37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #6101 esetleg a Négy páncélos és a kutya című sorozatot full hd-ban,vágatlan verzióban,rendezői kommentárral. -
Vagy a Girls und Panzer részeket tolja japánul... ;) -
SnowFox79 #6099 Ez van srácok. El kell fogadnunk, hogy Kenny felnőtt és megkapta a Pokemon összes részét DVD-n. Bizonyára egy nyári szünet alatt végignézi mindet ezért lesz AFK. 

Várunk azért vissza! (hátha bedöglik a dvd player)
Üdv.
SnowFox -
Így van! Tessék szégyelni magad Kenny! :)
Na és ha nem videó lenne hanem mondjuk képek és azon pontokba szedve a leírás???
-
Na és mi lenne az a más, amire rákaptál a haverokkal? Cápa rajongó létedre mással játszol? Szégyelld magad :) -
blackshark #6096 Urak! Nem tűntem el csak volt egy kicsi "AFK"... :D
Épp másra kaptam rá és nyomjuk a haverokkal, valamint nem tudom abbahagyni. :D
Szóval, igen mondtam, hogy csinálni fogok egy tutorialt.
Idézem: "Lehet, hogy fogok csinálni egy videót, amiben megmutatom az én (tényleg gyors :D) procedúrámat, amivel időt lehet spórolni."
A hangsúly a "lehet" szón van.
Még mindig eszemben van és általában betartom a szavam csak éppen ez nem olyan egyszerű:
1. Fel kellene tennem a Fraps-et
2. Valahogy be kellene lőnöm a játékot úgy, hogy még Fraps mellett is normálisan fusson, ami elég nehéz, mert így sincs sok FPS-em (süti AMD)
3. Sony Vegas telepítése mivel meg is kellene szerkeszteni aztán kis méretben feltölteni valahova a kész videót (Fraps több GB-os AVI-ban menti le)
Kb. ennyi, viszont marhára nincs kedvem hozzá és repülni még úgy se. xD
(nem tudom miért, viszont mikor épp nekiülnék már el is szállt az a kedv)
Egyébként folyamatosan (minden nap) figyelem a fórumot szóval bizonyos szempontból nem tűntem el csak passzív vagyok. :)
Hát megpróbálom rávenni magam a Tutorial elkészítésére a napokban és majd jelentkezem.
Addig is most ne számítsatok rám.
Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket! :)
Üdv: Kenny -
Több bizony és most a Traning is szopat...
Mikor oda ér, hogy nyomjam meg a space-t a folytatáshoz, utána nem történik semmi, ugyanúgy ottvan hogy nyomjam meg a spacet. Kezd elfogyni a türelmem. -
Na igen, az A-10-esben kicsit több a kütyü :) -
Hát nem hajtottál el, hogy googlizzak tovább, ez pedig ennyi hülye kérdés után máshol már rég megtörtént volna :)
Mondanám hogy repüljünk együtt, de még ott tartok a gép tanulásában, hogy éppen fel tudok szálni, de a rendszer nagyrésze még nincs is bekapcsolva.
Azért a Cliffs of Dover után ez egy picit bonyolultabb indítás terén, ott 2 perc alatt menetkész állapotba rakom a gépet :D -
Kikérem magamnak. Nem vagyok türelmes :)
Ma sem repültem. Napközben mindig eltervezem, hogy este reppenés, aztán mikor hazaérek melóból már marhára nincs kedvem hozzá. -
Na sikerült minden resettelni, de ekkora marhaságot, ha átállítom a gázt akkor az alapbeállításra előbb nyomni kell egy cleart és csak aztán beállítani külö-kölön, most működik minden. Megvolt az első sikeres felszállás is, meg az első földbecsapódás leszálláskor 
Köszönöm a türelmeteket :) :) -
Nem tudom mi van, most ott tartok hogy a billentyűkombókra se reagál amik gyárilag be vannak állítva.
Nem lehet valahogy teljesen kinullázni a játék összes beállítását?
Lehet az megoldaná.
Saitek Cyborg X joyról van szó egyébbként. Billentyűhöz, Joyhoz fent vannak a driverek meg a vezérlő progik is. -
Ja... biztos megölték azok a szemetek... -
beci43 #6088 Kenny megint eltűnt...
-
Pedig elvileg csak a gázkart kéne belőni, mert azt alapból a csúszkára teszi a progi. A joynak mennie kellene. -
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat! :)
Viszont még mindig szívok a játékkal, vagyis csak az A10-el a Su25 az hibátlanul működik. Az irányítást egyszerűen nem tudom beállítani... beállítom a játékban sim módhoz hogy melyik tengely micsod és a gépben nem működik semmi, se a gázkarok, se az irányítás, egyedül a rudder az ami jól működik. A gomokhoz találtam saitek profilt azt be is töltöttem a profillerbe, de az sem megy. Pedig az irányításon semmi mást nem állítottam a játékban. Mit rontok el?
Elnézést a sok bal**asz kérdés miatt, próbáltam magamtól rájönni googléztam is, de egyszerűen nem tudom belőni még az alap irányítást se :( -
Kenny, ígértél valami leírást a gyors indításról... :$ -
wittman #6084 Hát ez a pendrive-al fertőzzük egymást gépét olyan dolog, mint a szex. A csajok sem nézik meg, hogy a hapsi esetleg valamit "szállít", de ez igaz fordítva is, csak az élvezet...
A pendrive-nál nagy előny, hogy le lehet bedugás után azonnal szkennelni, csak hát sokan leállítják, meg a víruskeresők sem tökéletesek, bár én évek óta nem kaptam így sem vírust(Kaspersky)
Ha esetleg újra kell telepítened a rendszert, akkor sincs baj, ha van mentésed Eagle Dynamics regisztrációs bejegyzésről.
Így ha csak tényleg win reinstall lesz, akkor csak arra figyelj, hogy a DCS-t ugyanoda telepítsd vissza, ahol volt a rossz rendszerben.
Ha ettől eltérő, akkor az exportált reg file szerkeszd a telepítésnek megfelelően az elérési utat benne.
-
-
Köszönöm a választ! :)
Shifty: Félév közben elég sok pendrive megfordul a gépemben és nem minden csoporttársamnak van annyi esze hogy vírusírtót használjon. Volt amit az enyém se fogott meg és sikeresen hazavágta a rendszert :( -
Hogy miért rakja olyan sűrűn, az Ő dolga, Te pedig csak várj az FC13-ra. Ez meg a Te dolgod.
Kikerülni nem lehet, de ha el is fogy az aktivációs lehetőség, akkor a szupport pótolja.
Egy emil, amiben a vásárlás dátuma és a tranzakciós kód kell.
Ennyi (lett volna a válasz). -
Shifty #6080 Minek rakod újra a rendszert olyan sűrűn? Én az FC 13-nál fogok járni, mikor lesz még hat aktivációs kulcsom a mostaniból. :D -
Ma megvettem az A10-et sikerült is aktiválni.
Kérdésem az lenne, hogy ha újra kell raknom a gépet akkor ugye előtte deaktiválni kell?
És mindössze 9x lehet aktiválni a játékot?
Nem lehet esetleg valahogy kikerülni ezt a deaktiválós aktiválós marhaságot, hogyha kifutok a 9db aktiválásból ne kelljen új kulcsért e-mailezni a fejlesztőkkel? -
Nem hiszem. NAGYON király!!!
-
Ez volt már? :)
-
77pxdumbo #6076 Haha
Akkor én is majd cápával jövök, és egy gyenge ellenségnél sokkal veszélyesebb egy zöldfülű barát.
-
Szivesen. Majd én is megyek, meglepetésszerűen :) -
77pxdumbo #6074 Hálás köszönet.
Megvolt az első DCS multim Huey-val. Lőttem valami tankfélét is, de jól kilyuggatta a szélvédőm. Aztán leszálláskor kiderült, a leszállószánkót is elhagytam valahol
Tetszett, majd jövök többször is. -
TS viewer -
77pxdumbo #6072 Üdv!
A gsg16 ts3 elérhetőséget megadná valaki?
Köszi -
beci43 #6071 Már én is kérdezni akartam,hogy a fenébe csinálod hogy 1 perc alatt indulásra kész vagy... -
Leon77 #6070 Lehet, hogy csak lassú a rendszerük, vagy késik a kommunikáció. Talán a jegypénztárban kellene érdeklődnöd, hátha tájékozottabbak. Ha délelőtt megyek a Nyugati felé, megérdeklődöm aztán referálok. -
gsg16 #6069 üdv!
azt írják a repülőnap honlapján,hogy a máv,és a volán 50%-os jegyet biztosít a repülőnapra utazóknak.de épp most beszéltem a máv-direkten egy diszpécserrel,aki semmit nem tud erről,mivelhogy a máv rendszerében erről nincsen semmilyen információ,így felvilágosítást sem tud adni.tud erről valaki valamit? -
De hova? A tetejére vagy az orrára? -
Snowfox!
Szerintem a CA-nak az AI behívható légi támogatást hagyd ki, erre lennének a humánok, ha pedig elcseszik, akkor ez van...., majd ha lesz új motor, akkor lehetünk annyian, mint a hangyák... remélhetőleg.
Ráfeküdtem a kamovra... -
blackshark #6066 Akik újonnan belekezdenek a fekete cápába egyből azt gondolják, hogy bonyolult és nehéz. Mennyivel könnyebben menne a tanulás, ha úgy kezdenének bele az emberek, hogy ez csak egy játék, nem kell félni tőle és lehet kísérletezgetni.
Állíthatom, hogy, aki megtanulta az A-10C-t annak ez gyerekjáték lesz főleg, ha valaki már repült az eredeti Black Shark-al tehát az első DCS-vel.
Persze a nulláról kezdőknek nehezebb dolguk van, de csak irányítás miatt.
Itt jó tisztázni azt, hogy ez nem egy repülőgép, ez egy helikopter. Teljesen másképp viselkedik. Itt nem toló- és húzú- erő működik, hanem a gép törzséhez képest merőlegesen lefelé, illetve felfelé ható erők dolgoznak. Gondolom nem kell ecsetelnem... A koaxiális rotorelrendezés pont, hogy kedvező, mert ezáltal sokkal jobban manőverezhető a gép és sokkal érdekesebb mutatványokat lehet végrehajtani. Harcban is sokat segíthet.
Sok tapasztalat után állíthatom, hogy a Trimm megtanulása, kitapasztalása (akár saját stílus kifejlesztése) a legnehezebb dolog az egészben (még mindig a többszöri trimmelést javaslom az egy-egy hosszú trimmelés helyett).
Az egész dolog kulcsa az, hogy a környezeti viszonyok, a gép súlyeloszlása valamint esetleges későbbi sérüléseknek megfelelően találjuk meg a legjobb Trimm pozíciót a gép számára, ahol a legjobban és a legkiszámíthatóbban viselkedik. Ezt persze addig tehetjük meg, amíg ép a hidraulika, tehát az AutoP. rásegítők működnek.
Ezt úgy szoktam, hogy beállok egy irányba és addig trimmelek folyamatosan kicsiket, amíg a lehető legegyenesebben nem repül. Természetesen az egészet folyamatos -5 - -15 fokos bedöntéssel.
Haladás közben a legkönnyebb betrimmelni a gépet.
Vigyázzunk, mert a Trimm a Ruddert is megtartja.
Na ennyi elég is egy kis segítségnek. Egyébként az indítási procedúra az csak papíron bonyolult. A rendszerek közel sem függnek annyira össze, mint gondolnánk, tehát van kiskapu. A mindenféle ellenörző procedúrát kiszoktam hagyni, mert felesleges egy friss gépnél, tehát marad a gyors indítás (itt nem az Alt + Home-ra gondolok xD).
Lehet, hogy fogok csinálni egy videót, amiben megmutatom az én (tényleg gyors :D) procedúrámat, amivel időt lehet spórolni.
A fegyverrendszer kezelése is gyerekjáték. Egy biztos: ez tényleg nem egy A-10C, itt teljesen vizuális a célkeresés és a bemérés is -éjjel ezt nem lehet megtenni- (ekkor manuálisan rajta kell tartani a "TargetBoxot" a célon, valamint ajánlom a legkisebb célzódobozt, mert ekkor lesz a legpontosabb a Vikhr).
A fejcélzó használata kötelezőnek mondható, mivel a Skhval össze van kötve a Helmet Mounted System-el (HeadTrackeresek előnyben).
Gyakorlatilag oda néz a Skhval ahová nézel a fejeddel.
Így gyorsabban tudod befogni a célt és időt spórolsz meg.
Na röviden ennyi elég is. Egyébként "gsg16" TS3 szerverén megtaláltok Kenny néven. Örömmel és kézséggel segítek bárkinek, akit érdekel ez a géptípus.
Annak reményében teszem, hogy talán feléleszthetem ezt a tábort és lesznek Kamov pilóták is egyre többen. Én mondom élvezetes többen semlegesíteni egy célterületet -> Datalink.
Ha több ember jön egyszerre gyakorolni, akkor előre meg kellene beszélni egy időpontot, ami mindenkinek jó és egy egész Mission alatt átvennénk minden lényeges dolgot. A saját stílus az már mindenkire rávan bízva csupán gyakorlás kérdése.
...és még egy nagyon fontos dolog! A terepet ki kell használni köszönhetően, hogy tudunk LEBEGNI. Sokan csinálják azt, hogy túl magasan vannak illetve nem néznek szét alaposan a célterület környékén és ezzel már aláírták halálos ítéletüket. Manapság egy kezemen sem tudom megszámolni, hogy hány olyan Kamov pilótával találkozom, aki érti a dolgát. Tisztelet a kívételnek!
Üdv: Kenny -
77pxdumbo #6065 Üdv :)
Erre a küldire én is beneveznék, de csak a "HapyCopterrel", a cápa még nem megy igazán. -
blackshark #6064 -
SnowFox79 #6063 A rejtett egységek terveim szerint nem mennek majd a szerver stabilitásának rovására. Ezért is lesznek behívható egységek CA által mert így lehet korlátozni a területen lévő egységek számát. A különböző egységek is másként hatnak a szerverre így azok közt is válogatnom kellett de haladok és ha ezzel kész leszek ez lesz a legstabilabb küldetésem.
macleody - Akkor csak nektek rakok be tűzoltó autókat is. Oltani nem fognak igaz de legalább lesz közönségetek amikor lángolva visszaértek a bázisra
wittman - A CA Slotokból 2-2 lesz oldalanként, De Commander Vehicle csak egy-egy lesz. Ezekkel lesz kérhető az utánpótlás amit majd a másik CA-s használhat is megérkezése után.
Kérdés: Valakinek van CA-s tapasztalata légi járműveknek adott parancsok esetén? Még mindig fagy tőle a szerver vagy már megoldották? Gondolok itt arra, hogy kapna a CA-s 2 AH64-es vagy MI28-at támogató szerepkörre. Tudja ezt használni vagy ez a része még nem lett javítva?
Üdv.
SnowFox
-
Hú de király lenne ha menne! :)
De félek kicsit ezektől a "rejtett" egységektől. :$
Ne boruljon már össze a szerver miattuk ha rácsatizunk 10en... :(