Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hátde bazz, én az 576-ban vettem a limeted verziót!!!
A grafika meg tényleg sokat javult, de gépigény is nõt rendesen! Mindegy jön az videókari, mert 20-30Fps-el nem lehet autós játékot játszani, ezt jó ha mindenki megérti, sõt ha valakinek nincs elég fps-e akkor romlik az vezethetõség is, késni fog a kormánymozdulat, lassul! Teljesen más fix 50-60fpsssel játszani, fõleg neten.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ráadásul nem értem azt se, miért jösz az elõzõ nfs-ekkel, mikor ennek a címében sincs benne, hogy nfs. A verseny feeling szimulációt meg kb feldughatjuk a seggünkba, ha nem lehet versenyezni egy jót, az idióta fizika miatt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
BurnOut = 10%
és a
Richard Burns Rally betonon = 92%
akkor a Shift1 = 63% és Shift2 = 78% belsõ nézetbõl = 95%
szvsz
Just do it :)
Kormányról egyenlõre nemtudok nyilatkozni,remélem nem akkora gyatrafos a kormánykezelése mint a SHIFT 1-nek volt....
HA megvettem volna, masnap visszaviszem a boltba, hogy mi ez a f*s, vajon mukodik itt is, hogy szo nelkul visszaadjak a penzem ?
Pl a pro street sem volt ilyen idegesito, legalabbis abban mas volt bosszanto, de azzal relative meg sokat is jatszottam.
szerintem
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
no, a HG tudhatná, hogy Need for Speed elõtag nélkül jelent meg a gamma, de a topik nevében mégis benne van. kéretik már javítani
úúúvazzeee..
az egyik abbahagyja, jön a következõ.. <#nevetes1>#nevetes1>
Mi kell ahhoz, hogy mindenki megértse...?!
szerintem
A kormányt otthon beállítani is vidám lesz,bár ahogy néztem vanak benne jócskán elõretárolva..Remélem nem akkora harmatos fos a kormánytámogatása mint az elõdnek...
szerintem
Ha tullendul az ember azon, hogy nem lehet iranyitast beallitani verseny kozben csak ha kilepek a fomenube, az ffb erteket nekem veletlenszeruen valtozott palyankent, az atlahatatlan, iranyithatatlan menurendszerrol nem is beszelve. (valami megy egerrel, valamihez billenytu kell) Sot meg olyat sem lattam, hogy "F" betut kelljen nyomni, ha hozzaszeretnek rendeleni valamit egy funkciohoz, meg lehetne sorolni ezeket a bosszanto dolgokat. Szoval ha eljut a vezetesig, minden segitseget kikapcsol, majd faltol falig megy, felmerul benne, uristen az agyammal van baj kitorlodott minden ami a sok ev alatt beleepult a vezetessel kapcsolatban, vagy ez a jatek egy irdalmatlan egy f.s, leginkabb egy vizisi szimulatorhoz hasonlit, mintha egy lathatatlan kotel ami az elso rendszam kozelebe van erositve, mindig visszarangatna egyenesbe az autot, ha akarom, ha nem, illetve szorgos kismalacok mindig kiloknek a segget a legkisebb iranyvaltaskor is, hogy biztos bevedd a kanyart driftelve a leggyengebb autoval is, valami hihetetlen idetlen es valotlan osszkepet ad, amivel nem tudtam mit kezdeni.
Teny, nem vezettem olyan fullextras mai autokat, amiben minden letezo es nem letezo menetstabilizator letezik (bar a jatekban ki volt kapcsolva minden ) de ha igy viselkednek az autok ujabban, akkor sosem valok meg a regiektol. Miutan felidegeltem magam, gyorsan elinditva egy par regi jol bevalt szimulatornak szant jatekot, teljes iranyithatosag jellemezte mindegyiket, igy megnyugodtam ismet csak a jatekkal van a baj meg nincs alzheimerem.
Ja igen, hogy valami pozitivat is mondjak, jobban nez ki mint az elodje 😊
szerintem
Egyébként jóas,csak a belsõnézetben kéne rájönnöm hogy a francba lehet kikapcsolni a kanyarba benézelõdést mert mocskosmód idegesítõ és rohadtul nem érezni tõle a vasat....
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nissan Silvia spec.R Aero (S15)
Alfa Romeo Giulietta QV
Lamborghini Murciélago LP640
Megrendeltem a limited editiont, szerdára itt is van, ezért adódott két kérdésem:
1. Aktiválni tényleg csak pénteken lehet majd?
2. A limited milyen plusz autókat tartalmaz?
nem vagyok híve az autók gyilkolászásának, de a drift gyakorlás ebben igazi nagy feeling 😊
cserében a driftben nem láttam look-to-apex -et, (vagy csak én voltam fáradt)
a drift versenyek olyan langyos izék,
de amikor kimész a nevadai drift pályára és amolyan Gymkhana stílusban nyomatod bukósisak nézetbõl "gyakorlás" címén
na, azt nehéz lerakni 😊
#1568: ha eredeti a gammád, akkor lehet, h cumi
ha meg nem, akkor nincs vesztenivalód 😉
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Tisztelt Vásárló,
A várt Need For Speed Shift 2 Unleashed a mai napon megjelenik, a
csomagot ma fel tudjuk Önnek adni és a DHL a holnapi napon szállítja
Önnek.
Rendelését köszönjük.
Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az autón a SteeringAngle-t állítsd át 55-röl kb 20-ra. Az kormány beállításban az összes Deadzone-t 0-ra és a Linearity-ket mindet 100-ra. Minden Sensitivity 100-ra, kivéve Speed Sensitivity-ket, azokat 0-ra.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vagy driverrel javítják. Kiderül.
Ha valakit érdekelnek a részletek evezzen át az off topikba.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy lehet butaság, de én azt hittem, hogy pl. a következõ részeket, SHIFT 3, FIFA 201x, a aktuális rész kiadása után rögtön megkezdik, hiszen minnél jobb a következõ game, annál jobb lehet a bevétel. Pl kurvára érdekelne, hogy a SHIFT 3-omnak mikor feszülnek neki. 😊
jó éjt!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014