Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek."
Lelövöd háturrú? 😄
Amúgy aki helizik a dagattal, vagy a hueyal, eddig lehetett a kifogás, hogy nem jó multiban, "azért nem repülöm, mert nincsen neki való feladat".
Olyan fasza küldiket csinált Snow(multiban), hogy parádés. Úgyhogy kedves kollégák, aki normálisan repüli a fent említett vasakat, az jöjjék'<#nevetes1>#nevetes1>.
Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek.
shaken, not stirred
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
FB-n is írtam, de itt talán sűrűbben vagy; Kérésem lenne,h a jelenlegi mission-ben 2x A-10C-t A-ra kicserélnél-e? Ez borít bármilyen triggerelést?
Utoljára szerkesztette: _LG_, 2015.01.20. 20:06:30
Ha lesz valami haladás vele akkor megírom ide.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.20. 18:53:55
Ka-50
Helikopterek: 2Minyó, 1Db Huey, majd Krymsk elfoglalása után 2 Minyó és 2 Huey jut szerephez.
Egyéb gépek: 6X A-10C, 6X SU-25A, 6X SU-25T, 6X F-15C, 6X MIG-29A, 6X MIG-29S, 6X SU-27, 2X CA Ground Commander (ide tapasztalt CA-s jelentkezését várjuk... GSG????)
A küldetés nem könnyű, főleg az első szakaszban amíg kijutnak a kékek Anapáról. Utána már nem olyan vészes...
Üdv.
SnowFox
Be kell lépni finoman és a kollektív kart se rántsd fel. Csak finoman.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Requires active serial number for Black Shark 2 Upgrade.
Az active serialt meg nem ingyé adják...ha jól emlékszem, egy ideig létezett csak ez az upgrade-dolog a BS1-gyel rendelkezőknek (This product is no longer in stock.), sokkal olcsóbban adták, mint amennyi most a BS2, de nem ingyen.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.20. 17:34:38
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
www.smart-bus.hu
A Huey-t már le is foglalom <#nevetes1>#nevetes1>
A küldetésem mostantól fut a VMH59 szerveren.
Jelenleg éles teszt fázisban van, így ha bármi hiba előjön akkor privátban vagy a TS-en közöljétek és javítom.
Ezzel párhuzamosan repülést szervezünk Péntek vagy Szombat estére a jelenleg is futó küldetésre.
Jelentkezéseket ide kérjük. Sajnos Heliből kevés van, de annál több vadász és csapásmérő hely van.
Remélem sokan összejövünk.
Üdv.
SnowFox
Totál tiszta az egész cucc, megfújom és semmi sem jön ki belőle. Eladás előtt még azért lehet, hogy szétszedem, de előtte nem. Együtt tudok élni (egyelőre) a problémával. Kérdés, hogy a leendő vevő is...
On
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk ha nem garos, es netan meg eladasra itelt is, akkor en tuti leszednem a hutot, kipucolnam, ujrakennem szilikonzsirral, vagy valami komolyabb kenceficevel, esetleg hutocsere, es teszt. Ha ugy jo mehet a bolhapiacra...viszont ha marad, akkor is meg van oldva esetleg a gond. Ha meg igy is gebasz van es nem garos akkor mind1 is...
Bar egy suritett levegos alapos takaritas sosem art neki, kivenni minden oldalrol megfujatni.
ON:
Az én VGA-mál egyszerű. Futtatni kell egy grafikailag húzósabb 3D progit és hagyd auto-n a venti vezérlést. Általában 1-1,5 perc elég... (Mág húzósnak sem kell annyira lennie, még a 8 éves NWN2 max beállítástól közel is megfekteti...)
Mindig 55 fok felett hal meg a hőmérő szerint, annál magasabb hőmérsékletet még soha nem láttam. Ha felhúzom 40-45%-ra (kicsit lejebb vehető az órajel), akkor meg soha nem omlik össze. Teljesen egyértelmű, hogy a hőmérő nem a kritikus helyen mér, mert 55 foknál nem szabadna összeomlania a rendszernek.
ON
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.19. 16:21:30
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A küldetés most nem fut szerintem.
Tegnap megvolt az éles teszt. Pár hiba fel lett tárva a teszt során. Ezek a mai nappal javítva lettek. Az új verzió ma este lesz fellőve ha minden jól alakul.
Íme a legfrissebb verzió: http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV2.miz
változott többek közt:
MI-8, UH-1 feladatok kibővítve.
AWACS gondok kijavítva
AI SEAD támogatás ha kevés a csapásmérő a szerveren.
Oldalszámok javítva
AI CAP zónák áthelyezve
Vízfelszíni egység hozzáadása AWACS védelemhez
FPS drop redukálása egységcserével.
MQ-9 REAPER zónák áthelyezve (CA irányítás)
Üdv.
SnowFox
http://www.aqua.hu/szamitogep-osszeszerelesi-dij-283.html
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Raknék fel én olyan vidit, csak szar a netem. Szerénység. Erről ismernek!<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.19. 12:28:29
talán az lehet a baj ahogy Sakkay kolléga is mondja, hogy függőlegesen próbálok ereszkedni és azt nem szereti. Egyébként amikor élőben repültünk, úgy emlékszem hogy a pilóta ugyanúgy függőlegesen szállt le, és nem volt gáz vele. Azért gondoltam hogy akkor itt is mennie kéne.
Sajnos nincs mikrofonos fülesem, csak offline próbálgatok, de közi azért!
(szeretném jól repülni a minyót egyszer, de még a felszállás is horror, nem értem hogyan lehet függőlegesen felszállni 😄
de egyébként még nem is találtam olyan DCS videót ahol normálisan szállt volna fel valaki helyből, csúszás nélkül
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.19. 11:36:08
GOOBY, pls
Ha úgy csinálod ahogy a trainingbe mondja akkor is mennie kéne.
2. Kérdésre válaszolva szerintem csak annyi hogy tapasztalódni kell. Nálam segít ha nem függeszkedésből süllyedek, hanem kivezetem, kontrolláltabb a süllyedés, de ha mégis függeszkedésből szeretnél fél szemmel nézd a vario-t és legyél türelmes a -0.5m/s-al 😊 És kezeld finoman a kollektívát, légy vele türelmes.
2.mielőtt jönne az örvény' már adagolni kell a kakaót. Később ha belejöttél, már ösztönből megy, elég vad leszállást is össze lehet hozni, de sokat kell repülni. Tegezni meg soha nem lehet, főleg a leszállásoknál.Soha, de tényleg-soha-ne ereszkedj függőlegesen, mindig legyen egy kis sebességed, a végén kb 2-3 méterre csökkenjen csak a sebesség nullára. Alap az is-főleg tanulóidőben-hogy leszállásnál a vario ne menjen 3-4 alá, mert nem fogod tudni megfogni a gépet. Este leszek ts, ha feljössz segítek.