Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#alien>#alien><#alien>#alien>
(ha lehet harcit)
<#banplz>#banplz>
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.01.18. 18:22:14
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
szerk: és egyébként akárkinek írok a csoportból facebookon nem válaszol senki, 5 embernek írtam. Egyszerűen ha ez történik hogy ne írjak rosszat?
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.18. 17:58:23
Csupán nekem is fura az, ahogyan megnyilvánulsz arról a csoportról, amelyet építeni igyekszel...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem magam sztárolom de én ott oszlopos aktív tag voltam csak mondom ez a hibám hogy néha kilépek amit egy egyszerű mondattal hogy szeretnék visszamenni aztán küldene egy meghívót helyette 300 sort kell legépelnem hogy fejtsem ki minek.
Fürtös írja le nagyon jól ami a helyzet nekem már úgy se hisznek, privát üzenetet se olvassák hiába írok bárkinek is.
A #18551 HSZ, pedig szerintem nagyon jól leírja annak a közösségnek a "minőségét" (tisztelet a kivételnek, ha vannak)...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.18. 17:45:28
Semmi bajom nincs veled személyesen, nem vagyok és soha nem is voltam tag a csoportodban.
Amivel bajom van az az ,hogy egyszerűen nem veszed észre, hogy SOK amit csinálsz.
Közösséget akarsz építeni párhuzamosan a meglevovel és nyomulsz mindenhol. Van SG.n olyan fórum ahol nem toborzól?
Én értékelem az erőfeszítést amit csinálsz a közösségért komolyan, csak néha a mennyiség a minőség rovására megy. Boldog boldogtalan beszervezel aki már egyszer elinditotta a DCS-t aztán meg jönnek az ilyen ovis háborúk.
És jellemzően azok az emberek vadulnak be akik a te csoportokban vannak.
Az ilyen emberek kihullananak maguktól de te beszervezed őket csak hogy nőjön a magyar közösség. (Mindezt egy zart csoportban)
Mivel te ezt nyilvánosan felvallaltad ne sértődj meg ha kritikát kapsz. Személy szerint veled semmi bajom jó fej lelkes ember vagy csak egyszerűen túl sok amít művelsz.
A közösséget nem kell építeni, épül magától.
Sajnálom, ha ezt a személyed elleni tamadasnak veszed,(többször is írtam, hogy nem bantaskent irom) ez csak és kizárólag annak szól amít csinálsz. És mivel kéretlenül spammelsz mindent hát én is elmondom a véleményem kéretlenül.
Amivel elég sokan egyetertenek.
A Béna.
A Béna.
Többet nem írok. Látom mindenki kardal meg lándzsával vár ha megszólalok mert máshogy nem lehet így nem tudok senkihez se szólni mert azon túl nem láttok hogy 3G0 mindenkinek beszól.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Az, hogy ki milyen csoportban van jelen és ott mit tesz vagy nem tesz az max az adott személy és a csoport saját, belső dolga.
Lehet, hogy nincsenek repülő ászok az említett csoportban, lehet, hogy csak időnkén veszik elő a dcs-t és alkotnak benne valamit de ez nem más gondja, vagy dolga.
Lehet, hogy más nem akar vagy tud tanítani dolgokat az embereknek, vagy nem akar repülni de ez nehogy már meghatározza az adott ember értékét... Lehet, hogy nem tud elkészíteni egy videót arról ahogy repülget (szándékosan a kisebbítő jelző) de attól még nem kell lenézni és leszólni. Ahogy az előttem író is említette nem tudod ki van a csoportban és kit szólsz le. Tisztázzuk.
Nem készítek videót, nem repülök sokat. Deee.... Kb egy hét alatt 100 órányi videót rögzíthettem volna abból amit sokan sokfelé repültek az ÉN küldetésemen...Teszem hozzá TÉGED nem láttalak egyik szerveren sem... Ja biztos akkor vetted fel a repülős videódat...
Ezek után halkan jegyzem meg én tettem valamit a magyar szimulátoros közösség érdekében és nem kértem ki magamnak ha nem repülték a küldetéseimet vagy nem dicsérték az egekig.a tudásomat...
Tudod mi bizonyítja a legjobban, hogy megbecsülnek minden hiányosságom, kevés repülésem és bizonyos időközönkénti inaktivitásom ellenére?
Megsúgom. Megkeresnek emberek, hogy nem értenek valamit segítsek, hogy elhívnak olyan rendezvényekre amikről Neked fogalmad sincs, vagy hogy barátként kezelnek. Na ez bizonyítja...Ha pedig valaki magától keres meg segítek neki és nem írom tele a fórumot, hogy nézd a hülye nem tudja, hanem azért segítek mert én is kezdtem egy szinten. Ahogy Te is..... Nekem sokan sokat segítettek az évek folyamán. VMH59 tagjaitól kezdve az itt jelenlévő fórumozókon át az általad ócsárolt csoport tagjaival bezárólag. Ezúton is köszönöm a támogatásukat. Te is köszönhetnél sok mindent az embereknek, de nem teszed. Pedig befogadtak nem csak a csoport, repültek veled... Hogy hol qrtad el az a TE dolgod. Nem a miénk...
Egy jó tanács. Ha elismerésre vágysz akkor tégy olyat amiért elismernek. A szájkarate ehhez kevés.
Ha valaki nem ért egyet velem megteheti. Szíve joga. Ha valaki esetleg párbeszédet is folytatna erről akkor azt viszont privátba kérem. Ne offoljon senki csak azért ide mert neki más a véleménye.
SnowFox Out.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2016.01.18. 13:29:28
Szerintem az osszes markpointot nem tudod egyszerre atkuldeni, mindig az aktiv targetet all mododban tovabbitani. A SPI is csak az altalad lockolt celt mutatja. Ha a targetekrol keszitesz markpointokat, akkor azokat egyesevel at tudod kuldozgetni.
Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok megjelölt célokat megosztani másik géppel?
SPI-t sikerül átküldeni, de az csak 1 célpont, viszont jó lenne ha minden felderített dolgot meg tudnánk osztani egymással, így kicsit egyszerűbb lenne a felderítés és a célok felosztása.
ui:A10C-vel repülünk, manualban keresetem, de nem sikerült megtalálnom benne ezt a dolgot, SPI továbbítást is külföldi fórumon találtam meg.
Köszönöm!
Papa
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.18. 06:32:25
Bocsánat Leonsilver, ennyit írtam csak a témával kapcsolatban, engedd meg nekem ezt az egy sort. Köszönöm ha megtisztelsz vele. <#vigyor0>#vigyor0>
Mint mondtam ne kezdjünk vitát mert nem érdekel.
Vegyétek észre magatokat végre.
Én vagyok akkora gyökér, hogy leírjam amit mindenki gondol és tart a ti kis szinjátékotokról.
Mert azért van itt komunikáció meg közös repülés csak ti kimaradtok belőlle (nem véletlenül).
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de nincs igény a közösségépítő "munkátokra" nem véletlenül nem érdeklődik senki innen a csoportjaitok felől. Megvan mindenkinek a saját baráti társasága akiket ismer és akikkel szívesen repül/lövöldözik/pasziánszozik.
Nem akartam "csúnya" dolgokat írni róllad egész egyszerűen nem mindenki szimpatikus mindenkinek.
A ti kommunikációs stílusotok és az "arcbamászós gyererepüljvelünk mert mi marha nagy császárok vagyunk a magyar szimulátoros életben" toborzási módszereitek pedig hát mondjuk ki : irritáló.
Ráadásul messziről ordít a dologról, hogy arra próbáljátok szervezni, hogy majd ti álltok a középpontban és akkor mekkora királyok lesztek.
Aztán most 2 ilyen beállítottságú ember összetalálkozott a homokozóban és most dobáljátok egymásra a sarat. Ami nem baj mert szívetek joga csak a homok maradjon a homokozóban és ne az én nyakamban landoljon.
Mégegyszer: nem akarok senkit megbántani, de ha esetleg még nem esett volna le: senki nem kiváncsi a csoportjaitokra, meg a szimulátoros dolgaitokra, tartsátok azt a zárt facebook csoportotokon belül.
Hibáztathatsz nyugodtan engem meg mindenkit aki nem érdeklődik kellően a magyar szimulátoros közösség építése iránt vagy elgondolkozhatsz azon, hogy valamit nem jól csinálsz és ezért nem özönlenek a komolyabban repülő tagok a csoportodba.
Ismétlem nem sértegetésnek/bántásnak szánom, ezek a tények. Csak az emberek nem írják le mert nem akarnak megbántani, én viszont egy bunkó paraszt vagyok és leírom, hogy tanultok-e belőlle rajtatok áll.
De nem bánnám ,ha emelt fővel fogadnátok a kritikát és ezt itt lezárhatnánk.
Nem kell privátot irogatni, mert nem vagyok rá kíváncsi, törlöm olvasás nélkül.
Nincs senkivel semilyen személyes problémám, de ha az orom alá nyomjátok a dolgaitokat akkor úgy érzem jogom van véleményt formálni rólla.
Köszönöm,
Fürti.
A Béna.
Ha úgy gondolod, hogy visszaéltem a házigarázda jogommal, akkor ITT tehetsz panaszt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszi a linket! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.17. 19:12:14
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2610156&postcount=31
Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2016.01.17. 19:01:13
Isten áldja a pogányokat!
Köszi a válaszokat! 😊
Aki régóta ide jár az tudja, hogy nagyon-nagyon ritkán szólok valamiért és még ritkábban törlök hozzászólásokat.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.01.17. 17:14:03