37030

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A péniszt... INNEN rendeltem meg 4.-én reggel. Délelőtt jött a visszaigazoló e-mail, amiben pénteki várható szállítás szerepelt. Egy buxxxa fel is hívott telefonon. Hogy rendeltem és küldik. Pénteken nekem dolgom volt, a fiam itthon ült - joy sehol. Mondom szombat munkanap, talán akkor jön. Nem jött. Ma dél körül elkapott a harctéri ideg - felhívtam őket.
Azt mondja nekem egy fasz(i), hogy hát húúú... egy kis csúszás volt, de már úton van a cucc, holnap (kedden) érkezik.
Erre délután 18:06-kor kapok egy értesítést az MPL-től, hogy csomagot adtak fel nekem és holnap kézbesítik.
Hát én meg írtam ezeknek, hogy elmennek a bánatos picsába! Ha ma nem telefonálok, akkor fel sem adják a csomagot vagy mi a fax?
És ha valami technikai malőr történt, akkor az nem alap náluk, hogy értesítik a vevőt, hogy csúszni fog a szállítás?!
Komolyan mondom az agyam megáll ezeken a fasz cégeken. -
Bakker, olyan rég repültem, hogy elért a gumi az X52 gázkarján. Ragad mint a sz... -
Én azt a CloD-ra mondtam
De ez a többire is igaz, DCS, Falcon vagy CloD után ezek az egyszerűsített controls-os gépek nagyon játéknak tűnnek, akkor is ha amúgy az FM rendben lenne. Ha egyszer megszokod, hogy a pilótáskodás a szimulátorban sem csak a bot ráncigálásból áll, nem tudsz visszaszokni az egybites vezérlésre :)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.10. 19:58:58 -
Oks, akkor majd dcs-zünk! :) Leon, úgy legyen! :) Megjött már a joy-od? -
plusz egy Harrier
-
sakkay #16367 Szép leszállás volt!
Maaaarha erősek ezek a kerekek!!
-
sakkay #16366 Papa sajnos nem. Heli van csak. Néha A-10, de a BOS-t sem repültem fél éve. Csak a patcheket nézem meg. Egyszer itt valaki-talán Tom-mondta, hogy a DCS után minden olyan arcade-nak tűnik. Igaza van. Hiányzik a nyomkodás
-
MiG-15 Kuznyecovra szállás, érdekes felfedezéssel egybekötve: a gép a vízbű veszi ki a zokszigént levegőben feltölti magát üzemanyaggal. Ez a valóságban repülőmérnöki Nobel-díjat érne, ennél a kalandnál viszont pont a minél könnyebb géppel leszállás üres tökökre volt a cél, így kellett egy "leszívás" Gudaután.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A hasraszállás után futó kiengedés, wheelie bonus, kölcsönös ejakuláció egy arra tévedt Su-33-mal.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.08.10. 17:21:48 -
Ezek volnának a második körös gépek. A Tornado modellezése talán könnyebb, mint az F-111F-é, csak számomra Vark az egy ikon.
Az A-6 azért jó választás, mert van belőle A-6A (Vietnám) és PGM képességes A-6E TRAM, no meg Navy...! Persze célszerűbb a TRAM Változat modellezése.
A Szu-22-őt azért nem váltasztottam be, mert igen hasonló avionikája van a Szu-25 alap változatához, tehát annyira nagy újdonság nem lenne. A Szu-24M-en viszont van lézeres célmegjelölő, van TFR, MAWS, stb. -
Sakkay mester nem jössz ROF-ozni? :) -
Én a Tornado (IDS,ADV), Szu-22, A-6-os típusokat díjaznám... :) -
sakkay #16361
Nem. Én régen is nagyon ügyes voltam, most is nagyon ügyes vagyok, és a jövőben is pont olyan ügyes stb stb...
A fene tudja, lehet inkább csak emiatt a dodzsem kamov miatt van, nem egy minyó na...de pont ezért egy zsebkendőre is le lehet tenni se perc alatt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.10. 16:01:49 -
sakkay #16360 A helivel kapcsolatban igazad van, én csak azért erőltetem mert imádom őket repülni. A kamovot mondjuk utálom, mert a koax meg a sok automatika mellett olyan repülni mint egy dodzsemet, viszont az egyetlen harci heli jelenleg. Úgyhogy éppen mostanában megint repkedek vele-hátha mindjárt lesz fa
-
Nem lehet, hogy csak gyakorlottabb lettél, ügyesebben lebegteted a gépet, illetve érzed a dimenzióit, esetleg jobb joystickod, rendes pedál, izmosabb géped, monitorod lett? 
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.08.10. 15:42:53 -
Éppenséggel nem. Az én álláspontom pont az, hogy a régebbi dolgokat kellene favorizálni, mert azokat lehet rendesen modellezni. Ezért megyek a falnak, amikor F-22/F-35-öt meg legújabb orosz gépeket akarják látni.
Odáig is jó lenne ár eljutni, hogy legalább a SAM rendszerek legalapvetőbb eltéréseit modellezik működésben minden szempontból... Én sokkal inkább ezt látnám szívesen új gépek helyett. Mikor lesz már képes pl. végre az Sz-300 vagy Patirot szimultán célleküzdésre vagy az AEGIS? Az, hogy az EW és FCR radarok alapvető következményeit modellezék képesség és RWR szinten az már csak tényleg az álom.
Ha választani lehetne, akkor én F-4E Phantom II, F-16A és F-111F-et látnám szívesen (ebből kettőnél kihasználható a WSO), szovjet/orosz oldalon meg a MiG-23MLD-t és a Szu-24M-et, amiből az egyik szintén kétszemélyes.
Helinél a Cobra érdekes és talán érdekelne is, mert kíváncsi lennék pl. a TOW korrekt modellezésére is. Amíg a fákon átlát és átlő az MI addig a helizés engem nem érdekel. Nem vagyok én annyira csöves fan, de helivel még egy leszállás is meghaladja szerintem az erőmet. A Ka-50-nel bohóckodtam anno egyet, mielott elajándékoztam valakinek. Igen, ingyen odaadta emlékeim szerint. Kb. ennyire érdekelt. :) -
sakkay #16357 A fene essen beléjük 1 éve már ki kellett volna jönni a Cobrának....hallgatnak mint a sír.
Mondjuk te meg pont csöves fan vagy, úgyhogy neked jó hír. Habár ha jól emlékszem mai vasat akarsz inkább, na ez mondjuk nem az. -
Csak beletekertem, de MiG-25-öt is emlegették, mint modul. -
sakkay #16355 Mondanak valami érdekeset? -
zoltang #16354
Én nem láttam 19:30-tól, hogy "közvetíttet" volna a twitch-en, de mégis? -
sakkay #16353 És senki nem robbant fel
. Talán finomítottak valamit. Amikor teljesen rátettem meg is maradt ott. Régen elég hamar robbantak a tragacsok.
-
sakkay #16352 -
sakkay #16351 köszi
-
Ja, hogy neked steames verzsön van. Akkor a steam-userdata mappában van valahol. -
sakkay #16349 Ott nem találtam. De most megvan, a steamon látom. Érdekes. -
most hétvégén nem volt stream video? -
C-users-neved-saved games-dcs-screenshot -
sakkay #16346 Légyszi' valaki. Hová is raja a dcs a képeket? -
Addig míg ideér megszokod az X52-őt, aztán postafordultával vissza is küldöd a rhinót. :)
Tényleg! Működik? -
A tetves MPL ismét hozza a formáját.
A kedden feladott, pénteki kiszállítású csomag természetesen sehol sincs. -
Nem. -
Köszönöm a válaszokat! :) -
c:/felhasználók/"felhasználód"/mentett játékok mappában van az összes profil meg beállítás elmentve, ja és az editorban kreált küldik is -
sirpalee #16340 Igen, de ki is exportálhatod. -
Sziasztok!
A dcs lementi valahová a joy beállításokat vagy ki kell exportálni a beállításoknál?
Köszi! :) -
sakkay #16338 Ugye nem a Krímre gondolsz? Mert ha igen, javaslom Nógrádi tanár úr óráit. Neten is eléred. -
Itt már tényleg röhögnöm kell a kettős mérce miatt... -
Egy nagyon egyszerű kérdéssel meg is van a témazáró válasz: Mit keresnek az amik a közel-keleten, miért avatkoznak bele azon országok politikai rendszerébe?
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.08.06. 10:46:36 -
Passz. Nekem G940 pedálom van. De ha szétszeded, ez a fotó alapján egyszerűen meg tudod mérni, hogy mekkora kell, nem? -
sakkay #16334 Tehát akkor még egyszer, csak neked. Azzal van a gondom, hogy hogyan osztják az észt minden irányba, legyen az a magyarországi fékek és ellensúlyok, avagy a különböző háborús bűnök, miközben a szövetségeseiket lehallgatják,bírósági tárgyalás nélkül ítélnek el embereket akiknek80% bizonyítottan nem követett el semmit-majd x év után elengedik, az embriók testrészeit árulják, és simán megölnek több 100 civilt hetente. Figyelmedbe ajánlanám mennyi nő és gyerek lett apró cafatá robbantva irak és afganisztrán területén az elmúlt 10 évben. Igen a háború csúnya dolog..de nekem ne papoljanak mindig a magas lóról. Ettől te még szeretheted az amikat.
De ne írjad többet, hogy fröcsögök... -
Solt #16333 Visszakaptam, de nem tudom eldönteni hogy azt amit kiküldtem, vagy egy másikat küldtek vissza... a lényeg, hogy most jó. Már bekészítve állt a feljelentés, készültem kiküldeni a belga bíróságnak, amikor utolsó esélyként a belgiumi magyar követséget megkerestem, és ott egy nagyon kedves hölgy segített. Addig járt ennek a gyökér brigádnak a nyakára, amíg postára adták.