36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #21539 érdekes ez a gondolkodásmód.megveszel valamit,és nem rendelkezhetsz vele szabadon.még jó,hogy nem autókkal kereskednek. -
gantus68 #21538 "Sharing and trading of modules is a violation of the EULA and is not longer possible."
A lehetőség ('unbind', 'bind to another user with login') továbbra is ott van. -
#21537 Faxa! És ez mikor történt kb? THX! -
#21536 Olvastam a fórumon hogy már nem lehet átadni a modulokat másnak, megszüntették ezt a lehetőséget.
Aztán hogy ez végleges -e vagy ideiglenes azt nem tudom. -
#21535 Tud valaki valamit arról, hogy ha "unbindelem", leválasztom az accountmról a megvásárolt modult, akkor azt át tudom még továbbra is adni másnak? Vagy ez változott valamikor? Mert ha igen, akkor elmennek a jó édes anyjukba most már tényleg. Korábban át tudtam adni a moduljaimat gond nélkül. -
Klusi86 #21534 Köszi, ez jó tipp volt, mert nekem eddig külön csoportba (firefox) voltak rendezve az sg-n követett fórum témák -
#21533 Nekem alapértelmezésben az a "fórum" főoldal jön be, amikor megnyitom az sg-t, ott tök jól rendszerezi, hogy a kedvencek közé tett fórumok közt (jobb felül a kis csillag ha valaki nem ismerné) melyikhez és mennyi hsz érkezett mióta legutóbb csekkoltam. Nem kell minden egyes alkalommal megnyitni mindet, hogy van-e valami új.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.15. 12:05:00 -
feca1229 #21532 Pár hónapja nem repültem a Fókával most kicsit megreptettem, és csak most látom, hogy a fegyverzetéhez elérhető a Werfergranate 21 és a 13 R4M rakéták! Gondolom ezeket nem a Spitfire meg a Musztáng ellen lehet használni. :-)
A Messerhez továbbra is csak bomba meg póttank van! Ez mióta van...? Gondolom cserébe meg elbarmolták más működő dolgkat. Csak hűek maradjanak önmagukhoz... :-) -
gsg16 #21531 ott szoktam én is időnként megnézni,hogy jött-e üzenetem? -
#21530 Nálam akkor jelzi ha rányomok a 'fórum' linkre itt az oldalon, kilépek az SG főoldalra, és ott balra fent az 'üzenetek' fülön már mutatja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.15. 08:38:01 -
gsg16 #21529 üzenetet sem küld,és itt sem jelenik meg az értesítés:
-
#21528 Nekem egy ideje nem küld emilt az izenetrül. -
#21527 Jelzi az, csak ki van takarva picit nálam is...
-
#21526 Mert az egész ezsgé egy ótvar! -
gsg16 #21525 a fórum miért nem jelzi,ha privát üzenetet kapok? -
gsg16 #21524 küldtem privátot -
#21523 Kickstarter DCS cockpitpanels
Nemtom hátha érdekel valakit... -
#21522 A MIG-21 modulom eladnám, ha érdekel valakit, akkor privát rám! THX!
-
#21521 Ne gonoszkodjál Loby! Inkább repüljél... -
#21520 Normandia -
#21519 Nem, nem lettem pró :p és ki van kapcsolva. Egyszerűen ÉN úgy érzem, hogy amikor kijött, akkor jobb volt. -
gantus68 #21518 Megnéztem a gazelle-t, nekem nem tunik arcade-nak, van a settings special-ban egy easier control, azt ki kell kapcsolni. De lehet hogy csak pro lettél :) -
#21517 Ejnye Gabika, ne ON-old már szét a topikot :D -
#21516 -
#21515 Az úszó erőd egész jó volt a maga korában :) -
#21514 Tömör és lényegre törő megfogalmazás. Ráadásul igaz is :) -
gsg16 #21513 jaja,ez jó film volt,bár fülketető nélkül,és sisak nélkül,vicces lehet repülni... -
#21512 látványra nekem ez nagyon bejött , a történet az már más kérdés, de a modern kori repülös filmek között elég jó helye van, főleg, hogy valós gépekkel vették fel öket:
-
gsg16 #21511 nem nagyon emlékszem szegál filmjei közt említésre méltóra -
feca1229 #21510 https://www.youtube.com/watch?v=_HDZc9eDax4
Tűzparancs volt a címe és tényleg egy hitvány film, kb Asylum film kategória! Persze ezt is megnéztem, de senki nem adja vissza azt az elvesztett másfél órát! -
#21509 Igen, másik sztori és szegál istván 2 percet élt. Nagyon szar film volt. Az is.. -
gsg16 #21508 az másik történet volt.ott egy lopakodóról akartak felmenni az utasszállítóra a TEK-esek. tényleg benne volt a segal,ő volt a kommandós alakulat parancsnoka. -
#21507 Úúúúúúúú... volt valami nagyon szar film, ami hasonlóan kezdődött. Asszem úgy "reklámozták", hogy a szegál pista is szerepel benne.... ja, kábé a második percben meg is pusztult :D -
#21506 Köszi linkeket! :) A RoF-ot nagyon szeretem, 2009 és 2014 között nagyon sokat repültünk online, szinte napi szinten... :) Régi szép idők! :)
Az Airplane-ben talán egy olyan rész is volt, ahol 2 gép az űrben volt és az egyikről a másikba egy embert egy koporsóban(!!!) toltak át... az űrben. A művelet során a koporsó kilyukadt, de nem lett baj mert a benne lévő ember az az ujjával bedugta a lyukat... :D
@feca1229: Igen láttam őket, nagy kedvencek azok is! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.13. 20:42:25 -
feca1229 #21505 Ezek nekem is tetszettek, és ha a korszak miatt nézzük az első vh. repcsis filmek nekem is bejöttek! Gondolom láttad akkor a Von Richthofen és Brown, vagy a Blue Max-ot is az egyik nagy kedvenc ebből a korbol a Mesterpilóták
https://www.youtube.com/watch?v=CwggEQLd14Q
Még egy gyöngyszem a csendes-óceáni légi csatákról a Zerosen moyu https://www.youtube.com/watch?v=8YLM78rGSQo
régi film de nekem akkor nagyon tetszett, német szinkronnal magyar narrátoros alámondással, ahogy illik 80 évek végéről! :-)
Van még egy másik Zero-ról szoló film The eternal Zero https://www.youtube.com/watch?v=ilHOFuq5Vfc
Most csinálták pár éve nagyon tetszetős kifejezetten nnézhető kategoria, persze ha valakit érdekel a csendes -óceáni hadszintér, de úgy tünik, hogy itt érdekel mindenkit minden fajta repülős film, hiszen hasonló az érdeklődési körünk!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.11.13. 20:35:20 -
gsg16 #21504 a 747-est nem nagyon forgatták volna mindenfelé . abban a szériában aztán voltak eszelős nagy baromságok.amikor egyik utasszállítóból, pilótát akartak kötélen leengedni a másik gépbe,8-9 ezer méter magasságban.aztán meg egy légiutaskísérő tette le a gépet,úgy,hogy rádión irányították. -
gsg16 #21503 1VH-s szimulátor:
és a film aminek a betétdala volt,aki még nem látta,feltétlen nézze meg,megtörtént esetet dolgoz fel:
-
#21502 Köszi az infót! :) -
gsg16 #21501 az a concorde-os részben volt -
#21500 Nálam a csúcs az volt, amikor az egyik Airport részben az utasszállító lemanőverezi a légiharc v. légvédelmi rakétát (már nem emlékszem... )