37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Írtam PM-et! :)
@Leon: Mondjuk egy X52 vagy 52Pro-hoz képest (talán) nem annyira. -
sakkay #16010 Srácok, vélemény?
Duál sim teló. Az életbe nem hallottam róla, de minden teszt dicséri. -
Mennyi?? Azért ez elég erősen LoL kategória.. -
Volt nekem G940-en (sőt, annak idején az elsők között vettem a mikorszoft sidewinder ffb pro joyát, még az elsőt, olyan 1999 magasságában).
Az FFB egy elképesztően jó találmány... ha a játék rendesen támogatja. Márpedig a DCS ebbőlo a szempontból IS hagy némi kívánnivalót maga után. Egy ótva, ahogyan le van programozva az ffb. RÉGEN, játékokban a mikroszofté a legkisebb lövedékbecsapódást is faszán közölte, most meg... megette a fene.
Nem tudom Tom, lehet mekkkérdem a srácot, hogy ki tudjuk-e próbálni helivel. -
Igen, ez hiányzó vissza csatolàs, ami engem zavarna... -
65500 Ft az Iponban. A minőségéről nem tudok nyilatkozni. :-) -
A force sensor nagyon precíz mozgást tesz lehetővé, de ami a legjobb, hogy pillanatok alatt lehet az egyik kitérített helyzetből egy másik kitérített állásba húzni, mivel a botnak nem kell mozognia. Azt az időt, amíg a botot mozgatnád középállásig, meg tovább, azt "megspórolod" vele. Ami hátrány lehet, hogy mivel nincs mozgás, nincs olyan egyértelmű visszacsatolás, hogy mennyire is húzod, mozdítod a botot, de amikor én próbálgattam (Cougaron), nekem nagyon tetszett. Ha az FFB amúgy sincs képben (wathog, rhino és társaik sem FFB-sek), akkor én force-osat vennék. -
Me' hogyé van a rinocérosz? És milyen? Jó egyáltalán vagy elbaszták, mint a lógi a g940-et? -
Ja. Igazán csak a jetekhez jó, máshoz nem. -
Nekem emaitt kizáró ok. A Rhino meg drága. -
Én a saitek x65f -el szemezgetek, egy sráccal már beszéltem a phw-n. Csak... ez a nem mozgó szarság nem éppen ideális a helikopterekhez :(
-
Eléggé durva történet... főleg azért az árért... -
Köszönöm a választ,én is az 52-es gázkarja mellé venném. :-) -
WIP 1 
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.07.19. 13:36:50 -
"...elégedett vagy vele?"
Ha eltekintünk attól a tortúrától amit az első megvásárolt selejtes TH Warthog HOTAS és a drága f...tarisznya számtechbolttól okozott;
Röviden tömören: Nem.
Tavasszal már telesírtam a topicot a problémáimmal.
Persze a masszív botot markolászni sokkal feelingesebb mint a recsegő x-52pro műanyagot. ;) Ha nem ez az elsődleges szempont akkor ÉN nem ajánlom a Warthogot. Van más is olcsóbban, kiegyenlített ár/minőség arányban. Sokkal jobb minőségre és masszivitásra számítottam.
Minden csalódás ellenére azért idővel megszerettem.
Ez nem mint negatívum, csak mint érdekesség:
Le kell csavaroznom ha át akarom tolni a gázkart az "idle cut off" és az utánégető fokozatokba, mert olyan erősen kell felhúzni a gázkar markolatát az áttoláshoz, hogy a talpzata nem elég nehéz hozzá, és így felemelem az egészet .
Pedig nem 2 kilós :D
@ 101TOM
Falcon. Nálam is ugyan az a helyzet. Mindent a saját USB lyukba kell dugni különben máshogy osztja ki a gombok számozását és összekavarodik minden. MFD-k, pedál, gázkar, joy.... Ha véletlenül elindítom úgy hogy valamelyik nincs bedugva akkor újra kell konfigolni pár dolgot. -
Később majd bannerban lehet az és annyi amennyit akarunk, de a hátteret én nem apróznám el annyira, mint az il2 topikban.
Sőt, lehet, hogy kép sem kell, hanem valami sötétebb színű pattern. Már ez a szürke is sokkal jobb, mint volt... -
croatianus #15995 Jójaz.
Én ugyan nem valami hipi-szupit cseréltem le rá, csak egy logi 3d-t.
Ahhoz képest az ergonómia elég ratyi - túl vastag
, de meg lehet szokni.
A ződ világítós marhaság is rohadt zavaró - azt egy zokni ráeszkábálásával lőttem ki, és így a porgyújtő funkció is megszűnt.
Mindezekért viszont bőségesen kárpótol a mágneses szenzor, meg, hogy amolyan nemtörékeny fajta műjanyagból van, vagyis nem nagyon van minek megmakkanni rajta.
Ebben az árkategóriában amúgy nincs más értelmes opció.
Szóval, ha a gázkar működik (anélkül felejtős, én saitek quadranttal használom), spórolási szempontból ajánlott.
Én egyébként ugyanennyiért vettem úgy másfél éve, mint a mostani ára (hardverker). -
Ja. tikopti = helikopter :D
A kisunokám, amikor még csak alig másfél éves volt, akkor hívta a helikoptert tikoptinak :) -
Nekem az 1-es jobban tetszik, csak nincs rajta tikopti, így esélytelen... :p -
Ha lehet szavazni rájuk akkor szerintem wip3 (fotók) az nem tereli annyira az ember szemét a hszekről a képekre :D -
Bannerhez most nem nyúlnék, a háttérre is valami egyszerűre gondoltam, valami ilyesmire pl:
wip1 (dcs)
wip2 (dcs)
wip3 (fotók) -
Csak azt te is elfelejted, hogy a dedós szintre ti ereszkedtetek le, amikor folytattátok a cinikus kis megjegyzéseitekkel(amit ti viccesnek tsrtottatok) amikor én már rég nem írtam offenzív hsz.-t. Én azt neveztem taplóságnak.
De valahogy admin ezt nem vette észre. -
Értem amit mondasz Laca, de sem időm sem kedvem nincs ilyenekkel foglalkozni. A letaplózás meg a többieknek írt személyes sértegetés miatt mehettem volna én is rinyálni az adminokhoz, és nem azért nem mentem, mert nem idegesített fel, hanem mert arra a szánalmas dedós szintre nem süllyedek le. De ezt PM-ben már kitárgyaltam vele, a jóember megtalált ott is... -
Akkor ki is "feszültségkeltő"?
Ponti, de ha legaláb pontosan ismernéd a történéseket.
A kérdéseket meg csak nyugodtsn, csak nehogy elszégyeld magad aztán. -
Szerintem, ez a már elrendeződött, kár feszíteni a húrt. -
pontijonny #15986 Még jobbat tudok.
El kell kezdeni bombázni a "MESTERT" kérdésekkel,úgy hardver ,mint Szim,és légi harc taktika stb témában.
Mi több én Tom helyében ( ha már úgy is valami retardáltnak nevezte) érdeklődnék a gépek belvilágáról is ,mint műszerek ,fegyverzet,mi mire mikor,navigáció,térkép használata ,meg ilyesmik. De mindenki más is bátran forduljon a "Mesterhez" ha valami eszébe jut ,asszem hamar elkopik innen:) Közben meg jókat lehet derülni ugye:)) -
Akkor egyenlőre ezt tedd be háttérnek plíz (ez egy egyszerű szürke), és majd megnézünk párat.
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/hatter_sg_dcs.jpg
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.19. 10:37:22 -
Urak, megmakkant az X-52-esem joy része. Ezt javasoljátok: Thrustmaster T-16000M? Most sajnos eléggé felment az ára... :( -
Banolni házigarázda nem tud. A szkript engedi írni, csak éppen seni nem látja, így válaszolni sem lehet rá :)
De lehetne betenni, meg jó lenne valami új banner de én nem értek hozzá, nem tudok csinálni. Valakit már megkértem.... úgy jó háromnegyed éve :D Azóta (nem)készül. -
Ha jól látom userek hozzászólásait rejti el. -
Ja, meg ha itt vagy, akartam már kérdezni: nem kellene valami háttér ebbe a topikba? Olyan üres ez a snassz fehér... -

És mit csinál az a blockscript? -
Még sosem mértem. De qrva erős. Én CloD-nál olyan 20-30%-os FFB -t állítok be, hogy ne fáradjon el a csuklóm fél óra reppenés után. Csak jelezzen, de ne szedje ki a kezemből a botot.
Falconnál kell még figyelnem arra, hogy a Falcon exe-t nehogy elindítsam, ha nincs bedugva, mert akkor azonnal elfelejti a Joy beállításokat. Ha visszadugom, újra be kell állítani mindent (a gombokat szerencsére nem, de az összes tengelyt igen). Meg ha kihúzom a joy-t, akkor pontosan ugyanabba az USB-be dugjam vissza, amiben korábban volt, különben a joy ID-ket is összekeveri, és az összes szimulátorban állíthatnám be újra... -
Igen, ez érdekes.. Főleg egy ilyen árú cuccnál. Te szereted, elégedett vagy vele? -
De megvan. Csak Falcon-ozok is és ahhoz komfortosabb a saitek gázkarja, mivel elég hasonlatos az F-16 gázkarjához a gombok elhelyezkedésében is.
Warthog gázkart DCS-hez használom, illetve FSX F-14X-hez.
Én olyan agyament fickó vagyok aki -ha lehetséges lenne- cserélgetné a géptípusokhoz való bot és gázkart ;)
A warthog gázkarral kapcsolatban érdekes hogy nem érzékeli a beállításokat ha kihúzom majd újra bedugom. A T.A.R.G.E.T. -ben el van mentve minden, ott minden a helyén van, de hiába indítom el, a játékban nem érzékeli őket. Persze a target tesztjében minden jó. Ki érti ezt? Mindig újra be kell lépni az editáló részbe majd újra elmenteni. Akkor már a játékban is érzékeli. -
Szia!
A Warthog gázkarját miért nem használod? Vagy azt nem vetted meg? -
Warthoghoz nincsen force sensing kit?
Egyszer ki kellene már próbálnom a force feedbackes joyt -t :D Annak idején az x-52pro helyett majdnem G940-et vettem. Van olyan érzésem, hogy nem vettem volna warthogot ha inkább azt választom annak idején. Most meg vegyesem használom a kettőt. Joy warthog, gáz saitek. Legalább 1 és 2 hajtóműves gépeknél van lehetőség csereberélni a gázkarokat :D ha már / még nincs cserélhető bot markolat a warthoghoz.
G940 hány kilóval tudja tolni a botot? -
Ja. Egyébként meg lúdtoll a fületekbe. nem járok annyit mostanában az ezsgén (talán hamarosan vátozni fog ez) de vannak, akik a qrva fészbúkon az ösmerőseim. Ha balhé van, lehet szólni. -
Csókolom bácsik.
Mostantól működik a blockscript a totyikban. -
sakkay #15972 
Szeva Laca.