Ambivalens az iPhone 4 rajtja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://twitter.com/foodlfg
nem akar a web szemetében turkálni mindenki, hogy alkalmazásokat találjon a készülékéhez?
Miért gondolod, hogy szemétben kell turkálni? Vannak nagyon jó, megbízható, fix források.
Másik LOL, ezért is van killswitch a telefonban és távolról töröltek már egy rakás alkalmazást jobs-ék a felhasználó tudta nélkül <#vigyor2>#vigyor2>
De mint emlitettem, nemhogy képtelenség, de már többször bizonyitották, hogy könnyedén törhetõ az iphone akár távolról is.
A másik appok. Minek kell nekem 80000000000 app ha használok max 20-30-at? vagy flash oldalak nagyrésze tele van mindenféle app-al, ingyen játékokkal.
internet nekem 5 font a korlátlan 1 hónapra tehát nem a netelérés a gond.
Értelmes tények, érvek kellenének nem félremagyarázott infók. Még azt sem tudtátok hogy az iphone grafikai procija le van korlátozva, és kevesebbet nyujt mint tudna, de azzal jöttetek a multkor is hogy az a grafikai proci erõs. Ja csak akkor kevesebb ideig bírja a teló mint androidoknál is, és így nem nyújtja azt a teljesítményt.
Nem hivatalos marketing szöveg hanem hardware, benchmark, stb. Android telefonokon futnak opengl, és más benchmarkok rendesen. Lehet õket egymáshoz viszonyítani.
az, hogy, ha normálisan használni akarod a telefont, ahhoz jailbreakelni kell. Onnantól, hogy jailbreakeled bármi tud rajta futni, kártákony kód is.
"az egyetlen kártékony alkalmazás is demonstrációs célt szolgált és csak akkor mûködik, ha a készülék meg van törve és a tulaj nem változtatta meg a jelszót"
El vagy tévedve súlyosan. Nemhogy külön telepiteni nem kellett semmit, hanem egy rohadt sms-el is fel lehetett nyomni az iphone-t, sima buffer overrun volt az sms olvasójában. Egyébként a böngészõjében is találtak már többféle lyukat is, azon is felnyomták már.
"Antenna probléma van"
LOL, appleblogon napokig röhögtek rajtad, hogy amikor már a 20. helyrõl erõsitették meg, még akkor is nyomattad a bullshitet, hogy ez csak a gizmodo támadása és ninc is ilyen... <#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem butaság általánosítani egy gyártó összes termékére.
Azért egy Milestone, vagy az érkezõ Droid X sok szempontból lepipálja az iPhone-t.
Nehéz elhinni, hogy nem akar a web szemetében turkálni mindenki, hogy alkalmazásokat találjon a készülékéhez?
Persze a gagyi butafonod mögül mit is tudhatnál errõl, csak a szád jár, az eszed nem.
Mondom ti még azt is megmagyaráznátok, hogy miért lenne jó egy apple által épített szûrõmentes szemétégetõ mellett élni, pl ilyenekkel: nem kell azt a szar levegõt szídni mint a többiek, a füst mindent beborít, sötét van, jobban alszol, és nem keres senki 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Miért is?
"- Az iphone nem is zárt és nem is jobs mondja meg mit használhatsz hiszen csak jailbrakelni kell hozzá"
Ezzel mi is a probléma?
"- Kártékony program sincs rá, hiszen olyan csak jailbreakelve tud felmenni"
Tekintve, hogy ellenben más platformokkal az egyetlen kártékony alkalmazás is demonstrációs célt szolgált és csak akkor mûködik, ha a készülék meg van törve és a tulaj nem változtatta meg a jelszót eléggé vicces, hogy ezen rugózol. Ugyanis, még jailbreak mellett sem mûködik ilyen jellegû alkalmazás, ha a root jelszót megváltoztatja a felhasználó, ezt meg általában alapból megteszik.
"- Antenna probléma sincs, de azért kiadnak rá egy frisitést."
Antenna probléma van, a bibi az, hogy normál használat mellett nem fogsz találkozni vele, pont úgy, ahogy a mostani készülékednél sem.
Belinkelhetnéd az Apple hivatalos álláspontját és a frissítésrõl kiadott hivatalos nyilatkozat, mert én csak pár pletykablog írásáról tudok.
"(ami után nyilván köze nem lesz a kiirt térerõnek a valósághoz, hogy a sok hülye azt lássa, hogy milyen erõs a térerõ, akkor is, ha nem is elérhetõ)"
Te már ezt is tudod, hogy te milyen okos kisfiú vagy… 😊
Már most is vannak nagyon jó appok. Idõvel - ahogy egyre elterjedtebb az android - majd még több lesz. Igazából most nem tudnék olyan appot mondani, ami nincs a Desirére és hiányzik, egyedül talán egy kicsivel több játék jól jönne unalmas percekre, de összességében elégedett vagyok a kínálattal.
Ezzel két probléma van, az egyik, hogy használtam már Androidos készüléket és sajna az alkalmazások messze nincsenek még az iPhone szintjén (ezt egyébként még az megrögzött Android fanok is elismerik), a másik, hogy az evo4-el nem tudom mit akarsz, mert azt itthon maximum PDA-nak használhatod, telefonálni nem nagyon tudnál vele.
(érv -> válasz: persze, persze)
Most nem azért, de komolyan röhejes amit már csinálsz... (Minden Apple cikk alatt)
Egyszerûen nem lehet meggyõzni téged semmirõl sem... Az hogy nem fogadsz el valamit az érthetõ, na de hogy semmit az már nem vitatkozás...(gyerekes)
Van, aki az iPhone-t szereti, mert megengedheti magának, mert trendi – van aki meg pont ezért nem. Ne felejtsétek el, hogy az egész hype elsõsorban azért még mindig Amerikában van. Akinek volt már Motorola telefonja (a másik nagy amerikai márka) az tudja, hogy az után egy iPhone felüdülést jelent. Ennek ellenére amennyi jó tulajdonsága van az iPhone-nak, (pl. remek kezelõ felület, kijelzõ) ugyanannyi rossz is (egy csomó korlátozás, az alkalmazások többsége felesleges hülyeség, pocsék a hangszórója). Azért még mindig a Nokia a piacvezetõ, holott az újabb készülékei rendszeresen lefagynak és elég magas az eleve gyári hibás telefonok aránya (az elmúlt években nekem kettõt is sikerült kifognom).
A másik, ami változott, hogy Steve Jobbs, az örök lázadó, aki mindig a nagyok az óriások ellen harcolt - lásd Microsoft – az Apple-lel most már õ maga is óriás lett. Így érthetõ módon most õ került céltábla közepére.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hát amennyiben a Sony-Ericsson gyártja az Xperia telókat, vagy a RIMM a Blackberry-t, akkor úgy igaz is talán. De ettõl még hót szabvány alkatrészekbõl van, mint az összes okostelefon.
Ühüm, megjelenés elõtti napokban volt már ... igaz, akkor is kell külsõ szoftver.
Marcius ota nyomodtam a telot, egyszer sem jott elo ez a problema, de sajna tudom a miertjet, ez a teszt folyamat hibaja (security-ra vazetheto vissza).
- Az iphone nem is zárt és nem is jobs mondja meg mit használhatsz hiszen csak jailbrakelni kell hozzá
- Kártékony program sincs rá, hiszen olyan csak jailbreakelve tud felmenni
- Antenna probléma sincs, de azért kiadnak rá egy frisitést. (ami után nyilván köze nem lesz a kiirt térerõnek a valósághoz, hogy a sok hülye azt lássa, hogy milyen erõs a térerõ, akkor is, ha nem is elérhetõ)
Adok egy százast megveszed nekem? Az aprót megtarthatod 😊
Vagy talán hazugság a százdolláros ár?
Szerintem menj vissza az oviba...
Másrészt mint írták a jelenség létezik, de normál használat mellet nem fog senkinek problémát okozni.
Ha meg még ezen finomítanak a baseband frissítésével (ami pont kapóra jött az Apple-nek, mert így nyomós okkal beinthet megint a függetlenítõknek) az engem nem fog zavarni.
Persze, hogy a jailbreak a felelõs, mert anélkül, az életben nem tudsz semmilyen kártékony kódot feljuttatni a készülékre.
Nem véletlenül ajánlottam fel neked egy 180 ezres készüléket, hisz iPhone 4-re nincs még jailbreak, anélkül meg, hacsak nem te vagy GeoHot álnéven 😊, nem fogsz semmit felrakni, csak amit az App Store-ból letöltöttél.
LZ forever
Késõbb haverokkal egy étteremben ahol nem volt ennyire 100-as a térerõ el is dobattam a vonalat.
LZ forever
Amit egyébként elsõ hozzászólásomban is írtam (4. pont) csak persze az ilyet szépen elsunnyogod...
Iphone ios 4 update to fix antenna problems?
LZ forever
persze ezt nem fémdobozba csinálták, csak lehet hogy egy finom kis vasbeton alapú ház pincéjében. A lényeg hogy lehet olyan helyeket találni ahol nem lesz semmi, mert tudod a rádióhullám az ilyen, nem mindenen hatol át.
Veszek egy iPhone 4-et neked, ha telepítesz rá bármilyen vírust 😄
LZ forever
Olvasni kéne elõbb, aztán írogatni…
Tört, jailbreak-es rendszerre írtak egy trójait, amit neked kell manuálisan telepítened. A gond az, hogy a többi rendszerre törés nélkül így megy fel minden. Az Android még nagyobb szívás, mert ott bármit felrakhatsz a Marketre, egy jobb alkalmazásba elrejtett trójai, vagy rootkit, felhasználó 100 ezreit fertõzheti végig pár óra alatt.
Egy tõbõl származnak... ja ami kb 20 éve szétvált.
LZ forever
Bár a gimpnek ha jól látom pont nincs arm-os verziója, csak x86
Az iPhone-on az App Store-os alkalmazások Sandboxban, egy virtuális környezetben futnak, közük nincs a rendszerhez, nem is tudnak abba semmilyen szinten sem beavatkozni.
"Az iOS meg az Android egyébként is egy tõbõl származnak."
Amennyiben a Linux és a BSD Unix egy tõnek számít 😄
Megint melléb*sztam.
LZ forever
Ezt konkrétan egy átjátszótól légvonalban 60 méterre produkálta egy N97 mini: http://www.dailymotion.com/video/xdtdqb_img-0004_tech
Az iOS meg az Android egyébként is egy tõbõl származnak.
LZ forever
Nagy mumumus nálad ez a htc és symbian, winmo, állandóan ezektõl rettegsz és próbálod lejáratni 😄 Pedig nem kell félni, az apple marketinggépezetét egyik sem múlja felül, márpedig az számít a népszerûségben nem az hogy ezek mint jobb minõségû dolgok mint az apple-é.
LZ forever
Ami a divatcikket illeti: az apple cuccokban azt fizeted meg, hogy nincs vele szopás. Ez nem a hibamentességet jeleni, hanem az egész rendszer (hardver, oprendszer, szoftver)pont azt tudja - azt viszont megbízhatóan és magas színvonalon -, amire a célközönségnek szüksége van.
Általában azok szokták fikkerolni az apple termékeket, akik nem a célcsoportba tartoznak. A koleszban alkatrészekbõl buheráló egyetemista pl. nem az apple célközönsége, mert õ bevállalja a több macerát a jobb árért cserében, ehhez képest egy átlag user, aki limitált dologra használja csak a gépét, de arra minél kevesebb hisztivel és hosszú távon, annak simán megéri az apple felára.
Egyébként a brand gépeknél ugyanez a helyzet. Pl. mekkora baromság otthonra gyári Dell vagy HP gépet venni? Megnézed az árát és a felét sem tudja, mint amit egy garázsboltban összeraknak neked ugyanannyiért. Ugyanakkor ha egy 100 fõs irodát kell berendezni, na akkor simán megéri brand gépet venni, mert tutira egyformák, simán végig lehet türtözni õket és a beszállító nem fogja a felét ilyen, a felét olyan videokártyával hozni csak azért, mert nem volt az adott cuccból több a nagykerben.
Na az apple ugyanebben a mezõnyben játszik, kész rendszereket árul, csak éppen hazai felhasználásra, számítástechnikában noob közönségnek, aki bevallottan noob is akar maradni és hajlandó is megfizetni az árát.