3115
-
#2266 szóról-szóra egyetértünk -
#2265 tényleg
Pixxel, te jácccccccccol a Shift2-vel? :) -
#2264 jólvan, látom neked is átjött a lényeg... -
#2262 -
#2260 nekem is limitedem van és egyből tudtam menni az összes extra kocsival. a többi kocsi között meg tudtam venni őket ingyen oszt nosza neki... -
#2259 multiban a trackmania a best :> -
#2258 Éljen, nesze neked best racing game. -
#2257 Jó,az most csak a véletlen műve, hogy nem esett baja az autónak, nem azokon az idiótákon múlott a dolog. De most őszintén. Szerinted egy ilyen értékű autónál így kell kinézzen egy vontatás, ill. trélerre rakás? Ne vicceljünk már.. de ilyen megoldással a mondjuk "csak" 500ezer forint értékű autómat sem vitetném el. Le is vágnám a farkát annak aki megpróbálná így feltenni. -
#2256 Nem tud senki semmit erről??, -
#2255 Már bocsi de az hogy egy hátsókerekes autót hátulról megpöccintek és én pörülök őmeg gond nélkül megy tovább az minden csak nem szimulátorosítás..:D -
#2254 Nem igazán értem mibajotok az autónak nemlett semmi baja,letolatnija sem kell,valaki beül engedi a kuplungot közbe hátulról 2 ember tolja és felmegy az csumira mivel már az egész kocsi a tréleren van csak a "legalján" -
#2253 Az ilyentől agyfaszt kapok, mikor a soktízmilliós autót egy ócska seggemből kirántott rozoga szarral akarják elvitetni, és akkor ezt még megfejelik ilyen deszkás megoldásokkal. Az ilyet nem sajnálom, megérdemli a f*szkalapja, hogy zúzza szét körbe az egész autó alját. Csak az autót sajnálom -
#2252 amit ajándékba kapsz azt nemlehet -
#2251 Lenyomtam a Road Americás Enduranceot. Elég uncsi volt a GT3as RSR porschéval. A 2.nak adtam másfél kört legnehezebb fokozaton -
RYO21 #2250 Miért nem birom eladni az autójaimat? Mindegyiknél szürke a sell opció. -
szilard12 #2249 Hello! Én megvettem a limitált szériás játékot, de nem enged egyik új autóval se hogy menyek. Mit kell csinálnom, hogy tudjak velük is menyek?? -
#2248 Help!!!Eredeti játék,22%-ig elmentem gond nélkűl.1szer csak elkezdte,hogy tőltés után kiszállt, hogy a windows megoldást keres a problémára.Többszőr megcsinálta,meguntam és csináltam 1 új profilt, amivel 5%-ig eljutottam,mikór láss csodát ua. az a hibaüzenet.Win 7x64 van.Valakinek vmi megoldás a problémámra?? -
#2247 hát, inkább törjön a kocsi, ami viszont teljesen jó lenni, minthogy az autóból kilógó 1 méteres láthatatlan hitbox...
remélem segít majd a peccs.. -
#2246 szerintem ezzel akarták nehezíteni, szimulátorosítani a játékot, csak elbaszták.. -
#2245 pfúúú, multiban nem lehet előzni!!! ott még rosszabb a helyzet! sokkal nagyobb hitbox és üktözési anomáliák mint single részben..ezt direkt csinálják? -
#2244 elbaszták az ütközés rendszert is... hozzáérek oldalról erre mint a mágnes odatapadok és száguldunk le egyenesen a kanyarban hiába kanyarodok akármerre.. vagy hátulról icipicit hozzáérek (ekkorát szoktak ütközgetni WTCC-ben is) erre pörögve szállok hatfelé.. -
#2243 pfff XD
-
exec79 #2242 Photoshop :) -
#2241 láttatok már egyforma köridőt?:D
-
#2240 annyira nem nehéz de nehéz.
viszont az agresszív vezetést 99%ban te szívod meg.inkább engedd el őket minthogy egy picit is összemenjetek mert gyakorlatilag erőtér van rajtuk és kibasznak a büdös picsába a pálya mellé vagy keresztbe fordulsz.
Ilyen szempontból az első részt lehetett volna ezzel a felborulós menüvel meg vidivel reklámozni mert ott valóban lehetett szivatni az ellenfelet meg megborítani,alámászni.
-
#2239 szar a játék irányítása ez van... nehéz megszokni de nem lehetetlen. -
exec79 #2238 Sziasztok, nem vagyok nagy autos jatekos de eddig nem volt ilyen problemam azert gondoltam irok ide hatha olvasok vmi okossagot. Szoval ilyen 10% korul a megengedettig maxra huzott kocsival nem tudok megnyerni egy egyszeru futamot szazadikra sem. Ha megeloznek akkor bukta, ha nekem jonnek en csuszok ki, ha en megyek valakinek akkor is. Probaltam varialni az attetelekkel, a futomuvel mindennel de eselytelen easz fokozaton is. En vagyok bena vagy tenyleg ilyen nehez ez a jatek? -
#2237 ezen a pályán már mentem micsubicsivel -
#2236 R U sure?
-
fatallerror #2235 majd egy hétig elősem vettem annyira nem megy, kemény 14%-nál tartok, láttam elite-es x360 gamepados játékost, fél kézzel vezet könnyedén azaz én vagyok a béna, remélem a dirt 3-al nem járok így, a 2 ment...
fogyatékos vagyok a mai játékokhoz, talán vmi startlap játék menni fog -
#2234 -
#2233 -
#2232 hehe, darki81-el való kis szösszenet!
WheelBurn! -
#2231 ez a Toyota circuit a legjobb driftpálya, könnyű mint a fene én is itt szoktam pontokat gyűjtögetni :D -
#2230 -
#2229 ugye, ezt most nem komolyan kérded..? :D ;) -
Szabi1991 #2228 szerinted miért nem tart tovább a videó ?..
ha ezt felvették akkor azt ahogy leszakad a lökös azt miért nem vették fel ??
mert nem történt meg.. :D -
#2227 akkor valszeg stresszoldónak már benyakaltam volna pár páleszt XXXD -
#2226 ugyanezt mondanád, ha a saját autód lenne..? -
#2225 betolnak alá egy rámpát és le tud gurulni. Ha megnézed az egyik kerék ráesett a tartó bakra így annak a folytatására simán lehet egy erősebb kiékelt deszkát alkalmazni, amin legurul..