3115
-
#2548 Tegnap esti videóteszt, fűnyírással egybeiktatva, a háttérben Ricardo csicsereg :D
-
#2547 Nincs mit!
majd lesz FAQ is! ahol minden össze lesz gyűjtve! Mit hol hogy, tippek stb.. -
#2546 Visszább kell fejlesztened a kocsid nekem is ez volt a baj és lentebb vettem a motorból és már jó volt. -
Cortinaar #2545 Hella Samsung!
Vettem új videókártyát (Sapphire 5850) és újraraktam a Shift 2-őt is, most már felment a patch.
A sötét képernyő nálam is előjött a versenyek alkalmával, nagyon zavaró volt. Ahogy írtad, kikapcsoltam az Ati A.I-t és elmúlt a "dark" mód! :)
Ezért külön köszönet. .)
-
#2544 akkor mi a helyzet, ha nekem alapból a Limited van meg és fölrakom? akkor amikor a limited kocsikat kapnám mit csinál a mod? amúgy érdekelne, valaki nem tudna olyan linket hozzá, ahol nem kell regisztrálni?? -
#2543 kapsz plusz pénzeket és feloldja azokat az autókat is amik a Collectorshoz vannak -
bgabor #2542 Ami miért is jó? -
#2541 felraktam az extra level modot, így 20 helyett 50-es szintig lehet fejlődni -
bgabor #2540 A képen jobb alul az "event requirements" részben láthatod, milyen típusú autóval lehet indulni a versenyen. Itt meg lehet adva teljesítmény(pl:esetünkben 0-499 pontig), régió(pl:USA, EU vagy Japán gyártmányú autók) és egyebek is.
A te esetedben az a baj, hogy a versenyen max 499 pont teljesítményű autók indulhatnak, a te Focusod pedig 562 pontos. Tehát szedj le róla néhány fejlesztést, amíg az autó pont értéke 499 alá csökken.
Egyébként minden teljesítménypont-csoporthoz egy betűjelet rendel a gép.
0-499 a D kategória
500-999 a C kategória
1000-1499ig B kategória
1500 fölött pedig A kategória -
Bullitt #2539 Hogy vagy te amúgy 21-es szintű? Már kérdezni akartam mert láttam a Speedwallon, hogy 21-es vagy. Bug? :D -
#2538 egy D-s szintű modern utcai kocsi kell ahhoz, hogy indulhass az eventen, neked meg nincsen ezek szerint -
deensii5 #2537 -
deensii5 #2536 Ezt tudja valaki, hogy miért írja ki ? :S
-
#2535 Nekem ez a kedvenc képem :)
Ám tényleg nagyon jó volt! -
#2534 Ma esti krúzolás Dubaiban
Ricardo pályán kivülről próbál előzni :)
Nem mindig Ric nyer :)
Éjszaka is a roszabb íven próbálkozik :)
-
#2533 -
#2532 jaja, és jó lenne már Ricardo85utz (samsumg123)-at legyőzné már valaki, mert nekem csak 100-1x sikerül :D -
#2531 Akinek van kedve az jöjjön!(team speaken3 gyülekezünk, mert a játékban az autólog semmire nem jó) Jó hangulat és 2-3-an mindig vagyunk, rendszeresen!
-
#2530 Ma este is mentünk pár jó kört Ricardoval, akinek van kedve csatlakozhat nyugodtan, mert unok már mindig utolsó lenni :P
a lamborghiniben van katapult, jobb oldalt a kioldója :)
Ez meg a skylineom, megszenvedős festése :)
-
vass17 #2529 Engem is zavar: nappal tökéletesen fut a játék, az éjszakai versenyeken pedig jelentősen visszaesik az FPS.
Nem tudom, hogy miért van ekkora különbség teljesítményben, de jó lett volna, ha opcionálisra csinálják az esti viszonyokat... -
bgabor #2528 Sajnos nem, nekem is ez a gondom. -
#2527 Várd meg a reggelt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem
-
STFU #2526 A karrier modban az ejszakai palyakat nappaliva at lehet alakitani? -
#2525 belső nézetben az igazi! -
vg #2524 Én is pont így... :) -
#2523 Csak belső:)
Meg a FreeTrack nekem is nagyon hiányzik. -
#2522 Belső nézet + Freetrack -
#2521 én belső fix kamera nézet (nem a sisak), és a képernyőről leveszem az ilyen hülye xp meg hasonló kiírásokat... -
Bhalage #2520 ti milyen nezetbol toljatok?
nekem a motorhazteto valt be eddig a legjobban -
#2519 ja javult, főleg ha Ati-d van annak meg a legújabb drivere segít még sokat! -
#2518 Hali
Most hogy kijött a pecs, bátorkodom megkérdezni hogy javított a játék futási sebességén? Úgy mint anno a shift 1-nél. -
#2517 helyes!
A fékezése technikáján, beállításán sokminden múlik! -
Bhalage #2516 hat en megprobaltam billentyuzettel iranyitani de valami iszonyatos foscsi volt, ugyhogy 2 napra ra vettem egy olcso geni kormanyt.
eg es fold.
sztem hangulatos, de a fekezessel meg neha problemaim vannak :D -
#2515 Ez a fekete képernyős dolog ismerős, de Rakj új vidókari drivert legújjabb DirectX-et.
Ha ezek megvannak irj. -
Cortinaar #2514 Rendben. Asus P5K pro alaplap, Q6600 proci, 4 gb Corsair memória, 8800 GTS, Op. rendszer Win 7 64 professional.
Limitied edition van meg, s játszottam is vele. Már 40%-nál jártam, amikor feltelepítettem a patch-et, miután indításkor csak fekete képernyő jelenik meg, nem indul el a játék. -
#2513 ird le milyen géped van stb.. -
Cortinaar #2512 Sziasztok!
Eredeti Limited Edition-om van. Feltettem a hivatalos 1.01-es patch-t és nem indul el a játék. Megjelenik egy fekete képernyő, ennyi.
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? Gugliba megnéztem, de nem találtam ilyet. Előre is kösz. C. -
#2511 úgyszint -
#2510 más fájlmegosztóra bedobná vki? nem akarok csak ezért regelni :| -
#2509 ez az!