36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Akkor negyed! :) este meg tartani fog?
  • Solt
    20 euró a teli ára, itt meg most megveheted cirka 5 dollárért... :)
  • wolfhgb
    Ez tetszik, este megnezem, az adrift felaron tenyleg jol johet, foleg, h melle meg mas is jon.
  • Solt
    Ha a linken perkálsz 1 USD-t, akkor megkapod a felső sorban lévő 3 játékot... ha fizetsz kb 5 USD-t, akkor hozzá jön még az alsó sorból 3, ha pedig több mint 10 USD-t, akkor megkapod a hetediket is, ami még meg sem jelent! :) Engem az említett két játék érdekelt, ezét megvettem az 5 USD-s csomagot, a többi játék viszont hidegen hagy, ezért ezeket elajándékozom... :)

Az ADR1FT-n lehet érdemes lenne egyébként elgondolkoznod, mert az kifejezetten VR játék, azt cirka 5 USD-t szerintem bőven megéri.

Ja és egyébként ugyanitt a Dirt 3 Complete ingyenes még cirka 1 napig! :) LINK
  • wolfhgb
    Na ez most mit is takar? Itt mirol van szo kedves kollega? :)
  • Solt
    Urak,

A heti Humble termés érdekel valakit? A The Vanishing of Ethan Carter-t, és az ADR1FT-t lenyúltam magamnak, a többit viheti akit érdekel... (Természetesen ingyen)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.11. 10:06:54
  • repvez
    Azért ha sikerül valami használható dolgot kihozni belőle akkor mutasd meg, hogy miből mi kell hozzá?
    Vagy van e valakinek ötlete, hogy STEP fájlokat hogyan lehet a legegyszerűbben összeilleszteni és beállítani a mozgáskényszereket, mert mindegyik építőelemnek megvan a STEP fájlja így csak le kell tölteni és úgy lehet legózni velük, hogy nem kell megrendeli a cuccokat előtte, így nem akkor derülne ki, hogy az elképzelés a valóságban nem működik.

Persze vannak megoldások a középre állításra és a sebesség növekedésével a kormányerők csökkentésére és a kitérítés csökkentésére is,hasonlóan a kormánysevróhoz a kocsikban. DE nekünk ezek túlbonyolítanák a rendszert .
  • MBW126
    Köszönöm az univerzális alkatrész tippet. Jó ideje én is gondolkodom joy mechanikán, és a prototípus építéshez klasszikus fém építőszett készleteket nézegettem - bár ezek nyilván csak a mechanikai elrendezést tükrözték volna - de ez idővel aztán elhalványult, részben a szettek drágasága melletti alkalmatlansága miatt is, de az általad mutatott készletek ígéretesek.
    Viszont, az általad említett centerbe húzással kapcsolatban lenne egy kérdésem: az igazi hidromechanikus kormányzású repülőgépeken van centerbe húzás? Egyáltalán, a sebesség függvényében milyen erőhatásokat lehet tapasztalni a botkormányon?
  • Solt
    Jaaa... kicsit beleéltem magam már! :DDD
  • wolfhgb
    Nem neked használom el, hanem mintának, teeeee :) H lássam mit bír!
  • Solt
    Ne a sajátodat használd el bazzeg... :) Szerintem még EZ a méret is elég lenne, ráadásul feketében még jobban nézne ki. ( már, ha nem kopik le) Ennyit én bőven rászánnék, 1 méteres szál elég is lenne...

De a többit inkább privátban, mert a fejünkre koppintanak! :)
  • wolfhgb

Ebböl duplán, azaz 40x80 formában bőven elég lesz. És ez csak 1500/fm
  • wolfhgb
    Elöbb megnézem , van itthon napelemhez való 40x40 vékonyabb falú, indokolatlannak érzem 30centis hosszra, 15kilos terhelés mellett a gépépítő profilokat, ezek munkaálványokhoz, v hobbygépek keretéhez valók.
  • Solt
    Ok, nekem mindegy, azt válaszd amelyik stabilabb... :)

Egyébként a 25-s aluprofil nem elég? Az olcsóbb valamivel... 1 méteres szár elég nem?
  • wolfhgb
    akar l vagy t idom, talpal profilhoz, csavarozva, csusztathato, és a száron menetes perselyen át a csavar, slussz.
  • Solt
    És, hogy rögzíted az aluprofilhoz? L alakkal? Hosszabbik szára menne az aluprofilra, rövidebbik szárába meg menne a csavar?
  • wolfhgb
    link

Mellesleg a profil sem olcsó, 10 ropi métere.
  • wolfhgb
    valóban baratibb! Én sima csavarra, tányerral a vegen, és marokfoglalattal a fején, ennyi.
  • Solt
    Ez igen... lego felnőtteknek! :)
  • Solt
    Na EZ már jobban hangzik!
  • repvez

Valami ilyesmit csak kevesebb alkatrészből, meg persze a centerrugót is meg kéne oldani hozzá.
  • Solt
    :DD

Egyébként te milyen felfogatásra gondoltál konkrétan?
  • wolfhgb
    En mondtam!!! Ezeket kell kiváltani csavarra, azt jovan, mingyá occsobb! Mellékesen jelzem, h a linken lévőnél ha jól látom, csak maga a váz 100juro, egy szaros tmhw plate, 5ös alubol, még 30juro, tehát egy komplett combo, választható platnival, cirka 300€, annyiért nevet is gravirozok bele bárkinek, és masnival átkötve, személyesen a kezébe adom debrecenben. :)
  • Solt
    Nem hangzik rosszul... :)
  • Solt
    Van hozzá leszorító szár az állítható, plusz az aluprofilon is tudod állítani a távolságot (arrébb csavarozod), szóval mindegy az asztalvastagság. A gond ott kezdődik, hogy ENNEK lekértem az árát... 12000.-Ft / db + áfa! :D Plusz a leszorító szár természetesen... mindjárt nem lesz drága amit linkeltem elsőnek! :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.10. 16:33:14
  • wolfhgb

Mert a linkelt még csaverosan is állítható a lakat funkcio mellett, ez a szoríto mondjuk ránézésre már jóval többe fáj mint 5, véleményem szerint, ez dobja meg az árát gyanítom. :)
  • repvez
    A mechanikát csapágyasan akarom kicserélni, itt ahogy láttom mindegyik kompatibilis egymással igy csak az épitő elemeket kéne kiválogatni amiből a legkevesebb darabszámmal egy joy mechanika lesz a végén.
    Ötleteim már vannak rá, csak a középretartást nem tudom, hogy kéne megoldani vele.
  • wolfhgb
    A szoritokarosnál csak az a bibi, h egyfajta vastagsághoz rögzíthető megfelelően, ha vastagabb az asztallap, nem tudod zárni, ha vékonyabb, nem szorít kellően. Az árát pedig simán egy 5 ös re lőném be, ha nem biliacélból készült.
  • LeonSilver
    Persze. lemérem majd a cuccot és küldöm az eredményt :D

Nekem rinocéroszhoz kell majd méretezni a cuccot.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.10. 15:53:44
  • Solt
    Egy komplett joy-t akarsz csinálni?
  • Solt
    Találtam ILYENEKET is, ezek elvileg olyasmik mint amik a linken voltak, ha jól látom...
  • wolfhgb
    Igen, ez jobban fixal, ha eleg eros a keret es szet nem nyilik!
  • repvez
    structural-componentsinnen az oldalról viszonylag olcsón lehet építő elemeket rendelni,
    Gondolkodok , hogy egy joy mechanikához , mi kéne ezekből.
  • Solt
    Valami EHHEZ hasonló cucc kéne.
  • wolfhgb
    Csavarosan tudom, az talan eleg konnyu, a rogzitettsege azert fugg sokmindentol, ha nagyon rangatva van, oldalra a linkelt is elfordulhat siman, gumi csuszasgatlo mindenkepp szukseges a pofakra.
  • Solt
    Nem ragaszkodom ahhoz a rögzítési módhoz... az a lényeg, hogy stabilan tartsa, és könnyen oldani lehessen... ;)
  • wolfhgb
    Azt a fajta rogzitest nem tudom reprodukalni minta v rajz hianyaban, max egy sima csavaros, amolyan husdaralo rogzitest tudok eszkozolni helyette! :)
  • Solt
    Nekem elég masszív asztalom van, ráadásul a monitor állványa is elég stabil, szóval az FFB-s joy semmi hatással nincs rá... :) Kalkulálj nekem mesterem egy árat arra a verzióra amit linkeltem! ;)
  • wolfhgb
    A gyors levetel szeknel is megoldhato, marokcsavarral, vagy mas egyeb modon, a kozepre helyezes hasonlo keppen, van boven rogzitesi hely pl az en irodai szekemen is, de persze, csak otleteket akartam adni, nekem sosem volt szimpi az asztali rogzites, foleg most, h nagyobbacska a monitorom, ruhellem, ha mocorog, attol felek ramborul. :) Tovabba en kenyelmetlennek is erzem abban a pozicioban a hasznalatat, ahogy a linken mutatja. De ez tenyleg csak az en szempontom, nalam senki mas nem garazdalkodik a kicsikemmel! :)
  • Solt
    Nekem azért fontos az asztalhoz rögzíteni, mert nem csak én használom azt a széket amihez egyébként rögzíthetném... a két némber állandóan garázdálkodik a gépem körül amitől egyébként is ver a víz, hát még ha a székhez lenne rögzítve a szemem fénye! :D Így amikor nem kell, akkor kioldhatom és eltolom az asztal szélére. Arról meg nem is beszélve, hogy azt szeretem amikor a joy középen van... fogalmazhattam volna másképpen is, de az egy kicsit bugyibucisan hangzott volna! :D