Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabor77
Vegyetek fel Autologba srácok: GaborIkTCM. Aztán mehetnek majd a TCM-es online mókák. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

antgecc
Nyílván való, hogy a nagyobb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Valamiért neked %-ban adja meg a program. Kinnt win-ben vedd le 720 fokra, a játékban meg maradjon 100%, így gondolom a kinnt beállított 720 fok 100%-át fogja produkálni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ez most lehet hogy egy noob kérdés lesz de muszáj megkérdeznem 😄 handlingnél a kisebb vagy a nagyobb értéka jobb? 😄 (gondolom a nagyobb, de biztosra megyek XD)

Igen, de arra állítva se mûködik, csak 100-ig megy ott is a skála, ki tudja miért, kormány bug, nem tudom :/

Dietrich
Fanatech GT2 Clubsport kormányod van azt írtad.
a játék meg a 911 turbót támogatja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Win7-el csináltam én is a printscreen-eket, de elhiszem, szerintem is kormány felismerési galiba, gyakorlatilag az én kormányom nincs is benn a listában, bizonyára mert elég új kiadású, talán majd egy patch orvosolja ezt a gondot nemsokára, addig is ez úgy is csak egy kis vizuális bug.

Dietrich
ha nem dugom be a kormányt az USB-be akkor nálam is csak 100-ig van 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Print Screen-t akartam volna de ez a hülye win7 már nem olyan mint az xp 😉 az asztalt akarja beilleszteni egy nagy sõtét képpel..
fraps nincs nálam fenn..akkor marad az, hogy 720 fokon van a játékon belül a kormány 😊

lacica
Mentéskor a Shift-et nyomjátok?

Norbi1990
A jobb oldali shiftel menti a beállításokat 😄
Print Screen-t meg Frapsal tudsz csinálni.
Dietrich
pedig ott van a sterling lock 100 viszont az a csúszka vége is.
nekem DFGT van a te kormányodat nem támogatja a játék szerintem.

wi7 esetében hogy tudok képet menteni a menürõl, hogy megmutassam 720 fokon van?
viszont ez a satnya játék nem képes elmenteni a kormány 720 fokot sem a 35-ös kormányzárat.

Norbi1990
Ja, azt mindig elcseszik, de itt nem is azon van a lényeg szerintem.
w77d
gyerekek kurva jó a játék de tényleg... azt sem bántam emg, hogy a limitedet vettem, megérte. egyetlen negatívum megint a festésnél van, megint nem tudták megoldani a szimmetrikus festést grat... ha egy alakzatot tükrözök a másik oldalra, akkor azt cseszik rendesen megcsinálni úgy, ahogy az adott oldalon van...

Norbi1990
Logitech Driving Force Pro
lacica
Akkor nálad valami nem gyerebe!Most néztem,hogy kint amire állítom az a max.(G25)

Kinti beállítás is 900 fok.

No, aki megoldja ezt a rejtélyt, valami díjat adok. 😄

lacica
Max annyit enged ami a kinti beállítás!!

Sziasztok!Tudna valaki ötletet adni miért szaggat nálam a Game? Gépigényem meg van,videókártya driver frissítve mégis akad nagyon sokszor. Várom a segítséget! Köszi mindenkinek!
Akármilyen kormányt választok ki a , 100% a max a Steering Lock-nál, nem jelenik meg semmilyen 900-as opció... No most ilyenkor mi van? 😞((

Srácok!
Azt hiszem a kontrolleresek számára megtaláltam a talán legjobb beállítást! Persze ez személyes vélemény, de próbáljátok ki, nagyon jól irányítható lett a gém!!

A force feedbacken kívül minden 0-ra!!
Jó játékot!
Akkor itt lesz a hiba, nekem Fana GT2 kormányom van, de Fana 911 Turbo wheelként ismeri fel, mert az enyém nem támogatja, megnézem, ha másként ismertetem fel, akkor támogatja e.

SLICK
Te milyen kormányt használsz?

samsung123
Na segítek már rajtad😊
a beállitásokban steering lock neked 100-on van és nem is engedi pl 900-ra(mert amúgy ott kellene beállitani), mert, ki kell választanod a kormányod az elötte lévõ menüben, ha pl coustum wheel van kiválasztva akkor csak max 100 enged, válszad ki a kormányodnak megfelelõt, persze ha támogatja, de szerintem benne a cuodd.(vagy csak próbaképp pl g25 válaszd ki és látni fogod hogy egybõl engedi a 900-at is ugyan ott ahol eddig csak 100 engedett)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A durva szupersportkocsikat verdákat ti sem tudjátok tuningolni?
Egy McLaren F1-be simán tennék turbót, de nem engedi...

A driverben 900 fok van megadva, a játékben is körbe kell tekernem 900 fokos tartományban a teljes jobbra--balra forduláshoz, nekem az a gondom, hogy vizuálisan a virtuális kormány nem forog ennyit, pedig úgy tudtom/emlékszem videók alapján, hogy virtuálisan nem 180 fokos volt a kormányszöge a kocsinak, amit forogni látok, hanem mintha rendesen az is 900 fokban fordult volna némely videóban...rosszul emlékszem?

Tuning opciónál is sok mindent állítgattam már, Steering Lockot is, de semmi...<#nemtudom>

Willi Betz
Sok trükkös kanyar van rajta az szent😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SLICK
Köszi! 😊

#2025: Én az elsõ részben nagyon megutáltam ez ta pályát mikor Veyronnal kellett rajta menni :S

Persze!

Willi Betz
Mercedes 190E Evo 2-vel 8:12-t mentem. 😊 Egyébként a kedvenc pályám,nem tudom megunni!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SLICK
Amúgy itt is van Quick Race, ahol én állítom be melyik pályán, milyen napszakban és hány ellenfél ellen akarok játszani?

Egy mod miatt, de az most nem érdekes. <#vigyor>

Miért nem mozog a keze?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Norbi1990
Piszok nehéz összerakni egy kört a Nordschleifén.
Norbi1990
Steering Lockot állítsd, vagy ha tudod akkor a Fanatec driverébõl.
Dfgt-m van, és nekem ott van ahol mondtam. A logi driverbõl lehet megadni a max szöget.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

hát a tuningnál sem találtam...

kössz

lacica
Az autó tunnignál lehet.

Néztem már ott is, de ott sincs olyan menüpont, amivel a kormányszöget lehetne állítani.

Adjust controls - k bötüre katt.

A beállításoknál, ahol a kormányt állítod, fellül egérrel lehet arrébb léptetni a beállítás fület. Nem igazán tudom jobban leírni.

Szóval a 720 fokos kormányforgást a játékban hol lehet állítani?

Szerintem is driver probléma lesz.
Nekem alapból olyat csinált, hogy tök fekete a mûszerfal, meg az egész kocsi egy fekete cucc, majd elkezdtem piszkálgatni a beállításokat (11.2 és 11.3-ban is elõjött ez a probléma) a driver-ben, és valami Surface Format Optimization-t kellett csak kikapcsolni (egyszer valamiért biztos bekapcsoltam egy játéknál) és már minden normális.

Ameddig nem jönnek patch-ek és újabb driver-ek, addig próbálgasd a mostani legújabb driverrel beállításokat állítgatni, lehet valamelyik beállítással ütközik a játék.

Egyébként ennek a játéknak az optimalizációja tényleg kb olyan botrányos, mint a TDU 2-nek. Patch-ekre és újabb driverekre kell várni... -.-

minimize
elpasszoltam a játékot 5k-ért egy melósomnak, az ajándék elsõ részt megtartottam. azzal legalább tudtam is versenyezni, mert ez szerintem egy vicc lett most-sajnos. az tuti, hogy a köv. részt elõször Werzióban nézem meg, aztán rendelem meg...

No one can stop Death!

Smici1985
Sajnos nem driver probléma, legalábbis szerintem. A motorháztetõt látom belülrõl a szélvédõn. De a menüben sem jelennek meg az autók. Nem tudom mi lehet majd lesz megoldás valamikor.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Jó ez a camera mod! <#smile>

Készítettem egy rövid kis videót az elérhetõ kamerákról a játékban:

Krisz018
Fraps

Üdv!
Érdeklõdnék, hogy mivel veszitek fel a videókat, mert látom, hogy semmi reklámfelirat nincs a képen, és én is gondolkodok rajta, hogy teszek fel néhányat.
Elõre köszi

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

samsung123
Ja tudom😊 csak azt hittem más megoldást használtok 😊 AKKOR ÖRÜLÖK hogy hasznát veszitek!
neketek jó az ffb a dll-tõl? mert nekem kicsit kula lett de jobb mintha laggolna...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014