Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelezték már a fanatec problémákat a játék készítõinek. Várd a patchet...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nektek a játék engedi, hogy minden sebességfokozatot külön kapcsoljatok?

Mert nekem a legújabb Fanatech kormányom van, amit alapból a játék egy régebbi típusként ismer fel, és a menüben nincs minden sebességfokozatnak külön kapcsolója, csak fel és le kapcsolási menüpontnál lehet sebességet állítani. Vagy ez minden kormánynál így van a játékban? Nem tudom megnézni a Logitech-nél mit csinál, mert már eladtam...

Harbonah
Ezért írtam a default channelt, mert akkor alapból berak a szobába 😉

darki81
na, akkor már ez is megvan! 😊
(sajna ma nem leszek)
Annyi, hogy ha legközelebb bemész a ts-re, csak nyomd meg a v betüt egyszer vagy kétszer, és odalapoz.
Onnantól már csak egy duplaclick 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Áhh, sikerült, adtak regisztrációt 😊

Köszi a részletes leírást!
Akkor majd még estefelé felnézek, hogy hátha addigra lesz már fent valaki 😊

Harbonah
Elindítod a klienst bemész settings menü>options
Application fülön bal alul a subscribe részben átteszed a rádiógombot a "subscribe to current channels and previously subscribed channels" bütyökhöz majd applyaztan a Design fülön jobb felül a Channel treenél bütyköt az Expand own channel on login elé és apply, és OK.

ha megvan akkor bookmarks menüpont>manage bookmark, felugró ablakban alul kitöltöd az adatokat, vagy átírva az alap szervert vagy az add boomarkkal adj hozzá egy újat és írd át azt:
label: Cimke a könyvjelzõbe
address: utp.hu
Port: 9987
Nickname: vrT. Neved

nyomd meg a more gombot, és a default channelhez még írd be, hogy: vrT.
Így ha lesz már reged egybõl bedob a vrt. szobába. A végén apply, OK.

Újra Bookmark menüpont és kiválasztod a szerver cimkéjét amit beállítottal. Befog dobni a szerver fogadó szobájába, A szoba listában megkeresed a vrt. kinyitod, és ha szerencséd van éppen online Darki (vrT. d λ r k i ) jobb klikk a nevén es open text window vagy valami hasonló és akkor tudsz neki üzenni. Azt nem tudom így hirtelen ki VIP még Darkin kivül

perpill tök üres az egész szeró mindenki biztos suliban van vagy melózik 😊

Szóval nekem a legnagyobb gondom az, hoogy hol a fenébe lehet böngészni a felhasználók közt? Mert én csak egy Public Servert tudok megnyitni, ahol van vagy 10 ember kb, VIP jelzés nélkül

Lamborghini néven vagyok fent, de nem látlak, igazából csak egy helyre tudok bemenni, ahol embereket látok: TS Public Server

darki81
Gondolom reggel 9kor mindenkinek dollga van, azért nincs fent senki. Most felmegyek, és majd írj! Késöbb meg megyek el, és majd ha már nem leszek ott, akkor mástól kérj majd, akinek vip van a neve után. 😊

Ez mind szép és jó, de hol van ilyen VIP személy? Csak mert egy szobába sem tudok belépni reg nélkül, hogy felhasználókat találhassak, akiknek írhatnék, akkor a felhasználókat hol lehet megtalálni?

darki81
Megy még a race, lehet jönni 😉

#2391 ez igazából battlefield TS
codos tuttommal nincs, de shift2-es az van 😄

Harbonah
Mivel a shift2 autolgja elég ratyi és nem lehet egymásnak üzengetni, a friend invite pedig nem mûködik verseny indításnál, ezértt TS en beszéljük meg melyik szerverre megyünk Samsung123-mal most is fent vagyunk bár õ AFK perpill ahogy nézem, Gábor meg le-fel ugrál😊

Háát, a ma esti TCM party-ból lett valami?
Bullitt nem volt, GaborlkTCM-et felvettem, de nem volt túl aktív, vagyis nem láttam, garbazs meg offline volt szintén, végül volt autologos verseny?

NFS World-ben ott voltam pénteken, tegnapi NFS HP-ét sajna kihagytam, de ma jó lett volna egyet tolni a Shift 2-vel.

Ezen felül az utolsó saját(vett és nem nyert) kocsit sem engedi eladni a gép, a megnyert autókat gyakorlatilag nem számolja a tiednek a gép. Tehát hiába van öt kocsija az embernek, ha ebbõl négy megnyert kocsi, az egy vásároltat nem lehet eladni.

w77d
csak az általad vett autókat lehet eladni, a jutalomkocsikat nem...

Most már megvan csak az a baj 2 autóm van a garázsban és egyiknél sem tudok rá menni a sell-re szürke nem fehér nem tudok eladni több autó kell vagy mi lehet a gond. Segítséged köszönöm.
lolSL
itt rohadt codosok is vannak???

samsung123
Akinek van mikrofonja, és jönne esti mókára 8-órától az leszedheti a ts3-at innen: http://www.teamspeak.com/?page=downloads
Windows: Client 32-bit vagy Client 64-bit !

TS3 magyarositás: http://www.klanok.hu/downloads/ts3_language_hu_b8.exe

Csatlakozásba:
Cím: utp.hu Port: 9987 (alap)
Becenév: vrT. Neved

ez a fõszoba neve: vrT.

Ha beérsz a szerverre, akkor kérj egy reget (engedélyt a belépéshez, amit csak egyszer kell kérni)! Attól kérj akinek a neve után VIP felirat van! (nyomj a nevére jobb egeret, és szöveges üzenet küldése) Szóval írsz valakinek akinek vip van a neve után hogy: Hello, dobj egy reget légyszí(vagy Darki81-nek ma este 8 órától mivel fent lesz ts-en), és ha ráér már adja is, és betudsz lépni a vrT. vagy az alatta lévõ game szobába, és már mehet is a komunikáció!!

(a vrT. -t azért írd a neved elé, mert ez klán TS, és így tudják ki hova tartozik!)

itt egy kép is hozzá:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

Április 17-én, vasárnap, este 20:00-tól Gabor (Autologban: GaborIkTCM) vár szeretettel mindenkit a Shift 2 Autologban, hogy igazi profi autóversenyzést gyakoroljunk. Drift, éjszakai versenyek, igazi vérre menõ küzdelem várható a Shift 2-ben.
A többi szerkesztõ Autolog neve:
gerbazs
BullittTCM

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
a garázsban ha az autót kiválasztod ott az eladási lehetõség..

pisztácia
Nekem így is ugyan olyan...:S egyszerûen nem fordul... érdekes mert F1 2010-ben semmit nem állítottam, és ott hihetetlen jól megy minden....

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Valaki megtudná mondani hogyan tudom a carrier módban a kocsimat eladni?
Black Ghost
A deadzone igen, a sensitivity 25% (mind!), kivéve speed sensitivity mert az 5%.
pisztácia
És akkor itt mindegyik deadzone 0? A clutch break mind? És az összes sensitivity 5%?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Black Ghost
Az én beállításaim, X360 contr.:

Adjust Controls/Advanced:

Deadzone: 0%

Sensitivity: 25%

Speed Sensitivity: 5%

Tuning/Alignment/Steering Lock = 15

pisztácia
Ezt le tudnád írni, úgy ahogy a játékban vannak. Miket húzzunk le? Melyik sorokat? Mert így én nem tudom meelyik a holtjáték stb. Köszi

Black Ghost
A holtjátékokat vegyétek nullára, mindet!

Az érzékenységeket 10-25% közé.

Illetve, a tuning résznél, minden autót külön-külön állítsátok alul kormányozottra (középértéktõl balra).

pisztácia
Valaki segítsen már nekünk... vagy senki nem tud megoldást a hibára???

SZilaJMaGGoT
Dettó...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Üdv!

Nekem is olyan gondom lenne mint Pisztáciának. Egyszerûen bárhogy állítottam a holtjátékot stb-t, csak egyre rosszabb lett. Nem tudok kicsiket fordulni, csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra lököm a joy-t...:S valaki help pls

Köszönöm

samsung123
EA accountot kell létrehozni! Hogy regisztrálhass az autólgba! De ha valami kicseréõlõdik a gépedben akkor újra aktiválni kell( ezt akárhányszor megcsinálhatod)

Alien69
Aha, én meg nem hiszek a huleségnek. Soxor el lett mondva, hogy attól még az Nvidia is trágyalé. Bár már nagyon régi téma ez is, de én még emléxek a híres 5700-s korszakra. Qrva jó képfrissítést produkált az nvidia, ha mindent lebutítottál rajta, tehát pl óne élsimítás. Illetve, ennek ellenére van jópár játék, mely jobban fut AMD kártyán. "Sajnos" én PONT azokkal szeretek játszani. Na jó, van pár kivétel természetesen. <#vigyor><#hehe>

megvan a játék, ujra kellett raknom a windowsomat, és amikor el akarom inditani, akkor azt kéri h regisztrálja a sorszámot, de azt már telepítéskor is megtettem nem tudom h mit csináljak, mert nem nagyon akarja elinditani a gamet, most lehet h azért mert ujabb AVG-t raktam fel vagy vidikártya miatt passz még eddig nem jöttem rá ha vakinek lene vmi tippje akkor irja le
pisztácia
Valaki pls help. Most lenne idõm játszani:S de egyenlõre még a holtjátékot se tudom állítani, csak a bill kiosztást.

Harbonah
amelyikre beállítod a beállításokban 😉

Tomika boy
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik gombal lehet állítani a kamera nézetet?
Mert nem találom XD
Köszi elõre is a választ!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Muttley
sztem, tedd ki a banner alá linkben 😊
sokan meg fogják még kérdezni

Just do it :)

pisztácia
Üdv!

Van nekem egy Ilyen gampad-om, és az lenne a kérdésem, hogy valahogy furán tudom irányítani az autót a játékban. Szinte csak akkor fordul az autó, ha teljesen oldalra billentem a joy-t. Ha egy kicsit mozgatom oldal irányba, az autó egyenesen halad tovább. Valahogy be lehet állítani, érzékenyebbre? Köszönöm.
Eseetleg, ha van valakinek ilyen gamepda-ja, segítene beállítani, ha kell rajta vmit? Köszönöm.

samsung123

Sziasztok
Nem akarok bonyodalmakat okozni a topicban és elnézést kérek ha fölösleges a kérdés mert le van írva valahol a válasz.
A kérdésem a kormány beállítással kapcsolatos mégpedig az hogy hogyan tudom beállítani a g25 ömet úgy hogy legyen ellenállása a kormánynak azért mert 900 fokon driftelek sok szimmel pl LFS al és gyönyörûen kezeli a játék a g25 öt forog a kormány ahogy kell de a shift 2 valahogy nem akarja az igazságot . Állítgattam a beállításokat de nem sok sikerrel ha tudja valaki a választ legyen szives jelezzen mert nagyon jó lenne érezni az utat.
Köszi 😊

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

w77d
az a lényeg hogy a harmadik csúszkának jobboldalt a szélén kell lenni a többi teljesen mind1 hol van

Köszi. Sajnos még fehért kikeverni nem tudtam vele.

A három csúszka:
0 (színskála)
0 (szaturáció, a szín "élessége", valami olyasmi, hogy milyen arányban keverje a fehérhez)
100 (világosság 0= legsötétebb/fekete, 100= legvilágosabb/fehér)
darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

samsung123
<#eplus2>

Harbonah
Nekem simán megy 35-60 FPSsel éjszakai pályán sem szokott szaggatni
1920*1200 as felbontásban minden maxon 5850-essel. A 11.4 es preview driver nagyon jól sikerült elõtte csak 25-35fps el ment

Black Ghost
-"...a játékfejlesztõk 99%-a nvidiára fejleszt és tesztel."

-"Látod én pont ezért Választottam az ATI-t..."

-szép dolog a mazochizmus. 😊
samsung123
<#eljen> Látod én pont ezért Választottam az ATI-t pedig Nvidiam is lehetett volna... szerintem soha többet nem lesz Nvidiam...

Ezzel a stílussal egy Pc fórumon nem fogsz sikereket aratni.

És csak hogy tudd, 100E forintból már bõven ki lehet olyan PCt hozni, ami minden téren szarrá alázza mindkét konzolt.