Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez a látványhoz bizonyára igen combos konfig kell, Matt Wagner az egyik hivatalos PR-osa (vagy mifenéje) Edééknek, már a DCS BS idején sem szarral gurigázott HW tekintetében, és mégis ezen a videón is ott az az idegesítő "mikroszaggatás"
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
ITT a link a letöltéshez.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én továbbra is azt javaslom, hogy delid nélkül a processzor alap feszültségén kell kezdeni, meg kell nézni ott mit megy, aztán szépen fokozatosan emelni a szorzót és a feszt egészen addig a hőmérséklet határig amíg még hűthető. Tesztre meg ott az Aida64, a hibát azzal is megtalálni és nincs "kínozva" a CPU.
www.smart-bus.hu
Nekem az Aida64 vált be a legjobban... azt futtatom 20-30 percet, ha van időm akkor 1 órát. 100%-n tekeri a CPU-t de mégsem fűt be neki annyira, jó 20 fokkal kisebbek hőmérsékletek mint IBT vagy Prime alatt. Ha itt stabil, akkor játszom... ha több óra GTA V megvan gond nélkül, akkor nagy baj már nem lehet, de ha akad is gond, egy lépcsővel feljebb a vcore-t és meg is vagyunk.
Attól, hogy az 5GHz 1.4V körül van meg, még nem következik, hogy a 4.7-hez kell az 1.3V... sok proci adott MHz értéken falba ütközik, és azon túl már drasztikusan kell emelni a feszt. Az 5GHz jellemzően már a "falon túl van", ezért kellenek ilyen magas V értékek. PH-n van olyan akinek a 4.7 GHz 1.2V-n van meg...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.12. 13:57:28
www.smart-bus.hu
No meg nem kell IBT, Prime és társaival kínozni delid nélkül, mert nem csak extra magasak lesznek a hőfokok, de a rossz hőátadás miatt a hőingadozás is nagy, az meg hosszabb távon nem egészséges.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
DCS alatt meg pláne...
Amikor megjelent mi is átrágtuk ezt itt, elég széles spektrumon mozgott az emberek fájdalomküszöbe, volt aki kifejezetten örült neki, szerintem ez semmi jóra nem vezet, és kb azon a véleményen vagyok mint te. Konkrétan a Mi8 GPS nem is izgat annyira, inkább a rendszer, amit ezzel tesztelnek ED-nél, az nem mutat semmi jóra. A befektetett árhoz képest már most is a DCS éri meg nekem a legszarabbul, ha ezt még ilyen DLC alapú legózással akarnák megfejelni, abban én tuti nem veszek részt.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
"Vasárnap este van, a sok kocka
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.10. 22:11:36
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Felnéztem DCS nevadára 30+humán volt fent, megy a gyilkolászás meg az örömrepkedés. Az fps stabil 60(vsync) viszont megy az a fura laggolás, ami mindig van, ha sokan vannak fent. Még mindig atom szar a netkód. Anélkül meg nem sokat ér-ha nincsen faxa dinamikus kampány..márpedig nincsen.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.12.10. 15:09:36
Ka-50
Küldjél egy 8700K-t és meglátom mit tehetek 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 10:16:30
www.smart-bus.hu