27274
-
Itt beszéltünk róla, olvasd el az utolsó pár hsz-t. -
aizsatnaf #27273 Az sg-n lehet e valahol a belépéshez megadott email címet módosítani? sehol nem találom ! a régi címem meg hamarosan megszűnik! -
én azt is észrevettem hogy vannak olyan időszakok egyes napokon hogy elérhetetlen az oldal. szóval kb. az is csoda hogy most itt pötyögök :D -
altermanus #27271 Az SG-nek egy jó programozó kellene, hogy ne kelljen minden kattintásnál engedélyzenem a sütiket.
- Megnyomom a küldés gombot feljön
- Átmegyek egy másik topikba feljön.
- Olvasni akarom a weboldalt feljön.
Kb 1 éve mikor ide visszatértem ezt csinálja, valamit kezdjetek vele, mert minden nap ezt befogom írni, és akkor tudni fogjátok mennyire idegesítő ;) Köszi -
altermanus #27270 Mészáros Lőrinc, Gyere segíts :D -
sg.hu addig lesz amíg 0 efforttal minimum kitermeli az éves tárhely + domain költségeit. amelyik évben nullszaldós lesz ott egyből megy a levesbe vagy eladják. eladás esetén talán lenne valami változás. -
Szerintem írhatsz ide amit csak akarsz, kb. senki nem foglalkozik vele, mert ez sajnos egy halott oldal. Elég csak ha benézel a "Moderátor figyelmébe" topikba. Vagy már olyan kevesen járnak ide, hogy nem nagyon van mit moderálni, vagy maguk a moderátorok is lemondtak az oldalról. Őszintén szólva, én is leginkább megszokásból nézek be naponta, mintsem, hogy arra számítsak, hogy akár hír, vagy fórum tartalomban újdonsággal, vagy változással szembesüljek :(
Szerinted milyen supportja lehet egy olyan oldalnak, ahol már években mérhetően eltűntek alapvető fórumfunkciók, mint a kedvencekhez adás törlés stb. vagy képtelen detektálni az oldal, hogy már megnézted a korábban meg nem nézettnek jelölt tartalmat és továbbra is hozza, hogy van új tartalom, vagy hogy konkrétan nem kapsz értesítést a privát üzenetekről, vagy, hogy eltűntek a 20+ éves smiley lehetőségek is, amik már önmagukban is nevetségesek voltak manapság, de legalább már hozzászoktunk, és cserében már azok sem működnek.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.03.12. 17:12:51 -
altermanus #27267 Az SG-nek egy jó programozó kellene, hogy ne kelljen minden kattintásnál engedélyzenem a sütiket.
- Megnyomom a küldés gombot feljön
- Átmegyek egy másik topikba feljön.
- Olvasni akarom a weboldalt feljön.
Kb 1 éve mikor ide visszatértem ezt csinálja, valamit kezdjetek vele, mert minden nap ezt befogom írni, és akkor tudni fogjátok mennyire idegesítő ;) Köszi -
Tök mindegy, hogy van AD blocker, vagy nincs. Mobilon nincs, és ott is csinálja, asztali gép böngészőn van, és ott is csinálja, de ha kikapcsolom akkor is. -
Solt #27265 Az IL2 és a DCS topik csinálja főleg... lehet az ott használt képek, hátterek okozzák. Na mindegy, köszi azért... -
Nekem volt, hogy az művelt hasonlót, de jelenleg 3 féle is fut aktívan :) Microsoft Edge alatt, de nem csinál ilyet. Mondjuk korábban Firefoxot használtam, lehet annál jött ez elő, de csak addig amíg ki nem kapcsoltam a reklám szűrőt(ket). Egyébként korábban ki is voltak ezek a dolgok kapcsolva az SG alatt, mégiscsak az egyik első oldal volt amire regisztráltam miután lett internetem, de sajnos már nem tartom magam ehhez, mert ez az oldal már egyszerűen nem érdemli meg, sajnos :( -
Brave böngészővel nekem nincs ilyen probléma. -
Solt #27262 Van, de ha kikapcsolom akkor is ez van... -
AD Blocker? -
Solt #27260 Urak! Miért fogad minden alkalommal ez az üzenet pár topikban illetve a fórum oldalra visszalépve? Elfogadom, elutasítom, teljesen mindegy...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2023.03.06. 19:32:26 -
-
-
¯\_(ツ)_/¯ -
Zsombor99 #27256 ELTŰNT ITT AZ ÖSSZES SMILE, valaki tegye rendbe!! -
kamionosjoe #27255 Nálam csak ennek kb. a fele maradt. :D -
Úgy tűnik CloudFlare CDN cache utóbbi időben járt le, az eredeti mosolyok pedig 404-re futnak.
Userland megoldásként ugyanaz lehet, mint az ikonokra, Request Interceptor-al átirányítani. Itt egy beállítás, amit összedobtam gyorsba, első ránézésre működik is (fent import és egy új rule group-ot hoz létre). -
-
Nálam sincs egy sem (Microsoft Edge).
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.01.24. 21:42:34 -
Eltűntek -
Brave böngésző 0 db szmájlö látszik -
kjhun #27249 Nálam még ennyi sincs most, perpill. Egy darab se! Pár napja is csak kb. annyi volt meg, ami a képeden is látszik.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.01.24. 13:57:06 -
Jóózsf István #27248 Mi a helyzet a mosolyokkal?
-
Dodo55 #27247 Lehet vótmá, de mobilról nem jelöli olvasottnak a kedvenceket. Ja meg a koronáim és csillagjaim is pixellángokba borultak, ilyen NES vagy C64 szerű stílusban.
Szerk: Ígye:
-
Dodo55 #27246 Lehet vótmá, de mobilról nem jelöli olvasottnak a kedvenceket. Ja meg a koronáim és csillagjaim is pixellángokba borultak, ilyen NES vagy C64 szerű stílusban. -
Ja de tegnap nem volt jó.
-
Én látom, hogy írtál :) -
Tegnap nem tudtam hozzászólást posztolni, vagy 20 szerverhiba log keletkezett. Most jó? -
Mondjuk a felesleges cenzúra nem kéne
Most komolyan mért mániátok a véleményeket kitörölnI? azért mert nem tetszik? ez a véleményem..és? nagyon ciki 2022 ben ez a cenzúra.. -
Kissssss0 #27235 jézus úr isten...
akkor inkább nyomogatom az esc gombot minden egyes sg oldalbetöltés után. -
Tudtommal Brave, Vivaldi és gondolom sok egyéb chromium böngésző továbbra is fenn kívánja tartani a beépített adblocker-jük működését.
Brave mintha azt nyilatkozta volna, hogy ők egyszerűen tovább támogatják majd manifest v2-t általánosságban (az-az elméletben minden régi extension-t támogatniuk kell, meglátjuk ezt meg is fogják-e valósítani).
Vivaldi meg azt, hogy a beépített adblocker tovább fog működni, bár arra is készülnek, hogy google esetleg beépít még egyéb akadályokat számukra a chromium architektúrába.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2022.10.07. 18:16:11 -
Brave-ben beépített blocker van, de jövőre majd fogsz látni reklámokat azzal is, mikor áttérnek Manifest 3-ra és egy adblocker sem fog működni rendesen chromium rendszerek alatt :) Egy ideig marad a Firefox, az egyetlen ami továbbra is támogatni fogja az M2-őt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.10.07. 12:06:11 -
Brave büngészőbe nem látok ilyet. -
Ilyen reklámok kellenek az SG-nek, aztán nem csoda, hogy mindenki Ad Block-ot használ, viszont az meg megbéníthatja az oldal egyes funkcióit. Ördögi kör :)
A képen semmit nem manipuláltam, 1920*1080-as felbontásban, nálam ilyen. Végül is a kép legalján lehet egy kicsit látni az oldalból is. Szép! :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.10.07. 08:30:04 -
Sajnos ismét nem ... -
Kissssss0 #27229 újra működik az oldal normálisan, thx akárki volt.