Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik:
Tud valaki valami tanácsot adni a GT3-GT1 kategóriához? Régóta sejtettem hogy sosem fogom tudni végigvinni a játékot ezek miatt, az elsõ shiftet is ott hagytan kénytelen-kelletlen abba amikor Veyronokkal kellett a nordschleifén versenyezni, és kábé a másodperc tört része alatt találta magát az játékos a pálya szélén, úgy, hogy az egész mezõny elhúzott mellette.
Ezekkel a hátsókerekes GT3-GT1 fostalicskákkal nem bírok. Úgy értem, ha egyedül mehetek a pályán, gond nélkül elvezetgetem õket, kikapcsolt segítségekkel is, de ha verseny van, még az összes segítséggel is alig tudok az elsõ háromba bekerülni. És a GT1 bajnokságot még nem is próbáltam, csak a GT1 autókat egyedül, time trialban.
Másodszor itt ez a Shift2,beleolvasva a topikba a beírások fele legalább az irányításról szól.Én is elõre megrendeltem a játékot, hozzáolvastam a különbözõ újságok tesztjeirõl írt véleményeket.Bíztam az olvasottak valóságának, sajnos.Tényleg realisztikus a játék, de az már fáj, hogy ahány autó annyi beállítás.Noha ez sem lenne baj de pályánként újra kalibrálni a gamepadot már sok.De nem panaszkodok, mivel a fejlesztõk berakták az UNINSTALL funkciót tehát : ENTER <#rinya>#rinya>
\" légy a kutyák királya, de ne királyok kutyája \"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Jobbos kanyarra belsõ íven fékeztem rövidet, gondoltam kifékezem a max "megtámaszkodik" majd az autó a szomszédon és a jobbos kanyarba bekúszik az autó. Jahh. Fura volt látni, hogy teljesen ellenkezõ irányba balra a sóderágyban kötöttem ki. Több hasonló teljesen hülye irányba sodródást is érzékeltem már verseny közben is.
Másik mókás dolog, bevág elém egy autó, elkezd leszorítani, szinte 45fokban keresztbe áll elõttem és bele lassulok a palánkba vagy gumifalba. Fel akar tartani míg a mezõny elsuhan mindenki mellett ?
Szabad szemmel is jól látható hogy ha másod magammal sodródok ki a sóderágyba akkor a másik autó mintha gond nélkül kijön a sóderból mintha az csak egy darab aszfalt csík lenne, én meg lépésbe tudok kikecmeregni belõle, persze ilyenkor az egész mezõny már rég elhúzott mellettem.
Szal nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ezek a fizikai megoldások kezdenek nem tetszeni. Kiábrándítóvá teszi a játékot. Pachben reménykedem ami javíthat ezeken ...
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
ja, és a hosszú gomb a fék 😄😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
De, lehet leszedni ezt azt... 😊
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
“Although on April 26th the Legends pack will only be released on Xbox 360 & PlayStation 3 we haven’t forgotten about our PC community. Stay tuned for more news regarding the Legends pack becoming available on PC…”
Azaz attól hogy most nem jön, azért õk nem feledkeztek ám meg a PC-sekrõl... Meg hogy az elõzõ részhez is patchban adtak ki 5 új autót, és a Shift2-höz is lassan készülõdik az elsõ patch, úgyhogy lehet figyelni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
a drift autók az átlagosnál "csúszósabbak", de lehet velük egyenesen (is) menni
alapelv:
a kéziféket csak nagyon rövid ideig "húzd", különben körhinta
ha egyenesen akarsz menni, akkor adagold a gázt (ha klaviatúrán nyomod, megszívtad 😉
kézifék nélkül is meg kell csúsznia, ha adott irányba rántod a kormányt és magas fordulaton pumpálod a gázt
csak úgy, ahogy az életben is az RWD, AWD autóknál 😉
Just do it :)
tegye ki bannerba, meeee idõrõl-idõre fogják keresni
de le lettem sz.rva <#idiota>#idiota>
ehun-e 😊 kormánypatch - ez megoldja a gondod
Hát a jó kur......
Most lehet várni megint a fan-made gány konvertekre, meg hasonlókra.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
1280X1024-ben nyomom egyébként, mediumon.
És valamiért a Shift2 az elsõ olyan program ahol nem lehet gammát és brightnesst állítani.
Nem akarok vitába bocsátkozni, de én ezt kicsit másként látom... az állítás úgy volna helyes hogy valahol az ATi jobb, valahol az nVidia.
Csak azért kérdeztem mert Shift 1 alatt olyan érdekes dolgot tapasztaltam hogy amikor mind a két kártya engedélyezve van CCC-ben, vagyis aktív a CF, akkor a játék érezhetõbben alacsonyabb fps számot produkál, míg CF letiltása esetén amikor csak egy kártya aktív, akkor teljesen kisimultan, röccenés mentesen fut.
Példának felhozva (egy kicsit átcsapok off témába) volt szerencsém kipróbálni a Crysis-t Gigabyte GeForce GTS450OC és szintén Gigabyte HD5770 alatt. Míg az nVidia érezhetõen "izzadt" maximális beállítások mellet (8XAA) addig ugyanezekkel a paraméterekkel a HD5770 magasan jobban teljesített.
De eddig ezt a jelenséget csak az NFS-ek alatt tapasztaltam.
Van egy olyan kérdésem hogy a Shift 2 támogatja a Crossfire rendszereket?
Mert nekem a Fanatech GT2 CS-vel nem hogy a külön sebességfokozatokat nem engedi, de a virtuális 720 fokos kormányforgást sem...
Remélem tényleg hallgatnak a fejlesztõk a probléma visszajelzésekre.
Ja, és valami optimalizálás se lenne rossz a játéknak...
Normalban van az erõsség, és nem csak hogy az elsõ 3-ban nem tudok bennelenni, de az elsõ 10-ben sem 😄😄😄
(a többi versenyen elsõ vagyok) de ezen ez ezt el sem hiszem, ezek direkt basztak ki velünk?
még ha 3-ik vagy 4-ik vagyok, és ha kockáztatok és nem csúszook ki, amint közelembe kerül az egyik köcsög bot, egybõl kilök...