3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Muttley
    "A játék most vagy így bünteti a lökdösődést vagy el vagy cseszve a fizikája."
    sztem előbbi
    a shift 1-ben versenyeket lehetett nyerni, ha az előtted haladóba egy chicane-nál belerongyoltál 45 fokos szögben 150-nel
    vszleg sokan fikázták a kamikaze-győzteseket és ennek vették így elejét
  • Yag
    Bármi legyen is a pachben remélem nem tolják el még jobban a fizika részét. Ami már így sem a legjobb (még) effektíve nagyjából úgy érdemes versenyezni, hogy ne ütközzünk vagy koccanjunk más autókhoz mert a jelen tapasztalat szerint kiszámíthatatlan a következménye. Irányíthatatlanság és kiszámíthatatlan kicsúszások és megprödülésekhez vezet bármilyen ütközés. A játék most vagy így bünteti a lökdősődést vagy el vagy cseszve a fizikája. Szerintem. Ettől függetlenül a játék élvezetes csak időnként és bizonyos körülmények közt játszhatatlan. Kár érte. Ettől függetlenül nem Uninstallom, hátha meg tudok tanulni ütközések nélkül versenyezni.
  • mdani01
    Köszi a választ. Őket használom, csak kíváncsi voltam, hogy meglehet e nézni a Windowsba de ezek szerint nem.
    Még az lenne a problémám, hogy néha amikor tuningolok kocsit akkor, mintha lefagyna 1-2 ms-t gondolkozik és elkezd akadni mint állat. Ha újra indítom a gépet akkor jó, de ezt csak néha csinálja. VGA driver, DirectX is a legfrissebb. Mi okozhatja ezt?
  • Harbonah
    a dokumentumok mappában teszi be a shift 2 unleashed mappa media almappájába, de csak játékban lehet őket megnézni.

Ha meg akarod osztani másokkal is a shotokat akkor használj frapsot, vagy xfire-t
  • mdani01
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy amikor csinálok egy képet a kocsiról hova menti a képet (ha elmenti)?
  • Harbonah
    most tünt fel ebben a slow it downos videjóban, hogy éjszaka a kocsik nem vetnek egymásra fényt...

kis driftes videó

kezd megtetszeni egyre jobban a játék, csak jöhetne már az a fránya peccs, mert lassan itt a dirt3 aztán... xD
  • samsung123
    Két NAGYON igényes videó! Kötelező!

Slow it Down

TOP GEAR and SHIFT 2 edition
  • vg
    xbox live-on mostanában gt1 mérkőzéseket játszom, iszonyat jó a játékos társak is.
  • YencY
    Akik Logiteches Xbox360 gamepaddal játszanak azok szedjék le a Logitech drivert és próbálják ki a Microsoftos driverrel mert javul tőle az irányítás. A drift is megy faszán.
  • samsung123
    Én nem is játszok gépi ellenfelek ellen! vagy time trial, vagy multi...de multiba mégrosszab az ütközés és szerintem se fogják javítani, de nem legyen igazam...
  • bgabor
    Amúgy patchben tervezik ennek a gyászos ütközési rendzsernek a javítását? Régebben be volt ide linkelve egy külföldi fórum, ahogy az egyik fejlesztő írta, mi lesz benne a patchben. Minden szar benne lesz, de az ütközési rendszer javításáról nem esett szó. És persze fel se vetette egyik hozzászóló se. Felvetném én, de citromailes címmel nem lehet beregisztrálni a fórumra.

A másik:
    Tud valaki valami tanácsot adni a GT3-GT1 kategóriához? Régóta sejtettem hogy sosem fogom tudni végigvinni a játékot ezek miatt, az első shiftet is ott hagytan kénytelen-kelletlen abba amikor Veyronokkal kellett a nordschleifén versenyezni, és kábé a másodperc tört része alatt találta magát az játékos a pálya szélén, úgy, hogy az egész mezőny elhúzott mellette.

Ezekkel a hátsókerekes GT3-GT1 fostalicskákkal nem bírok. Úgy értem, ha egyedül mehetek a pályán, gond nélkül elvezetgetem őket, kikapcsolt segítségekkel is, de ha verseny van, még az összes segítséggel is alig tudok az első háromba bekerülni. És a GT1 bajnokságot még nem is próbáltam, csak a GT1 autókat egyedül, time trialban.
  • w77d
    én sem állítgattam a kocsikat és úgy toltam végig...
  • bgabor
    Érdekes, én kényelmesen végigtolom a játékot az autók állítgatása nélkül is, a default beállítások teljesen megfelelőek. Meg drift nélkül is. Csak ezek miatt az opcionális dolgok miatt erősen butaság törölni ezt az egyébként kiválló játékot.
  • Hunhobo
    Először is kellemes húsvétot mindenkinek!
    Másodszor itt ez a Shift2,beleolvasva a topikba a beírások fele legalább az irányításról szól.Én is előre megrendeltem a játékot, hozzáolvastam a különböző újságok tesztjeiről írt véleményeket.Bíztam az olvasottak valóságának, sajnos.Tényleg realisztikus a játék, de az már fáj, hogy ahány autó annyi beállítás.Noha ez sem lenne baj de pályánként újra kalibrálni a gamepadot már sok.De nem panaszkodok, mivel a fejlesztők berakták az UNINSTALL funkciót tehát : ENTER
  • samsung123
    A poén hogy, multiban mégjobban tapadnak az autók egymáshoz és a hitbox is jóval nagyobb mint a carrierben! Én már simán annak is örülnék ha carrier fizikát kapná meg a multi!
  • w77d
    tényleg tapadnak egymáshoz a kocsik, nem csak úgy tűnik, már korábban leírtam. Valamit nagyon elírtak a fizika ezen részén, nem tudom miért kellett mágnesautókat alkotni. Van olyan is amikor szintén mágnesen a viselkedés csak akkor minta két azonos pólus érne össze, olyan szinten hihetetlenül dob el a másik autótól a gép, hogy az már fáj...
  • darki81
    te hol érzed magad :D
  • samsung123
    Arnold Schwarzenegger
  • samsung123
  • Yag
    Nem vagyok megelégedve a fizikával. Kanyarbani ütközéseknél teljesen irreális irányba sodródik ki az autó a pályáról. Az ember azt gondolná, hogy amikor két autó a kanyarban összesodródik akkor ellenkező irányba "pattannak" le egymásról. A frászt. Időnként olyan érzésem van mintha "tapadnának" az autók egymáshoz. Pl.
    Jobbos kanyarra belső íven fékeztem rövidet, gondoltam kifékezem a max "megtámaszkodik" majd az autó a szomszédon és a jobbos kanyarba bekúszik az autó. Jahh. Fura volt látni, hogy teljesen ellenkező irányba balra a sóderágyban kötöttem ki. Több hasonló teljesen hülye irányba sodródást is érzékeltem már verseny közben is.
    Másik mókás dolog, bevág elém egy autó, elkezd leszorítani, szinte 45fokban keresztbe áll előttem és bele lassulok a palánkba vagy gumifalba. Fel akar tartani míg a mezőny elsuhan mindenki mellett ?
    Szabad szemmel is jól látható hogy ha másod magammal sodródok ki a sóderágyba akkor a másik autó mintha gond nélkül kijön a sóderból mintha az csak egy darab aszfalt csík lenne, én meg lépésbe tudok kikecmeregni belőle, persze ilyenkor az egész mezőny már rég elhúzott mellettem.

Szal nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ezek a fizikai megoldások kezdenek nem tetszeni. Kiábrándítóvá teszi a játékot. Pachben reménykedem ami javíthat ezeken ...
  • samsung123
  • goso
    "hosszú gomb" ez tetszik :D
  • csizihungary
    Érzékenység pl
  • darki81
    hát, a nyilakkal kell irányitani XD
    ja, és a hosszú gomb a fék :D:D
  • csizihungary
    Aki billentyűzettel tolja az tudna valamilyen beállítást adni nekem ?
  • darki81
    Én párnaponta kimásolom a mentést a dokumentumokból, nem bízom az ea hulladékban :)
    De, lehet leszedni ezt azt... :)
  • Gabor77
    El vagy tájolva...Bullittnak van igaza. :)
  • bgabor
    Ezt a lökött dumát nyugodtan fejezd be. A warezolás hosszú évek óta ugyanazon a szinten megy a két konzolnál mint a PC-nél, szóval a warez-érv a konzolok mellett úgy négy éve már nem állja meg a helyét.
  • Gabor77
    Istenem...hogy én ezt nem kezdem elölről újra...az is biztos.
  • w77d
    valószínűleg elbaszódott a mentésed...
  • Gabor77
    de mi a búbánatos isten fsza ez??????
  • darki81
    az ikszdé :D
  • Gabor77
    Istenem...ekkora bugot...indítom el a játékot...nézem csak karrier meg beállítások menü van. Karrier alatt ott van, hogy 69%, elindítom, erre bejön az első pálya, ahol beállítja a nehézséget....EZ MI?????
  • Bullitt
    Náluk ez azt jelenti, hogy patch-on kívül ne számítsunk többre. Gondolom azért mindenki tisztában van miért nem jön PC-re DLC: egyszerűen nem éri meg. Mindenki lewarezolja.
  • tgabika76
    Ezt nyilatkozták EA-ék a dologgal kapcsolatban:

“Although on April 26th the Legends pack will only be released on Xbox 360 & PlayStation 3 we haven’t forgotten about our PC community. Stay tuned for more news regarding the Legends pack becoming available on PC…”

Azaz attól hogy most nem jön, azért ők nem feledkeztek ám meg a PC-sekről... Meg hogy az előző részhez is patchban adtak ki 5 új autót, és a Shift2-höz is lassan készülődik az első patch, úgyhogy lehet figyelni.
  • Waczkor
    Nekem az alap SLS mercivel megy a legjobban a drift,driftautókkal szenvedek rendesen,a mercit szépen íven tudom tartani.
  • goso
    igen ezt én is kitapasztaltam hogyha nem padlógázzal megyek (indulok) akkor nem megy ki de úgy meg nincs meg az a sebesség ahol úgy érzed hogy na most kell elkezdeni driftelni
  • Muttley
    nem szidd magad :)
    a drift autók az átlagosnál "csúszósabbak", de lehet velük egyenesen (is) menni
    alapelv:
    a kéziféket csak nagyon rövid ideig "húzd", különben körhinta
    ha egyenesen akarsz menni, akkor adagold a gázt (ha klaviatúrán nyomod, megszívtad ;)
    kézifék nélkül is meg kell csúsznia, ha adott irányba rántod a kormányt és magas fordulaton pumpálod a gázt
    csak úgy, ahogy az életben is az RWD, AWD autóknál ;)
  • Szabi1991
    na ezért nem vettem meg.. a jó édes anyukájukat...
  • goso
    bocsi lehet hogy csak én vagyok rohadt béna de a kocsi így is kifarol nem értem hogyan működik az eddigi nfs ekkel nem volt ilyen probléma, el tudod mondani hogy te hogy driftelsz mikor nyomod a kéziféket? stb