3115
-
mk452001 #1864 Üdv!
Egy kérdés: én vagyok olyan béna, hogy a karrier elején 1. helyezettként hozzámvágnak 20,000-t, vagy mindenki ennyit kap a játék elején az 1. helyért?
Én egy kicsit kevésnek tartom, aztán lehet, hogy csak megszoktam a shift 1 40,000-es fődíját -
Driftelni sehogy sem lehet. Nekem alig lehet fordítani a kormányt olyan erős a FFB a driftbe és a versenyben is, de TimeTrialon tök jó. Ezt magyarázza már meg valaki :D -
fatallerror #1862 jól elbeszélgetek itt magammal... csak összejött a köridő teljesítése ráadásul a 2. időt sikerült behoznom tökjó
rájöttem h az elsődleges probléma a gáz+fék rossz használata nem a kormányzás, ha nem ravaszos lenne gamepad elég szívás lenne.
pont egy nfs miatt biztos nem veszek kormányt de csak kíváncsiságból:
mennyiért lehet olyan kormányt venni ami már az elfogadhatónál kicsit jobb? -
Leslie878 #1861 Ez a Pagani videó nem rossz! Végre hozzáértő vezeti és egyenesen megy szépen 300 fölött, sztem a kormányt kell belőni nagyon jól mindenkinek a saját izlésére és nem lesz ez rossz! A shift 1-nél sokkal komolyabb gond volt elsőre a kormányzással, de aztán (módokkal persze) egész vezethető lett! -
Sziasztok!
Tudna valaki egy jó g25 beállítást adni?(sensitivity,deadzone és társai)
Előre is kössz -
unrealnoise #1859 mindennél reálisabb anyamkínja nyílván. az arcade játék "hívei" szoktak főleg ezzel jönni gondolom amikor jönnek a "szimesek", hogy mi a fasznak vártál vérszimet...
csak el kéne magyarázni nekik egyszer, hogy vannak ideális átmenetek. a GT5-el még nem toltam, az sem hinném, hogy vérprofi fizikában, de sokkal reálisabb benne sok minden, és versenyezni is sokkal jobb lehet vele, hisz ott nem hallottam ilyen autó mozgásokról.
az első pár versenyen amúgy itt komoly nem lehet blokkolni a kerekeket? -
Ez a vérszimulátor most a kedvenc szavam. Csak fingom sincs mit jelent... -
Csak a GT5-öt próbáld ki egyszer, megnézném én meddig maradnál az úton, ha rángatni kezdenéd...
Egyébként már ne haragudj, de hogy a francba ne kéne keresni a realitást?? Egy autós, versenyjáték kb a nullával egyenlő, ha nincs benne realitás. Vannak olyan igénytelen arcok, akik leszarják hogy viselkedik az autó, milyen a fizikája, csak legyen tele hálivúdi fícsörrel. Másoknak meg igenis igényük van egy vezethető, realitásokhoz közeli autó fizikára. -
unrealnoise #1856 már bocs, de tavaly se vettem (mehj.: nem is játszottam vele igazából), idén tanultam belőle. amúgy a sóder lehet neked sóder, de igaz...
amúgy a te sódered se kell, mert százszor leírtam, hogy nem vérszimet akarok, hanem VEZETHETŐ, normálisan viselkedő járgányokat... ENNYI. -
de-de
tuti, h megveszed, majd meglátod :)
és majd jössz ide továbbra is nyomni a sódert, h pföööjamocskosilyenolyan@&@#&@&{@{#&@}@{@}hogynemlettszimuláááááááááááátorashift3ígyúgy" :DD -
-
"hangok szarok, animáció gáz, grafika ócska"
Tipikus hozzáállás,lenyomhatnak akármekkora adag tehénszart a torkodon a lényeg hogy széplegyen díszeslegyen illatozzon...:D
Kb mint a francia autótulajdonosok..:D
//
Nem vártam szimulációt nem is keresem, hiába hazudták hogy majd GT5 szintű grafika meg szimuláció,a közelébe nem ér, de nem is vártam,egyértelmű volt hogy kamu,minden NFS elött vannak ígéretek...:)
A SHIFT1-nél mindenképpen jobba játék,márcsak azért is mert az irreális oldalirányba pályáról lepattogást eddig nem tapasztaltam...
Viszont van benne valami amit irogatnak,számtalan autó kiszámíthatatlan és idiótán reagál a kormánymozdulatokra,ez teszi az egész játékot nehézzé,ami valljuk be elég gáz....Inkább ne rángatózzon az autó apró kormánymozdulatokra,és legyen kiszámíthatóbb,és legyen az ellenfél keményebb....Ez így ebben a formában számtalanszor idegesítő...
rFactort pedig hagyjukmár, NFS címet rfactorhoz (azért annyira nelegyünk már elájulva oké szimulátor,de a játék jelentős részét vagyis az autók jórészét fanok csinálták nem kis túlzásokkal,persze szerencsére vannak kívételek) meg GTRekhez hasonlítgatni totálisan felesleges... Mondanám hogy hasonlítgatni Forzához és GT5höz kéne,de ez a game azoktól elmarad...
Vannak ostoba hibái,de el lehet vele ökörködni,hangulatos...Ennyi... -
RedRiot #1852 "láthatóan nehéz egyenesben tartani a kocsi, instabil, izeg mozog, pedig egy egyenesben a legkevésbé szokta ezt csinálni egy járgány..."
Én anno 120-as Skodán tanultam vezetni, az pont így kóválygott. :D -
unrealnoise #1851 jah, de legalább KISZÁMíTHATÓ az autó mozgása, nem lesz az egy 40 körös versenynél, hogy hé, ez meg hogy a faszba történhetett.
rF2-őt "fikázni" kár, a legszebb szimulátor lesz, teljesen borult ég mellett meg ne várj csillogó cockpitet meg etc (a hangok nem véglegesek). és ott legalább lesz dinamikus eső, teljesen dinamikus napszak, lesz HDR, időmérő meg minden más is, az online részről nem beszélve... A grafika kurvára nem ócska. Nézd meg a Belgiumi rF2-es videót, aztán utána nyilatkozz.
Nem lenne nagy gond a SHIFT 2-vel, de hiába kezelem játékként, ha random rakoncátlankodik, illetve X+Y dolgokat csinál, minkor én nem is mozdítok, csak hanygaf*sznyit a kormányon. a jó grafika meg ettől nem menti meg. Jövőre most már tuti nem veszem meg, hacsak nem ér valahogy fel végre a szinthez, de ezt most kizártnak tartom... -
Elaluldtam a videón:)) hangok szarok, animáció gáz, grafika ócska. Fizika valszeg jó lesz, de ez már nekem kevés. -
Nézzél valódi felvételeket, sokkal kezesebb mint a játékba:) mondhatni unalmas sínautó! ez játék, itt nem kell keresni a teljes realitást. Bármelyik játékszimmel gyorsabban lehet menni mint a valóságban, úgy lehet rángatni az autót amit ha valóságban csinálnál repülsz, és a pályák is akármilyen lézerszkenneltek sosem adják vissza a valós szintkülönbségeket, dőlészögeket, és a valós tapadást. Ez játék, játékként kell ezeket játszani. -
unrealnoise #1848 jah, és tudod mi a vicc? az, hogy így lényegében nehezebb vezetni benne mint egy szimulátorban. hihetetlen, hogy a faszba lehet ezt így elkúrni. attól mert valami HC szimulátor, még nem nehéz vezetni, ezt kéne felfogni az EA-nek meg az SMS-nek, és kiadni, egy igazi szimulátort baszott jó köntösben. Akkor eladások is az egeket vernék.
mert ez így nálam kevés.
nézzük meg ezt. közel sem nehéz vezetni a járgányt, de legalább egyenesen tudunk vele menni, és úgy viselkedik, ahogy kellene. mert fizika van alatta. :( csalódás. a pénzt bánom a legkevésbé, és lehet tolom pár órát még, de nah :/
kibaszott egyszerű lenne pedig megcsinálni... ha a simbin évente ontja a rókabőröket vezethetően, ezeknek a balfácánoknak meg nem sikerül.
még mielőtt valaki leordítja a fejem, nem azzal van bajom, hogy arcade vagy nem, fel sem merül el, hanem az, hogy vezethetetlenebb gyakran, mint a legkomolyabb szimulátorok... és ez tudnám mi a francnak jó???
-
Ez az ingadozás nálam is jelentkezett. Nagyon idegesítő. Egyenesben billeg a kocsi jobbra-balra. -
DP teszt 9/10 -
szerémi út esténként és rendszeres álarcos vásárlás a MOL-nál :D -
kell még egy benzinkút, meg egy bérelt parcella :D -
RWD, 860 kg és 240 LE, ne csodálkozz ;)
én szeretnék egy olyan autót
szervizes kollégával együtt :D -
fatallerror #1842 na megvolt a mai kurvaanyázás is :D
most éppen az időmérésen, 1:34 alatt kell beérni minimum nekem kb 1:45, annyira jó vagyok...
de továbbra is makacs vagyok és elite modeban játszom. ha lenne 100 ezrem kormányra nem hiszem h mernék venni :D
tényleg mindenki röhögve nyomja gamepaddal, bill-el eliteban és csak én vagyok ennyire szerencsétlen? -
unrealnoise #1841
kigyorsításnál szerintem itt is sima padlógáz a kanyaroknál... :(( elkeserítő. valaki valami pozitívat ezügyben?
Az is zavar, hogy láthatóan nehéz egyenesben tartani a kocsi, instabil, izeg mozog, pedig egy egyenesben a legkevésbé szokta ezt csinálni egy járgány... -
köszi
-
shift+enter -
hogy tudom elmenteni az otpionst? beállítok mindent majd kilépek és nem menti el. -
Na, kipróbáltam onlinén a merdzsót :D
5-3 embertől visszahallottam a játékot, de biztosan le lehet majd némitani a mikrofont a játékban.
Minden kocsi ért, ezért az egyik majom asszem zondával, vagy valami hasonloval jött, és nem a verseny érdekellte, hanem hogy mindenkit kilökdössön :D (majdnem legyőztem a lomhakocsival):D
De amugy nem rosz, csak még tanulmányozni kell meg finomitgatni a dollgokot, és beállitani ezt-azt! :)
Délután várjuk samsung123-al a versenyezniakaró embereket TS3-on! :)
ip: utp.hu
szoba: vrT. -
Úgy értem, ha az options/adjust controls/advanced résznél, a Steering Lock-nál %-ot lát és nem °-ot, akkor rossz helyen van, lépjen át egy másik kormánybeállításra. Nekem pl. egy noname kormányom van amit csak a fanatec kormánybeállítás lát, csak itt tudok fokot állítani. -
unrealnoise #1835 Kössze, akkor még nem adom fel. :) -
spiczi91 #1834 Padlófék-padlógáz az első pár verseny... -
Valaki tudna adni egy jó kormánybeállítást? Előre is köszönöm!
Üdv! -
unrealnoise #1832 az erős járgányoknál kigyorsításkor vigyázni kell arra, nehogy kipörögjenek a kerekek? vagy ez végig ilyen szar? -
spiczi91 #1831 Sikerült kipróbálnom a virágbolti verziót, arcade-nak egész jó, de a szimtől messze van. Ráadásul egy két helyen az a morva best line olyan hülye helyen van, hogy az szinte fáj. -
Csokis #1830 Hopp, itt van nagyobb méretben a kép.
-
Csokis #1829 Tedd fel ezt az új (beta) Catalyst-et! Esetleg előtte próbáld meg, hogy a képen látható bekarikázott opciót ki- vagy bekapcsolod!
-
Ja ,es a kimentett replay-eket hogyan lehet visszanezni? -
addo #1827 Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni mert nekem probléma van a megjelenítéssel ati 4850 karim van win7 x64 rendszer és nagy fehérséget látok a kocsin belül ill. kivül is és csak pálya szélét látom normálisan? -
egészségedre -
Tud e valaki megoldast arra ,hogy a beszedhang normalisan hallhato legyen?Jelenleg alig hallhato valami,a tobbi hangok jok.