Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    A Su-25T sem látja, ha kikapcsolod, csak a Su-25T tud egy-két okos dolgot, amit az A-10C sem.

Mivel az eset úgy történt, hogy te egy pillanatra bekapcsoltad a lokátorát az OSA-nak, én azt azonnal be tudom fogni és átküldöm a Schkval-ra, utána már kikapcsolhatod a lokátort, már optikával lát a Su-25T. Csak azért nem lőttem rád, mert azt hittem 6800m-en biztonságba vagyok fölötted, mert hivatalos adat, hogy az OSA 5000m max. magasságig dolgozik.

Szóval ennyi a titka gsg16.

Tegnap este aztán LeFty-vel tegnap beszéltünk a problémáról és a SA-15 Tor lazán 13500m-re utánaküldte a rakétát és eltalálta. A Tor max. 6000m magasságig tud dologzni, pontosabban az M1-es altípus. Az Tor M2-ről nincs info egyenlőre.

Szóval valami gebasz van a lokátoros rövid hatótávolságú légvédelmi rakéták fejlesztett repmodelével, amit ugyebár a DCS 1.2.2-vel vezettek be. Aztán az 1.2.3 patch hozott bőven újabb problémákat, főleg a Weapons.dll miatt szerveroldali fagyásokat, amiért kijött az újabb 1.2.3.10201_147-as DCS World, amit jelenleg is használunk.