36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#27342 -
wolfhgb #27341 A felsoroltakon kivul minden mast! :) valamivel dolgozni kell a kovetkezo frissitesig is! -
#27340 amig nálam nem indul el addig nem tudok rá válaszolni . -
#27339 Azt lehet már tudni, hogy most mit qrtak el? -
#27338 mai javitás -
sakkay #27337 Annyira nem menj bele szerintem, mert pont a-vsz.-mai frissítés hoz egy csomó változást és mélységet. -
hhelikopter #27336 Sziasztok!
Nagy kérésem lenne, örülnék, ha segítene ma valaki rajtam. AV-8B Harrier fegyverrendszerét megmutatná valaki képernyőmegosztáshon keresztül. Bizonyos fegyverek nem működnek, szerintem nálam van a hiba, de szeretném ha egy profi megnézné aki sokat repül a géppel. A youtube-on lévő videókkal nem jutottam semmire.
Légyszíves valaki szánjon rám 10 percet. Köszi előre is. e-mail: [email protected] -
#27335 Legyen, ahogy kívánod. -
#27334 -
Solt #27333 Nyilván az más liga, de azért el kell ismerni, hogy ügyes... ;) -
#27332 Sehogy, annak normális flight modellje van ;) -
#27331 Azé' én megnézném hogyan villog mondjuk a Gazellával ;) -
#27330 65% körül (90 fps-re limitálva). -
Solt #27329 Igaz, hogy ArmA, de azért érdemes megnézni mit művel a srác a helivel! :) LINK -
wolfhgb #27328 Mas a vr nelkuli fps es mas vr nel, ez teljesen normalis. Mennyi a gpu hasznalat vr nelkul? -
#27327 i7 6700, 20% körül, de nem is ez a lényeg, hanem hogy VR nélkül elhanyagolható a CPU limit, VR-el pedig játszhatatlan. -
wolfhgb #27326 Es mekkora kozben a cpu hasznalat? Milyen procirol beszelunk? -
#27325 Készül már.
Egyébként találkozott valaki olyannal, hogy VR esetén nagyon durva CPU limit van és nagyon durván leesik az fps dogfight közben? A create fast missiont próbáltam, ami kb 10 vs 10-nek tűnt, amiből a játékoson kívül mindenki AI. VR NÉLKÜL 70+ fps CPU limit miatt, VR mellett 20-25 fps, viszont a GPU terhelés 30% körül van, egyértelmű a CPU limit. Ezzel az a baj, hogy VR mellett sokkal nagyobb a CPU limit és nem értem, hogy miért, gyakorlatilag a 20-25 fps játszhatatlan VR-ben.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.08. 09:31:26 -
sakkay #27324 BMS? De most komolyan.... -
MiG man #27323 Üdv mindenkinek újra, jó rég jártam itt. Én egy F-16 simet várok már nagyon. Van rá szerintetek esély, hogy csinálnak? -
#27322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ami nem nyiffantja ki a géped, attól csak erősebb leszel"
Köszi, hogy megosztottad a megoldást, az ilyen esetek a "koca" PC-építők/szerelők okulására, jövőbeli potenciális szopásfaktorok csökkentésére kiválóak - asszem nekem is vannak szabad slotjaim, ha valaha hajítok még be RAM-ot, eleve csak az újakkal fogom elsőre elindítani ;)
Aki üzletszerűen foglalkozik PC szervizeléssel/összerakással, ő nyilván a meló első hónapjában belefut ebbe és a 99 további leggyakoribb hardver szopókába, trükkbe. -
wolfhgb #27321 Ilyen slott szivasra en azert emlekszem regrol. Ennel mar csak a regi p2 es fcpga proci foglalat volt szopatosabb a maga kontakthibas konstrukciojaval -
Ludowik #27320 Na én most tettem be a 16 mellé még 16 ramot . Ugyan olyat és beraktam pitty kész levert a víz, átcseréltem őket párban pitty ,kész szakadt rólam a víz. Kiszedtem az újakat . Indult rendesen, kiszedtem a régit helyére az újat elindult vele. Majd beraktam vissza a régieket ,de nem a régi helyükre mert ott az újak vannak és elindult. Azért régen nem kellett ennyit szarozni a bővítésnél. -
wolfhgb #27319 Mellesleg oculus usb comboval szivtak mar nehanyan, igaz nem megszokott a memoria ok, de teny, h szivatos paros! :) -
wolfhgb #27318 Az a betyar tuning! :) -
Solt #27317 De kit volt, csak húztam rajta mert miért ne... sehol nem volt gond, csak az Ocolus dobálta el magát. Már visszaakartam küldeni... :) -
wolfhgb #27316 Meg nem hoztam el, de most megfontolom adolgot, tied sem kitt volt? -
Solt #27315 Nem lehetetlen, de én a helyedben inkább eladnám azt ami van és vennék egy 32 GB-s kit-t. Nincs annál idegesítőbb amikor jönnek a véletlenszerű program összeomlások... nekem 3 hónapom ráment mire rájöttem, hogy az Oculus azért dobja el az USB-t véletlenszerűen mert hibáznak a memóriáim. Mindezt úgy, hogy a stabilitás programok és a memtest semmi hibát nem dobott. -
wolfhgb #27314 Ezt en is hasonloan gondolom, lapbol mindig premium minoseg dukal, egy szar lerontja a komponensek teljesitmenyet es megbizhatosagat is. -
#27313 Lutri mindig volt vele, ami mára sem szűnt meg teljesen. Van akinek még más méretű ramok is gond nélkül mennek együtt (freki mindig a leglassabbé), más meg az ugyanolyanokkal is szív. Sanszos, hogy az alaplap is ludas lehet benne, sokan alul értékelik, pedig megbízhatóság szempontjából az egyik legfontosabb komponens a táp mellett. -
wolfhgb #27312 Csak szerencsem lesz es mennek egyutt, regen azert ennyi szivas nem volt a modulokkal, egyforma volt a mhz azt jovan, ment! :) -
wolfhgb #27311 Fasza. Szereztem egy 32 es kit bol 16 ot bagoert, gondoltam veszek melle egy ugyan olyan 16 ost ujat, azt jovan. -
Solt #27310 Lutri... vagy jó lesz, vagy nem. Nem véletlenül árulják kitben őket! :) -
wolfhgb #27309 Fiuk, ha van egy 32 es kit bol 16gb om es veszek melle egy masik megeggyezo tipusu es gyartmanyu 16gb os modult, h ujra 32 legyen, azzal nem nagyon lehet melle loni igaz? -
#27308 Hát az szomorú, a kettő együtt már elég drága, forintban 26k felett van. -
#27307 Nem, akciós moduloknál nem engedik. -
#27306 A bónusz pontokat fel lehet használni a Hornet és a Persian Gulf vásárlása esetén? -
sakkay #27305 Ja köszi! Nem néztem meg jól a képet és így nem értettem. -
#27304 :D -
#27303 talán annyi, hogy eddig azért ette a gépet ,mert 20km-n is a több 100k-s polygonu modellt töltötte be a gép.