Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rábaxtak a kis köcsögök!<#taps>

Mármint élőben ott lenni és látni a csak virtuálisan létező dolgot? 😛

Akkor nézd mégiscsak trekkből és tekintsd úgy, hogy qrvára lagol az életed... 😄

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ok, ez igaz, csak ez még mindig kísérleti modell. A dk1 tudta, ez nem-egyenlőre.

Borisz80
mert az nem ugyan az mint élőben ott lenni és látni 😉

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Utólag trekkből mé' nem jó?

Borisz80
Pedig pont azért kellene, na meg hogy a másik ember fia is élvezhesse- nézhesse hogy a programokkal mint pl az Alien Isolationnal vagy akár a DCS-vel mit alakít a sisakos emberke. 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Szerintem nem is érdemes mert eszi a gépet eléggé !
Leonsilver: Értem,jogos elfogadom és figyelek rá ,de te tisztelj meg kérlek azzal ,hogy nem ilyen lekezelő stílusban figyelmeztetsz.

repvez
Valahol olvastam, hogy a DK2-vel ezt már nem lehet megoldani, hogy a monitoron is megjelenjen a kép, ezért nehezebb a demozás is vele.
A winfos nem tud egy full-screen-es alkalmazás mellett másik ablakot aktívvá tenni, csak úgy, ha a full-screen-es lemegy a tálcára,
emiatt megoldás szerintem, ha ablakban futtatod a DCS-t és a x:\y\DCS World\Config\MonitorSetup\ mappában csinálsz/szerkesztesz egy .lua file-t amiben megadod, hogy tegye ki a képet a monitorra is. Gondolom Oculus esetében is ugyanúgy kell számolni a koordinátákat, mint mondjuk 2 monitor esetében.
Ez csak tipp, de szerintem talált, süllyed.
Borisz80
Így csinálja ő is. Hát akkor szar a DCS. 😄
Javítani? Nem élek olyan sokáig 😄

Oculusal kapcsolatban kicsit off kérdés:
Hogy lehet azt beállítani hogy ha játszik az oculusal akkor a monitoron is lehessen látni amit ő lát. Mert jelengleg a probléma ugyan az, ha elindul az oculus akkor a monitor elsötétül.

LeonSilver
Örülünk annak, hogy új dimenziók nyíltak meg előtted.
Ettől függetlenül közlöm Veled, hogy nincs olyan szó szép, és változatos nyelvünkben, hogy egyéPként.
Tiszteld meg a többi fórumozót, hogy megpróbálsz helyesen írni.
Ja! Kérlek ne próbálkozz a "nyelvész topik vagy mi a rák?" szerű kérdésekkel, mert nem az és mert törlöm az ilyen jellegű hozzászólást.
Köszi!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

😄 hát akkor bocs.. akit idegesitek sztm tudja szelektálni a hsz-eket és hamar továbblép 😄 tény nem vagyok nagy repszimes a nulláról kezdem de miota meglett az oculus uj dimenzio nyilt 😛

Borisz80: MS-7752,Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 mag, 4 logikai processzor, kari meg gtx770 simán elinditom és megy a játék érzékeli a riftet.. be kell állitani,de gondolom azt a menübe megtalálta.A menü a monitoron van mikor elinditod a missiot már az oculuson jelenik meg a betöltő kép is.. Ha esetleg hardwer miatt nem megy tényleg biztos javitani fogják..

a GAZ sofőrjének gondolom a széklet,és a vizelet egyben folyt bele a surranójába,a nadrágszárán keresztül! <#buck>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
<#eljen>

Közel volt..

Tudom..csak nem tudtam kihagyni<#wink>

i robot
Beszereztem a Sabre-t. Első leszállás orrfutótöréssel. Éppen sikerült megállni. <#vigyor2>

Utoljára szerkesztette: i robot, 2014.11.02. 20:24:04

LeonSilver
Létezik. DCS...

Hecker007
Nekem is <#eljen> Remélem a Mig29-eseket is megcsinálják ilyenre.

létezik az,hogy egy régebbi verziószámú DCS-ben készített baromi egyszerű gyakorló feladat,esetleg nem működik,a mostaniban?hónapokkal ezelőtt csináltam egy olyan küldetést,amiben egy F15-öst,és 3db A10A-t kell levadászni SU27-el.először lelövöm,az F15-öst,aztán utána megyek a többi gépnek.lelövöm az első A10-est,kifordulok,teszek egy kört,közben dobálom az infra csalikat,majd amikor befognám a következő A10-est,vagy leáll a dcs,vagy egyszerűen kilép a mission-ből,egy hiba üzenettel,ami valami olyasmi,hogy nincs meg a briefing file. ezt eddig kétszer csinálta meg,mindig ugyan akkor,amikor befognám a következő A10-est.addig működik rendesen.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

EDGE képek.Nekem tetszik.

Ka-50

TM Warthoggal vannak olyan jellegű problémák mint az elődjével (Cougar?)? Vagy esetleg más problémák? Ángélus fórumokon vannak hardveres kifogások (középrehúzás pl) de egyedinek tűntek, meg elég sok rosszat olvastam itt-ott a szoftjáról. Szóval mi a helyzet? Gondolom csak van itt is akinek már megvan egy ideje.

LeonSilver
Nem erről van szó, Te is tudod.

Borisz80
Állítólag nem indul el az oculus pl AMD-n.
Bratyónak van dk2-je és nagy feketeséget produkál. Állítólag hardware specifikus az oculus a dcs-ben. Ha nem olyan konfigod van amit a dcs fejlesztők kigondoltak akkor így jártál.
Te tudsz erről valamit?
Neked milyen hardware -od van?
Egészen pontosan hogyan indítod el a dcs-t oculusal? Hátha csak ő a béna, bár kétlem.

Álljunk meg egy szóra tanár úr-rendszeresen nézted nemdebár? Dedebár!<#vigyor>

Jobb oldalon a menü az automata pilóta. Bal shift+bal control+h-val hozod elő. Az aktiválása -((ez nem biztos csak az "a"😉)-bal alt+a

LeonSilver
Én mást nem bírok testvérem!!!! Agyfaszt kapok a mónikasós beszéd- illetve írásmódtól...

Csak, hogy tudd, majdnem ki lettem baxva a fórumról(persze nem igaz) mert szét idegesítettem egyeseket a huey dolgaimmal..<#nevetes1>
A kérdésedre a válasz az automata pilóta használata. Mindjárt keresek róla vidit..

Mi van már te sem bírod?<#nevetes1>

LeonSilver

ja ja 😄 amugy marha nehéz irányitani.. föleg föl leszállásnál.. nagyon sokat gyakorlom.. 😄 egyépként ha misszio közbe bal oldalon lehajtom a célzót akkor vezet a másik pilota vagy hogy van megoldva? egyépként azt mivel irényitom mert a joyra az nem reagál,de ha lehajtom a gépet se vezetem a joyal

Gondoltam, hogy nem néztél fölé mögé rendesen! <#nevetes1> Én is így jártam először, eléggé el van dugva.

ja ja közbe megtaláltam csak mögé kelett nézni ,köszi 😊
Borisz80?: Ezt hogy érted? Vagy csak én maradtam le valamiröl? dk2 vel játtszom nekem megy, van oylan hardwer amin nem??

macleody
A bal oldali pilcsi célzókája M, a tiéd jobb ctrl+m és jobb shift+m ha jól emlékszem. Az egyik lenyitja a másik bekapcsolja.
Borisz80
visszatérve a DCS oculus vs hardware témár:
Akkor milyen hardware-el is kompatibilis ez a drága jó és csodás DCS, hogy oculus DEV2-vel is lehessen játszani?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.02. 17:05:14

ja én oculussal tolom ,ugy szeretném ahogy mondtad.. de ugyebár mind a két oldalon van.. és egyiket se tudom..

Én is úgy tettem. 😉

Rendben, köszönöm a választ, végülis lehet, hogy mindkettőre beruházok.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Borisz80
Jó gép. Egyedül a célzókészülék kezelése lehet bonyolult. Orrfutó kormányzás kicsit érzékeny, de lehet hogy nálam van rosszul beállítva.
Meg elég "poénos" úgy vadászkodni, hogy nincs radarod, és a dcs vadászirányítás meg nem mond pontos magasságot, csak kb +/- 3000m-es tartományt. Ha nincs az F10 térképen bekapcsolva a gépek megjelenítése akkor az életben nem találod meg a másikat.
Nem tudom hogy igazából is ilyen nehéz meglátni egy füstöt okádó légi járművet de a dcs-ben marhára nehéz.

A MiG-15 elleni légiharc meg rémálom. Úgy megy a gép mintha rakétahajtóműve lenne.

A eszköz hátoldalán fent, egy pöcök..elég nehéz észrevenni-persze előtte nyissad le. (gombot kiosztást soha nem néztem, trackIr-t használok)Vagy arra gondoltál ami ami csak vetítve van?

csá az uh helcsin melyik gombal tudom a "célkeresztet" bekapcsolni pilotaként.. ?

Előregyártott küldetésből amúgy sincs sok, kimondottan földi cél elleni meg mindkettőnél max egy-kettő van. Küldetéssorozat - kampány ha úgy tetszik - meg csak a Musztánghoz van egyelőre, abban nem tudom milyen küldetések dominálnak. Amúgy mindkét gép megéri szerintem a 15 dolcsi árát most a kedvezménnyel. Ha gazdasági megszorításokat vezetnék be a szimulátorozásra és csak az egyikre lenne most pénzem és földi célt szeretnék támadni én az Sabre-t választanám.

a "mission editor"-ban olyan küldetést gyártasz magadnak,amilyent csak szeretnél.

Sziasztok!

A Steames akció miatt lenne egy olyan kérdésem, hogy a P-51, vagy az F-86 küldetései között van több földi célpontok elleni feladat?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Papa01
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

5k max a joy ára. Ha annyiért elmegy örülhet is. Nekem több is van belőle , néha ha kedvem van egy egy retrós havernak kitömöm egy arduino panellal és eljátszogat vele. Nagy reményeket hozzáfűzni nem szabad.

Papa01
Köszi az észrevételeket, továbbítom! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ja, ezt látod nem tudtam, nem néztem ennyire utána. Akkor az 5k is sokk, szerintem nem fogja eladni.