37051

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
DCS Spring Sale!
The entire range of DCS products will be on sale between 21 and 27 March.
DCS: A-10C Warthog – $19.99 USD
DCS: P-51D Mustang – $9.99 USD
DCS: Combined Arms – $20.99 USD
DCS: Black Shark 2 (Full) – $19.99 USD
DCS: Black Shark 2 (Update) – $9.99 USD -
gsg16 #4910 na mindegy,akkor addig nem riogatlak titeket CA-ban,amíg ezt nem javítják.a légvédelem hatótávjára gondolok.megyek vissza kamovozni,vagy pedig SU25A-val csapatni.régen sokat repültem vele,nagy kedvenc volt. -
Ez tök jó! :) -
Akkor passz... Jelentsd ha meglelted! ;) -
Krila oluje volt ott a No.1, de most ez a régebbi szám kéne. Sehogy sem ugrik be. :( -
Zeltwegben 11ben Snoop szólt a C17-hez! Uberfasza volt!!! :P -
Iazvedoooo... :))) -
Vagy ez???
-
-
Van egy keményebb rockos szám, amit minden repnapon játszanak és tuti mindenki ismeri (nagyon népszerű). Nem jut eszembe se a címe se az előadó. Help! -
Mozes #4901 Töltsd le a A10 modult, mert alapból nincs benne a DCS World-ben, utána indíts el a World-ben egy A10 küldetés és kérni fogja a CD kulcsot. Oda másold be azt annyit. -
akkor a kérdés tovább: a DCS Worldben hol tudok kódot illeszteni?
-
Origin alatt lett vásárolva, valami igggön akciós áron, az A10. de nem tudom újrabesorolni a megvásárolt kóddal sem.... Lehet teszek egy kísérletet a Steam-el...bár ez kétesélyes...
-
Mozes #4898 Sziasztok!
tanácsot kérnék.Aki Kamov-al nyomja az milyen irányítot használ?! Nekem CH Figherstick és Pro Thruttle-em van ami nagyából F16 vagy A10 irányítójának felel meg. Ilyennel van értelme nyomni?!
Most gondolkozom, hogy megveszem, csak nem akarom, hogy ne lehessen a joy-t normálisan használni benne és az irányítással szívjak.
Köszönöm a tanácsokat! -
Mozes #4897 Nem teljesen értem, hogy mit értesz Oroginben kiszedett alatt?! Nekem steam-en volt az A10. Felraktam a DCS-World-ot majd aktiváltam benne a Steam-en meglévő CDkey-t és tökéletesen működik. Mellette meg van még Steam-en is, de csak a DCS World verziót használom -
segítséget kérnék Tőletek, az Origin, és a DCS: A-10 Warthog kapcsán. Az originben kiszedett és újratelepített A-10 nem indul el, és nagyon úgy néz ki, hogy akifizetett játékot nem engedi újra"kódolni". Ez lehetséges? Aztán az is kérdéses, hogy mi a fasztól lép ki hibaüzenettel a játék betöltésekor a DCS World-ig , amikor betöltés van? Ezen dolgok érdekelnének, ha valakinek van ötlete.
-
250M30Re #4895 Sziasztok!
Készen állok jó közös repkedésre.
Regisztráltam az MG 59. oldalon PengCSo felhasználó néven, jelenleg várok a jóváhagyásra.
Küldenétek privátba infókat a szerver cím, jelszó, TS elérhetőségről? -
wittman #4894 Akkor este légvédelem tesztet csinálok. -
Nem csak a radarossal,engem tegnap egy sztrela szedett le 14000 lábon. -
KÖSZI!!! -
wittman #4891 Szia!
Egyszerű a dolog: ha van bármilyen földi lokátoros besugárzásod van, amit az SPO-15 is mutat, akkor bekapcsolod a Fantasmagoria célmegjelölőt és befogod a HUD-on megjelenő rombusz alakzatban mutatott céljelet. Ezután bekapcsolod a Schkval-t és látható lesz a junosztyon a befogott céljel. Ezután már lekapcsolhatod a Fantát a cél továbbá már a Schkval követi.
Ez a módszer két esetben is hasznos:
- azoknál a HUD-on megjelenő rombusz céljeleknél, ahol nincs beazonosított típus, azonosíthatod vizuálisan
- több rövidhatótávolsági légvédelmi egységet ezzel a módszerrel lézeres rakétával is megtudsz semmisíteni.
Szóval érdemes begyakorolni, mert hathatós segítséget ad. -
Van gomb rá amivel rááll vagy kézzel tetted oda a TV-t??? -
https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home -
wittman #4888 A Su-25T sem látja, ha kikapcsolod, csak a Su-25T tud egy-két okos dolgot, amit az A-10C sem.
Mivel az eset úgy történt, hogy te egy pillanatra bekapcsoltad a lokátorát az OSA-nak, én azt azonnal be tudom fogni és átküldöm a Schkval-ra, utána már kikapcsolhatod a lokátort, már optikával lát a Su-25T. Csak azért nem lőttem rád, mert azt hittem 6800m-en biztonságba vagyok fölötted, mert hivatalos adat, hogy az OSA 5000m max. magasságig dolgozik.
Szóval ennyi a titka gsg16.
Tegnap este aztán LeFty-vel tegnap beszéltünk a problémáról és a SA-15 Tor lazán 13500m-re utánaküldte a rakétát és eltalálta. A Tor max. 6000m magasságig tud dologzni, pontosabban az M1-es altípus. Az Tor M2-ről nincs info egyenlőre.
Szóval valami gebasz van a lokátoros rövid hatótávolságú légvédelmi rakéták fejlesztett repmodelével, amit ugyebár a DCS 1.2.2-vel vezettek be. Aztán az 1.2.3 patch hozott bőven újabb problémákat, főleg a Weapons.dll miatt szerveroldali fagyásokat, amiért kijött az újabb 1.2.3.10201_147-as DCS World, amit jelenleg is használunk. -
Mert tervezet még csak. ;)
OSA? Lehet mert egy oldalon voltatok??? :S -
gsg16 #4886 nem látom a kiadás dátumát a leírásban -
gsg16 #4885 tegnap este fény derült ugye néhány hibára a játékban,pl. az OSA olyan magasra lőtt fel,ahová nem tudna a gyakorlatban.ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.az A10 miért nem látja a besugárzást,ha kikapcsolom pl az OSA radarját,a SU25T,pedig miért igen? -
Sziasztok, a Mig-21 ről nem tudja valaki mikor jelenik meg, vagy milyen állapotban van, van 20 dollárom amit a Mig-re gyüjttem, remélem az se lessz drágább mint általában a DCS termékek, vagyis 39 dollár, de most láttam hogy a Mustang csak 9 dollár ha még 4-5 hónapot kell várni a a Mig-re, akkor még összetudnám gyüjteni a rávalót és most megvenném a Mustangot, de ha 1-2 hónapon belül már várható akkor most nem költekeznék, nagyon nem örülnék ha megjelenne nekem meg nem lenne meg a rávalóm.
-
csolee #4883 
dcs world régóta van cseh verzióban?
-
-
-
-
DCS 1.2.4 Development
With version 1.2.3 now available, work is underway on version 1.2.4. The primary focus of this next version will be:
1 - Further improvements to network play and stability
2 - Coincide with the release of DCS: UH-1 Huey
3 - Improvements to air-to-air missile performance
4 - Changes and adjustments to beyond visual range combat systems
5 - Further GUI improvements
Moving to 64-bit Operating Systems Only
As we move forward improving the DCS World environment, we are more and more often running into roadblocks that prevent us from doing so due to supporting 32 bit operating systems. This includes larger and more populated worlds with greater terrain mesh details and textures. By moving to 64 bit support only, we will be able solve this and allow larger missions with more units, and it will allow us to improve visual effects.
This change will be coming in the next few months.
The Future of DCS
Currently the team is focused on completing Flaming Cliffs 3 and continued updates and improvements to DCS World. Once Flaming Cliffs 3 is complete, more of our focus will shift to upcoming DCS titles like the F-15C, F/A-18C and Fw-190D9. Looking further out, Eagle Dynamics and our partners plan a large number of new modules that include the Su-27SM, F-86F, MiG-15Bis, MiG-21Bis, Hawk, Mi-8, Mi-24, OH-58 and AH-1G, to just name a few.
The team is also hard at work on many updates and changes to our world rendering system, which will allow us to make new and much more detailed worlds than we have now, including the Nevada map. We hope to have these changes in place before the end of the year.
With the combination of a large and varied stable of aircraft, along with upcoming new maps, we will continue moving forward toward our goal of DCS World allowing combat missions over a wide array of time periods and locations. While our products initially started with a focus on modern day jets, this is now expanding to include World War 2, Korea, Vietnam and modern day content.
Sincerely,
The Fighter Collection and Eagle Dynamics Team -
gsg16 #4878 érdekes,hogy a DCSWorld honlapon ráütök a payments gombra,akkor kijelentkezik az oldalról. -
EZZEL kell belépni... -
gsg16 #4876 akkor miért nem engedi be? -
De! Az ED login kell neki... :) -
gsg16 #4874 amennyire emlékszem,nem az ED honlap accounttal kell bejelentkezni,hanem amikor elindítod a multi részt,ott kell kreálni egy accountot. -
250M30Re #4873 Sziasztok!
Meg van az A10-C és a BS2. Ezeket sikerült is feltelepítenem DCS World alá.
Offline teljesen jól működik.
A Multiplayer részben viszont nem tudok bejelentkezni, pedig regisztráltam a digitalcombatsimulator.com oldalon. És azzal a jelszóvl és felhasználóval próbáltam bejelentkezni mint amivel a honlapra is tudok, de nem fogadja el!
Nem jövök rá mi lehet a gond, tudna valamelyikőtök segíteni?
-
Mozes #4872 Hát én semmi különbséget nem látok.....