Mi kellene az SG-nek?

Oldal 1 / 549Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A privát üzis hiba javítva! (Köszi.)

A "fő cikk"-es fura fekete homályos szélű szövegdoboz, még mindig ott van, bár az uBlock-al babrálva eltűnik vagy visszajön, (MyPal74-el nézve) a kép alatt, a cikk dátuma már látszik, a szürke háttér előtt. Ettől függetlenül, oda mozgatva az egeret, kattintható. Chrome109 alatt, OK!
Van még jó pár javítani való, az oldalon...

A főoldali "fő" cikk alatt, ami baloldalt nagy képpel kerül ki egyedüliként, miért fehér betűkkel van a cikk címe? (újabb böngészőkkel (Chrome109), míg régebbivel nézve, valami fura dobozszerűség van itt, a cím helyett.)

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami bosszantó hiba még, az a fórumban való navigálhatóság kényelmetlensége! Kérjük vissza a régit!

Amikre gondolok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A privát üzenetekkel is zűr van. Az Érkezett-ek, kattinthatóak, olvashatóak, míg az Elküldöttek, nem! Látni, látom az üzenetek címét, idejét, kinek lett küldve.
Az ismétlések kihagyását szerintem sokan támogatnák, úgy 80-85% megegyezik az előző napi híres csomaggal sajnos.. pedig simán elég lenne napi 8-10 csak új hír szépen képekkel illusztrálva a levélbe és máris nem "wall of text" felsorolás lenne a hírlevél.

Arról nem beszélve ha nem lennének ismétlések jóval kevesebé lenne terhelve az SG mail szervere amikor tömegesen kiküldi a leveleket, kevesebb adathasználat.
Utoljára szerkesztette: peterx, 2026. 03. 23. 11:43
A napi hírlevélben eltűntek a képek.
Most nem néztem épp, de ismétléseket érdemes lenne kihagyni, vagyis olyan hírt ne küldjön ki amit már kiküldött.
Köszi a munkád!
Narxis
Amúgy ha már zajlanak fejlesztések akkor kérjük vissza a chatet is, remek párbeszédek zajlottak ott régebben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igen, ugyanez van itt is sajnos..
Narxis
Főoldalon ha hozzá akarok szólni egy hírhez akkor ezt írja: Too small: expected number to be >0

Így nem lehet hozzászólni.

Napok óta minden nap két auto email értesítő jön, hogy nem sikerült levelet kézbesíteni egyik megadott sg-s címre sem... Leállítani sem tudom. A press és a sg-s címről is jön.
[email protected]
mail daemon Delay reason: !!! over quota: a kezbesites sikertelen, betelt a cimzett postafiokja !!!
desigo
fórum megszűnéshez képest szintlépés
wow köszi aki dolgozott vele!
Ja és az is szuper lenne, ha létezne profil törlése opció, GDPR miatt.
Annak is örülnénk ha egy posztot legalább 10 percig vagy akár 15 percig lehessen szerkeszteni. 😊
Utoljára szerkesztette: peterx, 2026. 03. 19. 21:45
Teszt 😄

Azt is jó lenne javítani, hogy hozzászólás elküldés VAGY szerkesztés után frissülne egyet az oldal mert jelenleg nem történik ilyen, manuálisan kell frissíteni hogy lássam a saját hszt. Valami cache bug lehet. Köszi!
Utoljára szerkesztette: peterx, 2026. 03. 19. 21:38
teszt
ttt
Calver
Elő biza.

"The trees move. Do you not see it?"

Szabi
modern átlátható dizájn, ahol már megy a kedvencek új poszt figyelő is rendesen 😄

van már spoiler, off komment, betűméret stb, müködik a videó beszúrás is

házigazdák nézzék már meg plz, hogy a topikjaikban előkerült-e a topik átnevezés lehetőség, adminként már van szerkesztés, áthelyezés és törlés

"Nulla tenaci invia est via"

sorler
Mi ez az új dizájn?
Szabi
király, már nincsenek duplán a nevek se a képpel meg szöveggel és működnek a mosolyok is, viszont széthullott a gombsor a beíró mező alatt, ha már nincs spoiler, akár eltűnhet a gombja 😊

Engem már az is "kielégítene", ha a leiratkozás link nem a 404 hibakódra vinne.
Szabi
a videó beszúrás gomb video scriptje nem müködik és a korábbi flash se 😄

NEXUS6
Hú, látom építő jellegű kritikák és nem szimpla savazás folyik, ezért én is megeröltetem magam. 😄

Az általános dizájnt illetően javasolnám a kezdőlapon a nagy képek méretének csökkentését, illetve a sortávolság csökkentését is, valamint a félkövér jellegü fontok helyett valami normál betűtípus alkalmazását. Csak hogy több infó férjen az oldalra ne kelljen a nagyítással játszogatni, ezáltal olvashatóbb áttekinthetőbb legyen.

Köszönöm az erőfeszítéseteket, remélem meghozza a gyümölcsét.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Narxis
wow micsoda fejlesztések zajlanak, most már posztolni is tudok, a Borg is visszatért...

Na ki lett javítva a szülinapi bug úgy látom 😊 Már tud posztolni az is, aki eddig nem.
mindenki jöjjön az indexre, ott minden működik
Botond
Hű, én már arra se emlékszem mikor volt ez itt funkció. 😄
Ami rémlik az a chat és Tertovan vagy kicsoda hümmögése. 😄
Szabi
aktuális furcsaságok:
- üzenet elküldése után kéne egy automatikus lap frissítés
- kedvencek egy része vissza került balra, de az olvasatlan üzenetek száma nem frissül
- topik fejlécek, házigazda jogok eltűntek
- mosolyok nem jelennek meg
- off szöveg nem müködik
- fehér módban ugyanolyan színűek a linkek mint a sima szöveg is
- betűk nem működnek
- spoiler nem müködik, ez mondjuk hasznos funkció volt
- idézés nem müködik, de szerintem még nem is láttam, hogy bárki használta volna
- betű szín, méret, típus módosítást se akart még szerintem soha senki, kb. ki is vehető a lehetőségek közül
- yt videó beszúrás nem müködik
- képfeltöltés hibát ír
- profil módosítást csak akkor menti, ha be van pipálva a privát üzenetek email értesítése
- csak a várost és a foglalkozást mutatja a profilon
- néhány ékezetet nem lehet használni a profilon
- értékelés mutatásának nincs sok értelme, ha nem lehet amúgy értékelni 😄
- #27395 szerint az üres szülinap érték hibára fut
- #27390 büntetőpontos hibával nem tudom hogy miújság

Calver
Még dolgok amiket megevett a fejlesztés: eltűntek fejlécek és házigazda jogosultságok.

Amiga
A profilban az értékelés miért látszik? Én akkor kaptam őket, amikor egyszer a Barca és Real rajongók összerúgták a port, ez már nem hiszem, hogy aktuális. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Köszönjük az új fórum kinézetet!
Egy kis hibát észre vettem, nálam kiírja az új üzenetet a kedvenceknél viszont nem tűnik el miután bele kattintottam és kiléptem újra a főoldalra, hanem ugyanúgy azt írja, hogy új üzenet van.

★★★★★

Koszonjuk az uj designt es kodot! Nagyon kellemes meglepetes volt ma megnyitni az oldalt.
Es kis problemat talaltam, iPhone, Chrome bongeszo. Cikkhez kommentelesnel ‘Too small, expected number is larger than 0’ hibauzenetet kaptam.
RelakS
A kedvenceknél mának sem nagyon óhajt eltűnni, hogy hány olvasatlan hozzászólás van a topikban? Akkor is, ha amúgy hozzá is szólt a témához.
Pl pelleri topikjában volt 14 új hozzászólás, amit nem láttam. Írtam bele, most van 15 még nem látott hozzászólás 😄 Közben látom, hogy idő közben más is hozzászólt, így lett 15.

Illetve ha már itt tartunk, elküldöm a hozzászólást, és nem jelenik meg a topikban. Váltanom kell másik topikra, majd vissza, hogy lássam, be van küldve.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Van egy bug a fórumba ami nem engedi, hogy az ezer éves de máig használt useremmel ide írjak a fórumba, ezért regeltem ezt az új usert most.. ezt írja ki ha posztolnék a rendes accounttal (lentebb feltöltöttem képet is erről):

"Invalid `prisma.forumUser.update()` invocation: Value out of range for the type: The column `szulinap` contained an invalid datetime value with either day or month set to zero."

A kép a hibáról: https://ibb.co/V0QsnjY2

Szerintem az lehet, hogy a szülinapot egyszer kértem, hogy töröljék a fiókomból és ott van valami nem oda való érték most az adatbázisban (NULL??) így a fórum nem engedi posztolást. Ez potenciálisan sok embert érinthet aki most nem tud írni az új fórumba, kérlek javítsátok. A szülinap beállítás meg teljesen megszűnt az új fórumon így ez a hiba user oldalról javíthatatlannak tűnik..
Nagyon köszönjük az új designt szuper látni, hogy van még élet az oldalon! 😊

Ami rendkívül hasznos lenne még, ha a felhasználó üzeneteinek száma egy sima szám helyett kattintható link lenne, s akkor vissza tudja nézni az ember a saját üzeneteit/posztjait a kezdetekig akár. Persze defaultba ez privát beállításon legyen, így csak az adott felhasználó nézhesse vissza a saját üzeneteit egy listába. Köszi szépen ha megvalósítjátok!!
Calver
...és már ki is javítva, köszi. Akárki is a fejlesztőnk, olvassa a topicot úgy látom, ez örömteli, szerintem nagyon jó irány az új design, szép, átlátható, letisztult, plusz aktív fejlesztés megmelengeti a jeges szívemet.

Botond
Sötét mód az pro tipp volt, köszi, fel se tűnt, és igen visszajött a kedvencek, ha nem is mindegyik, de majd újra berakosgatom. 😊
IMYke2.0.0.0
Tényleg alakulunk - we're back!(?)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
Cserébe ha be vagy jelentkezve, kaphatsz simán egy ilyet, hogy...

"Hozzáférés megtagadva
Túl sok büntetőpontod van a fórum megtekintéséhez."

Köszi 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Szabi
ahh, lett sötét mód is 😎

kevencek gomb is előkerült, de úgy tűnik újra kell kedvencelgetni, végülis nem tragikus, úgyis rengeteg fölösleges halott topik volt eddig a listámban 😄

megy a kép beszúrás is

a régi szép idők újra amikor a visszejelzésekre volt aki reagált, bárki is vagy, köszönjük :-)

NEOreg3
FYI gumiszoba olvasható login nélkül is. Ha valóban azt akarjátok, hogy annak a tartalmát is indexeljék a keresők, akkor az egy... érdekes döntés. 😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szabi
na már lett válasz gomb 😄

Botond
Szép, letisztult lett. Pár régi funkciót visszakapunk, mint a kedvencek pl, akkor jó lehet ez. 😊
Szabi
Valahol valaki fejlesztget, remélhetőleg ezt olvassa majd, de még az admin mélcímre se jött semmi infó hogy mizu, csak bumm új dizájn 😄

Sziasztok!
Adminoknak hova lehet írni?
Ajándék lónak a fogát értem a design tekintetében, de nincs válasz funkció se és a poszt küldésének időpontja is hiányzik az xy perce/napja helyett, ami már az indexnél is hülye döntés volt 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Szabi
nocsak, meglepően jó az új dizájn, szokni kell hogy egyből léptünk vagy 10 évet 😊

pár érdekeség ami számomra javítandó még:
- fekete mód kapcsoló mehetne a hírlevél és név közé
- beszúrt linkek, képek nem látszódnak
- fejlécek teljesen eltűntek, ez mint dizájn még okés is lehet, letisztultabb stb, de legalább a linkeket jó lenne, ha lehetne rakni a cím alá, mellé
- hozzászólás szerkesztés jobbra kis mezőben nyilik meg
- kedvencek, új hsz-ek nincsenek
- legújabb témák alatt az utolsó kommentes topikok jelennek meg
- népszerű témák passz, hónapok/évek óta nem volt komment azokban 😄D

RelakS
SG Discord csatornája sem kimondottan pörgős

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szabi
merlinw is próbálkozott, egyszerű letisztult fórummotor, hasonló stílusban, csak alig páran kezdtük el csak használni 😄

Szerintem ki lehetne belőle hozni dolgot. Van millió fórummotor ami mindent tud.
Egy ilyet fel kéne tenni, beállítani az SG színeket.
Átmigrálni az adatbázisból a témákat, hozzászólásokat, felhasználókat.
És kész.
Prohardver fórum is elég jól pörög, pedig tök elavult, egy linket nem lehet egyerűen beszúrni, azt írja ki 😊
Nálam most jó, úgy jelenik meg az oldal, mint a korábbi időkben is.
tommygear
miért létezik még ez az oldal? mi az értelme?
Oldal 1 / 549Következő →