Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki régóta ide jár az tudja, hogy nagyon-nagyon ritkán szólok valamiért és még ritkábban törlök hozzászólásokat.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.01.17. 17:14:03
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ,hogy nem emlékeztem rá pusztán annyit jelent ideje újra megnézni<#nezze>#nezze>
A Béna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A Béna.
www.smart-bus.hu
Snowfox küldetései fent vannak, de azon kívül is jó lenne 1-2 olyan küldi amivel futhat a szerver 0-24-ben.
De ha tanácsolhatom:
Válts nevet, repülj többet, írj/beszélj kevesebbet ,főleg pedig a véleményedet másokról és mások játékáról tartsd meg magadnak, végezetül: ne erőltesd a barátkozást.
Aztán egyszer csak azt veszed észre majd, hogy jókat repülsz jófej emberekkel. (nem, nem velem ,ne is próbálkozz!).
Megkérném a továbbá a tisztelt közösséget, hogy mielőtt valaki ilyen szép napos vasárnapon ránk boritaná a lelki szemetesvödrét gondolkodjon el rajta, hogy érdekel-e valakit itt és, hogy valóban érdemes-e időt áldozni arra ,hogy ide beírja. <#banplz>#banplz>
A Béna.
Engem (és más fórum lakókat is) inkább bosszant. A RoF fórumba is 2 havonta bekerül ez a"toborzó" spam... egyébként meg semmi aktivitása nincs a ott az illetőnek...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.17. 12:37:09
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szép délutánt! <#integet2>#integet2>
Abban a harc mindig egy területre koncentrálódott egy adott pontot kellet mindkét oldalnak elfoglalnia, volt néphirig rendesen<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.01.17. 12:25:54
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1.: Közösséget nem azért építünk ,hogy ott majd mi leszünk a fővezérek. Alulról kell építkezni, és a vezéregyéníségeket majd kitermeli a közösség. Te és Hunter az én meglátásom szerint beosztottakat próbáltok megatok alá berángatni akik majd a ti szájízetek szerint repkednek.
Mondjuk engem már a sírva röhögés kerülget amikor telekurtok minden forumot a szemetetekkel...
2.: Random szuperhero név alatt játszó emberkékkel nem kezdünk semmibe! Aki még nevet sem tud normálisan választani attól milyen hozzáállást várhatunk? Ugye, Gyilkosbika és VADász stb? Szerinted?
A plusszok pedig: ne erőltesd, csak azzal repülj akivel jólérzed magad. Amit te érdekesnek és profi videonak tartasz az nem biztos ,hogy másnak is az, ezért ne sértődj meg ha nem szólnak hozzá.
Ez csak az én véleményem, vagy elfogadjátok, vagy nem vitába ne kezdjetek ezen mert nem érdekel.
Peace <#worship>#worship>
A Béna.
Ka-50
Én hang mod-okat javaslok még az arma3 játék feldobásához és a "future" vonal nekem sem jön be!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.01.16. 20:24:26
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ment privát!
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.01.16. 19:30:54
A Béna.
RHS1
RHS2
A megjelenés pillanatában vettem ARMA 3-at majd 10 perc játék után léptem ki annyira nem jön be ez a future concept....
Míg ki nem jött az RHS USSR és RHS USAF nem is foglalkoztam vele.
Mióta kijött le se szállok a TacBF serverről.
Akit érdekel holnap összehozhatunk egy jó kis CTI-t az RHS moddal. De előre szólok a tüzérséget én kommandírozom! <#violent>#violent>
RHS Grad21
A Béna.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.smart-bus.hu
Neveket nem is írok, nem akarok senkit megsérteni.
😉
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Az irányt meg azért lehet megadni külön, mert egyáltalán nem biztos, hogy a kurzust hajszálpontosan követni tudod. Akár ellenséges repülők, akár közben felmerülő egyéb meló miatt kell letérned az útvonalról, lehetőséged van kiszámolni, és beállítani az útvonaltól tetszőleges helyet és távolságot, ahol a mavericknek kapcsolnia kell. Például ha tök más irányból repülsz a célra, beállítod az aktuális nav pointnak a célt, megnézed, hány fokon repülsz felé, 180 fokot levonsz és meg is van az irány. Beállítasz neki mondjuk 20-30 mérföldet (250-el a 3 perchez 12.5 mérföld kell), és akkor tudod, hogy a maverick majd be fog kapcsolni, te meg foglalkozhatsz a TGP-vel, felderítéssel, vagy bármi mással amivel kell.
Megcsinálhatod azt is, hogy kézzel kapcsolod, amikor látod, hogy a céltól x nm távol vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy akkor épp nem fogja más elvonni a figyelmed, ezért érdemes automatikát használni.
Az aktiválási pont átmérője szó szerint az átmérőt jelenti. Amikor egy útvonalpontot, bármilyen pontot kijelölsz a térképen, azt soha nem kell cm-re pontosan eltalálni. Navigációnál 1 nm-en belül már váltja a következő pontot, ha be van állítva az automatikus váltás. EO power esetén a pontot elég 5 nm távolságra megközelíteni akármelyik irányból, az be fog kapcsolni. Ha nagy távolságokkal dolgozol, akkor viszont ez a becslés már sokat tévedhet, ezért 40 nm fölött ezt a képzeletbeli átmérőt a távolsággal arányosan növelik (a 25%-os értékkel gyakorlatilag tartják a 40 nm-re eső 10 nm-es kör arányát).
Vagy ha nagyon precizek akarunk lenni, akkor megnézed a flight plan-t, abban benne van a felszállási idő, az útvonal és hogy mikor kell a cél fölött lenni, és beállítod az elé 10 perccel. És ha precizen lerepülöd, akkor jó időben kapcsol be. RL a kötelékek (package-ek) általában 10 perces időközzel követik egymást, egy támadó gépnek ennyi ideje van dolgozni a légtérben, elvileg a 30 perc bőven lefedi azt az időt, amennyit neked oda szántak. Azért van az útvonalba flikk-flakk betéve, hogy ha valahol időt vesztesz, akkor ezeket a kanyarokat levágva vissza tudod hozni a késést anélkül, hogy a műszerfalba kéne tolnod a gázkart. És a sebességmérő mellett is azért van az a kis vonal, ami jelzi, hogy ha az útvonalat repülöd, mennyivel kell repülnöd, hogy pontos legyél (nyilván az sem jó, ha túl korán érsz oda, és az előző package még dolgozik, az sem ha késel, és borul a mögötted jövő összes kötelék). De ehhez preciz időzítés kell, és hogy minden klappoljon.
(ps. szorri, én sokat repkedek BMS-el, sőt, inkább azzal repkedek többet, ez a kötelékek időzítése meg a multirole bevetések onnan jönnek, de mondjuk az alapelv az minden szimben azonos, ami az RL dolgokat szimulálja. Az F-16-ban is majdnem ugyanígy lehet a Maverick EO powert kapcsolni, ott nem fokot adsz meg, hanem a négy égtájból választasz egyet a wp-hez viszonyítva. De az elv az azonos).
www.pumaszallas.hu
Csak az új térkép reklámozása és a közönség nyugtatása volt a célja.
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2016.01.15. 19:41:35
Azt ertem, h a gyrok csak fel orat tudnak mukodni a bekapcsolasukat kovetoen és 3 perc a felporgesi idejuk.
de miert nem eleg megadni csak a bekapcsolasi pontot olyan forman, h pl a wp3 as a celterulet, elotte 20 merfoldel kapcsolj be es mire odaerek mukodik, aztan ennyi. Mi ez a 65 fokos iranymegadas sztori? total nem ertem a lenyeget, ahogy annak a 10 merfold egy pont atmeroje dolgot sem a 25% val egyutt. Valahogy ezert nem sikerult forditanom sem a dolgot sztem. 😊 Kisse homalyosak ezek a dolgok nekem.
Az adott példában LOC módban vagy, a korábban kiválasztott útvonalponthoz beállítottad a bekapcsolási pontot 20 tengeri mérföld távolságra (nm - nautical miles) 065-ös irányon. Ebben az esetben a fordulóponttól 65 fokon, 20 tengeri mérföldre lesz az aktiválási pont, aminek az átmérője 10 tengeri mérföld, vagy a ponttól való távolság 25%-a (vagyis 40 tengeri mérföldig 10nm, afölött arányosan nagyobb kört lehet metszeni a repülési útvonaladnak, az EO power indulni fog).
TIME módban egyszerű óra-időt kell megadni, ugyanolyan módon, ahogy a LOC-nál a pozíciót adtad meg, csak itt az OSB 10-es gombját kell megnyomni (10-es a jobb oszlop alsó gombja. A felső sor bal széle az 1, és óramutató járása szerint számozzák a többit). Látszik is a 00:00:00 a gomb mellett. Klikk, és beütöd az időt, amikor az EO Powernak be kell kapcsolnia.
"ezután az "EO power" automatikusan be fog kapcsolni, amint a megjelölt fordulóponthoz (waypoint) 065-os irányról 20 tengeri mérföld (nm) távolságra érsz. Az aktiválási pont átmérője 10 tengeri mérföld, vagy a fordulóponttól való távolság 25%-a - amelyik a nagyobb."
"Amikor "TIME" módba kapcsolsz, a TIME EO POWER-t kell az OSD 10-es gombjával bekapcsolni (jobboldali oszlop alsó gomb), ott az óra időt kell beállítani, ugyanolyan módon, ahogy LOC módban az irányt és a távolságot adjuk meg."
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.15. 19:05:02
www.pumaszallas.hu
EO power will now be applied to the Maverick automatically as you approach 20 nm at bearing 065 from the designated waypoint. The diameter of the activation point is 10 nm. or 25% of the set range from the waypoint, whichever is greater.
When set to TIME mode, the TIME EO POWER function on OSB-10 is used to enter a clock time value in a similar fashion as we entered the bearing and range information for LOC mode.