3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Muttley
    ITT a teljes lista

EZ a zsír verda :)
  • bgabor
    Tényleg nincs, az ideális nyomvonal az első amit kinyomok a menüben. Hiszen nagyon illúzióromboló, és hát az autóverseny többek között az ideális ívek megtalálásáról szól.
  • Muttley
    már 2x javasoltam samsung123-nak, h
    tegye ki bannerba, meeee időről-időre fogják keresni
    de le lettem sz.rva
    ehun-e :) kormánypatch - ez megoldja a gondod
  • w77d
    neemáááááár menjenek már az édes retkes anyjukba.... direkt baszogatják a PC-seket???
  • High end PC #2424
    Legends Pack DLC bejelentve...fasza, úgy néz ki az EA a Shift 2-nél is eljátssza ugyanazt, mint a Hot Pursuit-nál: nem jön PC-re DLC.
    Hát a jó kur......
    Most lehet várni megint a fan-made gány konvertekre, meg hasonlókra.
  • goso
    hy van egy thrustmaster f430 as kormányom azt szeretném megkérdezni hogy itt hogy kell driftelni mert volt a bevezető "teszt verseny" és elindultam egyből kimegy a segge a kocsinak ha viszont ellenkormányozok akkor pedig a másik irányba megy el és nem tudom stabilan tartani hogy lehet ezt megoldani?
  • darki81
    Az éjszaka a játékban szerintem is egy nagy hulladék! Főleg az a verseny, amikor a 20km-es pályán kell menni a leggyorsabb kocsikkal este :D
  • ManoNegra
    Gondolom nincs beállítva az ideális nyomvonal mutatás. Úgy tényleg nem túl jó sötétben.
  • w77d
    mondom nálam gyárilag teljesn jól játszható éjszaka az összes pálya. Jobb eredményeket is érek el általában :)
  • bgabor
    Nem sztereotípia, hanem személyes tapasztalat. Ha nem akarod ne hidd el, nekem aztán teljesen mindegy.
  • bgabor
    Az hogy milyen grafikai részletesség és felbontás mindegy, mert a játéknak minden grafikai részletességen ugyanolyan jól játszhatónak kell lennie. Olyan nincsen hogy aki lowon meg mediumon játszik, az nem lát semmit a pályából.

1280X1024-ben nyomom egyébként, mediumon.

És valamiért a Shift2 az első olyan program ahol nem lehet gammát és brightnesst állítani.
  • w77d
    nekem bejön és tökéletesen használható, saját versenyt gyakorlatilag csak este nyomok mert kurva hangulatos. Lehet kontrasztot kéne állítanod a monitoron? milyen felbontás és grafikai részletesség? szerintem nálad lesz a hiba...
  • DIESEL DOG #2416
    Sztereotípia...

Nem akarok vitába bocsátkozni, de én ezt kicsit másként látom... az állítás úgy volna helyes hogy valahol az ATi jobb, valahol az nVidia.
    Csak azért kérdeztem mert Shift 1 alatt olyan érdekes dolgot tapasztaltam hogy amikor mind a két kártya engedélyezve van CCC-ben, vagyis aktív a CF, akkor a játék érezhetőbben alacsonyabb fps számot produkál, míg CF letiltása esetén amikor csak egy kártya aktív, akkor teljesen kisimultan, röccenés mentesen fut.
    Példának felhozva (egy kicsit átcsapok off témába) volt szerencsém kipróbálni a Crysis-t Gigabyte GeForce GTS450OC és szintén Gigabyte HD5770 alatt. Míg az nVidia érezhetően "izzadt" maximális beállítások mellet (8XAA) addig ugyanezekkel a paraméterekkel a HD5770 magasan jobban teljesített.
    De eddig ezt a jelenséget csak az NFS-ek alatt tapasztaltam.
  • bgabor
    Évek óta minden játék támogatja őket. Arra azért készülj föl, hogy mint a legtöbb játék, a shift2 is sokkal gyengébben fut ATIn mint nvidián.
  • bgabor
    Olyan modot nem tud valaki, ami ezenket a tetves északai versenyeket átalakítja nappali versenyekké? Komolyan, az őrületbe kergetnek, olyan, mintha bekötött szemmel kellene vezetni. Nagyon szar. Legjobb amikor háromszor akkora távolsáról kellene megkezdeni a fékezést és a helyezkedést, minthogy az ember egyáltalán érzékeli a kanyar a tetves sötétség miatt. Egyértelműen ez a legrosszabb újítása a játéknak.
  • DIESEL DOG #2413
    Sziasztok!

Van egy olyan kérdésem hogy a Shift 2 támogatja a Crossfire rendszereket?
  • High end PC #2412
    Szuper, ennek örülök!
    Mert nekem a Fanatech GT2 CS-vel nem hogy a külön sebességfokozatokat nem engedi, de a virtuális 720 fokos kormányforgást sem...
    Remélem tényleg hallgatnak a fejlesztők a probléma visszajelzésekre.

Ja, és valami optimalizálás se lenne rossz a játéknak...
  • Gabor77
    Én megcsináltam hardon...azt hiszem. :D 3ik lettem talán. Hátsó egyenesbe simán megelőztek, mert nekem csak 319 volt a végsebesség...
  • darki81
    ezt semmivel sem tudom megcsinállni, ez egy akkora hulladék hogy ekkora szart még nemláttam!
    Normalban van az erősség, és nem csak hogy az első 3-ban nem tudok bennelenni, de az első 10-ben sem :D:D:D
    (a többi versenyen első vagyok) de ezen ez ezt el sem hiszem, ezek direkt basztak ki velünk?
    még ha 3-ik vagy 4-ik vagyok, és ha kockáztatok és nem csúszook ki, amint közelembe kerül az egyik köcsög bot, egyből kilök...
  • samsung123
    g25-el engedi!
  • ManoNegra
    Jelezték már a fanatec problémákat a játék készítőinek. Várd a patchet...
  • High end PC #2407
    Nektek a játék engedi, hogy minden sebességfokozatot külön kapcsoljatok?

Mert nekem a legújabb Fanatech kormányom van, amit alapból a játék egy régebbi típusként ismer fel, és a menüben nincs minden sebességfokozatnak külön kapcsolója, csak fel és le kapcsolási menüpontnál lehet sebességet állítani. Vagy ez minden kormánynál így van a játékban? Nem tudom megnézni a Logitech-nél mit csinál, mert már eladtam...
  • Harbonah
    Ezért írtam a default channelt, mert akkor alapból berak a szobába ;)
  • darki81
    na, akkor már ez is megvan! :)
    (sajna ma nem leszek)
    Annyi, hogy ha legközelebb bemész a ts-re, csak nyomd meg a v betüt egyszer vagy kétszer, és odalapoz.
    Onnantól már csak egy duplaclick :D
  • High end PC #2404
    Áhh, sikerült, adtak regisztrációt :)
  • High end PC #2403
    Köszi a részletes leírást!
    Akkor majd még estefelé felnézek, hogy hátha addigra lesz már fent valaki :)
  • Harbonah
    Elindítod a klienst bemész settings menü>options
    Application fülön bal alul a subscribe részben átteszed a rádiógombot a "subscribe to current channels and previously subscribed channels" bütyökhöz majd applyaztan a Design fülön jobb felül a Channel treenél bütyköt az Expand own channel on login elé és apply, és OK.

ha megvan akkor bookmarks menüpont>manage bookmark, felugró ablakban alul kitöltöd az adatokat, vagy átírva az alap szervert vagy az add boomarkkal adj hozzá egy újat és írd át azt:
    label: Cimke a könyvjelzőbe
    address: utp.hu
    Port: 9987
    Nickname: vrT. Neved

nyomd meg a more gombot, és a default channelhez még írd be, hogy: vrT.
    Így ha lesz már reged egyből bedob a vrt. szobába. A végén apply, OK.

Újra Bookmark menüpont és kiválasztod a szerver cimkéjét amit beállítottal. Befog dobni a szerver fogadó szobájába, A szoba listában megkeresed a vrt. kinyitod, és ha szerencséd van éppen online Darki (vrT. d λ r k i ) jobb klikk a nevén es open text window vagy valami hasonló és akkor tudsz neki üzenni. Azt nem tudom így hirtelen ki VIP még Darkin kivül

perpill tök üres az egész szeró mindenki biztos suliban van vagy melózik :)
  • High end PC #2401
    Szóval nekem a legnagyobb gondom az, hoogy hol a fenébe lehet böngészni a felhasználók közt? Mert én csak egy Public Servert tudok megnyitni, ahol van vagy 10 ember kb, VIP jelzés nélkül
  • High end PC #2400
    Lamborghini néven vagyok fent, de nem látlak, igazából csak egy helyre tudok bemenni, ahol embereket látok: TS Public Server
  • darki81
    Gondolom reggel 9kor mindenkinek dollga van, azért nincs fent senki. Most felmegyek, és majd írj! Késöbb meg megyek el, és majd ha már nem leszek ott, akkor mástól kérj majd, akinek vip van a neve után. :)
  • High end PC #2398
    Ez mind szép és jó, de hol van ilyen VIP személy? Csak mert egy szobába sem tudok belépni reg nélkül, hogy felhasználókat találhassak, akiknek írhatnék, akkor a felhasználókat hol lehet megtalálni?
  • darki81
    Megy még a race, lehet jönni ;)

#2391 ez igazából battlefield TS
    codos tuttommal nincs, de shift2-es az van :D
  • Harbonah
    Mivel a shift2 autolgja elég ratyi és nem lehet egymásnak üzengetni, a friend invite pedig nem működik verseny indításnál, ezértt TS en beszéljük meg melyik szerverre megyünk Samsung123-mal most is fent vagyunk bár ő AFK perpill ahogy nézem, Gábor meg le-fel ugrál:)
  • High end PC #2395
    Háát, a ma esti TCM party-ból lett valami?
    Bullitt nem volt, GaborlkTCM-et felvettem, de nem volt túl aktív, vagyis nem láttam, garbazs meg offline volt szintén, végül volt autologos verseny?

NFS World-ben ott voltam pénteken, tegnapi NFS HP-ét sajna kihagytam, de ma jó lett volna egyet tolni a Shift 2-vel.
  • bgabor
    Ezen felül az utolsó saját(vett és nem nyert) kocsit sem engedi eladni a gép, a megnyert autókat gyakorlatilag nem számolja a tiednek a gép. Tehát hiába van öt kocsija az embernek, ha ebből négy megnyert kocsi, az egy vásároltat nem lehet eladni.
  • w77d
    csak az általad vett autókat lehet eladni, a jutalomkocsikat nem...
  • rossi24
    Most már megvan csak az a baj 2 autóm van a garázsban és egyiknél sem tudok rá menni a sell-re szürke nem fehér nem tudok eladni több autó kell vagy mi lehet a gond. Segítséged köszönöm.
  • lolSL
    itt rohadt codosok is vannak???
  • samsung123
    Akinek van mikrofonja, és jönne esti mókára 8-órától az leszedheti a ts3-at innen: http://www.teamspeak.com/?page=downloads
    Windows: Client 32-bit vagy Client 64-bit !

TS3 magyarositás: http://www.klanok.hu/downloads/ts3_language_hu_b8.exe

Csatlakozásba:
    Cím: utp.hu Port: 9987 (alap)
    Becenév: vrT. Neved

ez a főszoba neve: vrT.

Ha beérsz a szerverre, akkor kérj egy reget (engedélyt a belépéshez, amit csak egyszer kell kérni)! Attól kérj akinek a neve után VIP felirat van! (nyomj a nevére jobb egeret, és szöveges üzenet küldése) Szóval írsz valakinek akinek vip van a neve után hogy: Hello, dobj egy reget légyszí(vagy Darki81-nek ma este 8 órától mivel fent lesz ts-en), és ha ráér már adja is, és betudsz lépni a vrT. vagy az alatta lévő game szobába, és már mehet is a komunikáció!!

(a vrT. -t azért írd a neved elé, mert ez klán TS, és így tudják ki hova tartozik!)

itt egy kép is hozzá:
  • samsung123

Április 17-én, vasárnap, este 20:00-tól Gabor (Autologban: GaborIkTCM) vár szeretettel mindenkit a Shift 2 Autologban, hogy igazi profi autóversenyzést gyakoroljunk. Drift, éjszakai versenyek, igazi vérre menő küzdelem várható a Shift 2-ben.
    A többi szerkesztő Autolog neve:
    gerbazs
    BullittTCM