3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Skynet
    Jó hagyjuk nemenjünk bele,a legnagyobb vicc volt az f1 2010-ben hogy egyes kanyarok ahol ráadásul ottfigyel a felrakódott gumi is az aszfalton véletlenül jobban csúsztak és tökmáshogy reagált az autó mint bárhol máshol....Nem volt semmiféle hupli meg semmi,a pályák jórészén előre tárolt helyek voltak,azt megtanulva a legfosabb autóval is benne voltam az első 3-ban minden segítség off,legkeményebb nehézség ellen...
    Egy szánalom az f1 2010,és bizony előre scriptelt az egész,akárcsak a defekt,ha gondolegyet a progi dirr defekt,visszatekerünk 1mp-el a deffekt elé,és már máshogy fogja gondolni a progi...
    Nemhinném hogy kitaláció,nemcsak nekem szúrtak ezek szemet,egy blőd fos volt az egész,már ott elvesztette a hitelét hogy 2-es padlóház maxielszedett kormánynál füvön ímmeláámmal pördült az autó,míg azokban a bizonyos kanyarokban hiába lerakott gumicsík vagy bármi,az autó direkt csúszot...
  • Totti5
    "F1 2010-nél kb fél óra játék után feltünt holvannak az adott pályán a direkt csúszós helyek,itt semmi..:D"

Ott ahol huplis a pálya vagy úgy lejt vagy olyan a szöge hogy féktávon pl könnyen elmegy a tapdás + kerékvetőkön ugrálás sem mindig kifizetődő... ugyan ott voltak ahol az rfacotorba is. Ott sem volt semmi script, csak egyesek bénák vagy csak valamit kitaláltak hogy legyen mit fikázni.
  • Skynet
    Scriptelt kicsúszás itt? Nincs,végig ugyanúgy viselkednek az autók,nem vettem ilyet észre...F1 2010-nél kb fél óra játék után feltünt holvannak az adott pályán a direkt csúszós helyek,itt semmi..:D
    Csak a kormánybeállítással szarozok,és qrvára elment az egésztől a kedvem mert állandóan: Állítgatás..Futam indít,próba...nemjó,kilép menübe...Állítgatás...futam indít...nemjó,kilép menübe....Álllítgatás...
    Van olyan autó aminél tök jó,és élvezhető...Aztán berak a gép egy másik kocsit,és szószerint irányíthatatlan rángatózos fos az egész...Nehogymár kocsinként állítgassam a kormányt...
    1ébként valaki írta hogy szar az AI..Nekem nincs vele gondom néha lökött hátulról a gép de ritka és épphogy koccan...Viszont sokkal gázabb az hogy hátsókerekes autót hátulról tolok és ÉN kipördülök,őmeg megytovább...Meg néha valahogy "összeakadnak" a kocsik,volt hogy féktávon belsőíven előztem,nekemjött az ellen és nemtudtam semmitse csinálni,mentem ki vele együtt a fűre mintha egy kamazzal tolnának egy kispolskit....
  • samsung123
    jaja , ez nagy benézés, nem volt scriptelve, a kettőben sincs.
  • darki81
    Ez nem igazi sim, ez a 2 közötti átmenet (arcade-sim)! Van sok hiba benne, de nekem tetszik :)
    Remélem jön a patch..
  • High end PC #1899
    Én ma veszem meg, kíváncsian várom már, simán az eddigi legjobb NFS-nek várom.

Végre hosszabban is nyúzni fogom az új Fanatech-et :)
  • Totti5
    "mert scriptelve vannak a kicsúszások."

Ekkora ordas faszságoka ne írjunk már...
  • tom235
    Attól még nem lesz valósághűbb, hogy 0 tapadással állsz rajthoz...
    Egy igazi szimnél pont az lenne a lényeg, hogy a kocsi a lehető legjobban tapadjon és a kormánykeréken precízen lehessen érezni az autó határait, hogy egy esetleges kicsúszást, még időben meg tudj akadályozni. Namost a shiftnél ez nem igazán lehetséges, mert scriptelve vannak a kicsúszások.
  • Lack
    Elhiszem én, nem kötözködni akartam.
  • Muttley
  • antgecc
    Hiába rötyögsz, gyorsan telik az idő, észbe se kapunk és tényleg itt lesz a Shift 5. És ki tudja, talán tényleg szim lesz...
  • darki81
    hát, minden segitséget ki kell kapcsolni, és csak a turbót meg ezeket rátenni, se gumi se fék, és ott a "sim" :D
  • Lack
    Igazad van, nem lehet tudni milyen lesz a Shift 5....
  • Csaba85
    Hali nem rég kezdtem vele szorakozni kicsit és valaki találkozott már azzal a hibával hogy a Catalunya track semmi áron nem akar betölteni ?
    Nem igazán akarom ujra rakni kapásból szal bármi ötlet ?:/

Ui:.Semmilyen versenyen se nem csak 1 konkréton .
  • antgecc
    Kormánybeállítás
  • antgecc
    Még simán összehozhatnak egy jó szimulátort. 5 éve gondoltuk volna, hogy ilyen versenyjátékkal dobbantanak nfs-ék? És mégis itt van. Ki tudja.. lehet 5 év múlva összehoznak egy igazán jó szimulátort. Biztos kapják a forró vizet, hátha elgondolkodnak...
  • Lack
    OFF Ja, jöhet a DIRT 3, már nagyon várom. Előre mosolygok magamban, hogyan sokan mekkora műsort csapnak majd a fórumokon arra is, hogy így fujj, meg úgy fujj.
  • Ariakus
    Vannak olyan csokik amikre rá van írva, hogy "nyomokban mogyorót is tartalmaz". Na most az NFS az ugyanilyen, miszerint ez egyértelműen arcade játék de "nyomokban szimulátor jellegű dolgokat is tartalmaz".

Egyébként arcade játékok között is van különbség bőven. A Shift 2-re például azt nem mondhatjuk, hogy "vérarcade".

Ez viszont az:
    Ridge Racer 7
  • Lack
    Szerintem azért ez a játék már nem mezei arcade, de még nem is "vér"szimulátor, mondjuk szerintem az NFS-ekből soha nem is lesz szim.

Arcade: NFS HP, Burnout Paradise stb.

Szimulátor: Simbin-es cuccok stb.

Ez valahol a két kategória között van.
  • Dietrich
    Nem szimulátor, hanem mezei arcade. De ezzel nincs semmi probléma csak nevezzék nevén a kölköt.
    Aki ezt szimulátornak mondja az életébe nem játszott szimulátoros játékkal.
    Maga a játék grafikailag rendbe van nekem a pályák sokkal jobbak mint az rfactorban...átkellene konvertálni őket.
  • magyarl
    öö, hogy mi?

Ahogy már egyszer írtam is, pont 3 monitornál nem kell a headtracking, hisz ha balra akarsz nézni, akkor fizikailag nézel a bal monitorra, és látod azon mi van balra :)

Ennek pont az a lényege, hogy 1 monitorral is könnyen és viszonylag természetesen tudj nézelődni. Ha balra akarsz nézni, enyhén balra fordítod a fejed, de a szemeddel végig az egész monitort figyeled közben. Persze hogy ne csak pár foknyit tudjál így félrenézni, a programban állítható hány foknyi elfordulást jelentsen az virtuálisan.

Ez persze ténylegesen nem kivetített virtuális valóság, és ezt senki nem is állította :) Ez csak egy újabb input a felhasználótól, amivel egyszerűen, pontosan és reflexszerűen kezelheti virtuális fejének szöghelyzetét (jobbaknál pozícióját is).
  • Lack
    Nem traction control, hanem stability control, bocsi.
  • gabesz752
    http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=246639
    Akinek kisebb gondjai vannak az írányítással. Sajnos középre még mindig nem húz vissza, de már érezni, ha elmegy a tapadás.
  • Lack
    Mediumon, traction control van bekapcsolva segítségek közül, meg a blokkolásgátló (asszem ez a nevük)
  • Prince23
    Easyn vagy mediumon tolod?
  • Lack
    Na nekem tetszik a játék, az első része is jó volt. Igaz bill.-el játszok és még csak néhány versenyen vagyok túl Golf GTI-vel de jó (mondjuk nem sisakkamerával mert attól tuti behányok úgy imbolyog, tiszta tengeribetegség)
  • fatallerror
    lehet bekapcsolok ezt azt mert így az idegeimre megy gamepaddal :D

am akik itt írják h ez és ez az ató így viselkedik ők honnan tudják hogy viselkedik? vezettetek a hungaroringen lamborghinit v maseratit stb?
  • gabesz752
    Nektek sem húzza középre a kormányt az FFB?
  • bgabor
    Drift? Annak a bohóckodásnak meg mi keresnivalója van egy pályaverseny játékban?
  • Balu0
    Kipróbáltam a time attackot is, ott valamivel jobb a helyzet, de nagyon furcsa, végre iskerült leszoktatnom a játékot hogy visszakapcsolja az automata kuplungot meg váltót... mentem pár kört ... valósághoz sajnos semmi köze... nagyon fura az autók mozgása... a fék meg a gáz gyakorlatilag digitális, úgy naggyából közép táj van az a pont pl a gázon, amin ha túlnyomod full gáz, alatt meg fél gáz... semmi átmenet szinte...

na off , adok neki még egy óra esélyt
  • Totti5
    "bementem az első driftre"

Ne majd be többet és játsz drift nélkül?!
  • Balu0
    Hát srácok most toltam egy fél órát ... azt kell monjam engem sikerült átvágniuk, ezzel a "szumlátor lesz ha úgy állítod be" dumával..
    G27 kormányom van, csak hogy tisztázzukn em hobbiszimulátoros vagyok, elve szívás volt mire elhitte a game hogy tényleg manuális kuplungot és váltót akarok használni... mindent max nehézségre állítottam, minden segítséget kikapcsoltam... bementem az első driftre, .... és a kocsi magától kirakta a fenekét, végigment a kanyaron, főzött nekem egy kávét, leszopott, és pénzt se kért érte...
    :(((((((((((((((((((((((
    Sajnso nagyot csalódtam .. megyek vissza LFS-t játszani...
    btw van egy alig használt SHIF2 limitedem eladó...
    bár, van egy x360 kontrollerem is, lehet megnézem azzal, bohóckodni jó lesz
  • sfm
    Hali arra nem tud valaki egy megoldást, hogy túl lassan reagál a játék a kormánymozdulatokra, tényleg van kb fél-egy másodperc késés... Pedig a kormányom a támogatottak közül van, fel is ismerte a játék.
    Valami ötlet?
  • Totti5
    Érdekes, mert én nem látok egyetlen segítséget sem hogy felvillanna. Tán csak jobban beállította a játékot a fikázás helyett?:D
  • Skynet
    Paganis videóba kb az összes létező segítség bevan lőve (kipörgésgátló,stabilkontroll tuti), mindent offolva rakoccátlan kiszámíthatatlan az egész kocsi,és rohatdul nem így viselkedik...
  • Waczkor
    Szerintem próbáld úgy ha ennyire nem megy,hogy fokozatosan kapcsolod ki a segítségeket.Nekem eddig nem volt nagyon nagy szenvedésem,pedig én se vagyok akkora állat autós játékokban.

• fatallerror
    kösz, az a baj h semmi pénzem nincs ilyesmire főleg h egyedül én panaszkodom h gondjaim vannak a kanyarokkal stb tehát kormánnyal is a kavicságyon lennék szerintem. remélem h ez messze van a valóságtól mert ha nem és tud így viselkedni autó akkor továbbra sem lesz jogosítványom.
    mára feladtam ezt a játékot, annyira sajnálom pedig akiket láttam vezetni úgy tök nagy élmény lehet és tényleg 9es lenne nekem is a játék :/
  • balazsgigi
    Nálam is ugyan ez a helyzet.Nem rég írtam én is,de úgy nézett ki,hogy megoldódott,aztán mégse.
  • HUN BECSEHELY
    Kell vennem kormányt,mert az enyém nagyon kivan kopva.Addig No Game.
  • Leslie878
    Szerintem vagy egy Driving Force Pro-t ajánlanék,(vagy MOMO Racing) de csak használtam tudsz venni legalábbis már rég nem gyártják, én még a 3 éves gyermekemnek vettem egy tizesért használtan, már 2 éve nyuzza és nincs semmi baja! Tud 900 fokot is ellenben MOMO Racing nem, és a pedáljaival töbnyire gond szokott lenni.