Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
blackshark #6096 Urak! Nem tűntem el csak volt egy kicsi "AFK"... :D
Épp másra kaptam rá és nyomjuk a haverokkal, valamint nem tudom abbahagyni. :D
Szóval, igen mondtam, hogy csinálni fogok egy tutorialt.
Idézem: "Lehet, hogy fogok csinálni egy videót, amiben megmutatom az én (tényleg gyors :D) procedúrámat, amivel időt lehet spórolni."
A hangsúly a "lehet" szón van.
Még mindig eszemben van és általában betartom a szavam csak éppen ez nem olyan egyszerű:
1. Fel kellene tennem a Fraps-et
2. Valahogy be kellene lőnöm a játékot úgy, hogy még Fraps mellett is normálisan fusson, ami elég nehéz, mert így sincs sok FPS-em (süti AMD)
3. Sony Vegas telepítése mivel meg is kellene szerkeszteni aztán kis méretben feltölteni valahova a kész videót (Fraps több GB-os AVI-ban menti le)
Kb. ennyi, viszont marhára nincs kedvem hozzá és repülni még úgy se. xD
(nem tudom miért, viszont mikor épp nekiülnék már el is szállt az a kedv)
Egyébként folyamatosan (minden nap) figyelem a fórumot szóval bizonyos szempontból nem tűntem el csak passzív vagyok. :)
Hát megpróbálom rávenni magam a Tutorial elkészítésére a napokban és majd jelentkezem.
Addig is most ne számítsatok rám.
Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket! :)
Üdv: Kenny