36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #22139
  • sakkay
    Elsején költözök barátnőhöz-tovább nem lehetett húzni. Szóval a 28 az még éppen-de jó!
  • wolfhgb
    Ah, majd hasznaltan jo aron, mint a 980ti t! :)
  • molnibalage83
    Na, akkor hányen lennének benne egy vizitben? :)
    A 28-i hétvége az, ami szóba jön nekem, ha még akkor ott van az OR.
  • Solt
    Május körül a polcokon lesz az 1080Ti... az, vagy az AMD-s párja már érezhető előrelépés lesz! Spórolni kell... :))
  • wolfhgb
    A gyomrom igazabol mar semmi nem zavarja repules kozben, inkabb a szemem zavarta, majd talan az 1080ti megoldas lesz a problemara egy ev mulva, addig igy is maximalis az elvezet! :)
  • Solt
    Ha "riceg" annak két oka lehet... vagy nagyon kevés az FPS, vagy ide-oda váltogat a 45 és a 90 FPS között. Utóbbi komolyan ki tudja nyírni az ember gyomrát! :) A fix 45 FPS már elég élvezhető, de az igazi az lenne, ha meglenne a fix 90, mert akkor a gyorsan mozgó objektumok sem duplázódnának! :)
  • wolfhgb
    Nekem eddig is bejott, igy valoban jobb, eddig csak annyi volt zavaro, ha valami foldi ojjektumot neztem oldalt elrepules kozben, az ricegett, de most ezzel az is szepen lathato. Koszi a fulest, :)
  • Solt
    Azért így már teljesen elviselhető nem? :)
  • wolfhgb
    Ja, a képet még azelött löttem, mielött beállítottam volna a javaslatod, elötte ezekkel a beállításokkal nyomtam.
  • Solt
    Hmmm... nálam semmi gond nincs vele. Viszont nekem teljesen más beállításokat ad a VR-ra. LINK

Szerintem frissítsd az NV drivert, vagy telepítsd újra.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.13. 07:59:23
  • Klusi86
    Hali, írtam PÜ-t.
  • wolfhgb
    Ami neked, egy 6700k procival, ez a kurzor azota ilyen, miota vr el tolom.
  • Solt
    Milyen VGA-d van?
  • wolfhgb
  • wolfhgb
    Es ilyen a bug os egerkurzorom vr ben, kezdetektol fogva, jo volna tudni mi okozhatja!

• wolfhgb
    Kiprobaltam a beallitast, amit javasoltal, valoban jobb a kepminoseg, stabil 45fps fraps szerint, jo lesz igy! :)
  • Solt
    Igen...
  • wolfhgb
    Akkor nálam marad a monitorom sarka es valami felvétel készítő progi, aztan visszanézem. A dcs d monitorképe neked is egy keskeny csikban jelenik meg függőlegesen a kijelződ közepén, mikor vr modban futtatod a programot?
  • Solt
    Nem tudok róla...
  • wolfhgb
    olyan cucc nincs, ami a hmd képernyőjén is ki tudja jelezni? Rágyurhatna már valaki egy ilyen app ra is.
  • Solt
    Nem, FRAPS-l, egy G13 képernyőjére iratom ki, és a HMD alól kukkolok! :))
  • wolfhgb
    Na, majd rálesek, mondjuk én az 1,5 és a 2 között nem érzékeltem már akkora javulást mint alatta. Az fpst a progi saját kiírásával nézed?
  • Solt
    Amit a DCS felajánl mint VR beállítás, annyi különbséggel, hogy a pixel denisty felvettem 2-re.
  • sakkay
    Na az van, hogy nálam a DK2 nagyon jól futott egy gtx 1070 által. Egészen addig, amíg egyszer csak egy frissítés után lefeleződött!!!!!!!az fps. Így most Las Vegas fölött 20-25 fps max grafikán. 45-50 volt 2 hónapja.
  • wolfhgb
    Nálad mik a beállítások ehhez?
  • Solt
    Az Asynchronous Spacewarp miatt 45 FPS-l is teljesen élvezhető a repkedés, csak ugye ilyenkor a duplázás miatt szellemképes a gyors mozgás (ellenséges gép), tehát az igazi a 90 FPS lenne, azt viszont szép kép mellett lehetetlen kipréselni az alap térképen. 4770K@4GHz + 980Ti.

2-s beállítással is elmegy, csak ugye a 45 FPS-l... ezen kívül a szokásos CPU limit ami gázos, főleg alacsonyan sok objektum esetén. Abban bízom, hogy a Nevada térképen ez már normálisabban össze van rakva.

Kurzor gondom abszolúte nincs. Az nem tetszik, hogy gyakran ugrál a 45 és a 90 FPS között, az meg nem túl jó érzés... úgy kell beállítani, hogy esélye se legyen a 90-re, így nem próbál feljebb lépni! :D

ASW
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.11. 19:24:49
  • wolfhgb
    megvan a nevadam!
    Milyen konfiggal tolod? Nálam tök élvezhető jó minőségben a kaukázus is, 1,5 ss beállítás mellett. Viszont az egér kurzorom kezdettől fogva bugos, nálad?
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.01.11. 19:06:23
  • Solt
    Nem, túl nagy lenne a késleltetés. Multiadapter kéne, de az meg csak DX12 / Vulcan API-val megy...

Arra lennék még kíváncsi, hogy a Nevada térképen mennyivel megy jobban, elvileg az jobban optimalizált, ha jól tudom.
  • VO101Tom
    SLI nem működik OR-el?
  • Solt
    Már a mostani felbontás mellett is teljesen jó képet kilehet préselni belőle, viszont alapból a 980Ti tudásának a duplája kéne a fix 90 FPS-hez... ennél nagyobb felbontáshoz olyan VGA kéne, ami a jelenlegi folyamatokat figyelembe véve cirka 6-8 év múlva lenne piacon, és akkor még mindig a csúcs kategóriáról beszélünk! :)
  • PhantomAss

a következő Riftet tervezem megvenni én is ha magasabb lesz a felbontása, nameg ha lesz hozzá hardver is.
  • Lysandus
    Valahogy sejtettem, hogy ezt fogod mondani! :-)
  • Solt
    Nos Urak, most végre pár napig volt időm repkedni Rift-l... továbbra is beszarás élmény! :) Viszont azt kell mondjam, nem a nagyobb felbontású Riftre kell várnunk, hanem a 980Ti-hez képest kétszer erősebb VGA-ra ahhoz, hogy a jelenlegi Riftet ki lehessen szolgálni rendesen! (legalábbis DCS és DX11 alatt) :)
  • sakkay
    Pont most akartam berakni
  • VO101Tom
  • LeonSilver
    Úúúúú, kössz Tom!!

Sanyo már csinálja az új jelszavam, mert hát öreg Sam és elfelejtettem :D

Kösziii!!
  • VO101Tom
    Pont tegnap posztolt pumafórumra Reflected egy Huey missiont, amit ő csinált, olvasd el mi van benne, és szerintem vele vedd fel a kapcsolatot (sg.hu-n ő nincs fent), szerintem tud segíteni.

http://www.pumaszallas.hu/forum/viewtopic.php?p=26896#p26896

"A lényeg, hogy felszállsz egy jól berendezett heli bázisról, és a térképet, vagy rádió vészjeleket követve bizonyos helyekre repülsz, feladatokat teljesíteni. Mikor a közelbe érsz, mindenféle történik: csaták, füstjelek, eredeti Vietnámi háborús rádióbeszélgetések, stb...

Vihetsz csapatokat az LZ-kbe, akik ott kiszállnak és harcolnak. De ki is mentheted az ott lévőket.
    Csináltam egy supply base-t Khashuriban, ahonnan mnidenfélét hozhatsz.
    Van egy előretolt csapat, és ha viszel oda 3 FOB ládát, akkor abból ott építhetsz egy előretolt helyőrség bázist.
    Kijavítottam a beaconok morze kódjait, most már mindnek egyedi.
    Plusz hozzáadtam egy esős, és egy hajnali verziót is.
    "

Mission: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=178909
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.01.08. 11:08:48
  • 2Pete
    A ctts már nem müködik, a ctdl kell helyette.
  • gsg16
    a lelkesedés a lényeg!