36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#27302 LOD-nak nevezik azokat a 3D modell változatokat, amikkel a különböző távolságra repkedő gépeket megjeleníti a program. Minél távolabb van, annál egyszerűbbek a modellek. Hogy ennek az átlagjuúzer számára mennyire van hírértéke azt nem tudom, szerintem nem sok... -
sakkay #27301 AV-8B Night Attack LoD's ready for action.. -
sakkay #27300 Most ez mi? -
sakkay #27299 Ja, bocsi -
#27298 Ne kezd te is :D nem jött frissítés. A srác a fészbúkon le volt maradva.
"DCS World 2.5.1 Update
We are currently preparing and testing an update to the 2.5.1 Open Beta. This update should address a number of issues like the metashader error, VR audio device selection, A-10C and Ka-50 datalink errors, FLIR image quality, and others." -
#27297 mégcsak felkészülnek kiadni egy frissitést hozzá.
MEg javitott külsőt kap a szu-34-es:
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.05.05. 14:23:20 -
sakkay #27296 Elvileg a bétára jött a frissítés, de lehet még arra sem. Most nem néztem meg. -
gorgon_gollob #27295 nálam se töltött semmiféle javítást a 2.5.1 óta. azért ránéztem, hátha olyan gyors update volt, hogy észre se vettem, de nem működik.
már egy ideje megvan a kamov, csak elsőre ijesztően bonyolultnak tűnt (nem az), mondom megvárom, amíg kigyomlálják például a műszerek világítását, aztán nekiállok megtanulni. az sem jó még, de nekiálltam, ezek szerint pont akkor, amikor még jobban elkúrták. derék munka. azt olvastam a minap, hogy dolgoznak a kamov és az a-10 datalink bugon, de szerintem aligha lett ebből azóta javítás.
a wingmant alapból látni kéne az abrison, vagy csak ha a datalink be van kapcsolva? jelenleg sehogy se látom, azért kérdem. mivel működő állapotában nem próbáltam, nem tudom, hogy ami nem működik, az üzemszerű bug vagy én csinálok valamit rosszul. -
#27294 Milyen javítás? Nálam nem volt update mióta kijött a 2.5.1. Most 2.5.1.16543 van. -
sakkay #27293 Elvileg a javítás este rendezte ezt. -
#27292 Ha metashader compilinggal fosta össze magát, akkor próbáld meg átpakolni a DCS World könyvtárat a C:\Program Files (x86) -ból a C:\Program Files -ba (simán kivágás-beillesztés)
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.05.03. 20:30:48 -
#27291 Na elinditottam a 2.5.1-et. jót mosolyogtam a betöltőképernyőn a felhök között áttörö napsugarakon, mintha azt akarnák jelezni, hogy látják a fényt az alagut végén (csak milrt dudál)
Aztán az elején elég pozitivan áltam hozzá, mert érezhetően gyorsabb volt a betöltés a fömenüben . most nem változtattam a beállitásokon, hogy megnézzem mennyit változott.
Rámonytam a freeflightra és elkezdte a töltést, egy ujabb jó pont, hogy kiirja legalább, hogy mit tölt igy egyszerübb a beazonsitás ha valamit nem szeret.
Aztán ugy a 3/4-edénél jött a szokásos crash ablak. tehát ami memória a 2.5nek elég volt az a 2.5.1nek már megint kevés.
Ezek szerint csak odébb pakolták a szart. -
Colos1357 #27290 A 2.5.1 -ben sikerült elb@szniuk ezt is... -
gorgon_gollob #27289 valaki, akinek megvan a kamov, megnyugtatna, hogy a datalink rendesen működik, csak én vagyok balfácán?
már a tutorialban elakadtam ott, hogy előreküldöm a wingmant felderíteni, bemondja a célpontokat a rádióba és ennyi. ezen a ponton elvileg betty szólna, hogy watch ekran, a datalink panelen villogna a cél típusának megfelelő ikon (nem mintha látszana), elmenthetém és megjelenne az abris-on is. ehhez képest nem történik az égvilágon semmi. próbáltam visszafelé is, hogy én jelölöm ki a célt a wingmannek, szintén eredménytelenül.
a tutorialban jelzett kütyük mind be vannak kapcsolva. mi lehet a hiba?
-
#27288 Basszus, gyerek leoperalta edtracker alapjarol az usb foglalatot...Valami muszeresz vissza tudja azt varazsolni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.05.03. 13:16:48 -
beci43 #27287 Keress privátban. -
#27286 Valaki megválna a Mirage moduljától? Így F-18 előtt csak gondolatban... -
sakkay #27284 Bezony. A kínaiak már a spájzban vannak. Tényleg. -
#27283 Nem is nekünk készült, hanem a kínai piacra. -
#27282 Hátőőőő... nem is tudom. Nekem nem hiányzott. -
sakkay #27281 -
sakkay #27280 Csak kaukázust nézem. Normandia nem érdekel, mert a 2vh gépekkel még nagyon sok gond van, meg kell vagy 2 év, amíg meg lesz csinálva rendesen a géppark, meg a környezet. Meg 2vh-ra ott a CLOD. -
#27279 Jól hangzik. Normandia is? Vagy ez csak Kaukázus egyenlőre? -
sakkay #27278 50+játékos most, atom stabil 60fps. Maxon minden, alapbeállítás szerint. Azért mégiscsak haladnak a srácok. Néha kiírja, hogy buf(ferelés), de nem esik az fps akkor sem. Csak pár percet voltam, de nem volt fagyás. Ja, és nagyon sokan vannak. -
ToMy_ #27277 Lehet még, hogy EN/HU billentyűzetkiosztás miatt van anomáliád, nyomod az ü-t de a -t (mínusz) kellene. Máshol már volt ilyen szívás. Próbáld átdefiniálni olyanra, ami ugyanaz mindkettőnél. -
sakkay #27276 Két rádió adás bill kombináció van. Nem lehet a másik az? -
#27275 De nem, de nem, de nem... Azt gondolom, hogy jól csinálom. Persze sose nem lehet tudni. Az is lehet, hogy valami ütközés van. A rádió menüt az "ű" billentyűvel hívom elő, de nem jön meg a menü. Egyenlőre nincs ötletem. -
#27274 jobboldalt van a rádió, abban tudsz frekvenciákat váltani ABCD gombokkal, de a missionban be kell állítani rendesen a gépnek kiadott frekit (toronyfreki, kötelékfreki, stb). Ezután a rádiózás gombnak működnie kellene. -
#27273 Oké egy láma kérdés. Musztangot próbálgattam és nem tudok rádiózni. Nemtom miért. Repülés közben az ai köteléktársam hogy tudom utasítani hogy támadjon meg formációt tartsa? THX! -
#27272 Én fps terén nem látok változást, ugyanolyan "szar" mint a 2.5 :) Felnézek 120, jobbra nézek 35. Maverick nálam sem megy, uncage működik de a következő mittoménhogyhíjják gombra már nem reagál. -
#27271 Olvastam egy-két sráctól, hogy milyen jól fut - hát nem tudom... nekem a 2.5 teljesítményével semmi bajom nem volt, viszont ez a béta szarabbul megy.
Értem én, hogy béta meg minden, de akkor is. -
#27270 Jah vágom! Nekem az új pöcs szarul fest. Látszik, hogy próbálkoznak a srácok. Pl. a kilőtt egységek tüze szépen bevilágítja a földet, ami nem rossz, de kétlem, hogy délben látnám 3 km-ről. Aztán a füstöt is változtatták, legalábbis azt vettem észre. Gondolom ez is adja az anomáliákat. Mindezek miatt meg még amit nem vettem észre van csúnyán fps ingadozásom. Nem kicsit, nagyon. Ami a 2.5-ben nem volt, az fix 60 fps-el eldöcögött nekem. Viszont kipróbáltam és nevetséges, hogy az f-15 és az f-18 ai-k szépen küldik a jelet a TAD-omra a Harrier meg semmi. És ahogy hallom a Harrier tele van hibával. Olyanokkal amik nem voltak előtte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TAD-ról rögzített F-18C... -
#27269 A lényeg nem a két hét, hanem a mihezképest két hát :D :D -
#27268 Nekem azt írta support, hogy május vége a fullánkos, de ugye lehet 2 hét... -
#27267 Kát hét! :D -
#27266 Vedd már meg azt a harriert ne vacakolj, tudod hogy a lódarázs sose lesz kész :) -
#27265 Akkora fejlesztésen esett át, hogy jelenleg a bétában képtelen vagyok Mavericket indítani.... :D -
#27264 Na egy gyors szakmai kérdés. Harrier mekkora fejlesztésen esett át? A-10C tud kommunikálni Harrier-el TAD-on? Vagy A-10C csak A-10C-vel tud célpontinfót küldeni? Célpontot lézerrel tud jelölni Harriernek és Miragenak jelenleg úgy tudom, de ennyi? Célpont koordinátára nem kommunikálnak? -
#27263 Ja, ez porfelhő akar lenni, amit felkavar a harrier. Az volt a szép mikor egy ilyen "teszt" után leesett az fps 3-ra. Mondom mi a sz@r ez. Esc-et nyomva visszajött az fps, visszalépve a játékba megint leesett. Újra kellett indítanom az egészet. A cockpit hangerőt is csökkenteni kellett, mert tök furán hallatszott a hajtómű. A mirage hangját is elbaxták szerintem. -
#27262 Neeeem. Ez kérlek az az effekt akar lenni, ami van a helikoptereknél is.
Egyébként van olyan reptér, ahol rendesen működik - illetve hát azért az qrva hülyén néz ki, hogy nincs fokozat. SZóval nem fokozatosan jelenik meg, hanem nincs, aztán egyszer csak van fullon.