37030

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Erről van szó.
-
Tom. Megkérnélek egy szívességre. Vagy valakit, aki megtenné.
A BSC a Saitek hivatalos, magyarországi forgalmazó. A srác, akitől vettem a pedált beszélt ott egy fazonnal, aki közölte, hogy alkatrészbeszerzéssel nem foglalkoznak.
Szóval le kellene mérni a pedálokban lévő rugót. Hosszát meg mit tudom én mit. Mondjuk azt, hogy milyen erős a rugó azt nem tudom honnan vagy hogyan lehetne kideríteni. Mert ha más nem, akkor innen http://www.rugokeszites.hu/szakuzlet.php talán lehetne megfelelő rugót szerezni. A srác írt a saitek helpdeszkájának is, de szerintem pont leszarják a problémát.. :( -
gsg16 #16330 szerintem 8.47.-nél lehet látni a földi csapatot,ahogy botorkálnak a hegyoldalban.már csak azért is gondolom,hogy ők azok,mert nem rájuk figyelnek a helikopterből,hanem a környéküket pásztázzák. -
A rádiózásból hallottam valami földi kontingenst emelgetni, de hogy merre, mi és hol, az nem derült ki. A szövegre annyire nem figyeltem. Inkább az volt fura, hogy olyan helyzetekben is tüzeltek, mikor különféle figyelmeztető üzenetek vagy tiltások is voltak a kijelzőn.
A videón a másik fura, hogy nem igazán értem a fegyverhasználat logikáját. Többször indokolatlannak éreztem a rakétát. -
Szarul hangzik tudom, de harcászati szempontból ez teljesen logikus. Az amerikai harci doktrína szerint helikopternek, repülőnek nem adhatod meg magad, mert hát az hazarepül, te meg ott maradnál ahol vagy ugye, akkor úgy nem sok értelme van a megadásnak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.05. 19:58:06 -
FEldobott egy témát ,nem fröcsogött semmit.Meglátta a videot és meg akarta vitatni vagy csak kibeszélni a társasággal , és erre meg te már jöttél a te mondatoddal, hogy mibe kössél bele.
Ahogy többen leirták ez és még pár hely azért van, hogy társalogjunk ha épp nincs a DCS-vel kapcsolatos akkor másról .és amugy sem pörgött a topic, hogy bármit is megszakitott volna vele.
DE no offensive . -
A DCS 1.5 beta az nyílt béta lesz egyébként? -
Urak, inkább repüljünk! :) -
Te Solt. Mi van a trekkeddel? Mindig kicsit zavarban vagyok... neked volt vele garos bajod, ugye? -
Azért megy itt Balázs, mert ez nem csak egy topik a sok közül. Ahogyan az il2 sem. Ez egy olyan topik, ahol barátok, haverok, simerősök csevegnek a repülésről és a világ dolgairól. Ez így volt mindig és így is marad. ;) -
Álljál már megint üresbe, nem én kezdtem el osztani az észt, egy fröcsögős komment jött be a semmiből... -
http://sg.hu/forum/uzenet/1277564018/15922 A PC-t helyetesits be az ittenivel.
Amugy nem értem, miért kell mindenhol neked az "észt osztani" miért nem lehet másnak más vélemyénye vagy máshonnan infoja.
Mindenholmindenbe belekötsz és példálózol, de eddig nagyon ritkán láttam, hogy valahol is beláttad volna ha tévedtél vagy csak hogy ugy társalognál valami témáról ahelyett, hogy kioktatóan minden mondatát kielemzed a másiknak.
( Bocs ha erősnek érzed,de a T-s emberek egy kicsit ma felb@szták az ideget bennem) -
? -
sakkay #16319 Igazad is van, ez nem az il-2 topic. Keresed csak, meglesz az... -
sakkay #16318 A genfi egyezmény szabályai szerint, élve kibelezték és szigorúan a halál beállta után-mert nem vagyunk állatok-megsütötték.
-
Hol van a kézfeltartás? Csak emiatt szenvedtem végig az egész videót, de nem láttam sehol. Továbbra sem értem, hogy miért ebben a topikban megy ez... -
Solt #16316 Azt mondjátok mi lett a szamárral!! Tiszta idegben vagyok, szegény állat... -
sakkay #16315 Én meg halkan jegyzem meg, állj fel kicsit a számítógép elöl, aztán menjél csak egy szaros civil lőtérre steelt lőni. Még a 9esről is pattognak a darabok mint az állat. Ennyit a matekról. Főleg ugye akkor amikor tudod!, hogy nőp és gyerek mellé lősz azzal a bazi nagy 30mm szarral..vagy 5 méteres szórással. Amúgy nemtom' mennyire vágod-tudom, hogy igen-de ez a fránya flir nem lát át a sátor ponyván. És mivel a videón nem egy nő és gyerek fut ki egy másikba, megkockáztatom van még pár darab. Az eldobom a puskát' és tarkóra rakom a kezemet mozgássort pedig nem tudom máshogy értelmezni mint megadás. -
sakkay #16314 Persze. De ez a buzi áll szenteskedésük ami kiakaszt. Aztán kicsit körbenézel, és nem érted mire az arc.. -
sakkay #16313
Csak a keret más ahogy a mondás tartja
-
Most akkor hány helyen kössek bele ebbe a kommentbe? A végén még olyat írnék, hogy azt én is megbánnám.
A megadást sehol nem találtam videóban, az egyedül meredek rész voltm mikor a tábor közepén levőkre tüzelt ágyúval, bár az is látszott, hogy más akkor nem volt a cél közelében. A személyzet sanszosan jobban felméri a gun collateral dmg-t, mint én. Ezt leszámítva semmi kirívó nincs a videón az égvilágon.
Halkan jegyzem meg, hogy az olyan egyenruha nélküli partizánokat, mint amiket itt takarítanak el, azokat 60 éve is szívbaj nélkül akasztotta fel mindkét oldal... So nem is igazán értem, hogy mire fel a nagy felháborodás és főleg azt, hogy mi küze van ehhez a topikhoz... -
ÉN tökéletesen megértelek!
Én nem hiszem, hogy az a lövész olyan qrva jól érzi magát. Lehet, hogy hujjogat, meg őrjöng, hogy ezt is lelőttem meg azt is szétkaptam.
És este? Vajon jól és nyugodtan alszik? Én nem hinném. Tudod, hogy rengeteg veteránt kell kezelni utólag és sokan nem is lesznek normálisak soha többet.
A terrorizmus meg nézőpont kérdése. Egyik oldalról terrorizmus, másik oldalról meg rendteremtés :D
Sajnos az ember egy ilyen állatfajta. Szép és jó lenne a világbéke, de az soha nem lesz.
-
igy van ugyan azt csinálják mint ök ebben egyetértünk csak más modszerekkel. CSak mig Az USA vagy NJATO egy bizonyos területre és csoportra koncentrál addig a másik félnek teljesen mindegy hogy hol és kit öl meg.Nekik nem egy konkrét állammal vagy dologgal van bajuk, nekik az egész világgal van bajuk , még saját magukkal sincsenek kibékülve.Nem tudják megbecsülni amiük van .
Én is utálom ezt a fajta terrosrizmust , mert ha nem is a közvetlen közelben(bár épp ma fenyegette meg ausztriát és németországot robbantással),de azért ha az ember kimozdulna európábol, mondjuk nyaralni ott már nem lehet olyan nyugodt.,szinte az összes déli nyaralóhely ilyen téren veszélyes hely. -
sirpalee #16309 Evvan, ilyen az élet. Nekik nagyobb puskájuk van, ők úgy odalőhetnek, hogy a másik vissza se tudjon lőni. Pár civilt elvisznek, de azok meg minek mentek fegyveresek közelébe? -
sakkay #16308 Neked is mondanám-akkor mi a különbség. Én pontosan!!tudom mi a háború. De akkor mire is olyan nagy a szánk, hogy terrorizmus? Amikor a vörös kabátos ment a nyílt mezőn, az indián, kurva hamar rájött, hogy ő ott nem győzhet. Aztán ugye jött a rajtaütés meg a miegymás...volt is az indián egyből minden, csak fehér ember nem, mert ugye úgy nem ér.
Ráadásul tényleg nem fehér.
De a lényeg:utálom a terrorizmust
, de tényleg. De ne legyen már az amerikai úgy elszállva magától, amikor ugyanolyan szemétláda módon harcol, csak a technikai fölény mögé bújva. Ennyi amiért kiakadtam.
-
sakkay #16307 Tudod mi az én bajom Leon?! Az bakker , hogy az a nyomi lövész tök jól érzi ott magát ossza' a halál ész nélkül és azért amikor a sátrakból előjönnek a nők a gyerekekkel, rá pár másodperccel simán szétlövi közvetlenül mellette az embert. Aztán ha az ilyen olyan darabok megölnek egy két gyereket, ki nem szarja le, nem igaz! Így szokás, meg ugye az ellené úgyis...tudod ezzel meg az a baj, hogy akkor mi is a különbség? És akkor mi a baj a terrorizmussal? Nekik nincsen Ah 64ük, ellenben van öngyilok merénylőjük. Majd amikor eljön az egyik ide, aztán a budapesti mom park gyerek megőrzőjét az égbe röpíti, már csak fél gőzzel lehet átkozni a világot. Mer ugye ezt mi fehérek nap mint nap megtesszük. Csak ott ugye a mom park a sátor. Nemdebár? dedebár.. -
ezzel én is egyet értek, mikor a hiradókban ezzel példálóznak, hogy civil áldozatok voltak, igen mert nincs egyenruhájuk nem használnak megkülönböztető jelzést magukon és mielött lelötték lehet 10 katonát lelött csak utánna a társa elvette a fegyverét és a kiérkező sajtó már csak anynit lát, hogy egy civil ruhást agyon löttek.
A mostani háborukban már nincsenek jól megkülönböztethető felek nem egy semleges területen folyik a harc ahol nem lehetnek áldozatok , et a felelőséget átháritották a lakosságra, ha nem akar meghalni vagy nem azonosul a harcolokkal akkor menjen el a területről ha ottmarad a katonák szétteszik a kezüket, hogy bocs miért voltál ott.. Jó példa izrael Ő elöször bekopogtat a tetőn egy kis jelzö eszközzel, hogy aki akar elmenekülhessen majd jön az éles és porig rombolják a házat.
Hozzáteszek egyik fajta verzió sem jó és nem támogatom -
Én nem védem az amcsikat, különösebben nem is szeretem őket, igaz nem is utálom. De.
Azért megkérdezném, hogy mi alapján döntöd el, hogy OTT ki civil és ki nem az? Hm..??
Civil az a nő vagy gyerek, aki felrobbantja magát például? Tudom mi a szakmád, ebbe most ne menjünk bele. De mibe fogadunk, hogy háborúban te sem lennél különb? Ha melletted lőnék le a haverod, ha felrobbantanák azokat, akikkel együtt húztál bakancsot.
Eldobta a fegyverét? Na és? Sebesült? Akkor is ellenséges katona, aki ha tehetné simán átvágná a torkodat Sakkay, hidd el nekem!
Háború van és a háborúkban történek mocskos dolgok és még véletlenül sem azt mondom, hogy ezek helyes dolgok. De a háború maga egy őrület Barátom!! Ezt pont neked nem kell magyarázni! Ne ítélj, hogy ... Tudod! -
sakkay #16304 Ezért a felvételért külön gratulálok az amerikai haderőnek. Apache guncam videó.. Ez az egy felvétel (egy normális világban) elég lenne ahhoz, hogy soha senkinek ne osszák az észt a háborús bűnökről, vagy az emberi jogokról. Érdemes végig nézni. Van itt minden kérem:súlyosan sebesül magatehetetlen harcos kivégzése, menekülő civilek-nők gyerekek-veszélyeztetése, fegyverét eldobó és kezeit felrakó ellenség darabokra lövése, még a szamár is beszopja! Komolyan kritikán aluli, felháborító! Írom ezt úgy, hogy az a szakmám ami. Itt van ez a szar.. -
sakkay #16303
-
-
wittman #16301 Beszéltem a hirdetővel, aki kiderült egy jó barátom öccse. Így megtudtam azt is, hogy a TrackIR5 full készlet, ahogy a képen van, csak kipróbálva volt, mikor megvette, de nincs ideje arra, amire vette, szóval így vált eladóvá, ahogy a Saitek X52 Hotas is.
Ha azt nézzük, hogy bontatlan TrackIR5+6DOF fém+sapka 56ezer, akkor ez jó ár, mert van hozzá ingyen Clip Pro is.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.08.05. 00:29:25 -
Ok, akkor álláshirdetés: keresek szoftverfejlesztőt, mérnököt, elektroműszerészt és valakit aki összedobja a webshopot. A cég holnap alakul SimTrack néven, fejmozgáskövetőt fogunk gyártani, mindig 15%-al olcsóbban mint a Track Ir. A szállítási költség miatt akkor is jobban megéri tőlünk rendelni fél Európának, ha a konkurencia megpróbálna a nullszaldós áraink alá ígérni. :) -
gsg16 #16299 nem szilikonzsír az? -
Persze. De tir-t egy cég gyárt. Globálisan szerintem nem túlzó a néhány 10e db eladás.
Főleg annak a fényében, hogy azért egy germán embernek az a 200€ ami náluk még kevesebb is (-adó, szállítás) nem összeg.
Nálunk igen, mert sok embernek közel egy havi fizetése durván. -
A Track IR eladott darabszáma marginális egy VGA-hoz képest, amit tudtommal több elemből legóznak össze és milliós sorozatok vannak belőle. -
Hát... az anyag ár szerintem nincs több 25-30€-nál!
A többi a bér és a nem kicsi haszon. Véleményem szerint ha egy tir5 200€ (a könnyebb számolás miatt), akkor ha mindent kifizetnek darabján lehet olyan 50-70€ haszon. Mert ugye az alkatrészeket nem úgy veszik, mint mi. Gondolom egyszerre rendeltek az alkatrészekből több ezer, néhány 10e db-ot, és úgy ugye olcsóbb. Egy gép meg összerakja a nagyját. Ez nem egy hatalmas és bonyolult szerkezet, valami gép szerintem fossa magából a cuccot... -
Nem tudom, lehet. Amiért tényleg fasza az az, hogy ragad és ahová kened ott ottmarad.
-
sztem szilikon zsir lesz az
Leon: Azért kiváncsi lennék mennyi az anyagár és menyi amit rátettek ? :P
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.08.04. 14:47:53 -
Mert mi marhák ennyiért is megvesszük! Én kérlek 2002-ben adtam el egy voodoo1-es kártyát. 20e Ft-ért!
nem tévedés, 20 000,- Ft-ért. És nem átbaszás volt! A manus keresett ilyen kártyát, nekem volt. Kérdezte az árát - mondtam 20e. Azt mondta oké. Megbeszéltük, tudta mi az meg minden, de neki megért annyit. Volt, aki azt mondta, hogy mekkora szemét voltam.. lófaszt!
- Nem lett átverve!!
- Tudta mit vesz! Ezt többször megkérdeztem.
Nos. Miért adtam volna oda 5e Ft-ért, ha adott érte 20e-t is!?
Ugyan ez van itt is. Mi, balfaszok megvesszük 200€-ért is, akkor miért adják 100-ért? Majd hülyék lennének... :D