Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mond, hogy ez nem te vagy... 😄
www.smart-bus.hu
Azért mert az egyik mosógép a másik meg centrifuga... Teccikérteni? <#rolleyes>#rolleyes>
Mindenek ellenére, még mindig a DCS és a Falcon a szívemcsücske, csak ideje van pihentetni az egyiket és többet foglalkozni a másikkal.
OFF
Falcon
Repülj le a többiekkel pár PvP kampányt.
Egy példa cheatre:
Zavarókivető gomb helyett print screen nyomkodása ollózással mikor a rakéta bekapcsolja a saját radarját. ACME videók készültek róle. Nem egy ember csinálja. Sok sikert a BVR-hez! Jelezve lett. Nem tudnak vele mit kezdeni.
Sokan kihasználják a falcon adta kiskapukat amik lehetőséget adnak a cheat-re. Pl. tervezett felszállási idő előtti felszálláskor nem jelenik meg a kötelék az awacsnál, illetve ez után csak a vezért mutatja a kísérők meg bárhol lehetnek... a victory pontszámok és rendszer teljesen fos, a sikeres bevetések sokat nyomnak rajta, gyakorlatilag úgy is kampányt nyerhetsz ha soha nem lőttél, a pontszám viszont befolyásolja a hadműveleteket, gyakorlatilag ezek manipulálásával el lehet érni hogy az ellennség offenzívából átmenjen védekezésbe miközben szabad útja van a célig .... stb és hasonlók. Repülj!
Valakit zavarnak ezek valakit nem. Mint pl nálad is hogy zavarnak a rakéták és zavarók hülyeségei, még más vígan repked ezekkel.
Na de elég már a billentyúhuszárkodásból... inkább megyek repülök egyett a 21-essel <#idiota>#idiota>
ON
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.03. 10:27:25
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A DCS-t A-10-et csak próbálgattam, de nevetséges FPS, az FPS radar jelenség eleve igen hamar kedvemet szegte és azt mondtam, hogy nézzen hülyének mást... Dinamikus hadjárat nincs - a din. auto mission generator már benne van legalább...? - és DCS-ben is két kis kacsóddal készíted a mission-öket. Vagy nem...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Itt meg folyamatosan olvastam, hogy milyen alapvető bugok voltak MP terén, a küldetésszerkesztő is hemzsegett tőlük, a CA-ról meg egy időben konkrétan azt írtátok, hogy gyakorlatilag nem működik...
Szóval igazból nem látom, hogy hol van a taktikai szimulátor lényege, a taktikai környezet dinamikus modellezése...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez azért nem kicsit paradox kijelentes! Akkor meg nem is volt DCS. Azota fejlodott sokat. Ezek szerint ugy mondasz velemenyt DCS-rol hogy nem is probaltad. (ha jol kovetem a topicot, ki is jelentetted hogy A-10-en kivul nincs is meg mas, es azt se jatszod...ez viszont talalkozik akkor a megallapitassal...baaar DCS-s ilyen teru tudasat akar a free (25+51) verzioval jatszva is meg leglehet nezni)
Ha a Falcon unalamas, akkor a DCS mitől izgalmas...? Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak...
A single része meg ugyebár azokkal van teli amikről te is egyfolytában beszélsz. Bár ezeket még meg tudom emészteni. De már unalmas a falcon. Majd ha újítanak akkor újra előveszem. A DCS-t meg a kezdetektől fogva hanyagoltam, de most már hogy vannak komoly avionikájú gépek újra felkeltette az érdeklődésemet. A komoly avionika miatt pártoltam át FC2-ről a falconra, de most fordult a kocka. A DCS -nek is rengeteg hibája van, de itt még él az újdonság varázsa.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ez mi ez ez?!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Lehet váltogatni az irányított járművek között. Már amelyiket eleve lehet irányítani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elméletileg decemberben jön, minden gép integrálva lesz benne. Már amit megvett az ember természetesen.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
Interfész: SATA 3 Olvasás átviteli sebesség (MB/s):550 Írási sebesség (MB/s): 500 SATA átviteli sebesség (MB/s): 600
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.01. 16:45:31
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
Virtuális memóriát én kilövöm Win 7-n ( 8GB-tól már kilehet ), plusz hibernálás off, ás máris spóroltál vagy 20GB-t... Egyébként a Win 8 már jobban kezeli a memóriát, érdemes azt használni! 😊
Plusz ott van még a steam mover nevezetű program, amivel ide-oda tudod másolgatni a telepített programokat az SSD és a HDD között... 😊)
www.smart-bus.hu
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Köszönöm még1x mindenkinek a segítséget! <#eljen>#eljen>
Ettől függetlenül szerintem mindenképpen megéri egy legalább 128GB-s... Samsung elég jó ár/érték aránnyal rendelkező példányokat készít... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.01. 12:51:33
www.smart-bus.hu
Szintén ez 2 a dll-es másolgatós (HeadTracker.dll, TIRViews.dll) módszer lehetett?