Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EDE megoldotta végre a gurulóúton elakadó gépek problémáját.
Valahogy így.
http://dcsworld.atw.hu/files/crash.jpg
Konkrétan nem vesznek tudomást egymásról az AI gépek...
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.10. 23:10:31
Akkor gyártok jó missiont, ha hallgatok a tesztelők észrevételeire, így ezt nem veszem kötözködésnek. Az EWR-t green módba teszem az esetleges riadóig.
Ma lesz időm tovább fejleszteni a dolgot így bele fog kerülni még sok minden, de a meló és az egységenkénti akció-reakció megtervezése miatt lassan haladok vele. Használható küldetés 1-2 hét múlva lesz belőle de megpróbálom minél jobban visszaadni majd egy valós hadszíntér hangulatát. Remélhetőleg sikerül összehozni egy olyan PVP lehetőséggel is rendelkező küldetést amit lesz értelme többször is végigtolni. Persze ehhez EDE pozitív hozzáállása is kellene.
Ha bármi egyéb észrevétel van akkor az jöhet bátran.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.10. 14:02:33
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
tldr: Rétegjátékok készítői féltik a fillérkéjüket, és elverik a pénzt vásárló szopató random DRM-re(ha jól tudom DCS Starforce-t használ), aminek máshol is lenne helye, miközben a jóval sikeresebb mainstream cuccok már leginkább tojnak rá, és megelégszenek Steam cuccával, amit fél nap alatt törnek. Most akkor ki ül fordítva a lovon?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.09. 23:43:50
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.11.09. 23:39:09
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez is "csak" az Extreme vis. range haszn'lata mellett lép fel, ultrán vagy lejjebb már jó a talaj.
A "határozottan látható" fák megpillantásakor első dolgom volt megnézni, lehet-e velük ütközni <#idiota>#idiota>
Battlefront is szopat a Combat Mission letöltés és jogosultság kezelésével, miközben a Graviteam Tactics teljesen DRM free módon fent van minden boltban, de egyiket sem töltögetik a virágboltból. A különbség az, hogy a GT-re és kiegészítőire 3 havonta van -75% kedvezmény, a patchek univerzálisak, és 2-3 új CM anyagát adták ki olcsóbb DLC formában(szerintem a Nomonhan is Mius Front kiegészítőként végzi), míg a Battlefront nyíltan ekézi a Steamet miközben egy határszar rendszert üzemeltet, leárazásoktól jobban irtózik mint a Slitherine, és.. még a patchért is pénzt kérnek.<#idiota>#idiota> (persze ki lehet magyarázni a "feature upgrade"-eket, de a vége mégis csak az, hogy a párezer fanból épp hogy megélnek, minden fillér számít nekik)
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.09. 23:27:33
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.09. 22:56:53
Próbáltam volna tesztelni, de az ED nem úgy gondolta. MiG-21-et nem is aktiváltam, mert most az nem lényeg. Viszont a célok olyan mint ha ködben lennének, a fák meg feketék...Gudautat- megcsaptam jött is előtte az üzenet, meg a többi is, hogy sikerült meglepni őket, két Mi-26-ost kiszedtem még földön, de a lentről jött az áldás rendesen...jól nézett ki! Aztán egyszer fekete lett a képernyő, csak az FPS számláló meg a chat üzenet boríték látszott a bal oldalon, utána DCS.exe leállt...a szokásos. Szóval eddig jutottam a teszttel.
Az ED az első 1.5 Open beta-t kiadta, az messze menően stabilabb és kevesebb hibával jobb volt, mint az összes többi hotfix után egyre szarabb az egész. Ez a negyedik hotfix már és most eddig a legszarabb...
Korábban linkelt valaki képet, hogy milyen szar a talaj, nálam is ilyen szar lett...bassza meg az ED...
Volt egy kis időm, gyorsan ránéztem mi a helyzet ezekkel az updatekkel. Steam tegnap is töltögetett valamit.
A Mig-21 nekem is sírt egy aktiválásért, a többi nem. Akadt vele más probléma is. Külső nézetben a gépnek gyári lemez "festése" van, ha távolabbra zoomolok akkor visszaugrik a rendes festés. Ráadásul több helyen át lehet látni a gépen. Függőleges vezérsíkon, a géptörzs közepén (itt látom honnan kezdődik a hajtómű) a pilótafülke két oldalán. <#levele>#levele>
A Mi-8 nál nincs tükör. Az ablakokat meg mintha telifosta volna egy galamb. Remélem ezeket rohamtempóban javítják!
Egy javulás is akad. Az F-86 idegesítő kabintető csillogása megszűnt. <#eljen>#eljen>
A többinél nem tapasztaltam változást.
Nem mondok róla semmit. Akinek van ideje tesztelje le és majd írja le az észleléseit.
Egyenlőre csak MI-8, KA-50 és SU-25A+T küldetések aktívak benne.
Amire kíváncsi vagyok:
1., A feladatok üzenetben jönnek. A kérdésem: Jönnek üzenetek?
2., Gudauta elfoglalása után milyen egységekről kapsz tájékoztatást és valóban azok vannak-e a térképen.
3., Gudauta elfoglalása után a légvédelem dinamikusan változtat helyet és sugárzási módot. a kérdésem: Észrevehető-e a légvédelem ki-be kapcsolgatása.
Azt hiszem ennyi első körben.
íme a file: Georgian Conflict
Üdv.
SnowFox
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Futtatni, utána menni fog az aktiváció.
Nálam a regisztris turkálás nem működik, csak a profile0 van bent, az 1-est töröltem de így is kéri az aktiválást.
<#wilting>#wilting>
Gondolom elég "csak" update utáni első indításkor... <#idiota>#idiota>
Én lementettem a regeditben a kulcsokat, és igyekszek csak akkor aktiválni ha nagyon nincs más lehetőség.
Viszont kérni lehet új aktiváló kulcsot ha elfogyna a 10 alkalom, de azt nem tudom hogy ez a steames modulokra is vonatkozik-e.
Úgy tűnik az a megoldás, hogy a registryből törölni kell az összes hardverprofilt a 0-ást kivéve és ezt majdnem minden indítás előtt el kell játszani, mert valamiért a modul teleszemeteli ilyen profilokkal a gépet. Valószínűleg van valami limit ami fölött újra kell aktiválni a modult, ezt nem tudom, viszont nekem ezzel a módszerrel nem kéri hogy aktiváljam újra.
tehát csak a HardwareProfile0-át kell meghagyni a többi HardwareProfile bejegyzés nyugodtan törölhető, a többi kulcsot nem kell piszkálni. HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Leatherneck Simulations/DCS:MiG-21 Bis/Keys/License0 az elérési útja a 21-esnek.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A hiba a Mig21 modulban van valahol, regisztriben minden modulnak 1 hardver profilja van, a 21-esnek 9999.
Telepakolták lapostévével.
5+ gen-re fejlesztették (vagy 6-ra?):
Gondolták, addig fejlesztik, míg F-16ossá nem változik.
És lám:

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.11.08. 11:18:48
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt.
Vagy fotóval.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.11.07. 21:10:59