3115
-
bgabor #2589 Az is, csakhogy a sima murcielago nincs benne a játékban, csak a GT1 versenyautó verzió. Sima csak a Limited editionban van. Újabb "finom" orientálása a vásárlóknak a drágább termék felé. -
#2588 ez komoly? -
#2587 vista=win7 driver szempontból, csak már lusták kiírni olyan kevesen használják :P -
#2586 itt csak XP és Win 7 alá van link.. vista-hoz nem is jó?? -
#2585 Ati 11.5a Hotfix! ezt érdemes még felrakni! -
#2584 amúgy a játékban nincs sima Murcielago csak Gallardo ha jól tudom... -
#2583 Murci Lp640 -
ManoNegra #2582 ez milyen gép? Azt hittem sima murcielago tunningolva! -
#2581 ez a limitedben van benne és nincs rajta tuning -
ManoNegra #2580 Ez van a normál verzióba is! vagy én tévednék?
Ha mégsem lenne benne akkor erre is van már mod :-) de ez b-s verda feltunningolva. -
#2579 hali van új driver atihoz 11.5 jobb lett vele a játék -
bgabor #2578 Ejj, hogy lehetett ezt a verdát Limited Edition onlyvá tenni. -
#2577 uhh megnyugodtam XXXD -
#2576 Úgy látom csak a fényezés felső rétege sérült csak! Szerintem nem lesz gond -
ManoNegra #2575 Jó hogy beszédhang még a promóban sincs -
elhoztam egy tesztautót, remélem nem veszik észre majd azt a pár karcot.. azé még megyek pár kört...
necces lesz de remélem nem nézik majd át annyira, mindenesetre beadom a kulcsot aztán lépek :S
-
#2573 vagány a verdák kinézete! :P -
#2572 Drag DLC videó_1
Drag DLC videó_2 -
#2571 a legends packrl hallottam már, de a gyorsulásosról nem. Azt lehet tudni hogy ahhoz milyen kocsikat ígértek?? -
#2570 Jaja, ez biztos, mert Multiba amikor pl csinálok szervert már a leges legelejétől fogva ott van a serveren hogy be lehessen kapcsolni hogy DLC használatát(csak persze még nem működik) úgyhogy szerintem a legends a második patchel jön ingyen a gyorsulásos meg pénzért, mert ha nem pénzért jönne valamelyik akkor felesleges lenne ez "kapcsoló" mulitba. Remélem hogy az egyik ingyenes lesz legalább... -
#2569 PC DLC támogatás?? tehát lesznek még plusz autók valamikor??? -
bgabor #2568 Persze, egyértelmű. Mindíg olyan kocsival kell menni, aminek a pontszáma éppen csak beleesik az adott kategóriába. Amúgy is felesleges gyorsabb kocsival menni, mint amilyennel amúgy is muszály(a kategóriaelvárás miatt), mert csak egyre kevesebb ideje jut az embernek reagálni a dolgokra.
Pont ezért én azt vettem észre, hogy a legfontosabb fejlesztések a fékek, a gumi és a nitró, plusz talán még az irányíthatóságon fejlesztő felfüggesztés. Motort és Turbót majdnem mindíg teljesen felesleges tuningolni, hacsak nem azért kell, hogy a következő kategóriát elérje az ember. -
#2567 Jó hírek!!!
SMS "Martin Griffiths már megerősítette tartalom egy részét, az új patch a következő javításokat is tartalmazza:
- Multi-player ütközés fejlesztések.
- További anti-alasing mód (MLAA)
- PC DLC támogatás
forrás -
#2565 ez nem normális. Próbáld meg kihúzni majd újból felismertetni a kormányod. -
#2564 A játék csúszkái amit ír gyorsulásra kezelhetőségre semmit se érnek, sőtt még a végsebesség sem..A játékban NEM SZABAD alapul venni a számadatokat, teljesen hiteltelenek, ami nagyon kár, mert adhatna jó objektív támpontokat is. Sőt ha pl a tuning menüben állítom a váltó áttétet, és így elérem pl 300-at is a játék még mindíg csak kb 260-at ir ki az autó tulajdonságainál..dettó ugyanígy a fékerővel, gyorsulással stb-val. Ez nagyon nagy gond...mert így így sose kapok objektív képet...
másik bajom az, hogy online megyek pl egy sok lóerős autóval midnen segítség off és én nekem küzdeni kell vele míg mások simán lealáznak...ezért kénytelen vagyok mindig a tapadásra tuningolni, amit ugye mások megkapnak a segítségek miatt, de közben persze ugyanúgy mennek...sajnos multi ott hal meg, hogy mindenki úgy megy ahogy akar... -
Cortinaar #2563 Igen, én is az LP640-el tudom a legjobb időket futni, pedig irányíthatóság szempontjából a Gallardo jobban tapad, de az lassabb is kicsivel. Ami a legfontosabb - mindamellett, hogy piszok jól gyorsuljon az autó - az a fékidő! Nagyon nem mindegy, hogy milyen gorsan tud lefékezni a verda, mert azzal nagyon sok értékes másodpercet lehet nyerni. Amire felfigyeltem az, hogy hiába ír egy autónál kisebb fékidőt, mint egy másiknál, nem feltétlenül tudok megállni vele gyorsabban. Nem tudom, hogy ez mitől van,m sokszor az az érésem, hogy az autó pontszámai (gyorsulás, fékidő, irányíthatóság, stb) megállja a helyét a pályán! Az irányíthatóság is hmm. Sokszor a 6-os irányíthatósággal rendelkező autót jobban lehet kezelni, mint a 8-ast.
B-s kategóriában a legélvezetesebb a versenyzés, azt szeretem a legjobban, és megfigyeltem, hogy B kategóriában az autó nagyon jól irányítható, nem csúszkál, A kategóriára váltva pedig mintha vajon mennék vele. Pedig ugye amikor rápattintom az űber átalakítást, akkor kap 46 db légterelőt, amivel ugye a leszorítóerőnek is meg kéne nőnie, s bele kellene tapadnia az aszfaltba.
UI: Az RX7 és a Supra az egy állat, mindkettő veszett vad, szörnyeteg. !!!!!! Embertelenül megváltoznak az értékek, mindkettő végsebessége 350 fölé kúszik és a gyorsulásuk is piszok jó lesz. Most ezt a kettőt fogom tesztelni. -
#2562 Ez lehet igaz lenne, de ranked meccseken is 200 dollárt ad ahol tényleg számít ki nyer, azaz ez a haverosdi módszer nem működik, vagy eléggé lebombázod a statotad. -
Bullitt #2561 Az utolsó mondatod a kulcsmondat. Élő emberrel mész, aki nagy eséllyel a haverod, s így meg tudjátok beszélni, hogy akkor most te nyersz 5-ször és a 20 rugó egyből 100 rugó lenne. Nem lenne ez hülyeség, csak a baráti játékon kívül az open online-ba tényleg lehetne egy nullával több. -
N3gro #2560 Sziasztok!
Elkezdtem a Shift 2-t egy Logitech DFGT kormánnyal. Az irányítást a neten találtak alapján beállítottam, így a kormánymozdulatokra sokkal jobban reagál a jármű. Viszont: bármerre kanyarodok - kanyarból be vagy ki - baromi erősen kell tekernem a kormányt, még ha kikapcsolom a FFB-t akkor is. Ez normális jelenség? Más játéknál ez még nem fordult elő, és baromi idegesítő, mert az irányítással nem lenne gondom, de így teljesen élvezhetetlen a játék. -
#2559 Jaja, Köszi, Már használom egy ideje azt is.
A másik pont a Bugatti azt akarom még megcsinálni 1300lóerős, csak sok idő tényleg jol beállítani...még ezért nem kezdtem hozzá. -
ManoNegra #2558 Van olyan mod amivel 80.000 lesz a jutalom megnyert online és quick race után is.
Én a Bugatti veyront ajánlom, gyors és rövid a féktávja -
#2557 Kiszámoltam az kb 60 millióba kerül.
Mire eléred a 20-as szintet és kb küldetés 40% lesz 4milliód, onnantól kezdve csak a karrierben lévő küldetésekre számíthatsz(szintlépés jutalomra nem), ahol kb 18000-ret tudsz nyerni egy versenyen...kb 2 napig napi "farmoltam így a pént" online nem is játszottam mert ott 200 dolláral(nem elírtam hanem tényleg kétszász) "jutalmazza" ha nyersz. Úgyhogy amint kijött pénz hack, becsaltam..mert csak SOSE lesz 60millióm, hogy mindenből 2 kocsim legyen.
Ugy el baszták a pénzosztást..hogy hihetetlen..az első részben meg belefulladtam pénzbe, itt meg kénytelen voltam singlet nyomatni...pedig én örültem a legjobban annak, hogy végre van értelme a pénzek és nem zsákszámra van, de akkor online adjon már 20000-ret 200-helyet mégis csak élő emberek ellen megyek... -
#2556 na jó ott igen, de én először singlet tolom végig hogy meglegyen az összes kocsi :D a végcélom meg minden járgányból egy alap és egy tuning a garázsban :D -
#2555 De online szükség van a kategória legjobbjaira! Single nekem kb 20% áll..pedig az Xfire szerint 100 órám van a játékban -
#2554 én általában mindenhol a kategóriába megengedett lassúbb autóval megyek, mert akkor az AI teljesítményét is visszaveszi mint az állat. Néha mentem kuirva erős autókkal, szarrá vertek.. mondom kipróbálom guyanezt valami alap lassú szarral, erre nagyon simán első lettem... -
#2553 A leggyorsabb autó szerintem az alapból B-s, átépített Lambó LP640! Én sok régiórekordot azzal tartok (tartottam).
Ez az autó minden tekintetben kiváló, mind rövi és hosszú szakaszokra, könnyen irányítható és nagyon gyorsul. Most akarom megtalálni az utódját, hátha van tőle jobb(biztos van). "a" kategóriával nem nagyon foglalkozom, inkább d, c és b, amiben megpróbálom megépíteni a legjobb autókat, retró, muscle és modern kategóriában. -
#2552 Autolgban a galery fülön -
Cortinaar #2551 Ki milyen autóval megy a leggyorsabban az A kategóriában olyan autókkal, melyek alapból nem A kategóriások? (olyan autókra gondolok, amik tuninggal lettek A kategóriások) -
Cortinaar #2550 Szia!
A játékban készített képeket hol lehet megnézni?
Tudom, már lentebb kérdezte valaki, s meg is lett válaszolva, hogy a játékban, de nem találom sehol, egyik menüben sem. Én is fraps-al készítem a videókat és a képeket is, de van egy, amit korábban a játékban lévő fényképezővel csináltam, azt szeretném előcsalni.
Előre is kösz. -
#2549 zsíííír :P
ma délután én is beszálok, és nyírhatjuk közös erővel a füvet! :)