3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Muttley
    aha :)
    és innentől kezdve hogy szedik le onnan sérülés nélkül, ha
    sem ilyen, sem pedig ilyen nincs épp kéznél?
  • w77d
    akkor örömbódogság XD
  • Szabi1991
    a deszka is csak kicsúszott, annak se lett semmi baja :D
  • w77d
    nem olyan drága 2 deszka.. az autónak gyakorlatilag baja nem lett
  • w77d
    azért durva hogy tényleges drift gépekkel mint Nissan vagy hasonlók nem ment, egy Viper kellett hozzá max tuninggal :D
  • Muttley
    éééés amikor a magas IQ sokba kerül..

• Muttley
    grat a Miami első helyezéshez [thumbs up]
  • w77d
    végre emgvan a jutalom monster energys mustang... a kocsi nem egy angy szám, de a tudat hogy megcsináltam ezt a lehetetlen szart az az, ráadásul úgy, hogy a Miami pályán első lettem :D
  • zoluss
    Na, az utolsót leszámítva összehoztam a drifteket. Az elején kapott szürke drift Nissan 200SX-el tudom a legjobbakat menni, de ennek meg állandóan elpukkan a kereke a második kör végére.
  • Waczkor
    Vagy inkább csak te mész irányíthatatlanul szanaszét:)

Nálam az szokott lenni,hogy második vagyok szorosan az első mögött,erre egy full gázos kanyarban nyom egy satut,esélyem sincs hogy kellően lelassuljak,150-nel beleszaladok és általában én kipördülök ő meg megy tovább.Oldalról elég a legkisebb összeérés is és keresztbe elszállok:)

De mondjuk így is élvezem azért a versenyeket,mert előzésnél nagyon figyelni kell hogy véletlenül se érezze azt,hogy összeérhetünk mert akkor jaj nekem:)
  • w77d
    az normál versenyen is olyan. egy picit megkoccolom hátulról a másikat erre én is irányíthatatlanul megyek szanaszét..
  • darki81
    én már több ilyennel talállkoztam, hogy ott a kanyarban az íven parkoltak, és amire kikerülgettem őket lement a nap :D
    Rengeteg hiba van a játékban, de az a legidegesitőbb hogy online versenyen ha egymáshoz érnek a kocsik a kétszer akkora hitboxal akkor repülünk-pörgünk szanaszétt...:D
  • w77d
    jó az hogy ott marad, de akkor a többiek is rongyoljanak má bele :D
  • Waczkor
    Éjszakai Miami verseny A-s kocsikkal.3 kör.Megyek nagyba,erre jön velem szembe egy lambo.Nagy nehezen kikerültem 250-nél,megnyugodtam.Kövi körben ugyanannál a kanyarnál ott áll kivilágítatlanul a pályán.Bumm neki.Szerencsére nem lett totálkáros a zonda.Uccsó körben még mindig ott van és rajtam kívül mindenki fullon beveszi a kanyart,pedig elvileg a jó íven áll a kocsi:(
    Háromszor kellett lenyomnom,mire első tudtam le,ebből 2 versenyen is randomra autó volt a pályán már az első kőrtől kezdve.Értem én hogy hibázik a gép,de ha totalkáros lett miért nem képes a játék levenni a pályáról?

Amúgy eddig nekem a pagani zonda cinque hp edition hangja tetszik a legjobban
  • Muttley
    a londoni pálya az ÜBER :)
    széles,
    gyönyörűszép ííííveken lehet menni
    és ha sirály vagy, szórja a pontokat
    úgyhogy
    NYOMJAD NEKI, VAZZZEEE :DD
  • w77d
    nnna akkor itt lesz a hiba, mivel nekem 2 első 1 második és 1 harmadik helyem van... akkor kijavítom a másodikat, bár azt sem volt könnyű elérni a londoni pályán...
  • Muttley
    az uccccsó Final Slide-nál kevés a podium finish
    meg kőőő verni a bajnokot
    a gyakorlatban ez azt jelenti, h az első 3 könnyebb drift pályát aranyra kell hozni
    így összesítésben elég a 4. pályán a bronz
    ha így lesz, becuppan a jutalom-Mustang a garázsodba :)
  • w77d
    nna szóval erre valaki? mit kell tenni a jutalom kocsiért?
  • Six006
    Hi!

én drifthez csináltam egy suprát, ezzel már majdnem az összest driftversenyt megnyertem! de amúgy gyalázat a drift része. Természetesen gombokkal toloma a driftet, kormánnyal még mindíg esélytelen!
  • Skynet
    Majd ha a drift lesz olyan színvonalon mint mondjuk a GT5-ben, és nem az adja a nehézséget hogy az autó egyikfele tapad a másikfele jégpályán van akkor lesz miről beszélni,addig csak szépítgetés megy és a szar porcukrozása...
    600 lóerő meg porigkönnyítés ide vagy oda, nem fog az autó 3asból 1mm gázt nyomva elindulásnál kaparni...Szánalom....
  • darki81
    Én kormánnyal nekirugaszkodtam 2x is a driftnek, de rosszak az idegeim és nem folytattam tovább :D

De amugy a rendes versenyeken is eldobtam párszor az agyam... :D
  • w77d
    áááá az más tészta XD
  • priluki
    nem vagy egyedül.. nekem is baromi szar.. ki is hagyom a drift versenyeket:S
  • Muttley
    KexBox-on küldöm a gammát
    az is jó? ;)
  • w77d
    nekem tényleg csak az a bajom, hogy nem marad egyenesben illetve ha kicsit kitérítem a kormányt, ráugrik a szemközti falra.. de atán lehet nálam van a hiba, lőhetnél egy képet a beállításaidról..
  • Muttley
    én direkt teszteltem a drift verdákkal ezt a részt
    lévén, h néhányan tényleg írtak hasonlót
    lehet velük egyenesen
    de nem szimuláció szinten (erről is már volt szó :)
  • w77d
    tökikém nekem még akkor is jobbra ballra kószál ha nem is nyomom a gázt és nem vagyok vele egyedüla hogy olvasgatok össze vissza XD
  • Muttley
    de igen
    lehet a játékban is
    pillangó szelep állás és kormányelfordulási szög kérdése az egész
    értsd: adagolod a gázt és egyenesben tartod a kormányt vs. állsz a gázon és tökig betekered a kormányt ;)
  • w77d
    jah DSG-s... igaz nem pályaautó de olyat lép hogy pár bömcisnek arcára fagy a mosoly :D
  • Bhalage
    az viszont szopas! na este megnezem ezt a jatekot oO
  • Bhalage
    passat? koze nincs semmilyen palyahoz, azzal kanyarba repulsz ki a faszba, de kozlekedni tokeletes! DSGs? audi dsgk tetszenek nagyon az impressziv. tucatauto, de francia buziknak meg igy is 1000szer jobb
  • w77d
    amúgy igen, enkem egy 1.8-as Astra TwinTopom van, viszont van a családban apámnak egy 3.2-es Passatja is :D
  • w77d
    igaz nem vagyok drifter de a lényeg ami a játék kapcsán merült fel: Tudtam vele egyenesen menni meg szépen kormányozva szlalomozni!! a játékban meg nem lehet...
  • Bhalage
    miert ne lehetne igaz?
    attol hogy 1x benneult valamiben, attol koze nincs hozza, vezetni meg plane nem fogja tudni

w77d neked valami elsokerekes 1.x literes fostalicskad van amugy is nem ?
    na hat akkor nem tudom mirol beszelunk :)

ontopik: kosz a tippet, most egy jatek miatt nem hiszem, hogy kontrollert kene venni, de kitudja, meglatjuk :d
  • w77d
    huhh 2 évvel ezelőtti versenyautóról keressek neked képet? Nincs saját képem, még a Maybach 62-ről sem csináltam képet meg videót, a fotósunk minden anyagát meg nem hoztam el mert szartam rá. NNa de hazudok a sztorival (nincs erőm azon vitatkzoni hogy nincs képe ááá akkor emg sem történt). Gondolom te mindent elteszel ami a melóval kapcsolatos hogy később mutogathasd? Amúgy sem vagyok nagy fényképezős, nekem nyomtatott sajtós diplomám van :D
  • Muttley
    drift témakörben érdekelnének konkrétumok elsődlegesen
    hiszen erről nyomjuk a sódert ;)
  • Bhalage
    ja felreertettel, lehet felreerthetoen fogalmaztam.
    nem arra voltam kivancsi, hgoy mekkora fasza gyerek/milyen csucsjarganyokat vezettel eletedben, hanem hogy milyen driftautoba ultel.
  • w77d
    van esetleg 1 éves vagy annál régebbi magazinod? azokban ott virítok rendesen van hogy egy A4-es oldalnyit kaphatsz az arcomból XD
  • w77d
    ezt imádom benne én is, nem kell beállítgatni semmit, bedugom, a játék felismeri és már mehetek is..
  • Muttley
    na, ha ez igaz
    (és, miért ne lenne az :)
    akkor ennek biza kell lenni nyomának: kép, film stb., ugye?