késik.. Először azt hittem alacsony az FPS, de mindent csutka lowra húzva is szar.
  • antgecc
    Tévedés. Nem a % jelenti ak ormányszöget. A kormányszöget fokban tudod megadni legalul. A sensitivity-ket rakd 50-re, kivéve speed sens, ami 0! Összes deadzone 0-ra. Kormány nálam 590-en van.

Így nagyjából elviselhető az irányítás.
  • vg
    Tegnap este nyomtam pár órát single módban, és azt kell mondjam, így a játék hányinger. Idegesítő, főleg mikor nem lehet autót választani, tuningolni, beállítani. Alig várom, hogy legyen jó autóra pénzem legyen, és irány a Live.
  • Leslie878
    Köszi! majd este megnézem akkor pontosabban!
  • Black Ghost
    Pontosan, de három monitornál sem ér sokat, hiszen az oldalsó monitorokon alapvetően az autó oldala látszik, minek elfordítani a látószöget, ha egy sima fejmozdulattal is látod azt.

Amúgy ez a megoldás még mindig jobb mint pl. a Race07-ben, ahol a kormány mozgatására változik a látószög, na az tényleg hányinger közeli állapotot tud előidézni.
  • copass
    az a baj a head tracking-el hogy 3 monitorral van értelme csak, mert hiába nézel balra, a nézőpont de 1 monitoron mit látsz? a jobb oldalt mert oda nézel miközben a fejed balra van. püff.
    ennél még ez is jobb ami itt van, hogy követi a pályát a fejmozgás.
  • Black Ghost
    Ha %-ot látsz akkor custom beállításon vagy, tedd át kormányra, még akkor is ha neked nem olyan márka van mint amit éppen mutat (pl:G25).
  • Leslie878
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy aki 900 fikos kormánnyal játszik az tud állítani a kormányzási szögen? Mert nálam a beállításoknál a steering sensitiviy 100% on van és az 270 fokot jelent,nem úgy mint a lentebbi videóban, ahol a srác mutatja is hogy 450 fokra tette, alatta pedig a drift 900 fokra van állítva, ellenben nálam 100% ra lehet csak tenni. A windowsnál hiába állítom át akkor lassú az egész, és nem látom ezt a kézátfogós technikát. Amúgy sztem sokkal jobb mint a shift 1 az AI- ellen eddig egész jó versenyeket lehet menni tényleg nem akar kilökni, igaz én sem lökdösődtem. Előre is köszönöm a segítséget!
  • mistermiskolcz
    Holnap Tied lehet a Shift 2. - Egy lájkot megér!
  • SimaSuna #1801
    komolyan adtál NFS-ért pénzt?
    hát megérdemled barátom...

erre van a warez. letöltöd, kipróbálod, majd megveszed :)
  • unrealnoise
    felraktam első vélemény a fizikáról:
    BMW-vel kezdtem. legnagyobb problémám, hogy a kigyorsítás ELITE mode-ban is gyerekjáték. plusz, hogy nem tudtam még blokkolósra fékezni a kerekket. wtf! Bár itt lehet a fanatec pedál a ludas még, nem lőttem be egyik sem komolyabban még.

Az, hogy szerencsétlen járgány úgy tapad mint az állat... nagyon zavar. Hiába vettem meg, ez lehet a polcon fog így maradni...

fizika eddig csalódás. a videóknál is megfigyeltem, hogy a kipörgés mintha scriptelve lenne. nyomják a gázt, aztán egyszer csak bumm, betapad. kevés az átmenet...

az autolog vicces inkább mint hasznos. nem lehet pálya vagy járgány szerint listázni a top időket, senkiről nem tudni milyen segítségekkel érte azt az időt el, szerintem még azt sem nézi a program, hogy egy sikánt szabályosan vett-e be adott esetben, vagy nem szélesített ki valamit mondjuk SPAban, hogy aztán nagy tempóban közlekedjen tova...
  • samsung123
    Települ a játék!!!
  • samsung123
    először én is benéztem:) de ott van ahol a kormányodat kiválasztod(AHOL BEÁLLÍTOD MIVEL IRÁNYÍTOD) és ott alatta ott van hogy manual valtó, meg manual kuplung is.
  • Jossua
    Hali ! manuális váltora h tudom átállitani ?:) kormányon már bekonfigoltam de magátol vált én is tudok de ö is vált a fordulatnál -.-.
  • lolSL
    zenét vhogy be lehet kapcsolni a játék alatt?
  • Black Ghost
    Vannak akik multizni is akarnak, és vannak olyanok is akik használják az eszüket (...mert van nekik) és nem mondanak idióta baromságokat.
  • samsung123
    Van megoldás a Kormány LAG-ra!!! (működik teszteltem)
    Itt(ebből a modból kell a dinput8.dll) Másoljuk be ezt a DLL.a játék főkönyvtárába és láss csodát mintha új életre kelt volna kormány!
  • Ironman2
    Ebbe inkább ne menjünk bele.
    NFS csak a Carbonig volt jó.Onnantól meghalt.
  • Prince23
    Április elseje csak az UK-ra vonatkozik. Nálunk már aktiválható, legalábbis március 31-től!
  • garaib
    Nekem sem engedte még, azt írta, hogy majd 31. én.
  • Nor3i
    aham thx
    akkor en lama vok hogy megvettem
  • Szabi1991
    mert shift1re se volt hivatalos Ferrari DLC...
  • Muttley
    ne csinááááld...
    szted miért hanyatlanak a píszíeladások?
  • unrealnoise
    warez
  • Nor3i
    Probaltam visszaolvasni de semmit nem talaltam.
    Hogy jatszottatok vele ha csak 1.-en lehet aktiválni?
  • unrealnoise
    viszont engem is kibaszottúl fog idegesíteni minden videó közben, legalább lehetne gyorsítani... igen retardált pöcs lehet aki ezeket élvezi... komolyan vicc, nem értem miért nem lehet beleprogramozni egy léptetést... az istenit neki