3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Gabor77
    Fent vagyok :)
  • darki81
    gyere ts-re, pár perc és indulhat a téma :)
  • Gabor77
    Srácok, ma este lesz valami online móka?:)
  • darki81
    ha nincs a listában a kormányod, akkor custom beállitás.
    utánna meg állítgasd be külön külön hogy jobbra-balra-fék... :)
  • w77d
    nem igazán, mivel kormányonként változik a gombok kiosztása...
  • Ledezma
    hi

na szóval most vettem egy kormányt a játékhoz és a beállításokba találtam többfajta kormány változatot és mind1 hogy melyik van beállítva?
  • Solid Snake
    Ragaszd vissza a fóliáncsot is
  • tomsolo
    Eddig odáig jutottam hogy letéptem róla a fóliát, de akkor nem teszem még fel hiába volt már itt hó elején. :)
  • Muttley
    téééénééém számítassssz
    topic-idegen anti-shi(f)ttes vagyol :D ;)
  • antgecc
    nééééémakauuuuunk
  • Muttley
    akaaaaatok hallani
    1200 LE-s hús-vér turboooooo-szipákoláááást?
  • Cortinaar
    Hi!

Igen, nekem is ezt csinálja.(eredeti Limited verzióm van) Azt szoktam tenni, hogy Alt-Tab-al lecsukom, majd újra visszanyitom a játékot, s így 2-3 másodperc múlva betölti a pályát. Én sem tudom, hogy ez mitől van?
    Korábban nekem 2-3 futamonként csak úgy kilépett a játék, illetve magától lecsukódott az asztalra. Erre a nagy okosok azt írták, hogy a béta nvidia drivert érdemes letölteni, azzal megszűnik. (270.51) Ez a jelenség szerencsére meg is szűnt, de a te általad írt nálam is jelen van. G.
  • samsung123
    hagyd a single részt! Nyomasd velünk online!

ui:hát sok a hiba benne..olyan bugok, hogy besírok és nem esztétikai bugokra gondolok....várni kell a felmentő patchre!
  • atkaq
    Helló!
    Nektek is van olyan hogy egyes versenyeket nem akar elindítani nem fagy ki csak tölt és tölt és tölt... de nem indul el a verseny.nálam a Retro versenynél van ilyen + a Time atack versenynél.Tudtok rá valami megoldást?
    Legújabb driver van fent ATI 4850-es kártya, WIN 7 64-es op rendszer.Újratelepítettem a játékot akkor meg más versenyeknél csinálja ezt.
  • Gabor77
    Sorry, most értem haza, de látom már nem vagytok fent.
  • darki81
    most is megy...
    ha látsz minket ts3-on, akkor megy a race :)
    gyere ha gondolod :)
  • Gabor77
    Eddig csak Ventrit meg TS2-t használtam, de azért majd ha lesz valami körözgetés megint, akkor szóljatok és megyek én is ha éppen ráérek. :)
  • darki81
    Megjegyzem, csak hogy nehogy a lustaság visszafogjon valakit: a regisztráciot csak egyszer kell az elején, és nektek csak annyi hogy bejöttök ts-re, nyomtok a nevemre jobb egeret (vagy bárki nevére aki után VIP van írva), és annyi hogy leirod hogy szeretnél egy reget, és én meg nyomok a nevedre egy jobb egér gombot utánna egy balt, és már be is tudsz lépni a szobába :D

Máshogyan nem műxik az együtt játszás, szoval ha akartok velünk versenyezni, és közben röhögni (jó itt a hangulkat) akkor gyertek nyugodtan!

Nem lögdösődünk-álltalában megvárjuk aki kicsúszik-kormánnyal játszunk...
  • samsung123
    most hagytuk abba:) Darkival. nem baj mert szinte minden nap megyünk. csak rakd fel a ts3-mat!
  • Gabor77
    Pics. Nem figyeltem, pedig mentem volna. :)
  • samsung123
    Délután 3 tól! privát versenyek magyarokkal!
    Aki szeretne csatlakozni, annak szüksége lesz a Teamspeak3 beszélő progira, itt megbeszéljük, hogy milyen verseny, autó stb!

cim: utp.hu
    port:9987
    név: elé hogy, "vrt."
    szoba: vrt

Mindenki kap reget a progira, irjon rá ts3-on belül vrt.darki-ra. és ad reget, hogy beléphess a szobába, innentől mehet a móka!
  • Gabor77
    Én nem merek semmi modot betenni, nehogy ledobjon netes játéknál...
  • samsung123
    bogar mod innen van.
    Ha lehet ne 3 kommentben írj majd legközelebb!
  • bgabor
    A bogár honnan van? Mod ez, vagy mi?
  • samsung123
    1)A holtjátékokat vedd le 0-ra. az érzékenységeket 50%(kormány, fék gáz) és a gyors kormányérzékenységet 0-ra. kormányszög maxon (neked 100-at ír ki)
    2)töltsd le a erz és másold be
    3)ha szükség van akkor az autók tuning menüjében a kormányszöget állítsd kicsit balrább a közepétől képest.
    4)tapsolj 3-mat, azután bukfencez 4-et és reménykedjünk, hogy jó lesz
  • RYO21
    Tud valaki egy jó kormánybeállítást, egyszerü, 180-fokos kormányhoz?
  • samsung123
    Na úgy néz ki, hogy már kocsikat is lekezdik importálni a játékba. Valószínű, hogy így bekerülnek a Shift1 Ferrari autói is(ez saját gondolatmenet)
  • RYO21
    OFF:

Miért? Az is lehet, hogy direkt írta így.
  • Bullitt
    Érdeklődés hiányában elmarad a dolog, viszont jövő héten jobban szervezett keretek között szerintem nyomunk egy TCM-es Driver Duel Championship-et, ami gyakorlatilag egy igazi bajnokság. Addigra már nekem is lesz egy gamepadom, mert per pill egyenlőre billel szenvedek és csak a héten lesz ösztöndíjam a beruházásra :D .
  • antgecc
    Igazad van..
  • samsung123
    Ricardo85, néven felvettelek! látom el is foadtad már:)
  • samsung123
    Shift2!!!!pls:)
  • Gabor77
    Srácok, este megyünk autózunk egyet. Még nem tudjuk, hogy HP, vagy Shift 2. Attól függ, hogy melyikre lesz több vevő. :) TCM-en chaten jelezzétek, ha jönnétek. Autolog továbbra is GaborIkTCM
  • Nohab
    Szerintem ez a játék nem neked készült. Ideje belátnod. Feleslegesen idegeskedsz rajta. Jobban járnál, ha kivennéd a topikot a favból.
  • antgecc
    És most ez mégis hogy jön ide? A kettő hogy függ össze?
  • lolSL
    90% azzal játszik vele sztem
  • antgecc
    Ne haragudj, de ez is a játékot minősíti. Kormány nélkül jobb játszani egy autós játékot? Nonszensz. Elbaszott egy program ez.
  • Muttley
    nem azééé, hogy izééé-azééé-amazéééé védeni akarom a játékot, vagy valami :)
    meee téééényleg sokan nyomják, h kormánnyal bullshit
    nekem X360 kontrollerrel (és beállításokkal) nagyon bejön a gamma
    annyira, h azzal lendülettel adtam is el Shift 1-et :D
  • goso
    hy milyen kormányt ajánlotok ehhez a játékhoz mert most halt meg az r440-em és billentyűzettel nem tudok játszani illetve ti milyet használtok ha használtok?
  • pxxl
    hát az úgy volt, hogy múlt 7végén előkaptam a kormányt, aztán próbáltam az első körön végigmenni (leginkább szenvedni), aztán úgy felbsztam magam, hogy azóta nem próbáltam újra :D úgymogy majd 7végén talán megpróbálok megint barátkozni vele :D