36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Krokoliszk #27261 Úgy néz ki, mintha a hangsebesség feletti repülésnél keletkező Mach cone-t tolná a földön :D
viszont ha ez tényleg az, egész jól néz ki. Csak kicsit eltévedt. -
#27260 Dehogy kellene sokáig keresni. Batumi mellett lőttem ezt:
-
#27259 Bele se merek gondolni milyen lesz a Hornet. Gabika most hívott, hogy próbáljuk ki a 2.5.1-et. Nem tudom el merjem-e indítani vagy inkább aludjak egyet :) -
#27258 Akkor majd lesz más :D :D rosszmájú vagyok :D -
#27257 Igen, ezt is értem, és véletlen sem akarok pont én kifogásokat gyártani nekik, csak mondom, hogy erre találták ki a beta tesztelést. Szerencsére most jött elő, nem amikor két hét múlva kint lesz véglegesként :) -
#27256 Ez azért gáz Tom, mert eddig nem volt ilyen és teljesen jól páldázza azt, amikor valamit megcsinálnak és öt másikat elbasznak.
-
sakkay #27255 Chemtrail!!!!ATyaég -
#27254 Ezt én nem látom annyira gáznak, erre való a beta tesztelés. Hibakeresés, hibajavítás. A véglegesben ne legyen benne, és akkor minden oké.
Azt nem lehet kívülről megmondani, hogy az az effekt mitől szaródott el, mennyire a Razbam és mennyire az ED sara ez. Valszeg kipróbálnak valami új részecske rendszert, amiben előjönnek anomáliák. Megesik az ilyen, csak ne maradjon benne.
Amikor megy a hazudozás meg a cinikus kavarás, amikor rendszerszinten szanak el dolgokat és tesznek úgy mintha minden oké lenne, na az sokkal nagyobb gáz. Ez csak egy glich, nem érdemes nagyon felhúzni magad miatta. -
#27253 Én itt úgymond megpróbáltam kiállni ezek mellett a majmok mellett, közbe még el se indítottam mióta lejött az update :D
Asszem mégiscsak kezdem érteni, miért teljesen jogos az Edére fújásotok ezzel a páblik bétával meg a zseniális újításaikkal.
-
#27252 Hát igen... -
Solt #27251 Innen kívülről nézve vagy leszarják, vagy nem állnak a szakma csúcsán, vagy mindkettőből egy kicsi.
Az viszont biztos, hogy már nagyon bánom, hogy anno nem hagytam magam rábeszélni arra, hogy programozó legyek. Elképesztő, hogy mennyi nem törődöm dilettáns pöcs gazdagodott meg abból, hogy nincs konkurenciája és emiatt gyakorlatilag bármilyen minőségű szart örömmel megvesznek tőle. -
#27250 De most komolyan Solt. Normálisak ezek? -
Solt #27249 Felhőgyártóóóóóóóóóó!!! -
#27248 SZánalmas. Még EDétől is....
-
sakkay #27247 Az tényleg az volt elismerem
Amúgy nagyon szörnyű. Ritka szar kép, sokáig kellene ilyet keresnem a beállításaimmal. -
sakkay #27246 HA csak az enyémet, akkor egyetértek. De ha a tieiteket is, akkor sötétebb a kép mint a valóság, az tuti -
Solt #27245 Na jóvanmááá... ez a 444-s hasonlat azért durva volt! :D
Egyébként az a kép tényleg szörnyen néz ki, akár a Falcon is lehetne! -
#27244 Mi csak próbáljuk ellensúlyozni a te feltétlen és végtelen optimizmusodat :) Ha csak a te posztjaidat olvasnám, már legalább kétszer újra megvettem volna a DCS-t, és még az asszonynak is ezt adnám karácsonyra -
sakkay #27243 Vannak, de a többség szebb mint bármely szimben. Tényleg nagyon szépek a hegyek. Sokakkal ellentétben azért sokat repülök vele, és látom milyen gyönyörű néha. Csak én nem vagyok ilyen fényképezős típus. Komolyan néha olyanok vagytok mint a 444. Mindig csak a rosszat látjátok, ha a magyar kormányról van szó..persze sok minden szar, de még mindig jobb mint régebben -
#27242 Szerintem ez már a javított domborzat. A régi sokkal szögletesebb volt. -
wittman #27241 Na ez az, de most nem ez a lényeg!
Ez is jót lett: Anyahajóra leszállás is felejtős a Kuzira
Utoljára szerkesztette: wittman, 2018.04.26. 18:15:18 -
Solt #27240 Vannak még ilyen szögletes domborzatok? Olyan mintha még a régi verzióval készült volna ez a kép... -
#27239 Először nem értettem mit kell nézni. Mondom oké, itt a rakéta, de hova csapódik be? Aztán rájöttem...
Hát, ez tényleg gáz... -
sakkay #27238 Viszont a Harrierbe az MK 82 rendbejött. Hát igen, ez ilyen. -
wittman #27237 Bocsánat már szerkeszti nem tudtam.
Szóval még rosszabbak lettek az A2G fegyverek, mint H-29T és KAB-500kr.
Itt a rádió torony volt a célpont...a rakéta meg a környékére sem megy...
H-29T vs Radio tower
Utoljára szerkesztette: wittman, 2018.04.26. 18:00:36 -
wittman #27236 Igen a RAM probléma már közel sem olyan vészes, szóval akinek 8GB-ja, most már próbálkozhat.
Cserébe kaptunk újabb fícsöröket, olyan szarük lettek nappali fényviszonyok, az éjszaka megint világít a a talaj. A települések sárgán világítanak, minden olan sárga tónusú. STB... -
sakkay #27235 -
sakkay #27234 Na akkor kicsit a jóságot is. Megoldották a memória gondokat, vagy legalábbis nagyon jó úton járnak úgy néz ki. Van egy teszt küldim, minden van benne. A közepe fele van egy óriási perig tartó tűzéségi mindentszétbaxok. Vsyc, 60 fps, 5.5 giga max használat. Reccenés nélkül, minden maxon. Kilépéskor fagyott egyet de ha már kell, inkább akkor
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.26. 17:34:08 -
#27233 Ja, olvastam én is. wittman kolléga egész szép buglistát kreált :/ -
#27232 fb-n olvasom, hogy éjjel alig látni. Végül a játékosok találtak rá egy megoldást, kikapcsolt deferred shadinggal ez megjavul, éjszakai kép is játszható lesz.
Erre most kiszedték ezt az opciót a settingsből.
Félelmetes, milyen jó érzékkel nyúlnak hozzá a dolgokhoz, hogy kibasszanak saját magukkal meg akik játszanak vele... -
#27231 Látom még mindig nem jött le, hogy elsősorban nem a helyfoglalás a probléma. Nekem van 3*240SSD, azért ott elfér egy-két kliens :)
Egyébként meg megint akkora bughalmaz lett, mint ide Makó.. -
gantus68 #27230 guide
Én is ezt javaslom, hamar át lehet konvertálni oda-vissza bármikor. Openbeta 1-2 héttel előbb megkapja azokat a fejlesztéseket, ezáltal a modulokat is, amik a belső teszten átmentek. Én ezt használom évek óta, nincs sok gondom vele.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.04.26. 07:14:10 -
sakkay #27229 Hát igen, megértem. .. de amúgy 465 Gb -
Ennek én tényleg nagyon örülök, de az én problémámon sajnos nem segít, lévén nekem nincs több mint 140GB-om arra, hogy kétszer legyen fent a DCS, vagy kedvem ahhoz, hogy kéthetente leszedjem és felrakjam a beta-t vagy a véglegest attól függően, hogy melyik az újabb és/vagy a jobb :/ Úgyhogy csak remélni tudom, hogy ha nem lesz vele semmi gond, akkor maximum két hét múlva jön a véglegesre is a javítás és akkor majd lesz öröm és bódottá. -
sakkay #27227 Megfogadtam itt valaki tanácsát és amikor új ssd vettem, a régi maradt a winnek. Így van elég helyem. -
#27226 Nekem pl SSD-n egynek is alig van hely... :/ -
sakkay #27225 Leszedem külön. A frissítő nem keres bétát. Van helyem szóval ok, de sokaknál ez gondot fog okozni. -
#27224 "csak PR okokból lett véglegesnek mondva" - látja ez így ebben a formában igaz
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.04.25. 20:26:54 -
#27223 Ez igaz lenne, ha a 2.5 nem egy átcimkézett openbeta lenne, még arra sem vették a fáradtságot, hogy az aktuális változat build számát átírják, és ha a véglegesnek mondott verzió kiadása után ilyen hamar jön az újabb major update openbeta, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy csak PR okokból lett véglegesnek mondva, gondolom Stemaen így jobban fogy. MINDENKI openbeta teszter, akár akarod, akár nem. -
#27222 Parancssorból a
C:\Program Files (x86)\DCS World\bin>DCS_updater.exe update @openbeta
nem konvertálja át?
Itt nagyjából leírják az összes lehetséges variációt
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030
bér elég régi a poszt, de verziószámokkal bohóckodás nélkül, a @release és @openbeta paraméterek működnek az átkonvertáláshoz.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.04.25. 20:15:59