3115
-
Na valaki mondja meg mitől van ez?
A játék játszhatatlanul szaggat. A gépemet pár hónapja újítottam: AMD Phenom II x4 965 3.40 Ghz CPU, 4 Gb Kingston DDR3 RAM, Radeon Asus EAH 6870 1Gb DDR5 VGA, Gigabyte 890XA-UD3 alaplap. OP rendszerem 64bites Win7. A játék eredeti LE kiadás.
Nem létezik, hogy full graffon ennyire beszaggasson, hogy még az irányításra is lényegesen később reagál. Próbáltam visszábbvenni mindent de még úgy is szaggat.
Valaki segítsen mert biztos agyfaszt kapok, hogy ha nem bírok vele játszani. És még hogy sokkal jobban fut mint az 1. rész? WTF??? -
Csokis #1943 Shift 2 Unleashed: It’s Not Input Lag -
Ha több.
GT1es Corvettenél már jobban kel figyelni a gázra, mert megindul a segge rendesen(persze kipörgésgátló nélkül) -
2. szinten asszem, kapom azt a piros alfát, pereg rendesen, de hogy padlógázra kanyarban az istenért se rakja a seggét, túrom neki a kupuplungot, erre nagy nehezen kicsit kirakja. Hát ez több, mint vicces. Kb csak röhögök rajta... -
nincs vkinek egy kijátszott savegameja?
nem rossz játék, de nekem kijátszása felejtős, annyira azért nem is jó, de a penge verdákkal csapatnék 1-2 kört
kössz -
Lenne egy kérdésem.
Irányíthatóságnál mi a jobb, ha több, vagy ha kevesebb ? -
High end PC #1938 oké, már megtaláltam, hogy az Extrák menüben ellenőrzi az előző NFS vásárlásokat, és a garázsomba be is került a Zonda Cinque, de a Reventón rendőrautó nem, pedig az lenne a nagy poén -
High end PC #1937 valaki nem tudja, hogy a 2 autolog plusz verda hogy érhető el (Reventón rendőr kinézetű autó, és Zonda Cinque), pár hónapja volt egy hír, miszerint aki ugyanavval az acc-al lép be a Shift 2-be, mint amit a megvett Hot Pursuitnál is használt, ez a két kocsi bónuszként megkapható.
No de hogy? -
unrealnoise #1936 Ezt tudom, de elvileg a GTR3 egy új motorral jön, hogy ez most a Lizard "PC-re ültetése" lesz vagy a gmotor3, az jó kérdés. De szerintem nem jelentették volna be 2011-re a játékot addig amíg nem jött ki az rF2. Nemtom. Valami infót nyomathatnának tényleg... -
Akkor sosem lesz:D
Simbin csinált egy Lizard motrot, amit a xbox360as Race Pro ( WTCC & GTR Evo lényegében ) használt. Kicist igénytelen lett, de vannak benne nagy lehetségek, ha nem csapják össze... de amúgy kísértetiesen hajaz a gmotorra:) -
GTR3 nem lesz addig amig rF2 sem...ugyanis ugyanazt a gmotort használja a simbin mindig amit az ISI srácok hoznak össze :)
így volt ez az rf --->GTR2 esetében -
ManoNegra #1933 Nincs hang, de amúgy fasza!
Én egyszerűen képtelen vagyok cokpit nézetben játszani, lehet azért mert 20 colos monitoron tolom, de ez, vagy a motorház kamera nekem a leg használhatóbb.
-
unrealnoise #1932 pl ezt a délibábot a linkelt videón mai napig nem értem, hogy hogy csak az rfactor2-ben látom először? SHIFT2-ben ilyen nincs? nem tudták rátenni gmotor 2-re? oké, hogy ez gmotor3 már, de azthittem az SMS valahogy megoldja. -
unrealnoise #1931 helyes. :) kicsit off, de azért nézd meg ezt is, rF2-es, semmi izgalmas, csak végigmennek a pályán, de szvsz az rF2 is rohadt jól néz majd ki, az meg külön poén abbana játékban, hogy akármikorra állíthatom a startot, akármilyen időjárással, akár 24 órás futammal, teljesen változó időjárással... nagyon várom már. :D
nah befejeztem. sorry :D -
RedRiot #1930 Próbálj ki más vga drivert vagy vmi. Nekem épphogy megüti a minimál követelményeket a konfigom, mégis játszható medium beállítások mellett! -
Ezzel nem vagy egyedül szerintem.Nálam sem megy normálisan. -
unrealnoise #1928 OFF egyetértek. azt a Lizard motort használta az az xbox gamma. viszont sosem lehet tudni mennyi mindent tudnak rajta tuningolni. ha a köríts végre profi lesz, akkor talán tényleg jó lehet, még azzal a motorral is.
az újfajta simbin játékok amúgy hihetetlen gagyik, pl nem tudtam rájönni, hogy lehet megnézni az előző edzések eredményét egy adott versenyhétvégén, tiszta vicc. röhej, szánalom. nulla. rF2 sokkal komolyabbnak néz ki, amit a Simbin mostanság összeszerencsétlenkedik az tényleg nagyon gyér. ez az "STCC 2" meg gondolom csak a pénz miatt adták ki, nem tudom hogy állnak most anyagilag, lehet kell a zsozsó nekik, hogy fejleszthessék a GTR3-at. ezzel csak az a gáz, hogy már legalább 2-3 éve el kellett volna kezdeni, nem szar rókabőröket kiadni... ON -
RYO21 #1927 Úristen! Ez a játék rosszabbul van optimizálva, mint a TDU 2. Akárhogy állítom a grafikát, ugyanannyi fps-em van (22fps). Minimumon és maxon is. -
ManoNegra #1926 Nekem az első "szimulátorom" az első rész volt, akkor vettem a kormányt. Ez szerintem jobb annál, amit a saját autós tapasztalataim alapján le tudok szűrni, de azt is nagyon szerettem! Nekem igazából kicsit kikapcsolódás, kicsit reális, kicsit játék. Ez az ideális. De ki fogom próbáli az általad említett játékokat is, aztán ha mmegéri akkor meg fogom venni!
.
-
bgabor #1925 A tuning és a nitró nagyon sokat dob a gépen. -
"a GTR3 meg elvileg új motor alatt fog menni"
Race Prot azzal adták ki. Siralmas, bár szebb látványt ad mint az rf motor. Modderek modderek, nem pedig profi AAA fejlesztők. Amúgy meglepő lenne ha idén jönne a GTR3, eléggé semmi sincs róla, bár egy újabb rókabőr STCC modot sikerül most kiadni megint nekik... ehhez értenek, ez van. -
Eddig egész jól megyek csak 1 dologban akadtam meg. A retró kategória végén ugyebár a "fő csákó" ellen kell menni 4 versenyen. Ha legyőzőm enyém a kocsija. Hát pont itt a gond...
Egy BMW M3 E46 -al próbálkoztam ellene. Alig kezdődött el a verseny már szinte rögtön kb. egy 5-10 másodperc előnye volt... Úgy kilőtt, hogy nem igaz. Az egyik 4 körös verseny után már majdnem körözött minket akkora előnye volt. Ez alapján nem tudom, hogy várhatja el a háték, hogy verjem meg ha a lehető legjobb kocsival mentem ellene. Igaz nem volt tuningolva de szerintem még úgy se győztem volna le :)
Ennek ellenére nekem tetszik a játék. -
unrealnoise #1922 Sajna nem. :) mondjuk nem lenne nehéz ilyet összehozni. :)
A gond az, hogy csalódott vagyok, 1,5 év iracing/rfactor után nem nagyon van kedvem olyan játékkal tolni, amiben ennyire tapadnak a járgányok, és a kanyarokban "script"-esen driftelnek. Egyszerűen nem éri meg az időt, mert úgyis letenném a játékot. Sajnos. :)
OFF Amúgy aki csalódott a SHIFT 2-ben, annak ugye a már ezerszer említett rFactor 2 és GTR3 kötelező idén. rFactor 2 nagyon jó lesz minden téren, új gumifizika, FFB, járgányok, pályák (klasszikusok is), dinamikus időjárás, olyan grafikai effektek, ami még a SHIFT2-ben sincsenek benne!, a GTR3 meg elvileg új motor alatt fog menni (talán saját motorral), + több DLC, meg etc. A hangok ott is elég profik lesznek, a látvány náluk is sokat javul, és azok valszeg totál dinamikusak is lesznek. fizika meg alap, hogy okés lesz. ON -
ManoNegra #1921 Sose vezettem még ilyen járgányt, nem tudom igy kell e viselkednie. Te csapattál már ilyennel?
-
ManoNegra #1920 ez a Te videód? jó!
-
Hát nem az a igazán jó szimulátor sőt, de én elég jól elszórakozok vele. Nekem a grafika a kocsi kínálat a hangok és a tuning tetszik nagyon de a fizika felettébb érdekes. -
unrealnoise #1918 Jól. :) Nem annyira szar ám, nem sok kellene hozzá. Csak pont ott a legszarabb, ami a legfontosabb.
Nem az a gond, hogy ő azt gondolta, hanem egy olyan videó alapján tette, amire semmi nem volt írva. (milyen mode, etc.) - mert ugye az rfactor is tud aztán irreális lenni minden segítséggel. :)
de mindegy, a lényeg és a valóság ez sajnos. :/ Lgközelebb ha támogatni akarom a szimeket, inkább kétszer megveszem az rFactor 2-őt, minthogy vegyek egy gmotor-rt használó, szimnek híresztelt valamit.
a játék amúgy annyira nem rossz, de azért nah, kevés és csalódás, főleg az automata driftelés a kanyarokban. WTF. meg a kigyorsítások, fékezések. egyszerűen direkt le van butítva a fizika ilyenre. nem is akartak ennél jobbat szerintem. -
tehát akkor Bosco jól látta a videón miféle játék ez?
-
unrealnoise #1916 jaja, sorry, hogy eltűntem közben csak ezek tényleg nagyon idegesítőek. :( közben már azon filózok, hogy veszek egy xboxot vagy egy PS3-at, aztán GT5. nem egy nagy csoda az sem, sőt van azon is mit javítani, bővíteni, és nem is ismerem annyira a játékot, de nah.
sajnos nekem idénre maradt a GTR3 és az rFactor. Az EA elbaszott marketingje meg remélem egyszer visszanyal nekik :P -
HOL LEHET a KIMENTETT REPLAY-okat VISSZANEZNI???? 

-
a zefegy2010 tényleg kaki volt, de ezen kár vitázni :)
amúgy ez a Shift2 topic.. ;)
más:
egyelőre csak az rx7-tel próbáltam mint RWD, de a nagyobbik nitro palackot nem csipázza.. :D
5.-ben is simán elpörög kerék ha ráadod a tüzet
amúgy ám'tom feltűnt-e nektek ill. nyertetek már meg úgy 4-5 keres versenyt, h az AI egyik autója az egyik cumis kanyarban keresztbe állt és ott is maradt
, na most jön Muttley, tépi a száját a turbonak :D és amelyik autóval küzdök az első helyért, én kikerülöm a keresztbe állt autót, a marhája meg beleakad :DD
és realitás:
- NEM CSAL az AI, mert ha innentől kezdve mindent íven veszel és nem b.szol el semmit, akkor a nyomodba nem ér a g.ci
- és kb azonos teljesítményű autóknál az AWD álló rajtból ill. kanyarból kigyorsításoknál gyorsabb és stabilabb, viszont 150 km/h felett az RWD autó jön rád és megb.sz :D
szóval, lehet nyáladzzzzzzzzzzzani :D -
egy fokkal jobb, de max csak kanyarban és ott is padlózni kell. hogy egyáltalán kicsit is megmozduljon a segge..egyesben azok se pörögnek ki...nagyon tapad az összes autó:( -
A törés szebb,rottyanás után tömvevan a pálya törmelékkel. -
fatallerror #1911 na játszogattam a beállításokkal és sokkal jobb lett, a legjobb köridőt is megtudtam csinálni elsőre, a versenyeken meg még nem az igazi, van h utsó vagyok van h első v dobogós... és fárasztó gamepaddal meg nehéz is még így is na meg fogyatékos is vagyok ehhez, csak a 6. szintig döcögtem még így el -
mert ez elég béta, remélem jön a peccs!
(28fps-től megy nálam, és játszható azért, bár...) -
ja za f1 2010 full sript az egész!!!rég láttam olyat ami ennyire null fizikával rendelkezik... -
Engem főleg az érdekel, hogy miért fut sokkal-sokkal szarabbul, mint a shift vagy a hot pursuit, amikor semmivel sem szebb.. :C -
Látom nem érted a lényeget...GUMICSÍKON ahol méginkább kéne tapadni sokkal szarabbul tapadt bizonyos helyeken az autó, mint füvön,vagy bárhomáshol a pályán--> előre scriptelve voltak ezek a helyek,ennyiből állt a nehézség,nem azzal volt a gond hogy ez nehéz,és itt eldobódik az autó hanem azzal hogy kiszámítható előrescriptelt szar...:)
Egy mezei kanyarban gumilerakódáson nehogymár jobban csússzon mintha a célegyenesben rángatnám 2es padlógázon a kormányt..:DDD
Na részemről off befejezve.... -
A Dirt 3 sem lesz szim, hátha valakit ez megráz majd... -
Hát ha padlógázon akartál átmeni akkor 10ből 10szer meg is csúszott... nekem nem volt vele gondom, a kritikus pontokon kis gázelvétellel vagy arányos adagolással lehetett átmenni ahogy valójában is, vagy ha nem az akkor az rfacotor is "scriptelt". Nem tudom felfogni ha valami nem tetszik valakinek, minek gyárt hozzá blődségeket. Ja igen az F1 is annyira szim mint ez, tehát nem az, hanem egy versenyjáték.