Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
blackshark #6066 Akik újonnan belekezdenek a fekete cápába egyből azt gondolják, hogy bonyolult és nehéz. Mennyivel könnyebben menne a tanulás, ha úgy kezdenének bele az emberek, hogy ez csak egy játék, nem kell félni tőle és lehet kísérletezgetni.
Állíthatom, hogy, aki megtanulta az A-10C-t annak ez gyerekjáték lesz főleg, ha valaki már repült az eredeti Black Shark-al tehát az első DCS-vel.
Persze a nulláról kezdőknek nehezebb dolguk van, de csak irányítás miatt.
Itt jó tisztázni azt, hogy ez nem egy repülőgép, ez egy helikopter. Teljesen másképp viselkedik. Itt nem toló- és húzú- erő működik, hanem a gép törzséhez képest merőlegesen lefelé, illetve felfelé ható erők dolgoznak. Gondolom nem kell ecsetelnem... A koaxiális rotorelrendezés pont, hogy kedvező, mert ezáltal sokkal jobban manőverezhető a gép és sokkal érdekesebb mutatványokat lehet végrehajtani. Harcban is sokat segíthet.
Sok tapasztalat után állíthatom, hogy a Trimm megtanulása, kitapasztalása (akár saját stílus kifejlesztése) a legnehezebb dolog az egészben (még mindig a többszöri trimmelést javaslom az egy-egy hosszú trimmelés helyett).
Az egész dolog kulcsa az, hogy a környezeti viszonyok, a gép súlyeloszlása valamint esetleges későbbi sérüléseknek megfelelően találjuk meg a legjobb Trimm pozíciót a gép számára, ahol a legjobban és a legkiszámíthatóbban viselkedik. Ezt persze addig tehetjük meg, amíg ép a hidraulika, tehát az AutoP. rásegítők működnek.
Ezt úgy szoktam, hogy beállok egy irányba és addig trimmelek folyamatosan kicsiket, amíg a lehető legegyenesebben nem repül. Természetesen az egészet folyamatos -5 - -15 fokos bedöntéssel.
Haladás közben a legkönnyebb betrimmelni a gépet.
Vigyázzunk, mert a Trimm a Ruddert is megtartja.
Na ennyi elég is egy kis segítségnek. Egyébként az indítási procedúra az csak papíron bonyolult. A rendszerek közel sem függnek annyira össze, mint gondolnánk, tehát van kiskapu. A mindenféle ellenörző procedúrát kiszoktam hagyni, mert felesleges egy friss gépnél, tehát marad a gyors indítás (itt nem az Alt + Home-ra gondolok xD).
Lehet, hogy fogok csinálni egy videót, amiben megmutatom az én (tényleg gyors :D) procedúrámat, amivel időt lehet spórolni.
A fegyverrendszer kezelése is gyerekjáték. Egy biztos: ez tényleg nem egy A-10C, itt teljesen vizuális a célkeresés és a bemérés is -éjjel ezt nem lehet megtenni- (ekkor manuálisan rajta kell tartani a "TargetBoxot" a célon, valamint ajánlom a legkisebb célzódobozt, mert ekkor lesz a legpontosabb a Vikhr).
A fejcélzó használata kötelezőnek mondható, mivel a Skhval össze van kötve a Helmet Mounted System-el (HeadTrackeresek előnyben).
Gyakorlatilag oda néz a Skhval ahová nézel a fejeddel.
Így gyorsabban tudod befogni a célt és időt spórolsz meg.
Na röviden ennyi elég is. Egyébként "gsg16" TS3 szerverén megtaláltok Kenny néven. Örömmel és kézséggel segítek bárkinek, akit érdekel ez a géptípus.
Annak reményében teszem, hogy talán feléleszthetem ezt a tábort és lesznek Kamov pilóták is egyre többen. Én mondom élvezetes többen semlegesíteni egy célterületet -> Datalink.
Ha több ember jön egyszerre gyakorolni, akkor előre meg kellene beszélni egy időpontot, ami mindenkinek jó és egy egész Mission alatt átvennénk minden lényeges dolgot. A saját stílus az már mindenkire rávan bízva csupán gyakorlás kérdése.
...és még egy nagyon fontos dolog! A terepet ki kell használni köszönhetően, hogy tudunk LEBEGNI. Sokan csinálják azt, hogy túl magasan vannak illetve nem néznek szét alaposan a célterület környékén és ezzel már aláírták halálos ítéletüket. Manapság egy kezemen sem tudom megszámolni, hogy hány olyan Kamov pilótával találkozom, aki érti a dolgát. Tisztelet a kívételnek!
Üdv: Kenny