Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
lenne 2 kérdésem a minyó pilótákhoz:
1. a középső konzolon a pilóták között van egy "autopilot pitch-roll channel", ezt nem tudom bekapcsolni, miért? Valamit fel kell kapcsolni hozzá a műszerfalon is?
2. nem tudok leszállni, kb 5 m-en jön egy erős rázás, majd a helikopter leeseik, bármit csinálok. Tudom hogy ez a rázás realisztikus, repültem már a valóságban is minyóval, de mit rontok el hogy a gép leesik?
És még valami, ha esetleg teszek felangol feliratos kabinbelsőt, azt online engedélyezi a program? Vagy ez szerverfüggő?
Köszi előre is!
GOOBY, pls
Amúgy itthon a "magyar rögvalóságban" nagyon szépen garantálják a vásárlói jogaidat, legtöbb cég garanciánál, cserénél nem vitatkozik az ügyféllel már csak cégarculati okokból sem.
Annak mondanám aki leszedte a küldetésemet, hogy szedje le újra, mert változtatások kerültek bele meg némi hibajavítás.
Üdv.
SnowFox
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem akkor akad többnyire, ha valaki belevágódik a földbe és jön a füst meg a tűz.
Már csak a Track IR5 van eladósorban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert hallani fogod, hogy reagál az AI vagy mit csinál. :-)
Indi69. Csak online van probléma? Géped milyen? Esetleg a beállítások?
Ki lehet próbálni szólóban is, de sajnos egyedül nehéz lesz helyt állni vadászként és csapásmérőként is.
Este elvileg fel lesz lőve VMH59 szerverre. Akkor jöhetsz mozizni. De csak kék oldalról, mert vörös oldalra nem raktam CA slotot és Spectatort sem.
Üdv.
SnowFox
Ha magyarhonban járok feltétlen vendégem vagy egy sörre/borra/pálinkára!
A Béna.
Befejeztem a Mission szerkesztését.
Nehéz szülés volt, sok-sok problémával, váratlan dologgal, de végre kész vagyok vele.
Íme: dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV1.miz
Terveztem egy Map Pack-ot is adni hozzá, de akkor tudná mindenki hol és mit is várhat kb. Így egy kicsit nehezebb lesz.
Amit sikerült kihoznom belőle:
- véletlenszerűen behívott ellenséges egységek.véletlenszerű viselkedéssel megpakolva
- AI légvédelem random módon kapcsolgatja az érzékelőket és helyet változtat
- Random AI vadászerők 5-6 bázisról üzemelhetnek, visszaszoríthatóak, hadi helyzet függvényében hátrébb vonulnak távolabbi bázisokra.
- Nem lineáris feladatok
- Esetlegesen kapható másodlagos feladatok
- CA támogatás
- Kimondottan MI8 és UH-1-re tervezett feladatok.
A többit majd kitapasztaljátok.
Üdv.
SnowFox
Egyébként ITT 124000.-Ft. ITT meg 120 volt utoljára pár hete... berak az ember egy raktárfigyelőt, és jön az email, ha megint elérhető. :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.18. 15:51:11
www.smart-bus.hu
(egyebkent az arara gondoltam..mert vicc hogy ha lehet is kapni nehol, akkor is 160-180E)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.18. 15:44:30
Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha ezt itt a magyar valóságban adták volna elő, már rég megoldottam volna! :)
www.smart-bus.hu
A terület definiállással egy baj van. Hogyan jutna át egy ilyen fa sávon egy jármű a földön közlekedve?
Joy vásárlás előtt állok.
Tudtok javasolni olyan magyar boltot ahol be lehetne szerezni a TH Warthog HOTAS-t?
Én eddig csak egyet találtam.
THX
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
Ka-50
- Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
Plusz posta.
Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).
Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:47
Vagy hogyan tudsz olyan LOS blokkolást csinálni, ami geometriai számítás nélkül jár...?
Most fent vagyok a 59th TS3-on.
Fut a nyílt szerverünk, oda tudsz csatlakozni?
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
Mondjuk a fizika a fasorban sincs a DCS hez képest....
A Béna.
Épp a virtual aerobatics szerveren repültem(ök) és kb 10 gép repült egymás mellett. Kb 10 fps-el futott az egész, miközben egy A-10C-vel mögöttük cirkáltam...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.17. 18:10:06
shaken, not stirred
A zoomolható hőkamera meg minden nyugati harci helikopteren alapfelszerelés a kilencvenes évek eleje óta. De nevezhetem FLIR-nek is ha az népszerűbb elnevezés.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb