3115
-
#2508 nna ez a vipes dolgokat feloldó mod érdekelne... limitedem van, tehát a silvia és az alfa megvan, de állítólag van még pár extra kocsi.. -
#2507 tulajdonképp ez nem is csalás...hanem csak normális fejlődés meg pénz szerzés. Alapból ilynnek kellett volna lennie -
#2506 a level nem ugrik 50 re..azt el kell érned.
4 verziója van a modnak, van olyan amikor megkapod az autókat, de pénzt nem kapsz csak ha jászol online vagy quick racben!
ui:van olyan szintlépéses mod is ami a szintek lépkedésével(21-30 ig) ad további jutalmakat. pl: limited edition autókat vagy HP2010-es vipes dolgokat stb.. -
#2505 Ha ezt bemásolom, akkor instant 50 level, összes autó+sok pénz? -
#2504 csak az a kár, hogy a szintlépésekkel itt már nincs jutalom.. engem az hajtott a szintlépésekért -
#2503 simán csak egy fáljt bemásolsz a játék főkönyvtárának "pakkfiles" konyvtárába. -
#2502 És ezt hogy lehet feltelepíteni?
-
#2501 Elvileg igen! a Online pénz az első helyért tuti! A szinteket is valószinű, hogy kiírja és más is látni fogja hogy pl 46 szintű vagy, de most fogom tesztelni. -
#2500 Ez működik eredetivel online?:D
-
#2499 nem toltam még online, egyébként w77d vagyok az autologon... -
#2498 50-es level és online pénz mod!
VÉGRE erre vártam, nem 20 szint a max! és online nem csak 200 dollárt kapunk ha nyerünk, (ami hihetetlen baromság!!!) hanem 80000-et! Kb így elértük az egynek a színvonalát! Végre van értelem xp-t gyűjteni meg online versenyezni és nem kell pénzt "farmolni" a küldetéseknél!
ui: Weed, nekek mi a neved a autólogon? játszol vele online? -
#2497 nem lehet hanem tuti.... hiába raktad fel akkor a patchet ha nincs cracked hozzá akkor olyan mintha nem is lenne... -
#2496 Én felraktam a patcht,de továbbra sem tudom megcsinálni az utolso drift
pályát.:) Lehet amiatt h nem eredeti a cuccc,és nincs 1.1 crack? -
#2495 tüntessünk, hogy az igazi autókból is vegyék ki a kormányt és billentyűk legyenek helyette!!!!! -
#2494 -
#2493 lehet elvezetitek billel, de hogy nem nyerhettek vele egy kormányos ellen az is biztos :)
(kivéve ha fa*zláma az a fa*z! :D ) -
#2492 életkor max 16 ÁFA-val együtt ;)
kora előrehaladtával TALÁN nem marad Taigetosz-pozitív -
#2491 Mi billes autosok márcsak ilyenek vagyunk -
#2490 dzsízüsz.
Nekem nincs se gamepadom, se kormányom. De mégis gyönyörűen tudom irányítani billel. -
#2489 Itt egy gyöngyszem hozzászólás a Prohardver Shift2 topikból
"Hát igen, itt van a probléma ezzel a játékkal, hogy nem adnak hozzá kormányt. De szerintem ezt azzal se lehet rendesen irányítani.
Na meg hát nem mindenki szereti egy játék miatt, beépíteni a PC-jét szimulátornak, aztán meg ha megúnta pakoljon el mindent. Amelyik autós game-t nem lehet bill-el irányítani az el van cseszve! Nehogy azért vegyen már az ember kormányt hogy tudjon vele játszani!!!!!!!!!!" -
#2488 okés megvan :) -
#2487 És hol tudom kikapcsolni?
Most ott vagyok a Control Centerben. a csúszkán 3 értéket tudok állítani, jelenleg a High Qualityn van. Kivettem az "Enable Surface Format Optimalization" elől a pipát.
Mást nem tok se kikapcsolni, se állítani.
A legújabb Catalystet használom. Ez a megoldás? -
#2486 Megvan a megoldás a sötét belső nézetre!
ATI Catalyst A.I. KI KELL KAPCSOLNI!
ui:lehet imába foglani a nevem
működik teszteltem. -
bgabor #2485 Szokásos multi lószar, a patch javításainak 99%-a a multit javítja, mintha a többi tökéletes lenne. Amin ténylrg kéne, azon nem változtat. -
#2484 Rakd fel a 11.4 beta drivert, vagy régebitt. -
#2483 nekem már kezd elegem lenni ebből a bughulladékból... -
#2482 az qrva jo így elbni a belsőnézetet majd talán a következö patch javít rajta -
#2481 Az BUG! Már nekem is előjött, főleg ATI kártyáknál(de ott se mindél)...
Amikor nekem jó volt akkor is picit sötét volt a műszerfal, de legalább az ablak nem volt az, de van rá mod, hogy kontrasztot csökkentse, de ha a BUG-os belső nézeted van azon nem segít semmi csak a motorháztető nézet. -
#2480 hali azon lehet valamivel segíteni hogy a belső kameranézetben nagyon sötét a kép van valami mod hozzá amivel világosabb lessz a belső nézet? -
#2479 Én meg felraktam a legújabb Ati Catalyst-ot és akinek hasonló gondjai vannak, hogy nagyon szaggat a játék, 10-12 FPS-t produkál, annak ajánlom! Végre nálam is normálisan fut a game 1920x1080-on full grafon! Egyedül a V-sync van kikapcsolva. Semmilyen szaggatást nem vettem észre, több autó ellen sem és az apex cam használatakor sem! :) -
#2478 Kipróbáltam az a Patchet, a kormányzás 100x jobb lett!!! Aki kormánnyal játszik annak sokat fog segíteni! -
#2477 Öröm és bodottág! -
#2476 az ffb efectek jobbak lettek a patch után -
Bullitt #2475 Kijött az első patch, de nincs benne lényeges javítás... -
#2474 melyik típus? -
attila46 #2473 helo
valaki tudna logitech kormányra valami épkézláb beállitást.??
-
#2472 nem -
#2471 Tört verzióval lenet on-line játszani? Ha igen hogyan?
Hálás köszönet a válaszért! -
vg #2470 Egy perc után majdnem bealudtam... -
#2469 állati :P