Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy patchben tervezik ennek a gyászos ütközési rendzsernek a javítását? Régebben be volt ide linkelve egy külföldi fórum, ahogy az egyik fejlesztõ írta, mi lesz benne a patchben. Minden szar benne lesz, de az ütközési rendszer javításáról nem esett szó. És persze fel se vetette egyik hozzászóló se. Felvetném én, de citromailes címmel nem lehet beregisztrálni a fórumra.

A másik:
Tud valaki valami tanácsot adni a GT3-GT1 kategóriához? Régóta sejtettem hogy sosem fogom tudni végigvinni a játékot ezek miatt, az elsõ shiftet is ott hagytan kénytelen-kelletlen abba amikor Veyronokkal kellett a nordschleifén versenyezni, és kábé a másodperc tört része alatt találta magát az játékos a pálya szélén, úgy, hogy az egész mezõny elhúzott mellette.

Ezekkel a hátsókerekes GT3-GT1 fostalicskákkal nem bírok. Úgy értem, ha egyedül mehetek a pályán, gond nélkül elvezetgetem õket, kikapcsolt segítségekkel is, de ha verseny van, még az összes segítséggel is alig tudok az elsõ háromba bekerülni. És a GT1 bajnokságot még nem is próbáltam, csak a GT1 autókat egyedül, time trialban.

w77d
én sem állítgattam a kocsikat és úgy toltam végig...

Érdekes, én kényelmesen végigtolom a játékot az autók állítgatása nélkül is, a default beállítások teljesen megfelelõek. Meg drift nélkül is. Csak ezek miatt az opcionális dolgok miatt erõsen butaság törölni ezt az egyébként kiválló játékot.

Hunhobo
Elõször is kellemes húsvétot mindenkinek!
Másodszor itt ez a Shift2,beleolvasva a topikba a beírások fele legalább az irányításról szól.Én is elõre megrendeltem a játékot, hozzáolvastam a különbözõ újságok tesztjeirõl írt véleményeket.Bíztam az olvasottak valóságának, sajnos.Tényleg realisztikus a játék, de az már fáj, hogy ahány autó annyi beállítás.Noha ez sem lenne baj de pályánként újra kalibrálni a gamepadot már sok.De nem panaszkodok, mivel a fejlesztõk berakták az UNINSTALL funkciót tehát : ENTER <#rinya>

\" légy a kutyák királya, de ne királyok kutyája \"

samsung123
A poén hogy, multiban mégjobban tapadnak az autók egymáshoz és a hitbox is jóval nagyobb mint a carrierben! Én már simán annak is örülnék ha carrier fizikát kapná meg a multi!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
tényleg tapadnak egymáshoz a kocsik, nem csak úgy tûnik, már korábban leírtam. Valamit nagyon elírtak a fizika ezen részén, nem tudom miért kellett mágnesautókat alkotni. Van olyan is amikor szintén mágnesen a viselkedés csak akkor minta két azonos pólus érne össze, olyan szinten hihetetlenül dob el a másik autótól a gép, hogy az már fáj...

darki81
te hol érzed magad 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

samsung123
Arnold Schwarzenegger

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

Nem vagyok megelégedve a fizikával. Kanyarbani ütközéseknél teljesen irreális irányba sodródik ki az autó a pályáról. Az ember azt gondolná, hogy amikor két autó a kanyarban összesodródik akkor ellenkezõ irányba "pattannak" le egymásról. A frászt. Idõnként olyan érzésem van mintha "tapadnának" az autók egymáshoz. Pl.
Jobbos kanyarra belsõ íven fékeztem rövidet, gondoltam kifékezem a max "megtámaszkodik" majd az autó a szomszédon és a jobbos kanyarba bekúszik az autó. Jahh. Fura volt látni, hogy teljesen ellenkezõ irányba balra a sóderágyban kötöttem ki. Több hasonló teljesen hülye irányba sodródást is érzékeltem már verseny közben is.
Másik mókás dolog, bevág elém egy autó, elkezd leszorítani, szinte 45fokban keresztbe áll elõttem és bele lassulok a palánkba vagy gumifalba. Fel akar tartani míg a mezõny elsuhan mindenki mellett ?
Szabad szemmel is jól látható hogy ha másod magammal sodródok ki a sóderágyba akkor a másik autó mintha gond nélkül kijön a sóderból mintha az csak egy darab aszfalt csík lenne, én meg lépésbe tudok kikecmeregni belõle, persze ilyenkor az egész mezõny már rég elhúzott mellettem.

Szal nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ezek a fizikai megoldások kezdenek nem tetszeni. Kiábrándítóvá teszi a játékot. Pachben reménykedem ami javíthat ezeken ...

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

samsung123
<#taps><#eljen>

"hosszú gomb" ez tetszik 😄
csizihungary
Érzékenység pl

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

darki81
hát, a nyilakkal kell irányitani XD
ja, és a hosszú gomb a fék 😄😄

csizihungary
Aki billentyûzettel tolja az tudna valamilyen beállítást adni nekem ?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

darki81
Én párnaponta kimásolom a mentést a dokumentumokból, nem bízom az ea hulladékban 😊
De, lehet leszedni ezt azt... 😊

Gabor77
El vagy tájolva...Bullittnak van igaza. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Ezt a lökött dumát nyugodtan fejezd be. A warezolás hosszú évek óta ugyanazon a szinten megy a két konzolnál mint a PC-nél, szóval a warez-érv a konzolok mellett úgy négy éve már nem állja meg a helyét.

Gabor77
Istenem...hogy én ezt nem kezdem elölrõl újra...az is biztos.

w77d
valószínûleg elbaszódott a mentésed...

Gabor77
de mi a búbánatos isten fsza ez??????

darki81
az ikszdé 😄

Gabor77
Istenem...ekkora bugot...indítom el a játékot...nézem csak karrier meg beállítások menü van. Karrier alatt ott van, hogy 69%, elindítom, erre bejön az elsõ pálya, ahol beállítja a nehézséget....EZ MI?????

Náluk ez azt jelenti, hogy patch-on kívül ne számítsunk többre. Gondolom azért mindenki tisztában van miért nem jön PC-re DLC: egyszerûen nem éri meg. Mindenki lewarezolja.

Ezt nyilatkozták EA-ék a dologgal kapcsolatban:

“Although on April 26th the Legends pack will only be released on Xbox 360 & PlayStation 3 we haven’t forgotten about our PC community. Stay tuned for more news regarding the Legends pack becoming available on PC…”

Azaz attól hogy most nem jön, azért õk nem feledkeztek ám meg a PC-sekrõl... Meg hogy az elõzõ részhez is patchban adtak ki 5 új autót, és a Shift2-höz is lassan készülõdik az elsõ patch, úgyhogy lehet figyelni.
Waczkor
Nekem az alap SLS mercivel megy a legjobban a drift,driftautókkal szenvedek rendesen,a mercit szépen íven tudom tartani.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

igen ezt én is kitapasztaltam hogyha nem padlógázzal megyek (indulok) akkor nem megy ki de úgy meg nincs meg az a sebesség ahol úgy érzed hogy na most kell elkezdeni driftelni
Muttley
nem szidd magad 😊
a drift autók az átlagosnál "csúszósabbak", de lehet velük egyenesen (is) menni
alapelv:
a kéziféket csak nagyon rövid ideig "húzd", különben körhinta
ha egyenesen akarsz menni, akkor adagold a gázt (ha klaviatúrán nyomod, megszívtad 😉
kézifék nélkül is meg kell csúsznia, ha adott irányba rántod a kormányt és magas fordulaton pumpálod a gázt
csak úgy, ahogy az életben is az RWD, AWD autóknál 😉

Just do it :)

na ezért nem vettem meg.. a jó édes anyukájukat... <#levele>

bocsi lehet hogy csak én vagyok rohadt béna de a kocsi így is kifarol nem értem hogyan mûködik az eddigi nfs ekkel nem volt ilyen probléma, el tudod mondani hogy te hogy driftelsz mikor nyomod a kéziféket? stb
Muttley
ITT a teljes lista

EZ a zsír verda 😊

Tényleg nincs, az ideális nyomvonal az elsõ amit kinyomok a menüben. Hiszen nagyon illúzióromboló, és hát az autóverseny többek között az ideális ívek megtalálásáról szól.

Muttley
már 2x javasoltam samsung123-nak, h
tegye ki bannerba, meeee idõrõl-idõre fogják keresni
de le lettem sz.rva <#idiota>
ehun-e 😊 kormánypatch - ez megoldja a gondod

w77d
neemáááááár menjenek már az édes retkes anyjukba.... direkt baszogatják a PC-seket???

Legends Pack DLC bejelentve...fasza, úgy néz ki az EA a Shift 2-nél is eljátssza ugyanazt, mint a Hot Pursuit-nál: nem jön PC-re DLC.
Hát a jó kur......
Most lehet várni megint a fan-made gány konvertekre, meg hasonlókra.

hy van egy thrustmaster f430 as kormányom azt szeretném megkérdezni hogy itt hogy kell driftelni mert volt a bevezetõ "teszt verseny" és elindultam egybõl kimegy a segge a kocsinak ha viszont ellenkormányozok akkor pedig a másik irányba megy el és nem tudom stabilan tartani hogy lehet ezt megoldani?
darki81
Az éjszaka a játékban szerintem is egy nagy hulladék! Fõleg az a verseny, amikor a 20km-es pályán kell menni a leggyorsabb kocsikkal este 😄

Gondolom nincs beállítva az ideális nyomvonal mutatás. Úgy tényleg nem túl jó sötétben.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

w77d
mondom nálam gyárilag teljesn jól játszható éjszaka az összes pálya. Jobb eredményeket is érek el általában 😊

Nem sztereotípia, hanem személyes tapasztalat. Ha nem akarod ne hidd el, nekem aztán teljesen mindegy.

Az hogy milyen grafikai részletesség és felbontás mindegy, mert a játéknak minden grafikai részletességen ugyanolyan jól játszhatónak kell lennie. Olyan nincsen hogy aki lowon meg mediumon játszik, az nem lát semmit a pályából.

1280X1024-ben nyomom egyébként, mediumon.

És valamiért a Shift2 az elsõ olyan program ahol nem lehet gammát és brightnesst állítani.

w77d
nekem bejön és tökéletesen használható, saját versenyt gyakorlatilag csak este nyomok mert kurva hangulatos. Lehet kontrasztot kéne állítanod a monitoron? milyen felbontás és grafikai részletesség? szerintem nálad lesz a hiba...

Sztereotípia...

Nem akarok vitába bocsátkozni, de én ezt kicsit másként látom... az állítás úgy volna helyes hogy valahol az ATi jobb, valahol az nVidia.
Csak azért kérdeztem mert Shift 1 alatt olyan érdekes dolgot tapasztaltam hogy amikor mind a két kártya engedélyezve van CCC-ben, vagyis aktív a CF, akkor a játék érezhetõbben alacsonyabb fps számot produkál, míg CF letiltása esetén amikor csak egy kártya aktív, akkor teljesen kisimultan, röccenés mentesen fut.
Példának felhozva (egy kicsit átcsapok off témába) volt szerencsém kipróbálni a Crysis-t Gigabyte GeForce GTS450OC és szintén Gigabyte HD5770 alatt. Míg az nVidia érezhetõen "izzadt" maximális beállítások mellet (8XAA) addig ugyanezekkel a paraméterekkel a HD5770 magasan jobban teljesített.
De eddig ezt a jelenséget csak az NFS-ek alatt tapasztaltam.
Évek óta minden játék támogatja õket. Arra azért készülj föl, hogy mint a legtöbb játék, a shift2 is sokkal gyengébben fut ATIn mint nvidián.

Olyan modot nem tud valaki, ami ezenket a tetves északai versenyeket átalakítja nappali versenyekké? Komolyan, az õrületbe kergetnek, olyan, mintha bekötött szemmel kellene vezetni. Nagyon szar. Legjobb amikor háromszor akkora távolsáról kellene megkezdeni a fékezést és a helyezkedést, minthogy az ember egyáltalán érzékeli a kanyar a tetves sötétség miatt. Egyértelmûen ez a legrosszabb újítása a játéknak.

Sziasztok!

Van egy olyan kérdésem hogy a Shift 2 támogatja a Crossfire rendszereket?
Szuper, ennek örülök!
Mert nekem a Fanatech GT2 CS-vel nem hogy a külön sebességfokozatokat nem engedi, de a virtuális 720 fokos kormányforgást sem...
Remélem tényleg hallgatnak a fejlesztõk a probléma visszajelzésekre.

Ja, és valami optimalizálás se lenne rossz a játéknak...

Gabor77
Én megcsináltam hardon...azt hiszem. 😄 3ik lettem talán. Hátsó egyenesbe simán megelõztek, mert nekem csak 319 volt a végsebesség...

darki81
ezt semmivel sem tudom megcsinállni, ez egy akkora hulladék hogy ekkora szart még nemláttam!
Normalban van az erõsség, és nem csak hogy az elsõ 3-ban nem tudok bennelenni, de az elsõ 10-ben sem 😄😄😄
(a többi versenyen elsõ vagyok) de ezen ez ezt el sem hiszem, ezek direkt basztak ki velünk?
még ha 3-ik vagy 4-ik vagyok, és ha kockáztatok és nem csúszook ki, amint közelembe kerül az egyik köcsög bot, egybõl kilök...

samsung123
g25-el engedi!