37031

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Csókolom bácsik.
Mostantól működik a blockscript a totyikban. -
sakkay #15972 
Szeva Laca. -
pontijonny #15971 Én azonnal futnék a modikokhoz a helyetekben, ÉS!!! árulkodnék az emberre,hogy szítja a feszültséget és inzultál titeket,meg fenyegetőzik,meg offol, stb stb.
Mielőtt ő teszi:)))
Ja és nem válaszolnék egyetlen írására sem. Belepusztul. -
Sosem bírod ki, hogy mások vitájába ne ugass bele...... önjelölt megmondóember
-
Oks. :)
-
Én is befejeztem, elásom a csatabárdot. -
Ezt komolyan pont Te kérdezed? :D
Na jó... befejeztem... :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.07.18. 16:43:15 -
Jól beszélsz, teljesen igazad van, én is így látom. -
War of The Trolls ??? -
Caterpillar #15964 Önjelölt megmondóemberek, szociális érintkezés szabályainak teljes mellőzésével próbálnak valamit elérni, de nem értem mit, miért így és főleg minek? Mit hisznek ilyenkor? Mit várnak, mi lesz a reakció? Mintha a házibuli közepén megjelenne egy ismeretlen, ami még nem baj, de köszönés helyett lehányja a kanapét, meg rajta 3 embert....
De most komolyan, mi a F?
-
Húha cicahaaaarc
Nálam lehet fogadni kit fognak közülünk legközelebb bannolni a modik
-
Azért nem épp. De fürtös 15933 hsz. eléggé meggondolatlan volt. Aztán meg jöttek a cinikus megjegyzések. -
Solt #15961 Elkezdődött a nyári szünet? :D -
beci43 #15960 Valamikor,valamiért nagyon megsértődhedtél... -
Szóval tapló vagyok (és parkinzonos... :D). Értem. Te viszont akkor pedig egy finom úr vagy. Egyébként meg beesel egy ilyen mondattal: "Kéretik nem szétofolni a témát. Van sg-n hardveres topik is." Most komolyan, mit kell rólad tudni, hogy zsigerből így nyilvánulsz meg? Ezt tényleg nem érzed?
Végül "Én sok mindent elviselhetőnek tartok. Ezért bele sem megyek a szavak csűrés-csavarásába. "
Téged idézve, kéretik magad ehhez tartani...
Köszi! :) -
sirpalee #15957 EG0? -
Hát az akkor nagyon szomorú. Először be akartad szabályozni, hogy ki miről beszélhessen, majd arrogánsan azt mondtad, hogy keressen más elfoglaltságot, csak azért mert valamit meg mert kérdezni. Ha ezt te nem érzed szánalmasan nevetségesnek, akkor veled van a probléma, nem velünk! -
Nem érzem hülyének magam. Az meg, hogy te meg a gittegyleted kinevet az csak titeket minősít. De majd csak felnőttők egyszer. -
Huhh, micsoda szerencse, hogy nem sértődsz meg azok után, ha hülyét csinálsz magadból és kiröhögnek. -
Ja ja, régen a Cougarnak volt ilyen kiegészítője arany áron, és én nem is ismerek más joy-t ami ezt tudná manapság. FFB-s joy-t nem cserélném el rá, de akármelyik hagyományos joy-t simán. -
Őszintén bevallom, a fotó megtévesztett, meg voltam győződve, hogy hagyományos módon működik, de így már érthető! -
Látom te is jó nagy tapló vagy Tom Fürtöcskével meg a parkinzonos papával együtt. Így már érthető, hogy miért is olyan jó kis közösség ez.
Sebaj, nem sértődök meg.
-
-
igen, valami kis holtjátéka már van, de alapvetően ott is force sensor-os maradt. -
Ha jól tudom, a 16-osban már valamennyit mozog a bot, a pilóták kérték azt, hogy ne legyen fix. -
Itt egy teszt róla, pörgess kicsit bele, ott is nagyon jól látni, hogy csűrésnél, kormányzásnál a bot nem mozdul.
-
Ez a joy nem mozog. Áll mint a cövek, és csak az erőt érzékeli, amivel a botot adott irányba húzod-tolod. Régen a Cougarhoz volt ilyen kieg, mert pl az F-16-osban lévő joy is ilyen. -
http://www.repulomuzeum.hu/
Most látom, hogy bezárt... :((( -
Köszönöm a válaszokat! :) Nekem is hátrány, ha nem mozog a joy, mert azért az is ad egy visszajelzést.
@Tom: Megvallom, remegő kézzel gépeltem be a HSZ-t... :D -
Hát meg a force feedback, főleg a ww2-es gépekhez, az nagyon fontos a légi harchoz. -
Világosítsatok fel, hogy mit értetek joy mozgatás alatt, mert legjobb tudásom szerint mozognia kell minden oldalirányba (legalábbis ennek a típusnak), illetve elfordítható a hossztengelye körül. Hátha valamit nem tudok amit ti igen.... -
sirpalee #15941 Nekem volt, el lett ajándékozva mert nem jött be. Aztán lett inkább warthog belőle. :)
Haver használja most, ezzel mi-8-azik, huey-zik és armázik. Nagyon nehéz volt neki jól belőni a force sensinget. Kidolgozási minőségre fasza, azzal nincs baj.
Szerintem szimplán jobb élmény ha tényleg tudod mozgatni a joy-t.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.07.17. 17:26:57 -
Na na, lassan a testtel, először is tisztázzuk, hogy kicsoda a barátod? Fontos kérdés, hogy DCS-hez kell-e neki, mert ha nem, akkor ez bizony offtopik, és akkor erre nem szabad válaszolni, különben az a hogyishívják majd megint jön, és jól lebasz itt mindenkit
Egyébként igen, ez force sensoros. Nekem nagyon szimpi, ha a mostani megdöglene, valszeg én is ilyet vennék, bár nem nézegettem teszteket róla, "papíron" jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.17. 17:14:23 -
Sziasztok!
EZT joyt próbálta valaki közületek? Mi a véleményetek róla? Én nem vennék, de egy barátom érdeklődik egy ilyen iránt... Ebben ugye nem mozgatható a joy?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.07.17. 16:45:59 -
vigyázz mert mindjárt jön egy modi és kitilt minket :) -
sirpalee #15935 Nincs. Csak várjuk. :) -
Fürtös #15933 Évekig elvoltunk nélküled is, itt te jelented az off-ot.
Ha nem tetszik nem kell olvasni.
A DCS és a Clod fórum ilyen, mert a játékosok ilyennek szeretik.
Az itteni emberkék rendszeresen repülnek együtt, ez egy nagyon jó közösség.
Nem fogod tudni megváltoztatni, már sokan próbálták előtted.
Leszel szíves befejezni a feszültségkeltést. -
beci43 #15932 Te vagy a Házigazda? -
Oks!! :) -
sakkay #15930 Majd TS mesélek. 
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.16. 18:15:28