Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mert nekem a legújabb Fanatech kormányom van, amit alapból a játék egy régebbi típusként ismer fel, és a menüben nincs minden sebességfokozatnak külön kapcsolója, csak fel és le kapcsolási menüpontnál lehet sebességet állítani. Vagy ez minden kormánynál így van a játékban? Nem tudom megnézni a Logitech-nél mit csinál, mert már eladtam...
(sajna ma nem leszek)
Annyi, hogy ha legközelebb bemész a ts-re, csak nyomd meg a v betüt egyszer vagy kétszer, és odalapoz.
Onnantól már csak egy duplaclick 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Akkor majd még estefelé felnézek, hogy hátha addigra lesz már fent valaki 😊
Application fülön bal alul a subscribe részben átteszed a rádiógombot a "subscribe to current channels and previously subscribed channels" bütyökhöz majd applyaztan a Design fülön jobb felül a Channel treenél bütyköt az Expand own channel on login elé és apply, és OK.
ha megvan akkor bookmarks menüpont>manage bookmark, felugró ablakban alul kitöltöd az adatokat, vagy átírva az alap szervert vagy az add boomarkkal adj hozzá egy újat és írd át azt:
label: Cimke a könyvjelzõbe
address: utp.hu
Port: 9987
Nickname: vrT. Neved
nyomd meg a more gombot, és a default channelhez még írd be, hogy: vrT.
Így ha lesz már reged egybõl bedob a vrt. szobába. A végén apply, OK.
Újra Bookmark menüpont és kiválasztod a szerver cimkéjét amit beállítottal. Befog dobni a szerver fogadó szobájába, A szoba listában megkeresed a vrt. kinyitod, és ha szerencséd van éppen online Darki (vrT. d λ r k i ) jobb klikk a nevén es open text window vagy valami hasonló és akkor tudsz neki üzenni. Azt nem tudom így hirtelen ki VIP még Darkin kivül
perpill tök üres az egész szeró mindenki biztos suliban van vagy melózik 😊
#2391 ez igazából battlefield TS
codos tuttommal nincs, de shift2-es az van 😄
Bullitt nem volt, GaborlkTCM-et felvettem, de nem volt túl aktív, vagyis nem láttam, garbazs meg offline volt szintén, végül volt autologos verseny?
NFS World-ben ott voltam pénteken, tegnapi NFS HP-ét sajna kihagytam, de ma jó lett volna egyet tolni a Shift 2-vel.
Windows: Client 32-bit vagy Client 64-bit !
TS3 magyarositás: http://www.klanok.hu/downloads/ts3_language_hu_b8.exe
Csatlakozásba:
Cím: utp.hu Port: 9987 (alap)
Becenév: vrT. Neved
ez a fõszoba neve: vrT.
Ha beérsz a szerverre, akkor kérj egy reget (engedélyt a belépéshez, amit csak egyszer kell kérni)! Attól kérj akinek a neve után VIP felirat van! (nyomj a nevére jobb egeret, és szöveges üzenet küldése) Szóval írsz valakinek akinek vip van a neve után hogy: Hello, dobj egy reget légyszí(vagy Darki81-nek ma este 8 órától mivel fent lesz ts-en), és ha ráér már adja is, és betudsz lépni a vrT. vagy az alatta lévõ game szobába, és már mehet is a komunikáció!!
(a vrT. -t azért írd a neved elé, mert ez klán TS, és így tudják ki hova tartozik!)
itt egy kép is hozzá:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Április 17-én, vasárnap, este 20:00-tól Gabor (Autologban: GaborIkTCM) vár szeretettel mindenkit a Shift 2 Autologban, hogy igazi profi autóversenyzést gyakoroljunk. Drift, éjszakai versenyek, igazi vérre menõ küzdelem várható a Shift 2-ben.
A többi szerkesztõ Autolog neve:
gerbazs
BullittTCM
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Adjust Controls/Advanced:
Deadzone: 0%
Sensitivity: 25%
Speed Sensitivity: 5%
Tuning/Alignment/Steering Lock = 15
Az érzékenységeket 10-25% közé.
Illetve, a tuning résznél, minden autót külön-külön állítsátok alul kormányozottra (középértéktõl balra).
Nekem is olyan gondom lenne mint Pisztáciának. Egyszerûen bárhogy állítottam a holtjátékot stb-t, csak egyre rosszabb lett. Nem tudok kicsiket fordulni, csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra lököm a joy-t...:S valaki help pls
Köszönöm
Azt szeretném kérdezni hogy melyik gombal lehet állítani a kamera nézetet?
Mert nem találom XD
Köszi elõre is a választ!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Van nekem egy Ilyen gampad-om, és az lenne a kérdésem, hogy valahogy furán tudom irányítani az autót a játékban. Szinte csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra billentem a joy-t. Ha egy kicsit mozgatom oldal irányba, az autó egyenesen halad tovább. Valahogy be lehet állítani, érzékenyebbre? Köszönöm.
Eseetleg, ha van valakinek ilyen gamepda-ja, segítene beállítani, ha kell rajta vmit? Köszönöm.
Nem akarok bonyodalmakat okozni a topicban és elnézést kérek ha fölösleges a kérdés mert le van írva valahol a válasz.
A kérdésem a kormány beállítással kapcsolatos mégpedig az hogy hogyan tudom beállítani a g25 ömet úgy hogy legyen ellenállása a kormánynak azért mert 900 fokon driftelek sok szimmel pl LFS al és gyönyörûen kezeli a játék a g25 öt forog a kormány ahogy kell de a shift 2 valahogy nem akarja az igazságot . Állítgattam a beállításokat de nem sok sikerrel ha tudja valaki a választ legyen szives jelezzen mert nagyon jó lenne érezni az utat.
Köszi 😊
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
0 (színskála)
0 (szaturáció, a szín "élessége", valami olyasmi, hogy milyen arányban keverje a fehérhez)
100 (világosság 0= legsötétebb/fekete, 100= legvilágosabb/fehér)
1920*1200 as felbontásban minden maxon 5850-essel. A 11.4 es preview driver nagyon jól sikerült elõtte csak 25-35fps el ment
-"Látod én pont ezért Választottam az ATI-t..."
-szép dolog a mazochizmus. 😊
És csak hogy tudd, 100E forintból már bõven ki lehet olyan PCt hozni, ami minden téren szarrá alázza mindkét konzolt.