36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • feca1229
    A vasmadarakban még az is "nagyon tetszett" hogy a falconok mikor a migek (Kfir) ellen kergetőztek akkor sokszor maverick rakétákkal voltak felszerelve! Bár akkor még elment... de azért csak zavart egy kicsi.
  • Papa01 #21498
    Nekem amik nagyon tetszettek:
    - Bat-21
    - Intruderek támadása
    - Flyboys – Égi lovagok (a korszak miatt).
    - A vörös báró (a korszak miatt).
  • i robot
    Jajj jó kis filmek azok! Gyerekfejjel bámultam a filmbeli Mig-eket. Aztán kicsit később amikor elkezdtem Top Gun-t olvasni akkor esett csak le az egy F-4 Phantom. Vagy egy F-5 , Kfir.
  • LeonSilver
    Ja :D
  • Solt
    Kék Villám? :))
  • VO101Tom
    Tűzmadár akció? Nicolas Cage mint Apache pilóta? :)
  • LeonSilver
    Hát.. nem volt más, ezt lestük. Még akkor is ha némelyik már akkor is gagyinak tűnt :)
  • feca1229
    Imádtam ezt is! A nyolcvanas éve elején és közepén nagyon jó kis repülős témájú filmek sorozatok voltak! Akár megletehne említeni a Vasmadarakat is gyenge kezdés aztán erős visszaesés tipikus esete, mai szemmel néznve már nem csak gyenge, hanem egyszerűen olyan nagyon gagyi, de akkor nagyon jó volt! Ennek ellenpéldája a Top Gun az is 1986-ban készült csak valamivel jobban sikerült, bár kisfiú koromban mindet néztem. A mágsik gyöngyszem szerintem az a Végső visszaszámlálás ez 1980-ban készült de még szerintem most is megállja a helyét mind fényképezésben mind sztoriban, ami a vasmadarakról nem mondhat el! Még nagyon sok filmet tudnék sorolni, csak nem akarlak titeket ezzel untatni! :-)
  • LeonSilver
    Jaja :D Ez se volt semmi :D Széjjel kamuzták az agyukat :D

• beci43
    Nekem abszolút favorit a KA-50-es.Csomó modul megvan,mégis 90%-ban a Sharkkal repülök.
  • feca1229
    Nekem az a furcsa, hogy simán lehet lehet vele orsót csinálni, na meg hurkot is! Nem tudom a valóságban is így van-e a Gazellával, én eddig úgy tudtam, hogy ezek helikopterekkel bonyolult manővernek számítanak! Végül ezeket a manővereket megtudta csinálni a Kék villám is, nem tudom emlékszik-e valaki erre a filmre.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Thunder_(helicopter)

A Huey az nekem is jobban bejön amúgy, a másik nagy kedvenc pedig a Black Shark, tetszik a Minyó is csak az olyan mintha egy busszal repülnél!
  • LeonSilver
    Én nem tudom, de mintha valamit elbasztak volna a gazella FM-jében. AMikor kijött tök fasza volt vele repülni, most meg valahogy .. nem olyan jó. Kicsit árkád-szerű érzetem van. nem is nagyon használom. Inkább a Huey-t
  • feca1229
    Ja, még annyi, hogy a múltkor a hallovini leárazáskor megvettem a Gazellát, míg nem volt meg mindig a fejemben volt, hogy milyen fasza lenne ha meglenne, órákat töltenék vele, aztán kb. olyan 1,5 órát repültem vele eddig. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így, megvan mindenkinek a dolga.
    (ha mégegyszer agglegény lehetnék...) :-)
  • feca1229
    A Phantom az nekem is nagyon bejönne... még a Tomcat-et várom. Gondolom biztos olcsó lesz Hiszen egy "teljesen félkész" világba kerül az egész hóbelebanc! Olyan csapongóak ezek modulok.
    Erősen gondolkozok a Spiten is, nyilván az ára sok még így előrendelve is, de karácsonyra talán még belefér!
  • LeonSilver
    Azért én elrepkednék azzal a Phantommal szívesen egyedül is :)
    De jó is volt a Jane's USAF :)
  • repvez
    Én a Hornetet várom ,de egy Falconnak jobban örülnék, sajnos a Phantom és a tomcat hiába szép és tetszetős masina, ha nincs állandó 2 személyzet vele akkor azok csak egy félkaru óriások.Egymagában nem sokra menne az ember velük.

De egy ténylegesen multirol gép már nagyon jól jönne mindkét oldalon,mert ugy már mindent lehetne használni egy tipussal.
    De sajnos orosz részről még mindig nincs kimondottan olyan gép ami tényleg multirol gépp lenne és autonom lenne képes precizios bombázásra.
  • Papa01 #21483
    A Phantom nekem is nagyon bejönne! :)
  • LeonSilver
    Én a Harrier mellett (amit qrvára várok :D ) egy Phantom II-nek tudnék kurvára örülni. Nem kicsit.
  • Papa01 #21481
    Wow, olvastam, hogy készül a Tornado IDS is... Nyugdíjas korunkra egész komoly lesz a DCS...hozzáteszem, az Eurofighter-t is készítik.. ezzel kapcsolatban mindig az a kérdés vetődik fel bennem, hogyan jutnak hozzá egy ilyen új gép modellezéséhez (pl avionika) szükséges adatokhoz.. Én a magam részéről a 80-90-es korszak (vagy korábbi) gépeinek örülnék a legjobban. No és persze térképek is jó lennének. Pl, Irak és környéke.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.13. 06:59:46
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Ez valami készülő projekt?
  • beci43
  • Solt
    ;)
  • GaBika6
  • LeonSilver
    De a rádió szar maradt
  • wolfhgb
    Egyébként a The Vanishing of Ethan Carter is vr támogatást kapott, megy a rift el. Igy már főleg szimpi a dolog nagyon, köszi a felhivást!
  • wolfhgb
    link

Ha esetleg valakinek kéne A-10c harmadáért.
  • LeonSilver
    Ismerve EDért - sose :D Amúgy scak azért neked címeztem, mert te említetted meg, hogy mit kamuzott az EDe, tudom, hogy nem neked fontos :)
    És tudom azt is, hogy azért nevada a fontosabb és nem a kaukázus, mert a nevada pénzes cucc. Egy értelmetlen pénzes cucc.
  • gantus68
    2.5 nagyon kellett volna már, a közös terrain kezelés miatt, addig én nem is vásárolok terraint-t, míg nem teszik egy platform alá. Utána Normandia az első, remélem a ww2-es szerverek az alatt fognak futni.

1.5.5. Gazella már működik.

• VO101Tom
    Nem nekem fontosabb, hanem nekik. :)
    Az a vicces, hogy Hormuzt már nem is említik, nem is tippelgetnek, hogy az mikorra lesz kész...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.11. 22:28:27
  • wolfhgb
    2.5 re, hornetre, normandiara gondoltam, amikrol korabban szo volt! :)
  • gantus68
    de, spitfire, bocs, nem tudtam kihagyni :)
  • wolfhgb
    Semmi nem jon az iden ki mar! Viszont 40% os leertekeles van edenel, 2db kombora, ha valaki nem tudna esetleg.
  • LeonSilver
    Nevada mitől fontosabb? Mármint a mi szempontunkból? Mert Nevada alapvetően csilli meg villi meg midnen, de kábé ennyi értelme van.
  • VO101Tom
    Igen, gyakorlatilag erről van szó. Kaukázus mapon még sok dolguk van, amit nem lehet 2 hónap alatt megfelelő minőségben megoldani, ráadásul Nevada és Normandia most fontosabb is. Csak azok után folytatódik a kaukázus map fejlesztése. Mellékesen megjegyezték, hogy a Hornet sem jön idén, és már nem is szórakoznak azzal, hogy határidőt tippeljenek (mondjuk ha ennyire megbízható, akkor tényleg fölösleges is).
  • sakkay
    Ja, és itt van.
  • sakkay
    Pénteki frissítésből ezt véltem kiolvasni:nem tudják kiadni a 2.5 verziót év végéig (edge a kaukázuson parasztba)
    mert a prioritást teljesen áttolják a Nevada befejezésére és ami a lényeg, a ww2 mapp működőképes béta szint elérése miatt..jól értettem? Ha jól olvastam akkor ez azt jelenti, hogy a normandiai map ennyire kész van? Ok , hogy ígérik hamarosan a működő verziót de ígértek sok mindent. Légyszi' nézzen rá valami angolul (is) tudó
  • wolfhgb
    De, azaz, oculusek sisakjahoz krealtak, habar ugy hiszem htc n is zorog.
  • Lysandus
    Mi ez az ADR1FT? Nem ez az, ahol valós űrbeli fizika van, nem ez a szokásos tengeralattjárós?
  • wolfhgb
    Ok, mar latom, van meg 11 ora belole, a tobbi mondjuk valoban nem sokra valo! :)