Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékoknál egyébként két féle megoldás létezik, amit anno az Il-2 vonal is vitt, hogy megpróbálják leszimulálni a motor hangokat, szelepek hangját, kipufogó hangját, satöbbit külön-külön, majd a hangmérnök csinál belőle egy motorhangot. Ennek előnye, hogy a fordulatszám függvényében nagyon könnyű manipulálni, a játékos tényleg érzékeli, ha a fordulatszám akár kis mértékben is esik vagy növekszik... hátránya, hogy a végeredmény általában köszönő viszonyban sincs az eredetivel <#alien>#alien>. Mint pl itt. Próbálják magyarázni, hogy fülesben, haubéval a fejeden nyilván tompább kissé a hang, mint mondjuk mikrofonnal felvett anyagnál, de a lényegen nem sokat változtat az sem.
A másik vonal, amiket általában csak a mod-okban szokták a lelkes amatőrök betenni, hogy egy egy motorhang audio felvételét teszik a játékba. Ennek hátránya, hogy a fordulatszámot nem követik olyan finoman, csak 3-4-5 lépcsőben az alapjárattól a full gázig. Viszont a végeredmény sokkal jobb, élethűbb motorhang.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem nagyon ütős, remélem jön a meszához is hasonló, mert azt tuti megveszem.
De ahogy a fókához is kijött egy remek kis hang mod, gondolom erre sem kell sokat várni.
www.pumaszallas.hu
Ti hogy vagytok ezzel? Nektek tetszenek a motorhangok?
Azért vannak jó multiplayer szerverek, melyekben mind vadász és csapásmérő feladat van, természetesen nem végtelen számú repülő technikával és fegyverzettel. Awacs és JTAC támogatás. Többször CA slot is van betéve, az meg hab a tortán, mikor összedolgozik a földi csapatokat irányító kommander a csapásmérőkkel és a helikopterekkel.
Persze ezt egy dinamikus hadjáratban jobban szeretném én is.
DCS World 2 az igéretek szerint dedikált szervert és dinamikus hadjáratot is fog tartalmazni, kérdés mikor lesz használható is...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.03. 15:36:39
Anno még próbáltam az FC2-t is, akkor annyi volt a sikerélményem, hogy kb. 10-15 órányi játék után sikerült leszednem egy gépi ellenfelet. 😄
Aztán ha ott már eljutsz egy komolyan vehető szintre, ÉS még mélyebben is érdekel a téma, na AKKOR érdemes kemény szimulátorokra áltállni, mint az IL-2 széria vagy a DCS.
Nulláról rögtön repülőgépszimulátorra rámenni, joystick nélkül, szinte biztos és gyors kiábránduláshoz és meneküléshez vezet.
Nekem nincs különösebb tehetségem a repüléshez, de ez itt kérem szépen... botrány! 😄
www.smart-bus.hu
Mond, hogy ez nem te vagy... 😄
www.smart-bus.hu
Azért mert az egyik mosógép a másik meg centrifuga... Teccikérteni? <#rolleyes>#rolleyes>
Mindenek ellenére, még mindig a DCS és a Falcon a szívemcsücske, csak ideje van pihentetni az egyiket és többet foglalkozni a másikkal.
OFF
Falcon
Repülj le a többiekkel pár PvP kampányt.
Egy példa cheatre:
Zavarókivető gomb helyett print screen nyomkodása ollózással mikor a rakéta bekapcsolja a saját radarját. ACME videók készültek róle. Nem egy ember csinálja. Sok sikert a BVR-hez! Jelezve lett. Nem tudnak vele mit kezdeni.
Sokan kihasználják a falcon adta kiskapukat amik lehetőséget adnak a cheat-re. Pl. tervezett felszállási idő előtti felszálláskor nem jelenik meg a kötelék az awacsnál, illetve ez után csak a vezért mutatja a kísérők meg bárhol lehetnek... a victory pontszámok és rendszer teljesen fos, a sikeres bevetések sokat nyomnak rajta, gyakorlatilag úgy is kampányt nyerhetsz ha soha nem lőttél, a pontszám viszont befolyásolja a hadműveleteket, gyakorlatilag ezek manipulálásával el lehet érni hogy az ellennség offenzívából átmenjen védekezésbe miközben szabad útja van a célig .... stb és hasonlók. Repülj!
Valakit zavarnak ezek valakit nem. Mint pl nálad is hogy zavarnak a rakéták és zavarók hülyeségei, még más vígan repked ezekkel.
Na de elég már a billentyúhuszárkodásból... inkább megyek repülök egyett a 21-essel <#idiota>#idiota>
ON
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.03. 10:27:25
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A DCS-t A-10-et csak próbálgattam, de nevetséges FPS, az FPS radar jelenség eleve igen hamar kedvemet szegte és azt mondtam, hogy nézzen hülyének mást... Dinamikus hadjárat nincs - a din. auto mission generator már benne van legalább...? - és DCS-ben is két kis kacsóddal készíted a mission-öket. Vagy nem...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Itt meg folyamatosan olvastam, hogy milyen alapvető bugok voltak MP terén, a küldetésszerkesztő is hemzsegett tőlük, a CA-ról meg egy időben konkrétan azt írtátok, hogy gyakorlatilag nem működik...
Szóval igazból nem látom, hogy hol van a taktikai szimulátor lényege, a taktikai környezet dinamikus modellezése...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez azért nem kicsit paradox kijelentes! Akkor meg nem is volt DCS. Azota fejlodott sokat. Ezek szerint ugy mondasz velemenyt DCS-rol hogy nem is probaltad. (ha jol kovetem a topicot, ki is jelentetted hogy A-10-en kivul nincs is meg mas, es azt se jatszod...ez viszont talalkozik akkor a megallapitassal...baaar DCS-s ilyen teru tudasat akar a free (25+51) verzioval jatszva is meg leglehet nezni)
Ha a Falcon unalamas, akkor a DCS mitől izgalmas...? Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak...
A single része meg ugyebár azokkal van teli amikről te is egyfolytában beszélsz. Bár ezeket még meg tudom emészteni. De már unalmas a falcon. Majd ha újítanak akkor újra előveszem. A DCS-t meg a kezdetektől fogva hanyagoltam, de most már hogy vannak komoly avionikájú gépek újra felkeltette az érdeklődésemet. A komoly avionika miatt pártoltam át FC2-ről a falconra, de most fordult a kocka. A DCS -nek is rengeteg hibája van, de itt még él az újdonság varázsa.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ez mi ez ez?!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Lehet váltogatni az irányított járművek között. Már amelyiket eleve lehet irányítani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elméletileg decemberben jön, minden gép integrálva lesz benne. Már amit megvett az ember természetesen.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
Interfész: SATA 3 Olvasás átviteli sebesség (MB/s):550 Írási sebesség (MB/s): 500 SATA átviteli sebesség (MB/s): 600
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.01. 16:45:31
Isten nem bottal, hanem VMware.