Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
CSak a multirole gépek hiányoznak, mindegyik oldalról .DE ha lehetne akkor párba kéne megjeleniük, hogy egyenlö erők legyenek mindkét oldalon, de mint tudjuk ez csak álom
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
GOOBY, pls
Szerkesztem az új küldetésemet és kérdésem lenne.
Próbálta az 1.5-el valaki a hajófedélzeti üzemeltetést? SZU-33 érdekelne, ugyanis a haditengerészeti légierő is bekerülne a küldetésbe ha használhatóak a hordozók.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
SnowFox
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Üdv all!
Eladó LG IPS LED 231 23" (58 cm)-es full HD 2014-ben vásárolt pár hónapot használt monitor kiváló állapotban, minden tartozékkal, eredeti csomagolással. Eladás oka, nem érte meg kireptetni Thaiföldre. ára: 35.000.- HUF. Átvétel Budapest, XVI. kerület, Veres Péter út eleje (közel az Örshöz) Érdeklődni a [email protected].
Postázás is lehetséges, egyeztetés kérdése.
adatok:
Képernyő átló: 23"
Ívelt kijelző : Nem
Panel tipusa: IPS
Felbontás: 1920 x 1080
Képarány: 16:9
Kontrasztarány: 5000000:1
Fényerő: 250
Válaszidő: 5 ms
VGA/D-SUB : Igen
DVI: Igen
Mini DisplayPort : Nem
TV tuner : Nem
Szín : Fekete
Multimédia : Nem
3 nap pixelhiba garancia: Nem
Forgathatóság: Igen
On
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.11.04. 15:11:52
Megmutatom miért olyan amilyen a DCS World és a volt Lock On sorozat, és miért nem fontos a bugokkal annyit foglalkozni.
Szerintem a videók mindent elmondanak!
Nem vitát szeretnék csak megmutattam mit találtam. :)
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A cbu bombáknál tapasztalt fps probléma nagyjából megszűnt. 1-2 cbu esetében nem vettem észre, 8 db cbu-97 ejtését követően 50-ről 11-re esett vissza az fps-em és ez sztem már elfogadható szinten van a korábban tapasztalhatókhoz képest. A hőkamera képpel nem vagyok megelégedve, mert ott villogást tapasztaltam, ami nagyon zavaró a célok felkutatásánál. Gyakorlatilag nehezen lehet elkülöníteni, megkülönböztetni a célpontokat a háttértől és a táj növényzetétől. Nyilván hőképe van egy fának is, de egy felforrósodott T-55 sztem még ki kéne tudni szúrni, hideg, meleg képen egyaránt. Szu-25T nem próbáltam... (Remélem ez hiba és javítják). A füst effekt nagyon jóra sikeredett. A repülőket mintha messzebbről észlelném vizuálisan, ami szintén csak pozitív. A program majdnem ugyan azt az fps-t tudja nálam mint korábbi 1.2-es, de sokkal szebb környezetben. (Az első frissítés előtt mintha több lett volna, de lehet csak érzés). Így ez valamilyen szinten előrelépés, de a látótáv továbbra is fogja erősen a gépet. Szóval lehúzni nem akarom, de vannak még problémák, gyerekbetegségek a dcs-be ami korábban. A-10C-n ILS valamiért nem megfelelően működött, lehet csak én bénáztam. :) Az 1.2-ben szerkesztett MIG-21 küldiknél, amiket betöltök 1.5-be a MIG-21-nek textúrahibái vannak. Korábban már volt szó a memóriaszivárgásról, eddigi legtöbb 15 ramot evett nálam. Hasonló problémák másnál? THX!
Erősen gondolkodom, hogy megtanulom használni ezt a típust...
ON
A jelszót megtaláljátok majd a szerver nevében, a listában.
Köszi a mission update-et SnowFox!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.01. 21:12:30
http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV5.miz
Üdv.
SnowFox
A Béna.
Üdv.
SnowFox
Két 25t egy a10 és egy mi8 volt a serveren mikor panaszkodott a mi8 pilótája ,hogy nem kapott küldit, de lehet nem vette észre a nagy lövöldözésben :D
A vörös oldal implementálását köszönjük!
Ha bárhol bármikor összefutunk tetemes mennyiségű sörre vagy vendégem ezért a kitaró munkáért!
A Béna.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Minden egység megjelenik ezekhez a feladatokhoz, mind single mind pedig multiplayer módban így sz.tem nem hibás a küldetés.
A vörös oldal beintegrálása a küldetésbe nem egyszerű feladat, de nem kivitelezhetetlen. Maradjunk annyiban, hogy V6 körül ezt is meg fogom oldani, de az kicsit más lesz, lévén PVP orientáció lesz a mission-ben.
Sakkay: azért nem volt nagy ellenállás mert az csak a második fázis. Az elsőről kapnod kellett üzenetet a nagy ellenállás ott lesz majd :-)
A küldetés fejlesztése most a V5-nél tart. Ebben az ellenséges veszteségek is jobban számolva vannak, így a gép hatékonyabb ellencsapásokat tud mérni, változatosabb formákban.
Üdv.
SnowFox
Most nézegetem és működik a dolog.
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.01. 16:23:53
Tegnap éjjel reppentünk pár órát a dinamo v.4. el. Teljesen jó,semmi FPS drop, müködik minden!
Az egyetlen gond a MI8 küldikkel volt, hiába repültünk Mi8-val nem adott küldetést.
Hála és köszönet a melóért!
(Apró személyes kérés tőlünk: nem lehetne a vörös oldalt repülni néha?)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.11.01. 12:57:31
A Béna.
Meg persze nem a C:/-n volt a mentés...de sebaj a kereső megkereste.
Amugy nincs gondom a 7850-el, egész szépen fut, a felbontás emelést jobban viseli, mintha a antialiasing-ot tornásznám feljebb... megvan a 35+ FPS. :-)
Mondjuk a depth of field opció nem tetszik neki -igaz nekem se- így az OFF-on marad.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2015.11.01. 08:39:30
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nem lesz az sok annak a szegény 7850-esnek?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.10.31. 23:17:09
Hol tudom manuálisan visszaírni a monitor felbontást? Nem találom sehol sem, pedig valami lua lesz, biztos.
A HD7850-emen bekapcsoltam a VSR funkciót, így full HD helyett 2560*xxxx lett volna a felbontás (kevesebb lenne az AA), de nem középre teszi a képet, hanem a bal felső sarokhoz igazítja, így a jobb oldal és az alja lelóg a képről.... és persze ott van az OK gomb....
Köszi előre is! :-)
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2015.10.31. 22:00:10
Stream
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.31. 12:04:05
A küldetésben voltak hibák így javítanom kellett. A javítások eredménye az lett, hogy most már OFFLINE módban is elindul a küldetés és fut rendesen.
OPERATION DINAMO V4
2015.10.31.-én 15:00 kor Wittman fellövi a VMH59-es szerverre a missiont. Akinek van kedve csatlakozhat.
Üdv.
SnowFox
Reméljük javítják...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.31. 02:28:41