Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DCS World 2 is in pre-alpha, internal testing but we hope to make it available for open Alpha testing in the first half of this year. I am leery to give a quarter, much less a day, because we continue to find new blocking bugs during internal testing
Jelenlegi géplista:
Merevszárny: 6X F-15C, 6X MIG-29A, 6X MIG-29S, 6X SU-27, 2X A10A, 4X A-10C, 6X SU-25A, 6X SU-25T
Forgószárny: 3X KA-50, 4X MI-8, 1X UH-1 (+1 KRYMSK elfoglalása után)
Helikopter pilóták figyelem!
A küldetés nagy területen zajlik, így indokolttá vált a helikopterek előrébb helyezése a harci helyzet függvényében.
Ha beléptek a szerverre akkor több repteret is láttok majd ahonnan helikopterek üzemelhetnek, de csak és kizárólag annyi gép kap feladatot amennyi ANAPA bázisról alapból indul.
Azaz ha elfoglalunk egy repteret akkor a helikopteresek új gépeket kapnak amik az elfoglalt reptérről üzemelhetnek. DE... Az előző reptérről üzemelő helikopterek nem fognak feladatokat kapni a reptér elfoglalása után. Ez könnyítés Nektek, de mindenki lássa be, nem tudok 8-10 helinek folyamatosan feladatokat adni. A küldetés ennyi helikopterre van tervezve, többet nem bír el, jelentős színvonalbeli romlás nélkül.
Ma és holnap délelött még dolgozok a küldetés csiszolásán, de sajnos több gépet nem áll módomban beletenni.
Majd a Grúz Konfliktusban nagyobb szerepet Kapnak a helikopterek is.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Meg mivel tudom, h vannak itt még ilyen perverzek, lehetne bent egy pár darab daráló... :)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
#Borisz: <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.22. 14:57:00
Ka-50
Szerver jelszavas lesz, de látni fogjátok a jelszót a szerver neve mellett.
Mint ahogy olvastam a hozzászólásokat, többen csatlakozni akarnak a SnowFox által készített nagyon jó és változatos missionhoz. Csak előre szólok, hogy szombaton folytatódni fog e remek bevetés, de sok függ attól, hogy pénteken, hogyan fejezzük be.
1. bevetési nap: 2015.01.23
Eligazítás: 19:45
Felszállás: 20:00
Leszállás(tervezet): 24:00
2. bevetési nap: 2015.01.24
Eligazítás: 19:45
Felszállás: 20:00
Leszállás(tervezett): 24:00
Szükség lesz mindenképpen min két CA parancsnokra-ra az irányítás és földi egységek koordinálása miatt!
A kommunikáció a VMH59 TS3 szerverén lesz, mely elérhetőségét a jelentkezők privát üzenetben kapják meg!
Kérem a jelentkezőket, hogy el tudjam küldeni a TS szerver elérhetőségét.
Bármelyik napra lehet jelentkezni, akár mindkettőre is.
Jó felkészülést mindenkinek!
De én se veszek már gépet full áron. Elég volt a 21-es szívem csücskét kiköhögni teljes árért. (Ja nem , 5% kedvezmény <#idiota>#idiota>) Nem is volt szex az asszonnyal 1 hétig hogy ilyen "marhaságra" költök ennyi pénzt. <#zavart1>#zavart1>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
van egy volt pilóta kollégám, szokott róla mesélni ( a honvédségnél volt anno Mi2 és Ka 26 pilóta)
Valahogy a szívemhez nőtt az a típus...olyan igazi régimódi gépészkedős zajos férfias szerkezet
@beci43:
a Mig 15 engem is érdekel, ha lesz leárazás megveszem (bár én a 2vh /helikopter vonalon mozgok inkább)
a mig 15 viszont még belefér, de a modern csövesek nem nagyon izgatnak
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.21. 21:00:31
GOOBY, pls
Ka-50
Üdv.
SnowFox
Nyugatabbra máshogy aránylik a fizu ehhez a 60 dollárhoz, és nem utolsósorban ez a műfaj (repszim) inkább 25+ korosztályt érinti, és nem úgy hogy "battlefieldezek 30 percet amíg hazajön az asszony", hanem sok embernek ez a buzeranciája amit teljesen megtudok érteni :)
Félreértés ne essék, én is max akkor veszem meg amikor 8 dollár lesz a két gép AFM vagy PFM-el :)
Szerintetek?
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem a jobb oculus támogatás lesz az egyik. <#idiota>#idiota>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
_LG_ Nem kavar be rakok be párat.
Sakkay: Köszi a dicséretet. Igyekszem fent tartani a színvonalat.
AirPalee: vettem.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=99389
(pff még nincs 30 napja h regeltem)
Egy kérdés: a DCS támogatja-e a 21:9 képarányt?
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.01.20. 22:08:19
.
Az akadásokat én is néztem, fura, hogy nem akkor vannak amikor pl. atom sok épület, vagy tárgy van a közelben. De mindegy is, mert egy ilyen városka fölött (mármint a jelenlegi grafikával)most alap, hogy megremeg' a dcs
( mondjuk azok a fura akadások remélem a videó miatt vannak )
www.smart-bus.hu
Reményhal ugyebár..
"Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek."
Lelövöd háturrú? :D
Amúgy aki helizik a dagattal, vagy a hueyal, eddig lehetett a kifogás, hogy nem jó multiban, "azért nem repülöm, mert nincsen neki való feladat".
Olyan fasza küldiket csinált Snow(multiban), hogy parádés. Úgyhogy kedves kollégák, aki normálisan repüli a fent említett vasakat, az jöjjék'<#nevetes1>#nevetes1>.
Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek.
shaken, not stirred