Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem biztató. Lehet háttérbe megállapodtak az "eredeti" TrackIR céggel az otthoni barkács visszaszorítására.
Ez a kilépésnél való összeomlás okoz valami zavart esetleg a mentésben vagy ilyesmiben?
Ez a kilépésnél való összeomlás okoz valami zavart esetleg a mentésben vagy ilyesmiben?
Köszi. Lehet majd azt is felrakom, bár az a HeadTracker.dll innen van. Az opentrack még nem került a látómezőmbe... 😊
Az SSD kétélű fegyver... egyrészt a betöltési időket iszonyatosan felgyorsítja, amivel az egész rendszerünk élvezeti faktora sokkal jobb lesz, növekedhet a minimum FPS, illetve a nagyobb textúrákat is sokkal gyorsabban betölti játék közben. Másrészről viszont pár játéknál előfordulhatnak mikrolagok,
www.smart-bus.hu
Sakkay kartács, ssd eredmények: win8.1(norton360-nal lassítva 😄) 60s, dcs keretprogi 9s, missön (flyrabökéstől fülkéig, "MI-8 Documents" ) 58s.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.12.01. 10:30:36
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.12.01. 10:30:36
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Na ez elég érdekes, a dcs jövőbeni terveiről szól(nyári) és én még nem láttam.
Elég fura.
Elég fura.
Na az is baráti. Sokszor akkor nálatok sem lehet hibázni<#wink>#wink>. Én is néha néha ereszkedem, de ez azért más szint.
Hoppá<#wow2>#wow2>..csak most ugrott be ahogy olvastalak. Kb 3-4 hónapja van trackirem'. Előtte freetracket használtam, nagyon régóta. És amíg azt használtam, nekem is fagyás volt minden kilépésnél.. Csak most esett le, hogy amióta cseréltem, azóta nem fagy a progi.
f@sz ki van,hogy az ilyen munkákat nálunk is mindig télen vállalják be.a héten is mászkálhattunk lejegesedett toronydarun,esőben szélben.látszik rajtuk hogy nem kezdő brigád.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én 2 SSD-t használok, egyről a rendszer fut(60Gb) a másikról a fontosabb játékok (120Gb) . Így eltüntek a mikro akadások.
Én is freetracket használok, mert itt nem kell a jó megvilágítás, és az éjszakai repülésnél nem hátrány a sötét szoba.
A facetracknoir-hoz jó fényviszonyok kellenek, viszont nem kell aplikálni hozzá ledeket, és az arcod mindig nálad van.
Kamera pedig PS3 EYE (3990Ft volt az MM-ben).
A DCS: F-86F Sabre-nál nem műkodik a freettrack, bár még ez béta. Remélem megcsinálják.
Nekem is elszáll kilépéskor, de ezzel együtt tudok élni.
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.01. 01:02:03
Én is freetracket használok, mert itt nem kell a jó megvilágítás, és az éjszakai repülésnél nem hátrány a sötét szoba.
A facetracknoir-hoz jó fényviszonyok kellenek, viszont nem kell aplikálni hozzá ledeket, és az arcod mindig nálad van.
Kamera pedig PS3 EYE (3990Ft volt az MM-ben).
A DCS: F-86F Sabre-nál nem műkodik a freettrack, bár még ez béta. Remélem megcsinálják.
Nekem is elszáll kilépéskor, de ezzel együtt tudok élni.
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.01. 01:02:03
Köszönöm.
Akadásokon segíthet ha a winyóhoz akarna nyúlni a program, a játék futásán egyébként nem gyorsít. A pályák és küldetések betöltése, windows indulása viszont villámgyors lesz.
www.pumaszallas.hu
Mihez képest változás? Mindig ezen volt, én csak nemrég kezdtem újra és eleve erre került a dcs, nincs összehasonlítási alapom. Annyit tudok, hogy tán lassan tölt be a dcs amúgy, ssd-n nincs ilyen probléma. Ha esetleg konkrétabb dolgot szeretnél akkor holnap lemérhetem neked mennyi idő betölteni a dcs-t meg mennyi idő betölteni egy repülést.
A munkavédelmisek ezt ne nézzék, besza-behugy...
Én is valami ilyesmire gondoltam..és van valós pozitív változás? Megéri?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 23:05:22
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 23:05:22
Na akkor egyidősek lehetünk..az sem mai program<#alien>#alien>
Szia!
Szerintem próbáld ki a facetracknoir -t, lehet led-ekkel is használni. Nekem jobban bejön. Létezik még az opentrack, de azt még nem próbáltam.
Szerintem próbáld ki a facetracknoir -t, lehet led-ekkel is használni. Nekem jobban bejön. Létezik még az opentrack, de azt még nem próbáltam.
Én ssd-t használok, azon van a ringyóz meg a dcs. Minden más hagyományos vinyón.
Tudjuk, tudjuk... De aztán jött a nagy meteor, meg a hosszú hideg jégkorszak és ezek a csodák elvesztek a mai fiatalok számára... <#bee1>#bee1>
Tapasztaltam én is 2-3 napja LED-et farigcsálok és csúszkákat meg egyebeket állítgatok reggel és este. 😊
a freertack-nek az "állítgatósdi" a lényege.van egyszerűbb megoldás is,csak az sok pénzbe kerül.úgy hívják,TrackIr
És az a durva, hogy a létra is létezik. Hozzáért az első kerék, de nem túl erősen, így ki tudtam korrigálni. Nem is olyan rossz ez a dcs-től. Ja, próbáljátok ki a minyót..én ennyit, békésen, életemben nem repkedtem egy szimmel' sem. Na jó azért előtte bombáztam, de azt most tanulom. Elég fura dolog helikopterrel bombázni<#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 21:01:36
Láttam azt is, de az megint valami + állítgatósdit "hoz". Azonkívül ha jól láttam "megállt" a oldala, sok helyről a letöltését törölték. Valakinek a vírusirtója is jelzett miatta. Nem tudom melyik az utolsó 64 bites win.-re is jó verzió, meg pláne megbízható oldal ahonnan letölthetném.
Ez a HeadTracker.dll -es jó lenne, mert nem kell semmit állítani, csak régi 2011-es ... ez okozhatja a hibát is. Ha kitörlöm nincs gond, de fejmozgás sem... 😞
Ez a HeadTracker.dll -es jó lenne, mert nem kell semmit állítani, csak régi 2011-es ... ez okozhatja a hibát is. Ha kitörlöm nincs gond, de fejmozgás sem... 😞
nekem a freetrack-el csodálatosan működik.bluetooth-on nintendo wii controller a kamera.
Nekem még soha nem sikerült a PPjoyt beüzemelnem, csak azt értem el vele, hogy beállitotta magát alapértlmezettnek és emiatt onálló életre kellt a nézet, pedig állitolag ezzel be lehetne állitani hogy több gombot is felismerjen egy eszközről.Mert a win ugye csak 32-t kezel nekem meg 64 kéne,de azokat már nem ismeri fel.
van a freetrack-hez a ppjoy-os megoldás,ahol is egy virtuális joystickként éllítod be a freetracket,és így nem kell különböző file-okat bemásolgatni sehová sem.
Azt döntsd el hogy a légcsavaros vagy a sugaras gépek érdekelnek inkább jobban. Ha utóbbi akkor a DCS a te játékod, Su25T-vel el lehet lenni elég jól, akár multiban is. Vagy ha vadászokat szeretnéd inkább próbálgatni akkor megfelelő helyekről ingyen beszerezhető a FC2 abban van minden, de még nem a kattintgatós szint.
Használtok ssd? Gondolkodom egy 128-on, csak nem tudom, hogy elég lenne-e(steamot is oda raknám), a nagyobb meg már tényleg nagyon drága.
Az il 2 és a dcs fórumon elég komoly átjárás van<#alien>#alien>...Így keressed..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 18:59:55
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 18:59:55
Most azon gondolkodtam - bár ez meg nem éppen már a topikba vág - de lehet, hogy inkább kezdenem kéne egy IL2-vel? És aztán ha belejöttem a dolgokba, jöhet a DCS? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem eddig ilyen sosem volt, hogy a küldetés után "omladozik" és a launcher-be visszalép, csak mióta a Freetrack-el szórakozom... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én egy időben billentyüt használtam mikor a joystikom elromlot, mig összejött egy ujra, és meglepő módon úgy is elehetett boldoguni, bár nem volt az igazi. Sokmindent megtudtam bilentyüvel is, sima navigációs repülés, BVR harc, légitankolás, repülőhordozóra leszállás, de például a közelharc nem ment, ott olyan gyorsan és precizen kell reagálni amit csak joystikkel lehet, és én pár éve repülök szimulátorokkal, van némi tapasztalatom, kezdőnek ha nem szereted fanatikusan a repülőket akkor inkább kiábráditó lehet bilenytüvel repülni.
Ma sajnos nem értem rá, a többiek szerintem nem.
BF3,Hitman: Absolution,Prototype 2,simán megy,egyedül a dcs alatt van ez a jelenség.
DCS Kilépéskor leáll, nem bug.. Fícsör... Nagyon régóta jelenlévő probléma, és független a Freetrack -től...
Na eredetit nem fogok 60 ezerért venni. A hivatalos fórumon sem nagyon írnak semmit.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=87436&page=26
Sokszor már dcs betöltéskor is elszáll, de inkább "kilépéskor" csinálja.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=87436&page=26
Sokszor már dcs betöltéskor is elszáll, de inkább "kilépéskor" csinálja.

Ma is repültetek?
Van rá megoldás, de én már nem tudom mit csináltam<#fejvakaras>#fejvakaras>...mondjuk pont azért vettem eredetit a végén, mert a frissítéseknél gyakran ez volt, aztán utána ment a tökölés meg az agyalás, úgyhogy meguntam. De páran így használják, úgyhogy biztos van megoldás.
Sziasztok! Az új pilótáknak jelzem, hogy van egy MAGYAR FaceBook Csoport Várunk minden érdeklődő tagot. Akinek nincs FB hozzáférése azoknak a Google+ on is elérhető:
Magyar DCS Felhasználók!
További szép napot!
Magyar DCS Felhasználók!
További szép napot!
Egész véletlenül nekem van egy két eladó, ha érdekel szólj. Egy régi saitek evo, meg egy soha nem használt Logitech Extreme 3D pro. Mind a kettő ffb. Mondjuk az utóbbi lehet nem eladó, mert itt írta valaki a fórumon, hogy van rá esély, hogy kell neki.
Néztem a szavazati eredményt a hiv. fórumon. Messze az AH-64D a legvágyottabb helikopter. Mai adatok szerint a jelenlegi állás:
1.-802 szavazat AH-64d
2.-a mi-24, 546 szavazat
3.-340 szavazattal a Super Cobra és 338 az AH-64 a-nak aki' még így is a negyedik. Ha a két Apache-ot összeadja az ember, elég érdekes szám jön ki<#wink>#wink>, de ha nem, az is eléggé egyértelmű..
Nem ártana figyelembe venni a fejlesztőknek.
Ja, és nyolc típus között lehet választani, plusz a"egyéb típus" kategória.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 12:41:29
1.-802 szavazat AH-64d
2.-a mi-24, 546 szavazat
3.-340 szavazattal a Super Cobra és 338 az AH-64 a-nak aki' még így is a negyedik. Ha a két Apache-ot összeadja az ember, elég érdekes szám jön ki<#wink>#wink>, de ha nem, az is eléggé egyértelmű..
Nem ártana figyelembe venni a fejlesztőknek.
Ja, és nyolc típus között lehet választani, plusz a"egyéb típus" kategória.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 12:41:29
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?
Építettem egy fülhallgatóra szerelhető 3 IR LED-es, usb-ről üzemelő adót. A FreeTrack_V2.2 -el úgy-ahogy beállítottam. Az éles tesztet a DCS World alatt (+ FW-190D9_1.2.11.34087.547-360) szerettem volna elvégezni, de nem ment, nem látta sehogy sem az eszközt a játék.
Olvasgattam és felmerültek bizonyos fájlok, amiket be kellene esetleg ide oda másolni.
1. TrackIRHaiku.ini: Bár a War Thunderh-hez ajánlották, de ezt is próbáltam. Már kitöröltem azóta, e nélkül is "megy" a DCS alatt.
2. 64bit_headtracker_ED: A ***NoIR -hoz van, ebből a HeadTracker.dll ment a játék bin könyvtárába.
3. TrackIR_5.2.2.Final -ből a TIRViews.dll a FreeTrack könyvtárba. E nélkül nem "megy" semmi úgy vettem észre.
Na és maga a probléma:
Pl.: egy küldetésből kilépve, de néha betöltéskor is dcs.exe leáll. A játék alatt nem fagy ki. A launcher.exe is jól megy nem lép ki. A fejkövetés lényegében megy. (Még egyszer, jelenleg be van másolva a 64bit_headtracker_ED a dcs bin-be, a TIRViews.dll a x86-os FT könyvtárba.)
Opr. Win 7 64b. Sp1 stb., legújabb DCS... Remélem mindent leírtam.
Tehát mit kellene csinálni, hogy hibamentesen üzemeljen a FreeTrack a DCS alatt?
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.11.30. 12:37:29
Építettem egy fülhallgatóra szerelhető 3 IR LED-es, usb-ről üzemelő adót. A FreeTrack_V2.2 -el úgy-ahogy beállítottam. Az éles tesztet a DCS World alatt (+ FW-190D9_1.2.11.34087.547-360) szerettem volna elvégezni, de nem ment, nem látta sehogy sem az eszközt a játék.
Olvasgattam és felmerültek bizonyos fájlok, amiket be kellene esetleg ide oda másolni.
1. TrackIRHaiku.ini: Bár a War Thunderh-hez ajánlották, de ezt is próbáltam. Már kitöröltem azóta, e nélkül is "megy" a DCS alatt.
2. 64bit_headtracker_ED: A ***NoIR -hoz van, ebből a HeadTracker.dll ment a játék bin könyvtárába.
3. TrackIR_5.2.2.Final -ből a TIRViews.dll a FreeTrack könyvtárba. E nélkül nem "megy" semmi úgy vettem észre.
Na és maga a probléma:
Pl.: egy küldetésből kilépve, de néha betöltéskor is dcs.exe leáll. A játék alatt nem fagy ki. A launcher.exe is jól megy nem lép ki. A fejkövetés lényegében megy. (Még egyszer, jelenleg be van másolva a 64bit_headtracker_ED a dcs bin-be, a TIRViews.dll a x86-os FT könyvtárba.)
Opr. Win 7 64b. Sp1 stb., legújabb DCS... Remélem mindent leírtam.
Tehát mit kellene csinálni, hogy hibamentesen üzemeljen a FreeTrack a DCS alatt?
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.11.30. 12:37:29
Jaj de imádom ezt a szuper szitakötőt!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi ez? Mármint milyen szinten létezik ez az Apache modell, és kik repülik? És mi a céljuk ezzel?
Szerintem egyáltalán nem bonyolult a DCS-vel kezdeni (inkább ezzel mint a Falcon BMS-el). Jó kezdés az FC3 modul gépeivel kezdeni. Ezeknek nem kapcsolható a kabinja, így elég egyszerű a kezelőszerveinek a működtetése is. Pl. hajtóműindítás kb 2 billentyű kombó lenyomása. A másik dolog amiért még jó kezdésnek a DCS, hogy lehet kicsit arcade-osítani a radart, feliratokat bekapcsolni stb.
Aztán amikor úgy érzed, akkor kikapcsolod az arcade funkciókat, majd ez után rátérhetsz a komolyabb avionikával ellátott modulokra.
Joystick mindenképpen kell. Lehetőleg olyan amin van POV hat switch (fejmozgatáshoz) meg valami kis pöcök gázkar.
Gamepad.
Röhögni fogtok de van aki azzal repül -nevet nem írok- és állítólag jól.
Aztán amikor úgy érzed, akkor kikapcsolod az arcade funkciókat, majd ez után rátérhetsz a komolyabb avionikával ellátott modulokra.
Joystick mindenképpen kell. Lehetőleg olyan amin van POV hat switch (fejmozgatáshoz) meg valami kis pöcök gázkar.
Gamepad.
Röhögni fogtok de van aki azzal repül -nevet nem írok- és állítólag jól.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X