3115
-
#2388 a garázsban ha az autót kiválasztod ott az eladási lehetőség.. -
#2387 Nekem így is ugyan olyan...:S egyszerűen nem fordul... érdekes mert F1 2010-ben semmit nem állítottam, és ott hihetetlen jól megy minden.... -
rossi24 #2386 Valaki megtudná mondani hogyan tudom a carrier módban a kocsimat eladni? -
#2385 A deadzone igen, a sensitivity 25% (mind!), kivéve speed sensitivity mert az 5%. -
#2384 És akkor itt mindegyik deadzone 0? A clutch break mind? És az összes sensitivity 5%? -
#2383 Az én beállításaim, X360 contr.:
Adjust Controls/Advanced:
Deadzone: 0%
Sensitivity: 25%
Speed Sensitivity: 5%
Tuning/Alignment/Steering Lock = 15
-
#2382 Ezt le tudnád írni, úgy ahogy a játékban vannak. Miket húzzunk le? Melyik sorokat? Mert így én nem tudom meelyik a holtjáték stb. Köszi -
#2381 A holtjátékokat vegyétek nullára, mindet!
Az érzékenységeket 10-25% közé.
Illetve, a tuning résznél, minden autót külön-külön állítsátok alul kormányozottra (középértéktől balra).
-
#2380 Valaki segítsen már nekünk... vagy senki nem tud megoldást a hibára??? -
#2379 Dettó... -
Majestic01 #2378 Üdv!
Nekem is olyan gondom lenne mint Pisztáciának. Egyszerűen bárhogy állítottam a holtjátékot stb-t, csak egyre rosszabb lett. Nem tudok kicsiket fordulni, csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra lököm a joy-t...:S valaki help pls
Köszönöm -
#2377 EA accountot kell létrehozni! Hogy regisztrálhass az autólgba! De ha valami kicseréőlődik a gépedben akkor újra aktiválni kell( ezt akárhányszor megcsinálhatod) -
#2376 Aha, én meg nem hiszek a huleségnek. Soxor el lett mondva, hogy attól még az Nvidia is trágyalé. Bár már nagyon régi téma ez is, de én még emléxek a híres 5700-s korszakra. Qrva jó képfrissítést produkált az nvidia, ha mindent lebutítottál rajta, tehát pl óne élsimítás. Illetve, ennek ellenére van jópár játék, mely jobban fut AMD kártyán. "Sajnos" én PONT azokkal szeretek játszani. Na jó, van pár kivétel természetesen. -
Kope91 #2375 megvan a játék, ujra kellett raknom a windowsomat, és amikor el akarom inditani, akkor azt kéri h regisztrálja a sorszámot, de azt már telepítéskor is megtettem nem tudom h mit csináljak, mert nem nagyon akarja elinditani a gamet, most lehet h azért mert ujabb AVG-t raktam fel vagy vidikártya miatt passz még eddig nem jöttem rá ha vakinek lene vmi tippje akkor irja le -
#2374 Valaki pls help. Most lenne időm játszani:S de egyenlőre még a holtjátékot se tudom állítani, csak a bill kiosztást. -
#2373 amelyikre beállítod a beállításokban ;) -
#2372 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik gombal lehet állítani a kamera nézetet?
Mert nem találom XD
Köszi előre is a választ! -
#2371 sztem, tedd ki a banner alá linkben :)
sokan meg fogják még kérdezni
-
#2370 Üdv!
Van nekem egy Ilyen gampad-om, és az lenne a kérdésem, hogy valahogy furán tudom irányítani az autót a játékban. Szinte csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra billentem a joy-t. Ha egy kicsit mozgatom oldal irányba, az autó egyenesen halad tovább. Valahogy be lehet állítani, érzékenyebbre? Köszönöm.
Eseetleg, ha van valakinek ilyen gamepda-ja, segítene beállítani, ha kell rajta vmit? Köszönöm. -
#2369 ezt próbáld! -
Zsolesz089 #2368 Sziasztok
Nem akarok bonyodalmakat okozni a topicban és elnézést kérek ha fölösleges a kérdés mert le van írva valahol a válasz.
A kérdésem a kormány beállítással kapcsolatos mégpedig az hogy hogyan tudom beállítani a g25 ömet úgy hogy legyen ellenállása a kormánynak azért mert 900 fokon driftelek sok szimmel pl LFS al és gyönyörűen kezeli a játék a g25 öt forog a kormány ahogy kell de a shift 2 valahogy nem akarja az igazságot . Állítgattam a beállításokat de nem sok sikerrel ha tudja valaki a választ legyen szives jelezzen mert nagyon jó lenne érezni az utat.
Köszi :) -
#2367 az a lényeg hogy a harmadik csúszkának jobboldalt a szélén kell lenni a többi teljesen mind1 hol van -
bgabor #2366 Köszi. Sajnos még fehért kikeverni nem tudtam vele. -
zoluss #2365 A három csúszka:
0 (színskála)
0 (szaturáció, a szín "élessége", valami olyasmi, hogy milyen arányban keverje a fehérhez)
100 (világosság 0= legsötétebb/fekete, 100= legvilágosabb/fehér) -
#2364 -
#2363 -
#2362 Nekem simán megy 35-60 FPSsel éjszakai pályán sem szokott szaggatni
1920*1200 as felbontásban minden maxon 5850-essel. A 11.4 es preview driver nagyon jól sikerült előtte csak 25-35fps el ment -
#2361 -"...a játékfejlesztők 99%-a nvidiára fejleszt és tesztel."
-"Látod én pont ezért Választottam az ATI-t..."
-szép dolog a mazochizmus. :) -
#2360 Látod én pont ezért Választottam az ATI-t pedig Nvidiam is lehetett volna... szerintem soha többet nem lesz Nvidiam... -
bgabor #2359 Ezzel a stílussal egy Pc fórumon nem fogsz sikereket aratni.
És csak hogy tudd, 100E forintból már bőven ki lehet olyan PCt hozni, ami minden téren szarrá alázza mindkét konzolt. -
bgabor #2358 Nekem se tetszik a stílusa, nagyon nem, de azért legyünk már egy kicsit nyitottabbak a másik helyzetére és problémáira. Egy olyan társadalom, ahol mindenki leszarja a többieket, és mindenkinek csak a saját érdeke számít, hamar széthullik. Még akkor is, ha a mai világ ezt a torz, "törődj magaddal és szard le a többieket" mentalitást próbálja mindenkibe agyába belesulykolni. Nem szabad hagyni. -
#2357 kit érdekell a szaros ikszbokszod...
"Muhahahaha" ovodás szint -
#2356 azért egy xbox sehol sincs egys mai komolyabb PC-hez mint látványban mint teljesítményben... -
#2355 senkit se érdekel a nyomorod hogy nem dolgozol és nincs pénzed gépre. számolj már be arról is pls hogy nincs pénzed jércefilére és párizsit eszel -
vg #2354 "A nyers erő győzedelmeskedik lehúzó szar felett.."
Muhahahaha!
A 250e forintos PC vs 45e forintos Xbox360...
Még egyszer egy hangos, felnézős, kézfelemelős Muhahahaha neked! -
bgabor #2353 Sokszor el lett már mondva, hogy a játékfejlesztők 99%-a nvidiára fejleszt és tesztel. Ha te ennek ellenére is ATI-t veszel, viseld a következményeket. Ez van.
Megjegyzem, a Shift1-nek ugyanilyen problémái voltak az ATI kártyákkal, régebbi nvidia kártyákkal futott mint a szél, ATIval 5FPS-t nyomott. Én ott döntöttem el hogy soha többet nem veszek ATIt. -
bgabor #2352 Emberek, festésnél fehér színt hogyan lehet kikerverni? Ezzel a három csúszkával nehezen boldogulok. -
#2351 meg gondolom a többi hardver sem az a szar gyenge -
#2350 és ezen miért lepődsz meg? A nyers erő győzedelmeskedik lehúzó szar felett.. -
#2349 nálam egy 6970-es kártyával a legkidolgozottabb városi pályán 16 kocsival sem megy le 45fps alá 1920x1200-ban minden csutkára felhúzva...