Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugy legyen!
:-)

Egyelőre csak leadtam az igényt, még nem utalták vissza... a 2 óra szerintem nem volt meg, szóval bízom benne, hogy visszaadják.

www.smart-bus.hu

Nekem is Ed-en vannak a motyók. Azt viszont sajnalom. Hogy mostmar nem lehet a modulokat mind a kettőn használni.

Aha, de felbaszta az agyamat a jelenlegi steam-s 2.akárhány. Egyrészt a 980Ti alig bírja kipréselni magából a 45 FPS-t, HDD-n használhatatlanul szaggat a sok töltögetéstől, bugos valami az FFB körül mert elveszíti a joy a középállást még akkor is ha kikapcsolom az FFB-t, plusz az A-10C kabinjában képtelen voltam egy olyan üléspozíciót találni amivel normálisan látom a HUD-n az adatokat. Mondjuk ez lehet, hogy csak beállítás gond, de az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a két tréning kampány amit még megvettem hozzá nem a Nevada maphoz készült! 😊)

www.smart-bus.hu

2 ora jatekido, ha jol tudom. Es talan meg olyasmi is van, h max 2 heten belul. Igaz en edes vagyok, nem sok steam es holmim van.
Lehet a dcs is. A steamen jár vissza mindig, talán valami időhöz van kötve. Bár gondolom Solt tudna mesélni.

Steam en miert ne kapna vissza! 😊
És visszakaptad, vagy bíztatnak még valamivel?

Jah, ertem! Vr ben probaltad?
A G940 király, nem azzal van a gond... A Nevada map és az A-10C árát kértem vissza! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.23. 23:37:56

www.smart-bus.hu

Na! Hulladek volt a joy? Kez alol vetted? Vagy bolti volt?
Megoldottam... visszakértem az árát! <#csodalk>

www.smart-bus.hu

A STEAMen a Harrier most 20% -os akcióban van, csak ha valakit érdekel esetleg.

Valaki, akinek megvan az A-10C és G940-l nyúzza!

Nálatok is előrébb húzza a botot az FFB mint ahogy egyébként is lenne a középállás?

www.smart-bus.hu

Többet nem is szerintem...
Jo szórakozást hozzá!
:-)

Csak a teljesseg kedveert, ha mar 60% os leertekelesben van! 😊
Azért csodálkoztam én is ezen, párhéttel a megjelenés után akció! Arra azért kíváncsi lettem volna, ha gyors vagyok vajon tényleg megtudtam volna venni féláron, amíg észre nem vették, hogy túltolták.
A c-101 az nekem sincs meg, amúgy megvan minden más repülő és heli. Most meglehetne venni olcsóbban, de de nem repülök az albával sem hawk t1-el sem, szóval egy másik modul ami nem lenne kihasználva. Sok sikert hozzá ha megveszed magadnak. :-)
Én a Tomcat-re várok.

Na, hallod, magukhoz is nyúltak volna néhányan az előrendelők közül, ha két hétre a megjelenésétől leakciozzák 50% ra! Ők meg elővételben kaptak 10$ kedvezményt. lehet behúzom még a vigen mellé a c-101 et, már csak az a csöves nincs meg a teljes kinálatból, hozzá minden forgószárnyas, a harrier, meg majd a nyári akcioban fél áron, talán addigra már rászánják magukat a rablók, az arcsökkentésre..
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.12.22. 19:14:53
LeonSilver
Pontosabban: Az év még nem tisztázott, csak a hónap 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na nem a Harrier az nem akciós most már kivették, éreztem, hogy abban a pillanatban kellett volna lecsapni!

Külön öröm, hogy a Harrier is akciós, még aztán elég korán!
Valószínűleg megveszem aztán repülök vele vásárlás után pár órát, aztán meg hetenként pár órát! :-)

Akció a DCS oldalán,nem steames modulokra 50-60% kedvezmény.Most be lehet vásárolni GMT 15.00 órától.Itt ni.

Január 03-ig.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.12.22. 15:54:47

Ka-50

molnibalage83
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Január vége az utsó időpont.

molnibalage83
Van bármi frissebb hír felőle? Idén jelek szerint mondjuk már nem lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Igen. Még talán többet is.

Ja. Nagyon szép.

molnibalage83
Az új kaukázus lényegében ezt az upgrade-t fogja megkapni kinézet terén?

krisztian005
Remélem most sikerül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

krisztian005
Nem hinném hogy szükség lenne utólag feljavitani, az 1.5-ös most nálam nincs fent, annál nem tudom de a 2.akárhanyas-ban már van deffered shading ami nagyon feljavitja a látványt, nélküle elég müanyagszerüek a fémek, de ha bevan kapcsolva akkor nagyon szép, a gamma beállitásokkal is sokat lehet javitani. Az új kaukázus meg gondolom még szebb lessz és a Hornet videot már azzal csinálták.

Néhány saját kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na jo, koztudott, h a harriert csinosra faragtak. 😊 de ugy korabban barmikor neztem videot a vasakrol, valahogy mindig az tunt fel, h basszus, hiaba veszek atomeromuvet es huzgalok fel mindent az egekbe, akkor sem olyan csinos a latvany, mint ezeken a kedvcsinalo gameplay videokon egy egy eladando modulnal, tutira veszem, h csinositjak, a kelendoseg erdekeben! 😊
Majd fogsz,ez a 2.5-ből van.Én a 104th féle textúra pakkot használom,baromi jól néz ki.Papáé se rossz,Barthek?

Ka-50

LeonSilver
Az enyimé mostan ilyen. Azé' ez nem annyira szar 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
<#eljen>

Hat, ezek a gameplay videok valahogy mindig tok jol neznek ki, csak otthon nem tudok elocsalni a jatekbol ilyen megjelenest soha! 😊
Nagyon jól néz ki. Úgy látom meg lett oldva a remegő árnyék is szépen.

PhantomAss

GOOBY, pls

Már meg is van, megy is szépen. 😊 kinguinrol vettem én is a gazellát olcso pénzért, megy azóta is gond nélkül.
Köszönjük!

www.smart-bus.hu

Én egyszer a pingvinen vettem egy modult, nem jártam rendesen körbe a témát, a többiek azt mondták, hogy a pinguinrol rizikós rendelni, mert sok a lopott játék, persze van normál legális dolog is ott. Nekem az a modul mükődik igy nincs vele gondom. Valahol le van irva a DCSen, hogy melyik oldalról lehet venni az EDen kivül. Ha teheted vedd meg fasza repcsi

Korabban helytelenul irtam, nem ede akciozza 50% os an a viggent, hanem a heatblur, az oldalan. Szerintetek az ott vett modul megy az edes worldel? Mert az oldalukon nem igazan talalok erre vonatkozo infot es ugy nem akarom megvenni, h nem biztos.
molnibalage83
Remélem ez elfér itt.
Többekkel együtt kibővítettük a régi HT összefoglalót. A régi mai szemmel vicces, ez kicsit hosszabb lett. Majdnem 800 oldalt. Remélem találtok benne érdekes részeket.

B

Én is valami akcióban vettem. Teljes átat talán a
Tomcat-ért fizetnék. Fasza..fasza de teljes árát azt nem éri meg a Viggen, de ez csak a véleményem. Bár ki hogy érzi. Én már sajnálnék annyi pénzt kiadni érte.

En meg ilyen soher vagyok, h mindig megvarom amig felaron, kb hibajavitva meg tudom venni fel evre ra, miutan megjelent.
Hát igen, karácsonykor már olcsó a "karácsonyfa" :-)
Én már régebben megvettem, nagyon jó gép!

50% os viggen akcio lesz edenel karira, aki esetleg nem tudja mivel lepje meg szeretteit, h aztan elkerje toluk, mert azt sem tudjak mit kaptak! 😊
Pont a vorpx az a progi, ami jo jo, de mire! 😊
Léteznek "külsős" VR megoldások, mint a Vorpx, de nem megy mindennel, és nem mindig jól működnek. Úgy látom gyors guglizás után, hogy a Falcon 4 -hez nem jó sajnos.
Tényleg nagyon jól hangzik. Viszont egyetértek azzal, hogy aki kipróbálta VR-ban a repülést, az nem akar többet máshogy. <#idiota> És ez csak jobb lesz mert a mostani HMD-k felbontása még kevés a tökéleteshez. Én 10 éve abbahagytam a repülő szimulátorozást, de miután megláttam oculusban, újra értelmet nyert ...hatalmas élmény😊

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.18. 19:20:45

Elcsabulok! 😊 Sajnos csak segedprogival lehetne max imitalni a 3d megjelenitest a Hmd ben, de az eleg gagyi hatast ad egy vr re felkeszitett progihoz kepest, tovabba a fejkovetes sem 100 as veluk, igy nem is hasznalja epeszu vr tulaj.