Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
a játék meg a 911 turbót támogatja.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
fraps nincs nálam fenn..akkor marad az, hogy 720 fokon van a játékon belül a kormány 😊
nekem DFGT van a te kormányodat nem támogatja a játék szerintem.
wi7 esetében hogy tudok képet menteni a menürõl, hogy megmutassam 720 fokon van?
viszont ez a satnya játék nem képes elmenteni a kormány 720 fokot sem a 35-ös kormányzárat.
No, aki megoldja ezt a rejtélyt, valami díjat adok. 😄

Azt hiszem a kontrolleresek számára megtaláltam a talán legjobb beállítást! Persze ez személyes vélemény, de próbáljátok ki, nagyon jól irányítható lett a gém!!
A force feedbacken kívül minden 0-ra!!
Jó játékot!
a beállitásokban steering lock neked 100-on van és nem is engedi pl 900-ra(mert amúgy ott kellene beállitani), mert, ki kell választanod a kormányod az elötte lévõ menüben, ha pl coustum wheel van kiválasztva akkor csak max 100 enged, válszad ki a kormányodnak megfelelõt, persze ha támogatja, de szerintem benne a cuodd.(vagy csak próbaképp pl g25 válaszd ki és látni fogod hogy egybõl engedi a 900-at is ugyan ott ahol eddig csak 100 engedett)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Egy McLaren F1-be simán tennék turbót, de nem engedi...
Tuning opciónál is sok mindent állítgattam már, Steering Lockot is, de semmi...<#nemtudom>#nemtudom>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
#2025: Én az elsõ részben nagyon megutáltam ez ta pályát mikor Veyronnal kellett rajta menni :S
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nekem alapból olyat csinált, hogy tök fekete a mûszerfal, meg az egész kocsi egy fekete cucc, majd elkezdtem piszkálgatni a beállításokat (11.2 és 11.3-ban is elõjött ez a probléma) a driver-ben, és valami Surface Format Optimization-t kellett csak kikapcsolni (egyszer valamiért biztos bekapcsoltam egy játéknál) és már minden normális.
Ameddig nem jönnek patch-ek és újabb driver-ek, addig próbálgasd a mostani legújabb driverrel beállításokat állítgatni, lehet valamelyik beállítással ütközik a játék.
Egyébként ennek a játéknak az optimalizációja tényleg kb olyan botrányos, mint a TDU 2-nek. Patch-ekre és újabb driverekre kell várni... -.-
No one can stop Death!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Készítettem egy rövid kis videót az elérhetõ kamerákról a játékban:
Érdeklõdnék, hogy mivel veszitek fel a videókat, mert látom, hogy semmi reklámfelirat nincs a képen, és én is gondolkodok rajta, hogy teszek fel néhányat.
Elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
neketek jó az ffb a dll-tõl? mert nekem kicsit kula lett de jobb mintha laggolna...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014