3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • w77d
    nna ez a vipes dolgokat feloldó mod érdekelne... limitedem van, tehát a silvia és az alfa megvan, de állítólag van még pár extra kocsi..
  • samsung123
    tulajdonképp ez nem is csalás...hanem csak normális fejlődés meg pénz szerzés. Alapból ilynnek kellett volna lennie
  • samsung123
    a level nem ugrik 50 re..azt el kell érned.
    4 verziója van a modnak, van olyan amikor megkapod az autókat, de pénzt nem kapsz csak ha jászol online vagy quick racben!

ui:van olyan szintlépéses mod is ami a szintek lépkedésével(21-30 ig) ad további jutalmakat. pl: limited edition autókat vagy HP2010-es vipes dolgokat stb..
  • Gabor77
    Ha ezt bemásolom, akkor instant 50 level, összes autó+sok pénz?
  • w77d
    csak az a kár, hogy a szintlépésekkel itt már nincs jutalom.. engem az hajtott a szintlépésekért
  • samsung123
    simán csak egy fáljt bemásolsz a játék főkönyvtárának "pakkfiles" konyvtárába.
  • Gabor77
    És ezt hogy lehet feltelepíteni?
  • samsung123
    Elvileg igen! a Online pénz az első helyért tuti! A szinteket is valószinű, hogy kiírja és más is látni fogja hogy pl 46 szintű vagy, de most fogom tesztelni.
  • Gabor77
    Ez működik eredetivel online?:D
  • w77d
    nem toltam még online, egyébként w77d vagyok az autologon...
  • samsung123
    50-es level és online pénz mod!

VÉGRE erre vártam, nem 20 szint a max! és online nem csak 200 dollárt kapunk ha nyerünk, (ami hihetetlen baromság!!!) hanem 80000-et! Kb így elértük az egynek a színvonalát! Végre van értelem xp-t gyűjteni meg online versenyezni és nem kell pénzt "farmolni" a küldetéseknél!

ui: Weed, nekek mi a neved a autólogon? játszol vele online?
  • w77d
    nem lehet hanem tuti.... hiába raktad fel akkor a patchet ha nincs cracked hozzá akkor olyan mintha nem is lenne...
  • Attelee
    Én felraktam a patcht,de továbbra sem tudom megcsinálni az utolso drift
    pályát.:) Lehet amiatt h nem eredeti a cuccc,és nincs 1.1 crack?
  • w77d
    tüntessünk, hogy az igazi autókból is vegyék ki a kormányt és billentyűk legyenek helyette!!!!!
  • samsung123
  • darki81
    lehet elvezetitek billel, de hogy nem nyerhettek vele egy kormányos ellen az is biztos :)
    (kivéve ha fa*zláma az a fa*z! :D )
  • Muttley
    életkor max 16 ÁFA-val együtt ;)
    kora előrehaladtával TALÁN nem marad Taigetosz-pozitív
  • grebber
    Mi billes autosok márcsak ilyenek vagyunk
  • SLICK
    dzsízüsz.
    Nekem nincs se gamepadom, se kormányom. De mégis gyönyörűen tudom irányítani billel.
  • samsung123
    Itt egy gyöngyszem hozzászólás a Prohardver Shift2 topikból

"Hát igen, itt van a probléma ezzel a játékkal, hogy nem adnak hozzá kormányt. De szerintem ezt azzal se lehet rendesen irányítani.
    Na meg hát nem mindenki szereti egy játék miatt, beépíteni a PC-jét szimulátornak, aztán meg ha megúnta pakoljon el mindent. Amelyik autós game-t nem lehet bill-el irányítani az el van cseszve! Nehogy azért vegyen már az ember kormányt hogy tudjon vele játszani!!!!!!!!!!"
  • SLICK
    okés megvan :)
  • SLICK
    És hol tudom kikapcsolni?
    Most ott vagyok a Control Centerben. a csúszkán 3 értéket tudok állítani, jelenleg a High Qualityn van. Kivettem az "Enable Surface Format Optimalization" elől a pipát.
    Mást nem tok se kikapcsolni, se állítani.
    A legújabb Catalystet használom. Ez a megoldás?
  • samsung123
    Megvan a megoldás a sötét belső nézetre!

ATI Catalyst A.I. KI KELL KAPCSOLNI!

ui:lehet imába foglani a nevem
    működik teszteltem.
  • bgabor
    Szokásos multi lószar, a patch javításainak 99%-a a multit javítja, mintha a többi tökéletes lenne. Amin ténylrg kéne, azon nem változtat.
  • samsung123
    Rakd fel a 11.4 beta drivert, vagy régebitt.
  • darki81
    nekem már kezd elegem lenni ebből a bughulladékból...
  • fekete0012
    az qrva jo így elbni a belsőnézetet majd talán a következö patch javít rajta
  • samsung123
    Az BUG! Már nekem is előjött, főleg ATI kártyáknál(de ott se mindél)...

Amikor nekem jó volt akkor is picit sötét volt a műszerfal, de legalább az ablak nem volt az, de van rá mod, hogy kontrasztot csökkentse, de ha a BUG-os belső nézeted van azon nem segít semmi csak a motorháztető nézet.
  • fekete0012
    hali azon lehet valamivel segíteni hogy a belső kameranézetben nagyon sötét a kép van valami mod hozzá amivel világosabb lessz a belső nézet?
  • SLICK
    Én meg felraktam a legújabb Ati Catalyst-ot és akinek hasonló gondjai vannak, hogy nagyon szaggat a játék, 10-12 FPS-t produkál, annak ajánlom! Végre nálam is normálisan fut a game 1920x1080-on full grafon! Egyedül a V-sync van kikapcsolva. Semmilyen szaggatást nem vettem észre, több autó ellen sem és az apex cam használatakor sem! :)
  • samsung123
    Kipróbáltam az a Patchet, a kormányzás 100x jobb lett!!! Aki kormánnyal játszik annak sokat fog segíteni!
  • samsung123
    Öröm és bodottág!
  • fekete0012
    az ffb efectek jobbak lettek a patch után
  • Bullitt
    Kijött az első patch, de nincs benne lényeges javítás...
  • samsung123
    melyik típus?
  • attila46
    helo

valaki tudna logitech kormányra valami épkézláb beállitást.??
  • darki81
    nem
  • Szabó Péter
    Tört verzióval lenet on-line játszani? Ha igen hogyan?

Hálás köszönet a válaszért!
  • vg
    Egy perc után majdnem bealudtam...
  • darki81
    állati :P