Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem én vagyok. 😊 Sajnos?!
<#ticking>

Mond, hogy ez nem te vagy... 😄

www.smart-bus.hu

Borisz80
DCS - Falcon
Azért mert az egyik mosógép a másik meg centrifuga... Teccikérteni? <#rolleyes>

Mindenek ellenére, még mindig a DCS és a Falcon a szívemcsücske, csak ideje van pihentetni az egyiket és többet foglalkozni a másikkal.

OFF
Falcon
Repülj le a többiekkel pár PvP kampányt.
Egy példa cheatre:
Zavarókivető gomb helyett print screen nyomkodása ollózással mikor a rakéta bekapcsolja a saját radarját. ACME videók készültek róle. Nem egy ember csinálja. Sok sikert a BVR-hez! Jelezve lett. Nem tudnak vele mit kezdeni.

Sokan kihasználják a falcon adta kiskapukat amik lehetőséget adnak a cheat-re. Pl. tervezett felszállási idő előtti felszálláskor nem jelenik meg a kötelék az awacsnál, illetve ez után csak a vezért mutatja a kísérők meg bárhol lehetnek... a victory pontszámok és rendszer teljesen fos, a sikeres bevetések sokat nyomnak rajta, gyakorlatilag úgy is kampányt nyerhetsz ha soha nem lőttél, a pontszám viszont befolyásolja a hadműveleteket, gyakorlatilag ezek manipulálásával el lehet érni hogy az ellennség offenzívából átmenjen védekezésbe miközben szabad útja van a célig .... stb és hasonlók. Repülj!

Valakit zavarnak ezek valakit nem. Mint pl nálad is hogy zavarnak a rakéták és zavarók hülyeségei, még más vígan repked ezekkel.

Na de elég már a billentyúhuszárkodásból... inkább megyek repülök egyett a 21-essel <#idiota>
ON
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.03. 10:27:25

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Nem értem, hogy a DCS hogyan jön ide. Attól, hogy nem volt DCS volt LOMAC és úgyanúgy totál statkus hadjárat volt benne és manuálisan összerakott bevetések...

A DCS-t A-10-et csak próbálgattam, de nevetséges FPS, az FPS radar jelenség eleve igen hamar kedvemet szegte és azt mondtam, hogy nézzen hülyének mást... Dinamikus hadjárat nincs - a din. auto mission generator már benne van legalább...? - és DCS-ben is két kis kacsóddal készíted a mission-öket. Vagy nem...? <#fejvakaras>

Itt meg folyamatosan olvastam, hogy milyen alapvető bugok voltak MP terén, a küldetésszerkesztő is hemzsegett tőlük, a CA-ról meg egy időben konkrétan azt írtátok, hogy gyakorlatilag nem működik...

Szóval igazból nem látom, hogy hol van a taktikai szimulátor lényege, a taktikai környezet dinamikus modellezése...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
De ez nem jelent összefüggő hadjáratot, ahol a következmények öröklődnek a hadjáratban. Vagy ilyen hadjárat van?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
"Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak... "

Ez azért nem kicsit paradox kijelentes! Akkor meg nem is volt DCS. Azota fejlodott sokat. Ezek szerint ugy mondasz velemenyt DCS-rol hogy nem is probaltad. (ha jol kovetem a topicot, ki is jelentetted hogy A-10-en kivul nincs is meg mas, es azt se jatszod...ez viszont talalkozik akkor a megallapitassal...baaar DCS-s ilyen teru tudasat akar a free (25+51) verzioval jatszva is meg leglehet nezni)
Jelentős többség nem single missionokat repül a DCS-ben sem, hanem szervezetten más-más szervereken.
Molnibalage
Most sem értem. Eddig egyszer volt hangos a BMS4 fórum egy cheateltől, ki is vágtág a francba. Ennyi. Ha csalásról tudsz, akkor meg jelenthetnéd duzzogás helyett...

Ha a Falcon unalamas, akkor a DCS mitől izgalmas...? Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak...

Borisz80
Repüljél le pár PvP kampányt. Egy nagy cheat halom az egész. Más megtudja emészteni ezeket, én nem.
A single része meg ugyebár azokkal van teli amikről te is egyfolytában beszélsz. Bár ezeket még meg tudom emészteni. De már unalmas a falcon. Majd ha újítanak akkor újra előveszem. A DCS-t meg a kezdetektől fogva hanyagoltam, de most már hogy vannak komoly avionikájú gépek újra felkeltette az érdeklődésemet. A komoly avionika miatt pártoltam át FC2-ről a falconra, de most fordult a kocka. A DCS -nek is rengeteg hibája van, de itt még él az újdonság varázsa.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Nagyon szép a kabin..

krisztian005
A Nemeth Designs a Microsoft Flight Simulatorokhoz csinál gépeket.

Biztos nem az..

Molnibalage
Tutira nem DCS a tájon egyértelműen látszik.

Ez mi ez ez?!

és amelyik úgy van beállítva a küldetés szerkesztőben,hogy lehet irányítani.vannak AI által vezérelt járművek is,amit ha úgy állítanak be a szerkesztőben,akkor nincs hatalmunk felettük.max elküldeni lehet őket,vagy még azt sem

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
MINDEN modul menni fog. Annyi történik, hogy más motort kap a world.

Lehet váltogatni az irányított járművek között. Már amelyiket eleve lehet irányítani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Simán a DCS World lesz csak más motorral Balázs. Ennyi a lényege.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van róla némi fogalmam, de nem akarok hülyeséget beszélni, van itt olyan aki ehhez a részhez jobban ért(hallottam itt komoly szopatásokról<#nevetes1>), biztos megmondja a tutit. Igazából az EDGE képességeit konkrétan senki nem tudja a jelenlévők közül belőni..a megjelent információk sok esetben homályosak, és eléggé nagy vonalakban tájékoztat. Úgyhogy a megjelenéskor derül csak ki sok minden, vagy ha előtte a Ede urai meggondolják magukat<#alien>, és csinálnak egy korrekt bemutatót a jó népnek.

Molnibalage
A Combined Arms is megy vele? Tényleg, abban a földi egységeknél is van értelmezve kötelék? Vagy csak egy járművet tudsz irányítani és annyi? Lehet ugrálni közöttük?

Igen,igen.<#alien>
Elméletileg decemberben jön, minden gép integrálva lesz benne. Már amit megvett az ember természetesen.

Molnibalage
A DCS 2.0 az mi is lesz pontosan? Az EDGE motoros új izé? Ez az alap még ingyenes lesz, tehát ha megvan a DCS A-10, akkor az menni fog vele? Azért kérdem, mert semmi mást nem vettem meg, csak ezt, de ezt is eddig csak szobadísznek tudtam csak használni...

Molnibalage
Ez alatt konkrétan mit értesz? Mire jöttél rá?

<#eljen>

krisztian005
Angol nyelvü Mi-8 manual.
Letöltés

Na pont ezért linkeltem be ide, hogy ki mit szól hozzá. Ha nem a dcs fórumáról, és egy hivatalos személyről lenne szó, azt mondnám, hogy ez a lista egyértelműen kamu. Sem a logikát nem látom benne, sem az általam állandóan bújt szavazati kívánságlista eredményeit nem tükrözi..még csak nyomokban sem tartalmaz mogyorót<#alien>

Cancri55
Gida nálad a pont, a Panavia Tornado GR1; Hawker Siddley FAS1 SeaHarrier, ezeken kívül a többinek nem látom értelmét. A két típusnál van esély valós avionikára, repmodellre, természetesen a 3. generáció feletti gépek családja az a halmaz, ami érvényesülni tud a modern vadászgépek DCS világában. Rafael, Typhoon, Gripen, mire ezekről valós adatok lesznek, nagy eséllyel ágytálat fogunk használni. Ami tényleg jöhetne a 4 plusszos generáció helyett: F-14 tomcat, F4-phantom; F-16 (a falcon BMS-ben nagyon jól megvan az avionika, és rengeteg dokumentáció nyilvános); SU-22; mig-23; mig-25 stb....

Vogel
A T verzió rögtön mellkason csapott engem is 😊

nem látom a listában a Hindenburgot!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

VO101Tom
Szerintem ez a lista elég vicces úgy, hogy még egy gépet sem fejeztek be. Ráadásul a gépválasztás is totál random, normális ellenpár nélkül (oké, ez DCS-nél megszokott, de itt egyetlen stúdió terveiről van szó). A Csendes-Óceáni hadszíntérre nincs sem japó gép sem térkép. De a 109 T -nél válik teljesen komolytalanná, reméljük nem úgy jutottak a típushoz, hogy kigúglizták, melyik betű van a leghátrább az ABC-ben és biztos az a legmodernebb Mesza 😄

www.pumaszallas.hu

repvez
A Gripen lehetséges, hogy a Jetfly&59th fejlesztése? vagy az hogy áll? Mert elég régóta olvastam már róla és a 29esről
LeonSilver
Húúúú, mennyi zsetont kell elköltenem... 😊

VO101Tom
Én Fraps helyett már régóta ezt használom: Open Broadcast Software Live streamelésre lett kitalálva, de tud menteni winyóra is mp4-ben (youtube-ra közvetlen feltölthető formátum, nem kell konvertálni, és sokkal kevesebb helyet foglal). Ha nálad a winyó használat a szűk keresztmetszet, akkor a Fraps tömörítetlen mentése nem igazán a legjobb megoldás, lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni ezt is.

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Ja Typhoon!<#falbav> Elmennek a pék f***ára! Csináljanak inkább F-16-ot.

Isten áldja a pogányokat!

Sziasztok! Én is épp azon filóztam, hogy mit kellene bővítenem a gépemen, de látom, hogy egy SSD sokat dobhat a DCS_n is. Észreveszem, hogy a mikró akadások előjönnek, gondoltam a 4GB Hyper X RAM miatt lehet. Aztán a Fiaim gépén is ugyan ez volt 8GB RAM + 4Magos proc. Akkor itt már a HDD lehet a gyengusz, (500GB SATAIII 7200, 32M😎 főleg mert amikor bekapcsolom a Fraps_et, ez a jelenség (FPS) csökkenés is jobban észrevehető. Nézegettem pár SSD_t, ezt ismeri valaki? Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series
Interfész: SATA 3 Olvasás átviteli sebesség (MB/s):550 Írási sebesség (MB/s): 500 SATA átviteli sebesség (MB/s): 600

sure
Egy ideig én is kikapcsoltam a page file-t, de pont DCS multiban esett meg, hogy feldobta a "Windows is low on memory" figyelmeztetést...azóta 2 GB swap file-t hagyok neki a 8 giga fizikai mem mellé. A hibernálás meg SZVSZ csak az ember saját magát sz*patására jó, még HDD esetén sem annyival látványosan gyorsabb a rendszer felállása, mint a sima boot esetén, cserébe meg ott a folyamatosan fenntartott sokgigányi lemezterület, meg a mindenféle furcsa dolgokat produkáló alkalmazások (amit utána egy rendes reboot megold).
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.01. 16:45:31

Isten nem bottal, hanem VMware.

hm ez érdekes.. megtaláltam, a bill még is alap beállításon marad 😮 ötlet?

áhh megtaláltam bocsi 😊

hi, vettem ssd-t én is és átmásoltam rá a dcs-t (steam) viszont a beállítások nincsenek meg 😞 tudja valaki azt hogy tudnám átmenteni a régi vinyoról? Nincs sok hangulatom újra minden gombot beállítani minden géphez ..

Bazzeg, ez tényleg kurva jó volt... fel sem tűnt... 😄

www.smart-bus.hu

<#nevetes1> Hát ezen jót röhögtem..

No igen, de azért azoknak már elég húzós az ára... 😊

Virtuális memóriát én kilövöm Win 7-n ( 8GB-tól már kilehet ), plusz hibernálás off, ás máris spóroltál vagy 20GB-t... Egyébként a Win 8 már jobban kezeli a memóriát, érdemes azt használni! 😊

Plusz ott van még a steam mover nevezetű program, amivel ide-oda tudod másolgatni a telepített programokat az SSD és a HDD között... 😊)

www.smart-bus.hu

Én SSD-ből mindenképpen 128-asnál nagyobbat javasolnék. Én is anno 128-ast vettem, aztán szembesültem vele hogy viruális memóriára, supend módhoz meg egyebekhez csak a Windows 7 megeszik vagy 30+ gigát, és mellette megjelentek a 40-50 gigabájtos méretű játékok a piacon. Amúgy én is Samsungot vettem, szerintem jó vétel volt.

Pro tipp, ha valaki ssd szeretne és tud várni... Samsung 850 EVO! <#nezze>
A Tor egy <#kocsog>, agyaggalablövészetet tartottak a Maverick-jeimre... 5-ből 4-et szedtek le... A 6-at sajnos úgy, hogy még a gépen volt... <#zavart2>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Adam Jonas
Igazat megvallva, mindenre fogékony vagyok jelenleg, ami nem helikopter 😄 De azt hiszem, hogy mindenképpen teszek egy próbát a DCS-el, ha már ingyenes. 😊

Köszönöm még1x mindenkinek a segítséget! <#eljen>

Hát nem, főleg,. ha belefutsz egy ilyenbe! 😄

Ettől függetlenül szerintem mindenképpen megéri egy legalább 128GB-s... Samsung elég jó ár/érték aránnyal rendelkező példányokat készít... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.01. 12:51:33

www.smart-bus.hu

<#wilting>soha nem hallottam erről! Érdekes, de azért ez nem faxa..

Köszi, na délután megnézem mi a helyzet itt<#nevetes1>

Na tessék... 😊
Szintén ez 2 a dll-es másolgatós (HeadTracker.dll, TIRViews.dll) módszer lehetett?