3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Harbonah
    Tegnap esti videóteszt, fűnyírással egybeiktatva, a háttérben Ricardo csicsereg :D

• samsung123
    Nincs mit!

majd lesz FAQ is! ahol minden össze lesz gyűjtve! Mit hol hogy, tippek stb..
  • Kistódi
    Visszább kell fejlesztened a kocsid nekem is ez volt a baj és lentebb vettem a motorból és már jó volt.
  • Cortinaar
    Hella Samsung!

Vettem új videókártyát (Sapphire 5850) és újraraktam a Shift 2-őt is, most már felment a patch.
    A sötét képernyő nálam is előjött a versenyek alkalmával, nagyon zavaró volt. Ahogy írtad, kikapcsoltam az Ati A.I-t és elmúlt a "dark" mód! :)
    Ezért külön köszönet. .)
  • w77d
    akkor mi a helyzet, ha nekem alapból a Limited van meg és fölrakom? akkor amikor a limited kocsikat kapnám mit csinál a mod? amúgy érdekelne, valaki nem tudna olyan linket hozzá, ahol nem kell regisztrálni??
  • SLICK
    kapsz plusz pénzeket és feloldja azokat az autókat is amik a Collectorshoz vannak
  • bgabor
    Ami miért is jó?
  • Harbonah
    felraktam az extra level modot, így 20 helyett 50-es szintig lehet fejlődni
  • bgabor
    A képen jobb alul az "event requirements" részben láthatod, milyen típusú autóval lehet indulni a versenyen. Itt meg lehet adva teljesítmény(pl:esetünkben 0-499 pontig), régió(pl:USA, EU vagy Japán gyártmányú autók) és egyebek is.

A te esetedben az a baj, hogy a versenyen max 499 pont teljesítményű autók indulhatnak, a te Focusod pedig 562 pontos. Tehát szedj le róla néhány fejlesztést, amíg az autó pont értéke 499 alá csökken.

Egyébként minden teljesítménypont-csoporthoz egy betűjelet rendel a gép.
    0-499 a D kategória
    500-999 a C kategória
    1000-1499ig B kategória
    1500 fölött pedig A kategória
  • Bullitt
    Hogy vagy te amúgy 21-es szintű? Már kérdezni akartam mert láttam a Speedwallon, hogy 21-es vagy. Bug? :D
  • Harbonah
    egy D-s szintű modern utcai kocsi kell ahhoz, hogy indulhass az eventen, neked meg nincsen ezek szerint
  • deensii5
  • deensii5
    Ezt tudja valaki, hogy miért írja ki ? :S

• samsung123
    Nekem ez a kedvenc képem :)

Ám tényleg nagyon jó volt!
  • Harbonah
    Ma esti krúzolás Dubaiban

Ricardo pályán kivülről próbál előzni :)

Nem mindig Ric nyer :)

Éjszaka is a roszabb íven próbálkozik :)
  • samsung123
  • darki81
    jaja, és jó lenne már Ricardo85utz (samsumg123)-at legyőzné már valaki, mert nekem csak 100-1x sikerül :D
  • samsung123
    Akinek van kedve az jöjjön!(team speaken3 gyülekezünk, mert a játékban az autólog semmire nem jó) Jó hangulat és 2-3-an mindig vagyunk, rendszeresen!
  • Harbonah
    Ma este is mentünk pár jó kört Ricardoval, akinek van kedve csatlakozhat nyugodtan, mert unok már mindig utolsó lenni :P

a lamborghiniben van katapult, jobb oldalt a kioldója :)

Ez meg a skylineom, megszenvedős festése :)
  • vass17
    Engem is zavar: nappal tökéletesen fut a játék, az éjszakai versenyeken pedig jelentősen visszaesik az FPS.
    Nem tudom, hogy miért van ekkora különbség teljesítményben, de jó lett volna, ha opcionálisra csinálják az esti viszonyokat...
  • bgabor
    Sajnos nem, nekem is ez a gondom.
  • samsung123
    Várd meg a reggelt!

• STFU
    A karrier modban az ejszakai palyakat nappaliva at lehet alakitani?
  • darki81
    belső nézetben az igazi!
  • vg
    Én is pont így... :)
  • samsung123
    Csak belső:)
    Meg a FreeTrack nekem is nagyon hiányzik.
  • Harbonah
    Belső nézet + Freetrack
  • w77d
    én belső fix kamera nézet (nem a sisak), és a képernyőről leveszem az ilyen hülye xp meg hasonló kiírásokat...
  • Bhalage
    ti milyen nezetbol toljatok?
    nekem a motorhazteto valt be eddig a legjobban
  • samsung123
    ja javult, főleg ha Ati-d van annak meg a legújabb drivere segít még sokat!
  • Ryder62
    Hali

Most hogy kijött a pecs, bátorkodom megkérdezni hogy javított a játék futási sebességén? Úgy mint anno a shift 1-nél.
  • samsung123
    helyes!
    A fékezése technikáján, beállításán sokminden múlik!
  • Bhalage
    hat en megprobaltam billentyuzettel iranyitani de valami iszonyatos foscsi volt, ugyhogy 2 napra ra vettem egy olcso geni kormanyt.

eg es fold.

sztem hangulatos, de a fekezessel meg neha problemaim vannak :D
  • samsung123
    Ez a fekete képernyős dolog ismerős, de Rakj új vidókari drivert legújjabb DirectX-et.
    Ha ezek megvannak irj.
  • Cortinaar
    Rendben. Asus P5K pro alaplap, Q6600 proci, 4 gb Corsair memória, 8800 GTS, Op. rendszer Win 7 64 professional.
    Limitied edition van meg, s játszottam is vele. Már 40%-nál jártam, amikor feltelepítettem a patch-et, miután indításkor csak fekete képernyő jelenik meg, nem indul el a játék.
  • samsung123
    ird le milyen géped van stb..
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Eredeti Limited Edition-om van. Feltettem a hivatalos 1.01-es patch-t és nem indul el a játék. Megjelenik egy fekete képernyő, ennyi.
    Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? Gugliba megnéztem, de nem találtam ilyet. Előre is kösz. C.
  • w77d
    úgyszint
  • SLICK
    más fájlmegosztóra bedobná vki? nem akarok csak ezért regelni :|
  • samsung123
    ez az!