36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • feca1229
    Azt hiszem én is így vagyok ezzel, nem igazán a nagy kedvenc de valamiért mégis vonz és kedvet kaptam hozzá! Én inkább a CLODban repültem vele néha, és ott nagyon jónak tünt. Bár túlnyomó részt me-109-el mentem!
    Na meglátjuk milyen lesz! :-)
  • PhantomAss
    Én előrendeltem, meg innen még mások is szerintem.
    Igazság szerint engem sosem érdekelt a Spit, il2-ben sem repültem, csak érdekel hogy a DCS-ben mit hoztak össze, nomeg ki kell ismerni hogy online legyen ellene esélyed.
  • feca1229
    Üdv emberek!

Van valaki aki előrendelte a Spitfire-t? Nagyon erősen gondolkozok rajta. Bár még így kedvezménnyel is sokkalom az árát, meg hát ugye majd csak december16-án lesz elérhető, vagy csúszik két hetet, ez ED-énél persze példa nélküli lenne :-) . A Messert jobban vártam, de azt mégis valami nagy leárazásánál vettem meg, megjelenés után kb.7-8 hónap múlva. Valamiért ez Spitfire nagyon vonz.... a másik modul amire nagyon várok az a Tomcat! Az biztos egy nagy sikertörténet lesz.
  • gsg16
    nos sikerült megoldani a 3D fülkét.a trinusvr program "video" menüpontjában kell a "Fake 3D" menüpontot "disable" állípotba tenni,vagyis kikapcsolni.ez után kell a játékban beállítani a "stereo" monitorbeállítást bekapcsolni,és már működik is.durván jól néz ki a 3D-s MIG21 cocpit .a másik beállítás,a kurzort jeleníti meg a fülkében

Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 17:55:42
  • repvez
    Köszi a csatlakozással nekem sose volt gondom, viszont a játékon belüli beállitások érdekelnének, mert nekem ott nem akar összeállni a kép , mert vagy duplán látok vagy pedig szétcsuszik a kép.
    Próbáltam sima ablakban futtatva és probáltam ugy is , hogy a menüben a monitor beállitásnál a stereo modot ,meg az ablakban futtatást is, de nem igazán állt össze a vr kép .
    Amikor trinusban a calibrálást cináltam akkor meg nagyon a végálásba kellett eltolnom mindent, hogy kezdjen közeliteni egymáshoz a két félkép.
    video lejátszáshoz jól müködik a rendszer de játékhoz még nem tudtam összelöni , pedig az arma 3 at is kiprobálnám.
  • gsg16
    cardboard beállítás,átdolgozott verzió:ezzel próbáld meg
    Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 14:16:13
  • gsg16
    trinusvr-t használok,facetracknoir-val. wifi-n keresztül használom.xperia Z3 a telefonom.készítettem egy leírást nemrég,azóta jobban bele ástam magam a témába,és már nem használok wifi hotspotot,mert az nélkül is működik a dolog.átszerkesztem majd,és beteszem ide
  • LeonSilver
    Hát .. az embarking/disembarking problémát nem.
  • repvez
    Milyen beállitásokat és progit használsz a cardboardos megjelenitéshez? és hogyan kalibráltad be a szemüveget, mert nekem nem akar összejönni DCS-vel ,
  • gsg16
    nekem a cardboard-os VR szemüvegben nem látszik a kurzor a kamovban
  • Frenky
    Szia! Nekem megoldódott ezzel: 1.5.5 Multiplayer cursor fix
  • sakkay
    Úgy látom lassan kész lesz a Nevada. (kíváncsi vagyok, hogyan tudom majd steamosítani) Kijött 2 napja a 2.04 javítás, és ma repültem online is kamovval. Nagyon régóta most először élveztem is. Minden maxon, 57 volt a legkisebb fps. Nagyon stabilan futott semmi recegés. Néztem az árnyékokat amit múltkor beszéltetek. A házak egymásra is vetik az árnyékot, szépen arányosan, és a gépre is direkt megnéztem. A pasztell nem pasztell finomságokhoz nem értek, szóval tényleg finisben vannak. Leon lehetett rádiózni, nézzél rá, lehet szerkesztőben is jó lesz már. Ha megcsinálják a ww2, meg a régi térképet 2.5 verzióban...hááát fel kell kötni a gatyát-a pároknak
  • LeonSilver
    Szar az egész fos. Berakták ezt a klikkelhető rádió bizbaszt és jól el is cseszték vele a cuccot.
  • sakkay
    Ha a nevadán repülök kamovval és felszállok, nem jön be a rádió menü..azonban ha bárhova lerakom azonnal működik..ez most mi? Földön igen levegőben nem..
  • PhantomAss
    Jaja, látom válaszolt az én posztomra a srác.
    Beállítom így, de ez továbbra is csak egy tüneti kezelés lesz szerintem mert nem oldja meg az alap problémát, hogy a default beállítással nagyon érzékeny.
    Mindegy, használom addig így.
  • gantus68
    ez segített neki - "use curve setting for roll about 45 with a bit of deadzone to compensate that."
  • PhantomAss
    Aham, akkor mégsem nálam lehet a hiba. A fórumban azt írják hogy erősebb a pörgés ha üres a gépágyúval repülsz.
    Ha fullon van akkor nem annyira vészes.
    De mindenképp fura az egész, remélem adnak ki peccset rá mert nagyon nem jó így.
    Az axis defaulton van megnéztem.
  • MBW126
    Ilyen mintha lett volna a budapesti vidámparkban is, valamikor '87-88 környékén. Ez volt az első szimulátornak nevezhető dolog, amit láttam.
  • GaBika6
  • VO101Tom
    Itt is valami bug van az FM-el, helik ilyet nem tudnak ;)
  • GaBika6
    Na ez elég durva mutatvány...

• GaBika6
    A linkelt videóm április végi, tehát köze nincs a pöcsölt problémához. Viszont annak idején BLaci említett olyat, hogy lesznek a Mig-ben hibák, amiket nem javított ki, mert pörlés volt már folyamatban. Nem tartom kizártnak ezt és azt sem, hogy a későbbiekben találkozunk hasonló anyomálnával. (Ha volna 2 életem, lalalalala... Repülnék sokat bakker, de nincs időm.)
  • VO101Tom
    Ha sokan panaszkodnak rá, az nem telepítési hiba lesz. Vagy a mission beállításokban van extrém időjárás, vagy a controlst kell újra beállítani, esetleg kalibrálni, vagy tényleg szar lett az FM, ami csak bizonyos helyzetben jön elő, de ahhoz elég gyakori, hogy többen észrevegyék. Ahogy beleolvastam a fórumba, nem tiszta, hogy kinek és mikor jelentkezik, nem volt átfogó teszt, csak amolyan első reakciók, hogy valakinek valahol valami nem stimmel (a fórumban pl átesés vagy dugó környékéről beszélnek, Ga-Bika linkelt videójában egészen más van). A linkelt trekket nem néztem meg, nem vagyok DCS közelben, de a PC-s technikai problémát én kizárnám.
  • gantus68
    Igaz, de pl. nekem (és a fórumon Humpty-nak is) megy. Fel, leszálltam, bukfenc, orsó, köröztem egyet, semmi probléma, nem egyértelmű, hogy valakinek miért hibás, másnak miért nem.

A frissítéssel összefügg, azért gondoltam erre, hátha fennragadt egy régi fájl és azt nem cserélte le.
  • VO101Tom
    Ezen mit segít a reinstall? Ha bugos az FM, ha nem, a program nem fog változni attól ha a újratelepíted...
  • gantus68
    FM bug

Másnak is forog a 21-es. Van aki azt írja, hogy üres ammo-val fordult elő neki, más azt, hogy feltöltve is. Ezek szerint nem beállítás kérdése. Egy modul remove - install inkább segíthet.

• PhantomAss
    Megnézem majd, de a tengelyekhez nem szoktam nyúlni sosem, az x-y defaulton volt mindig.
  • gantus68
    Jó a 21-es nekem. Nem lehet, hogy a tengelyek beállítása ment el a patch után? Az volt már nálam is.
  • PhantomAss
    Eddig védtem őket de már én is kezdem elveszteni a hitemet bennük.
    Nem is tudom hány éve hitegetik az embert minden félével, azt nem lesz jobb semmi.
  • LeonSilver
    Drága bajtársam! Amit el lehet, azt miért is ne basznák el? Engem is szétvetett az ideg az embarking/disembarking elbaszása miatt, merthogy nem csak a bétában baszták el sikeresen hanem az elvileg stabilban is. De már nem érdekel. Ott dögöljön meg EDe, ahol éppen van, de legalább nőjön köröm a pöcsére az összesnek.
  • PhantomAss
    Hát ez egyre jobb lesz.
    Pont tegnap néztem hogy letöltött a dcs valami 3gb-os frissítést (már rég repültem), és a mig21 repmodellje eléggé megváltozott.
    Eddig beton stabilan tudtam repülni, most meg pl. felszálláskor magától elkezd hossztengely mentén forogni és állandóan korrigálnom kell a csűrővel. Szinte egyáltalán nem tudok vele stabilan repülni, elég fárasztó hogy a legkisebb kormánymozdulatra szinte átfordul.
  • LeonSilver
    WTH?
  • GaBika6
    Mekkora fizika

• sakkay
    Azt hiszem, hogy alakítottak a mi-24en. Nézzetek rá, szerintetek is? Mintha alul a felderítő eszközök nem lettek volna kidolgozva. Most meg nagyon aprólékos.
  • sakkay
    Szerintetek lesz mikuláskor akció? Valamiért nagyon akarok egy messzert..
  • gsg16
    "home cocpit":
  • gsg16
  • PhantomAss
    Köszi h utána jártál, így már azért jobb a helyzet.
  • GaBika6
    Ok! Korábban ugye nem volt ilyen és furcsálltam, ezért írtam a "support"-nak és letisztázódott a dolog. Amit kivettem, hogy sztem nyomon akarják követni a serial számokat és Ők pakolják át kérésre másik felhasználóra. Kicsit bonyolultabb, de a lényeg, hogy meg lehet oldani. Egyébként az elején megijedtem, hogy önhatalmilag változtatnak a dolgainkon és nem lesznek kommunikatívak, de elég jó fejnek tűnt akivel leveleztem. THX srácok ennyivel is okosabbak lettünk!
  • LeonSilver
    Van benne valami és nem értem miért kell ezt tiltani, illetve értem én csak nem tetszik nekem sem. De! A szoftvert nem veszed meg, az EDe tulajdonában marad (és így van a többi cégnél is) Csak a használat jogát veszed meg. Ezért mondhatja azt, hogy nem adhatod tovább.