Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a játék borítóján/játékon a Need For Speed felirat, csak nem felül, hanem alul. De még az NFS logó is ott díszeleg a Shift 2 Unleashed felirat mellett. Ahogy látom, a neten el is kezdett terjengeni ez a megnevezés, nem igaz, hogy a mai NFS logót nem ismerik fel az emberek.

Snexi
ebben van normális karrier vagy olyan mint a hot pursuit?

Valami beállítás jó lenne a kormányhoz!Nemrég vettem egy G27-et,most azt próbálgatom beállítani.
nagyon jó lett a játék,tuti vétel! Néha modjuk kicsit mintha megakadna, viszont a proci nem dolgozik maxon. Két mag 70% a másik kettõ meg 50%

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sokkal jobban szimulátor mint az elsõ rész. Borul, tör a kocsi mint állat(legalábbis az elsõ kocsim már széttörtem párszor totálra). Lökni nem nagyon érdemes, mert te is borulsz. Sokkal nagyobb figyelem kell pályán tartani a kocsit. Mondjuk érdemben a nagy autóknál fogom észrevenni, hogy mennyiben más, de az még idõ amíg oda érek.
Totti5
Nyugalom eredeti verzióval nem bannolnak senkit. MS játékoknál kell figyelni és azt tanácsolják az eladók is hogy megjelenés elõtt 5-6 nappal ne menjünk még csak lájvra se, ha játszunk vele, mert... bár olyat még nem halottam hogy eredetivel bannoltak volna valakit, és amúgy is az MS csak azokat figyeli ilyenkor akik pl a saját játékaikat pl Halo, GeoW hetekkel a megjelenés elõtt tolják, nyilván azok warezba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nyugalom, nem hiszem, hogy gond lesz belõle.

"Sztem biztos nem feltûnõ nekik hogy valaki a megjelenés elõtt már ott kóborol a szerveren. 😄"

Hátde bazz, én az 576-ban vettem a limeted verziót!!!
Ki is dob a multi, ha nagyon leesik az fps-ed. Így volt már a Hot Pursuitban is.

Ricsi234
Tescoba 9990FT-ért a Shift+Shift2-t árulják!!😊

samsung123
Na minden beállítgatás után(g25) a fizika jobb mint volt, az driftelés nincs, DE még nem mentem igazán nagy lóerõs autókkal, majd ott bújik ki a szög a zsákból, mert az egynek is ott volt rákfenéje. De már sejthetõ hogy ott se lesz gond.
A grafika meg tényleg sokat javult, de gépigény is nõt rendesen! Mindegy jön az videókari, mert 20-30Fps-el nem lehet autós játékot játszani, ezt jó ha mindenki megérti, sõt ha valakinek nincs elég fps-e akkor romlik az vezethetõség is, késni fog a kormánymozdulat, lassul! Teljesen más fix 50-60fpsssel játszani, fõleg neten.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Köszi! Igy azért jobb lett.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

antgecc
Én meg azt nem értem, miért kell foggal-körömmel védeni egy programot, amihez annyi közöd van, hogy játszol vele. Programoztátok ti, hogy így bele vagytok szerelmesedve? Vagyunk egy páran, akik nem fikázunk, csak tényszerûen leírjuk észrevételeinket a játékkal kapcsolatban. Miben jó, miben szar. Erre jöttök mint a veszett kutyák és úgy véditek, mintha ti programoztátok volna! Nyugodtan lehet lazítani, ez egy public forum, ahova bárki leírhatja a véleményét.

Ráadásul nem értem azt se, miért jösz az elõzõ nfs-ekkel, mikor ennek a címében sincs benne, hogy nfs. A verseny feeling szimulációt meg kb feldughatjuk a seggünkba, ha nem lehet versenyezni egy jót, az idióta fizika miatt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Skypack
<#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Totti5
Najó azért az RBR seggét nem kellene kinyalni ennyi év távaltában... modokkel lehet hogy jobb lett, de gyári verzióban olyan érzésed volt mint ha papírdobozokat irányítanál.

Fehercsoki
RBR 92% és a shift 2 95%?Biztos vagy te ebben?

Muttley
ha a 100%-os szimulációban
BurnOut = 10%
és a
Richard Burns Rally betonon = 92%
akkor a Shift1 = 63% és Shift2 = 78% belsõ nézetbõl = 95%
szvsz

Just do it :)

Skynet
Állítsd be a kontrollert vagy kormányt,eleinte nekemis ilyen ideoda rángatós fos volt az egész...Én egyenlõre míg hazanem érek kontrollerrel tolom,mint mondtam kibelépkedtem vagy 20-szor hogy értelmes beállítás szülessen,de mióta sikerült beállítani élményautókázás...Nem szimulátor,de nem is arcade,el lehet vele lenni,az amiket hazudoztak hogy a Forza a GT5 és egyéb címek szimuláció szintjét hozni fogja persze nem meglepõen kamu volt,de ettõl még hangulatos,és a full arcade szinttõl messze van.
Kormányról egyenlõre nemtudok nyilatkozni,remélem nem akkora gyatrafos a kormánykezelése mint a SHIFT 1-nek volt....
Totti5
Te sem tudod már jó sorodban hogy mit fikázz ugye? Mert az elõzõ NFSek mind szimek voltak ugye? mert a Porsche rész szim volt ugye? a nagy francokat. Ez egy pályaautó versenyjáték, ami a legjobban szimulálja a verseny feelinget.

alma2
a "ver szimulator" es az arkad jatek kozott is meg lehet talalni az egyensulyt, nem fekete-feher a vilag, de ezek ugy lementek az osvenyrol, hogy sosem talalnak vissza. Vagyis nem azzal van a problemam, hogy nem szimualtor (annak ellenere, hogy mast sem lehetett hallani a reklamokban milyen valosagos lesz, bar lehet, hogy arra gondoltak a pilota feje remeg, mint egy bologatos kutya, hatha elhanyod magad 5 perc jatek utan) hanem, hogy rajzoltak volna inkabb leggomb rozsaszin kismalacokat autok helyett, amit a madzagukon rangatok, ha mar ugy viselkednek, akkor meg elveztem is volna, illetve le is toltak volna a torkomon, hogy egy ujabb mario kart vetelytars kerult a koztudatba. De a nagyobb a fustje mint a langja dolog az EA-nal nagyon megy. TDU2 ugyanez.
HA megvettem volna, masnap visszaviszem a boltba, hogy mi ez a f*s, vajon mukodik itt is, hogy szo nelkul visszaadjak a penzem ?

Pl a pro street sem volt ilyen idegesito, legalabbis abban mas volt bosszanto, de azzal relative meg sokat is jatszottam.

szerintem

SirAlo
Nah aki probalta mar, mennyire lett szimulator?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Prince23
Elsõ értékelések

no, a HG tudhatná, hogy Need for Speed elõtag nélkül jelent meg a gamma, de a topik nevében mégis benne van. kéretik már javítani

Muttley
úúúvazzeee..
az egyik abbahagyja, jön a következõ.. <#nevetes1>
Mi kell ahhoz, hogy mindenki megértse...?!

alma2
Mert ugye azt nem reklamozzak, megy a parasztvakitas ezerrel, hogy ez mar az 7 evvel ezelotti jatekokban is megtalalhato volt, illetve letezik a hasznalhato verzioja is, csak ahhoz mondjuk kell egy trackir szeru valami, es akkor oda nezel ahova akarsz a kanyarba. Szo mi szo mondjuk rbr-nel is hasznaltam, de nem jart annyi elonnyel, (ott pedig kanyarok is vannak 😊 ) mint amennyi hatranyt hozott.

szerintem

Skynet
A vezérlõbeállítás 1ébként tényleg szopás,egy mezei gamepadra kb 20szor léptem ki be futamról a menübe hogy beállítgassam értelmesen...
A kormányt otthon beállítani is vidám lesz,bár ahogy néztem vanak benne jócskán elõretárolva..Remélem nem akkora harmatos fos a kormánytámogatása mint az elõdnek...
Skynet
Oksaoksa,már megvan ahogy nyomogattam leesett,az egyik sisaknézet a másik a hagyományos belsõ ott nemnéz a kanyarba..😊
alma2
Valtsal kamera nezetet, van belso nezetben is olyan mod ahol nem eroltetik ezt a hulyeseget.

szerintem

alma2
Mar nem emlekeztem miert elt meg olyan rovid idot a gepemen a shift 1, de a masodik resz feltelepites utan negyed oraval maris visszajottek az emlekek.
Ha tullendul az ember azon, hogy nem lehet iranyitast beallitani verseny kozben csak ha kilepek a fomenube, az ffb erteket nekem veletlenszeruen valtozott palyankent, az atlahatatlan, iranyithatatlan menurendszerrol nem is beszelve. (valami megy egerrel, valamihez billenytu kell) Sot meg olyat sem lattam, hogy "F" betut kelljen nyomni, ha hozzaszeretnek rendeleni valamit egy funkciohoz, meg lehetne sorolni ezeket a bosszanto dolgokat. Szoval ha eljut a vezetesig, minden segitseget kikapcsol, majd faltol falig megy, felmerul benne, uristen az agyammal van baj kitorlodott minden ami a sok ev alatt beleepult a vezetessel kapcsolatban, vagy ez a jatek egy irdalmatlan egy f.s, leginkabb egy vizisi szimulatorhoz hasonlit, mintha egy lathatatlan kotel ami az elso rendszam kozelebe van erositve, mindig visszarangatna egyenesbe az autot, ha akarom, ha nem, illetve szorgos kismalacok mindig kiloknek a segget a legkisebb iranyvaltaskor is, hogy biztos bevedd a kanyart driftelve a leggyengebb autoval is, valami hihetetlen idetlen es valotlan osszkepet ad, amivel nem tudtam mit kezdeni.
Teny, nem vezettem olyan fullextras mai autokat, amiben minden letezo es nem letezo menetstabilizator letezik (bar a jatekban ki volt kapcsolva minden ) de ha igy viselkednek az autok ujabban, akkor sosem valok meg a regiektol. Miutan felidegeltem magam, gyorsan elinditva egy par regi jol bevalt szimulatornak szant jatekot, teljes iranyithatosag jellemezte mindegyiket, igy megnyugodtam ismet csak a jatekkal van a baj meg nincs alzheimerem.
Ja igen, hogy valami pozitivat is mondjak, jobban nez ki mint az elodje 😊

szerintem

Skynet
Nyomtam pár karikát,nem rossz,Shift 1-nél jobb,nem fullarcade az egész,de azért az kissé túlzás volt hogy ez látványban vagy irányításban a GT5-öt lenyomná,mert nem....😊
Egyébként jóas,csak a belsõnézetben kéne rájönnöm hogy a francba lehet kikapcsolni a kanyarba benézelõdést mert mocskosmód idegesítõ és rohadtul nem érezni tõle a vasat....
Törölt felhasználó
darki81
hát, nálunk azt írja ki (pc-n), hogy a bolondok napján tudjuk csak aktivállni a cd keyünket, éjjel 1-tõl 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A második kérdésre:

Nissan Silvia spec.R Aero (S15)
Alfa Romeo Giulietta QV
Lamborghini Murciélago LP640

w77d
Szevasztok.

Megrendeltem a limited editiont, szerdára itt is van, ezért adódott két kérdésem:

1. Aktiválni tényleg csak pénteken lehet majd?
2. A limited milyen plusz autókat tartalmaz?

Muttley
Nyúúúz 😊
nem vagyok híve az autók gyilkolászásának, de a drift gyakorlás ebben igazi nagy feeling 😊
cserében a driftben nem láttam look-to-apex -et, (vagy csak én voltam fáradt)
a drift versenyek olyan langyos izék,
de amikor kimész a nevadai drift pályára és amolyan Gymkhana stílusban nyomatod bukósisak nézetbõl "gyakorlás" címén
na, azt nehéz lerakni 😊

#1568: ha eredeti a gammád, akkor lehet, h cumi
ha meg nem, akkor nincs vesztenivalód 😉

tomsolo
Sztem biztos nem feltûnõ nekik hogy valaki a megjelenés elõtt már ott kóborol a szerveren. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hát én tegnap már játszottam vele, és elvileg április 1-en jelenne meg a konzol verzió nem? Bazz, remélem nem fognak ezért kibannolni live-ról! (lehet azért nem volt fent senki)
tomsolo
jaja:

Tisztelt Vásárló,

A várt Need For Speed Shift 2 Unleashed a mai napon megjelenik, a
csomagot ma fel tudjuk Önnek adni és a DHL a holnapi napon szállítja
Önnek.
Rendelését köszönjük.

Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

antgecc
Egy haverom ezt ajánlja, legalábbis az 1-nél bejött neki:

Az autón a SteeringAngle-t állítsd át 55-röl kb 20-ra. Az kormány beállításban az összes Deadzone-t 0-ra és a Linearity-ket mindet 100-ra. Minden Sensitivity 100-ra, kivéve Speed Sensitivity-ket, azokat 0-ra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nekem pár perce jött a levél, hogy az ipon.hu is feladja ma a csomagokat, amit így a holnapi napon fognak kiszállítani.

darki81
Azért van egy kis különbség 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Kormány beállítás kinek hogy a legjobb? szívesen vennék tippeket.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Maxtreme
Gondolom hivatalos megjelenés után rögtön jönni fog a patch (vagy nem, és leszarják 😊 ) mert elég húzós lett a vasigény.
Vagy driverrel javítják. Kiderül.
Ha valakit érdekelnek a részletek evezzen át az off topikba.

Tudom naív gondolat, de ha nagyon nagyon jól fogy a SHIFT 2, akkor a kiadónak (EA) gondolom illene legalábbis kisegítenie ezt a team-et, hisz egy nyerõ csapatot elveszíteni elég gáz lenne. Az õ jövõjük is múlhat rajta. Mert miért ne lehetne a SHIFT sorozat idõvel az EA legsikeresebb/nyereségesebb szériája?

Amúgy lehet butaság, de én azt hittem, hogy pl. a következõ részeket, SHIFT 3, FIFA 201x, a aktuális rész kiadása után rögtön megkezdik, hiszen minnél jobb a következõ game, annál jobb lehet a bevétel. Pl kurvára érdekelne, hogy a SHIFT 3-omnak mikor feszülnek neki. 😊
Bazz, ez egy független fejlesztõcsapat, akit a fejlesztés elején és végén kifizet az adott megrendelõ, aztán szevasz. Õk a bevételbõl korántsem látnak annyit, mint a kiadó maga. Így aztán nem csoda, hogy most pont egy másik megrendelõ miatt szarban vannak.

zotya10002
Asszem megnézem a clont hogy milyen,és akkor eldöntöm majd hogy megveszem-e!

jó éjt!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

samsung123
ÓÓó erre nem is gondoltam, igazad is lehet.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Prince23
Magyarán: vegyük a Shift 2 marketingduma?

lolSL
samsung123
Majd még várjuk az élménybeszámolót!<#eljen>
De akkor érdemes lesz/volt megvenni úgy tûnik!