Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Bar mar nincs fent, hogy megnezzem, de egy lelkes kollega, masik forumon csinalt videot is rola.
A madzagrangatos effektus a valosagban 😊
Persze, lehet, hogy o is csak a g25-el szivta meg igy mint en. Mintha a centering be lenne kapcsolava( pedig nincs)
g25 shift 2

szerintem

neked milyen VGA-d van? és hogy megy + milyen beállításokkal? plusz milyen processzorral, esetleg valamelyik húzva van?
mcwolf
Nyugi!!
Az elsõ Shift-nél is így volt. Jött a patch, és 10-20 fps-t javult. Valszeg ezt is csiszolgatják majd utólag.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Black Ghost
Gamepad, bár rájöhettél volna, ha megnézed mire írtam. 😊
Ez gamepad-hoz a jó beállítás vagy kormányhoz? <#confused> Nekem Xbox 360-as vezélõhöz kellene! <#worship>

Muttley
amikor azt mondtam belsõ nézet, úgy értettem belsõ nézet 😉
Samsung123, írd már ki légy szíves a banner alá, h

NEM VÉÉÉÉÉRSZIMULÁTOR, ÉS NEM IS AKART AZ LENNI,
DE PILLANATNYILAG A LEGÉLVEZETESEBB PÁLYA-AUTÓS JÁTÉK A PIACON

Just do it :)

Black Ghost
Deatzone-t vedd mindenhol nullára, a Sensitivity pedig 40-50 közé (nálam 40), nekem így tökéletes.
Történt itt valami érdekes? Nincs kedvem visszaolvasni 100 üzenetet. Bár azt látom, h totti megint trollkodott egy kicsit.

Wanted
Ati kártyával melyik catalyst-al toljátok? Nincsenek textúrák a játékban. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Nah azért azt kötve hiszem. max ha minden segítség be van kapcsolva. 😊
GP3, GP4 simán ment billel régen, de ott nagyon íventartott a gép, pötyögtetésre nem rángatott a kormány, mint itt fog valszeg. vegyél xboxos gamepadot. 😊
Hol lehet venni olcsón jó kormányt?😄 Ami most van annak túl nagy a holt tere és nem lehet vele irányítani normálisan... >(

Fehercsoki
Ilyen fizika mellett teljesen mind1,nem tudsz kisodródni a pályáról.

Prince23
PC-n billel milyen nézetbe érdemes tolni?

tipp?

Maxtreme
Pár képz tõlem ha nem baj 😊 (meg ha baj akkor is 😄)

Had kérdezzem meg, te mit vársz egy autós játéktól? Hogy felszállnak és repkednek az autók? 😄 Ez egy versenyjáték, versenyekkel. Mi kéne még ezen kívül? 😄

Kevesebb, de ott is van. Bár lehet, hogy más hiba is van, mert most próbálom rendbeszedni a gépet, miután az új ATI driver kék haláltól elkezdve szívárvány csíkokig mindenfélét produkált nekem.
arty
kapcsolj a fix belsõ nézetbe, ott nincs késés

Forza.

HeadHunter86
Nekem csak a zenéje kéne, azon kívül nem sok értékelhetõt láttam a játékban. Elég budget feelingem volt. A belsõ nézet fun, azon kívül nem találtam benne semmi olyat hogy tovább játsszak vele.

Off Topicba láttam kinek hogy ment, és hát a gépigény Fullon azért elég nagy... FULL HD-ben a végén még játszhatatlan lesz az ati 4890-emmel meg a q9400-assal. Oké, hogy tíz nap múlva veszek egy 560Ti SOC-ot, de nah. Mi lesz jövõre ha jön az esõ meg minden más... 😊

vélemények néha megmosolyogtatóak, szimulátoros szemmel nem lehet írni valamirõl úgy, hogy billel nyomja valaki...

amúgy ahogy látom kormány gebaszok vannak még mindig, de nem értem ezen mi a faszt lehet eltolni... amikr talán ez a legfontosabb a játékélményhez. remélem a fanatec pedálom is be tudom jól lõni... online játék meg lehet elmarad hétvégén a gépigény miatt, majd hetedikén kapom meg az új kártyát kábé.
Totti5
-nem

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DFGT-m van, nekem jó. De van nálam is olyan, pl a veteran japán gépeknél, hogy teljesen máshogy viselkedik kormányzásnál az autó ahogy addig.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Totti5
Attól még nem NFS frencsájz alatt jelenik meg. Az NFS amit nagybetüvel írnak rá az az árkéd vonal.

Remélem jön lassan TirexiHD Videó, mert megérdemeljük <#vigyor3>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én is kipróbáltam PC-n, DFGT kormánnyal. Nekem elég jelentõs a késés a valós és a képernyõn látott kormány között. Emellett mindig elfelejti, hogy hány fokra állítom a kormányt a menüben.
Prince23
Ezt elhiszem, de a Shift 2 elõtt kéne elgyen. no ezt jelentették be a srácok, hogy többet nem lesz ott az NFS cím.

Totti5

Prince23
Ez lényegtelen, mikor a dobozos forgalmazásban nem szerepel az NFS cím.

egyébként a játék is így kezdõdik a nfs logóval 😄

daver88
kontrollerhez talált valaki esetleg optimális beállítást?? mert alaptól sírva fakadok, irányíthatatlan, nem akarok addig belenyúlni a finomhangolásba, hátha van valakinek vmi jó tippje..

darki81
probléma: sisak a fejemen, forgatja a kamerát.. nemá..
nincs sisak, túl közel van a mûszerfal-kormány... nemá...

különben naon zsíír 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Totti5
1, autós játékok billentyûzettel játszani a leg ótvarabb dolog, mert minimum ott van a kontroller vagy kormány a komolyabb darabokhoz
2, konzolon kontrollerrel perfektül lehet játszani minden autóst
3, nincs PS3om
4, 360am van és kormánnyal játszok rajta minden olyan játékot amit azzal érdemes

5, te vagy a szimulátorosok gyöngye aki billentyúzettel játszik és megállapította hogy furcsa...

Az nem furcsa volt, hanem szar, mert billal nem lehet érdemben játszani autóst.

Jutubon is feltesznek 50 videót, abból 30 pécés és abból 28nál csak az a lényege hogy milyen high end pécével izmozik, mert azt fél oldalon át kifejtu és leírja a tápnak a sorozatszámát is, de a fél millás gép mellé már kormányt vagy kontroller nem tudott venni, és a videó 3/4edében még a pályán sem tud menni annyira béna és annyira látványosan szenved a billel amivel az ideális ívekek méterekkel kerüli el állandóan.

darki81
<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Willi Betz
No,kipróbáltam én is. Egész jó,de billentyûzettel kicsit fura. Majd hétvégén kipróbálom kormánnyal is. Eddig tetszik a játék! Ezért meg plusz pont a készítõknek😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mennyél szépen játszani gt5 el ps3-on a fasza controllereddel és fikázd a szimulátorosokat, meg a versenyzõket tovább nyugodtan. <#hehe>

minek okoskodsz itt is, mikor semmit se tudsz.

Totti5
"Nekem annyi bajom van vele, hogy furcsa az irányítása billentyûzettel, de meg lehet szokni!!!"

"szimulátoros szemmel"

-.-

szimulátoros szemmel nézve is kiválló szórakozást nyújt.
A tuning része nagyon jó, és élvezetes, jól vannak ábrázolva a dolgok, a grafika meg már-már a valósághoz közelít.
Egy hosszú szimulátor verseny után hétvégéken tényleg nagy felûdülés játszani vele, nem kell annyira odafigyelni semmire, és élvezetes.
Persze sose lesz Iracing/LFS szint.

Nagyon jó a játék eddig!
A tuning része tökéletes.
Nekem annyi bajom van vele, hogy furcsa az irányítása billentyûzettel, de meg lehet szokni!!!
- úgyis jönnek majd a modok ami javítja az irányítást.
Sokkal jobb az elsõ résznél!
Megéri megvenni

Bocsánat,másik versenysorozatban meg jó!De egyre jobban tetszik,úgyhogy lehet meg kell vennem!<#vigyor2>
Totti5

Igaz,a virágbolti verziót próbálgatom,de van egy probléma.Kérdés,hogy másnál is ez van e?Hiába veszem lejjebb az ffb erõsséget,ugyan olyan a kormány ellenállása,viszont sima idõmérõn jó!
Prince23
De a készítõk be is jelentették, hogy elhagyják és mostantól egy új franchise van azon belül, a Shift névvel.

samsung123
Ja meg a VERTIKÁLIS SZINKRONIZÁCÓ (Vsinc) legyen kikapcsolva!!! mindenhol: játékban és driverben!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
Ha iracingel nyomod akkor valszeg jól beállítotad a kormányodat, (érzékenység 50% Gyors kományérzékenység 0% stb) akkor a kevés fps a gond!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

SirAlo
Leginkabb az zavart hogy olyan volt mintha a kormanyzas kesett volna :\ pedig nem volt holtjatek beallitva...

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

nekem nagyon tetszik eddig a játék, persze nekem a dirt marad az elsõ. az elején szívbajt kaptam az autó viselkedésétõl de csak finomhangolni kellett a beállításokat ahogy samsung kolléga képein látjátok belekell piszkálni mert a gyárival tényleg az elsõ gondolatok között van az uninstall. tetszik h eddig úgy látom h irreálisan nem csal a gép, hibázik is néha, nem hagy le rosszabb járgánnyal mint az állat. a hot pursuit után kellemes meglepetés ez a játék nem érdekel h mennyire szimulátor a lényeg h szórakoztat. 1 hibával már oda is a verseny ez is a realitást növeli, jól kell vezetni.
az igazat megvallva nem értek az autókhoz, korom ellenére még sosem vezettem, lehet ezért nem tartozom az elégedetlenek táborába.
lehet igénytelen vagyok de nekem a crysis 2 is tetszett a negatív kritikák ellenére és ez is rendben van, egy jó 8as, nem klasszis meg nem is leesett állal játszom de bõven a szórakoztató kategória

samsung123
Szép! egy kör után ítélni!<#eljen>

SirAlo
Hat en is kiprobaltam , Laguna Seca palyan mentem egy kort , iRacing utan egy sz*r szerintem nekem ez a grafika is allatira nem jon be , iRacing sokkal valosaghubb grafikaba is (szerintem) egyedul a kezmozgas jo benne

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

samsung123
G25 Beállítás!(saját)a kormányom valóságban is 360 fokot fordul.

Vááá már meg is fog jelenni? Én még az 1et se vittem végig😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Waczkor
<#eljen>

Virágbolti verzió kipróbálása után(bill-el ráadásul) teljes mértékben egyetértek.
Este veszem eredetiben boxra.

XBOX Live Gamertag:Waczkor