37039
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Szaggatos
    hát ez az, én arra gondoltam hogy megvenni... :D
  • Leon77
    Röviden válaszolva: ha szeretsz ezekkel repülni, akkor igen.
  • Szaggatos
    még egy olyan kérdésem lenne hogy az a-10c-nek vagy a ka-50nek van értelme egy saitek fly 5-tel trackir nélkül?
  • beci43
    Köszi a válaszokat!
  • csolee
    mi-8 nagyon nincs még kész...
    az érzés miatt viszont jó vele repülni - fegyverzetet alig használtam, pláne hogy nekem akkor nagyon szaggat.
  • InterC
    Szerintem nem lehet (egyenlőre) eltüntetni a személyzetet
  • SnowFox79
    Nem jelszavas az 51-es szerver. Csak néha nem megy.

Egyébként az egyik leglátogatottabb szerver, mindig vannak rajta.

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    #7582 kérdésre valaki válasz?
  • logixxxxx99
    Az 51-es szerver jelszavas?
    Ha igen, mi az?
    Ha nem publikus, megtudhatom? [email protected]
    Ígérem jó leszek...
  • SnowFox79
    Üdv.

"de tegnap 5 óra alatt egyetlen célponttal sem találkoztam, "

Tegnap felszálltam az 51-esen. (MIG-29) 4 órán át kísérgettem az A10es gépeket. Egy ellenséges vadászt és egy Kamovot szedtem le. Ezután utánpótlást vittünk Batumiról a Bázisunkra. (batumin fegyverzés bázison leszedetni :-) )

Én élveztem ezt a részét is.

Üdv.
    SnowFox
  • InterC
    Emlékszem, hogy jó pár évvel ezelőtt a VMH59-es szeveren - mikor free flight volt jelszó nélkül egy koalícióval kb. 10 emberrel - beesett még 2-3 figura valami ilyesmi nevekkel, hogy Mascarpone, Spagetti és Lasagne (agysíkúan szellemes),majd módszeresen elkezdték lőni-bombázni-rakétázni akit csak tudtak földön-égen.
    Persze rajtuk kívül mindenki fegyverzet nélkül repült, így az első lelövése után - és kb. 2 perc haszontalan fegyelmezgetés után - mindenki felpakolta a raksikat aztán megindult a teamkill harc. Aki csak volt mindenki irtotta az olasz konyhát , ami persze már jó poén volt mindenkinek, kivéve az "kajásokat". Azok persze sírtak és anyáztak rögtön, de csak nem akartak normálisan viselkedni és eltűnni sem a szerverről.
    Türelmesen irtottuk a gazt, majd kb. 15 perccel később ki lettek rugdalva a szerverről.
    DE nem sokkal később visszajöttek ilyen nevekkel, hogy Pizza és Makaróni stb. ! ! !(az is lehet, hogy "szellemes" magyarok voltak)
    Az újabb kirúgdalásuk után, persze megint visszajöttek "noname" nevekkel és folytatták ahol abbahagyták.
    Viszont sajnos a szervert nem folyamatosan felügyelték, szóval volt, hogy 10-15 perc is eltelt mire ismételten ki lettek rúgva.
    Szóval már kezdett unalmassá válni. Néhányan elköszöntek, hogy majd visszajönnek egy órával később vagy másnap, de a vérpistik nagyon kitartóak voltak és még ők anyáztak és nekik állt feljebb ha ledurrantották őket a virtuális égről vagy kidobták őket a szerverről.
    Ha jól rémlik Hungaró is ott volt és irtotta az "olaszokat" a kezdetektől fogva és akkor volt csak igazán nagy felháborodás a pistik részéről mikor a dual-amraam modjával megjelent 24 AIM-120C-vel a Su-33 12 db pilonján
    Hullottak az kajás-pistik mint a legyek , de csak nem akarták megunni a baromságaikat, és ha jól rémlik végül le kellett kapcsolni a szervert majd ott is jelszó lett megadva.
    Szóval ne csodálkozzon senki, hogy néhány kitartó és agyatlan hülyegyerek miatt jelszavas a legtöbb szerver - és ez csak 1 példa volt. Tucatjával tudnék még hasonlókat mesélni: volt, hogy Csolee is ott helikopterezett egy szerveren ahol én, mikor megjelent jó pár orosz vagy ukrán hatökör fazon és a saját repteret lőtték rommá a többi játékossal együtt.
  • Caterpillar
    Többnyire Február 2-án...

De tényleg... :/
  • z0ty4
    OFF:

tegnap esti BMS móka a RF szerveren.

ON:

srácok ha van dcs akció azt menyivel előtte lehet tudni? mondjuk ha Február 1-én van akció azt mikor teszik publikussá?
  • Reaper
    Hali!

3. A Default profilban írtad át az F7-et? A DCS World elviekben nincs benne a TrackIR játék profiljai között, így a Default-ot használja, de érdemes a Flight és Combat Flight profilokban is átírni az F7-et.

4. Jó nagy eke brigád lehetett, ha figyelmeztetés nélkül kirúgnak.

6. Igen sajnos az a tendencia, hogy mindenkinek elege van a vérpistikékből és abból, hogy elszúrják másik x szórakozását, szóval ennek tudható be a sok jelszavas szerver, no meg amiket leírtam (kiképzés, belsős bevetés). Az meg, hogy "public" szerverként vannak fellőve azért van, mert egyszerűbb a századok tagjai számára a csatlakozás így, mint hogy IP címet kelljen beírogatni...
  • beci43
    Viszont nekem is lenne egy kérdésem.A Minyóban hogy tudom a kezelő személyzetet eltüntetni a kabinból?KA-50-nél ez csak jobb ctrl+p egyszerűen,itt ez a bill. kombó nem működik.
  • beci43
    4.Szerintem a szervert le kellett volna jelszóval védeniük.Én sem értem,ha egyszer bárki bemehet,miért nem repülhetsz azzal,amivel akarsz?

5.Igen,egyre több szervert védenek passal,mert sok a troll.
  • logixxxxx99
    Helló Pilóták ! (update)

Megvettem az FC3-at és Karácsony este. ( egyéb DCS modulokat másfél éve nyomom - online)

Köszönöm Caterpillar válaszait, haladok az FC3-mal. Néhány észrevétel, kérdés, s néhány válasz, hátha segíti a többi kezdőt:

1. A DCS223valami szerveren Sukhumi-t elérve pl. Mig-29-cel 3000 m-en mindig felrobbanok a levegőben. Se radar jel, se Lock Warning, se ellenség a közelben. Valami Safety Kill kiírás felvillan, aztán csak a szél suhog... Mi az ok?

Válasz-> Ez egy teljes térképes mission. A nyugati részt a vadászok harcának tartják fenn, a keletin a Ka-50-ek és A-10C-k molyolnak. Ha át akarok repülni nyugatról keletre vadászgatni, a Safety Kill automatikusan megöl. Kár, hogy csak 1 másodpercig mutatja a feliratot, mert így nem lehet elolvasni.

2. Ha Mig-29-cel vagy Su-33-mal repülök, az RWS hol mutatja az ellenséges vadászt, hol nem. A minap 20 percet repültem a cél felé, sehol senki, egyszer csak mellettem egy km-rel feltűnt valaki egy vadászgéppel, lock-olt, lőtt, puff, már zuhantam is. Hol bujkált a kis gonosz a sík terepen?

Válasz-> Úgy tűnik egy rutinos pilóta nem (még az AI sem) használja a long range radarját egy-két másodpercnél tovább. Keres, bemér valakit, hogy barát vagy ellenség, majd azonnal kikapcsolja. Sőt végre lehet hajtani "lopakodó" támadást IRST módban, infravörös érzékelővel és infra rakétával, ahogy Caterpillar írta. Az infra érzékelő 2. long range módban "O" azaz rövid Ó billentyűvel kapcsolható be, a többi közelharci módban alapértelmezés az infra. Az orosz infra rakéták: R27-ET, R27-T, R-73, R-60

3. Sajnos a rádió menüben nem tudom az F7-tel indítható almenüket aktiválni. Nem reagál az F7-re. F1-F11-ig minden OK, csak az F7 nem megy. TrackIR vezérlőben volt funkciója az F7-nek, megváltoztattam, de így sem megy. Van ötlete valakinek?

4. Az egyik orosz szerveren Su-27-tel akartam indulni, reload fuel, reload arming , majd hajtómű start, majd...hopp, server conection aborted. Hm, biztos a LAN. Na újra. Erre megint kint vagyok. Harmadszorra próbálom, erre UGOHAN user azt írja, hű de Noob vagy Logixxxxx, majd kirúg. Újra fellépek és kérdezem, miért? Felelet: mert mi most csak Su-25-ökkel és A-10-ekkel vagyunk fent, nehogy már te vadászgéppel gyere !!
    NA NEEEE !! ILYEN VAN ???? A Mission megengedi a vadászokat, az admin meg figyelmeztetés nélkül kirúgja őket?

5. Tegnap este 50 szerverből 40 password-ös volt. Ilyen arányt az elmúlt 1,5 évben még nem láttam. Ezek szerint ennyi a troll? Vagy ennyire fél mindenki ?
    Értem én, hogy ez egy szimulátor, de tegnap 5 óra alatt egyetlen célponttal sem találkoztam, pedig az összes nyilvános szervert végigpróbáltam és türelmesen keresgettem órákon át....hát ez mazohizmus a javából. Mindegy. Nem adom fel.

Köszönöm a figyelmet és a válaszokat...
  • Molnibalage
    OFF

A Szu-27 kabin ami most készült el nagyon WIP...

ON
  • Fürtös
    Emberalattjáró
  • Leon77
    Egy kis off:
    1:27:00-tól
    on.
  • LeonSilver
    Értelmes ember nem jár olyan helyre, ahol nem látják szívesen.
    Nem akarlak banoltatni, mert alapvetően értelmetlen dolog.Csinálsz új accot és visszajössz.
    Inkább azt javaslom,hogy tényleg ne gyere ide. Megtiltani nem tudom, ezért csak kérlek.
  • beci43
    Kapott büntetőpontot,bár kétlem hogy ez használ neki.
  • gsg16
    mivel a VMH-s szerver az egyik legjobb,ha nem a legjobb magyar szerver,ezért ha oda akar menni az ember játszani,bizony alkalmazkodni kell!vagyis,ha katonásdit akarok játszani,akkor beszélek velük,és be engednek.ha meg hihetetlen áthúzásokat akarok csinálni,a reptér felett,ezzel is bizonyítva azt,hogy milyen jó fej vagyok,akkor keresek egy olyan szervert,ahol csupa-csupa jó fej srác,áthúzásokat csinál.és pont!nincs vita!mert nincs ok rá!
  • macleody
    Kismillió szervert talál ha nagyon szórakozni akar. Nehogy 30 ember alkalmazkodjon már 1-hez.
  • beci43
  • killbull
    Igaza van 400V nak. Az embereknek ha van pár órájuk szórakozni akarnak nem külön időpontot meg ilyen olyan általa is leírt engedélyekkel foglalkozni. Túl komolyan veszitek már már katonáskodtok. Ez egy játék nem való élet. Szórakozásra van. Én játszottam 400V al és tök jó fej. Olyan áthúzásokat csinált SU27 el felettem hogy csak lestem.
  • gsg16
    nézd el majd a magyar TS,és játék szerver üzemeltetőknek,ha ők sem fognak Neked könyörögni azért,hogy felmenj a szervereikre.

egyébként a nagy semmiről megy a vita.időről időre feltűnik egy ilyen ember,aki nem érvel,csak ostoba hozzá nem értő mocskolódás folyik a szájából,és olyankor mindenki neki áll vele vitázni.gyanítom ez ugyan az az ember,aki több névvel is rendelkezik.rá kell hagyni,és akkor abba hagyja.ne akarjátok semmiről sem meggyőzni,és ne akarjatok neki semmit sem elmagyarázni!mert igazából,nincs is kinek!viszont aki tud,az moderálja már a topikot,mert így ez nem a játékról szól,hanem egy félnótás hajlamainak kielégítéséről!
  • beci43
    Az is egy dolog,bár szerintem nekünk nem kéne az ő stílusát felvenni.Szólni kell egy moderátornak és örökre kitiltani.
  • macleody
    De. Bár szivesebben verném pofán.
  • beci43
    Na jó,azt hiszem most jött el az ideje a moderálásnak,nem gondoljátok?
  • 400V
    Ott a probléma hogy én nem fogok toborzóba meg TS3 ra meg ilyen helyekre járni. Nem fogok könyörögni senkinek se hogy legyen már valami. Röpködjetek a szektátokkal azt legyetek boldogok. Van 3 szerver is ami mindig nyitva van és alap vannak rajta legalább 10 en. Többi még külön van ahol aerobatic meg freeflight van. Nem kell TS3 on kuncsorogni se fórumokra járni azt könyörögni ilyen nagyképű majmoknak akik a föld felett járnak állandóan. Repültem pár órája 3 magyarral azok is ezen vannak amin én.Ők annyival különbek hogy nem írják le azt amit én. Röhögnek ők is ezen mert más nem lehet. Semmi értelme ennek a titkolózásnak meg ennek a kemény vagyok mission készítés a nyomorom azt játszunk zárt szerveren 5 en AI ellen. Ti nyomorotok ennyi. Élvezzétek.

Én meg röpködök könyörgések meg idő egyeztetések meg engedélyek meg ilyen faszságok nélkül is.

20 perc szórakozás 51 es szerveren. Nem kellet senkit körbeszopkodni meg kuncsorogni hogy beléphessek a csóró kis szerverére.

Ejtsük a témát buziskodjatok tovább meg szopkodjátok egymást milyen fasza csávók vagytok rólam meg kocc van.

Köszike!

Puszika!

• InterC
    Szerintem is hagyjátok már békén. Adni kell neki egy kis időt, hogy okulhasson és javíthasson.
    Lehet, hogy csak rossz napjai voltak, de Becz Laci dolgait fikázni azt tényleg nem kéne. Ő már egy csomó dolgot letett az asztalra önzetlenül, még évekkel korábban.
    A DCS-nek persze vannak hibái bőven, de együtt lehet élni vele. (és remélhetőleg egyre szebb és jobb lesz, remélhetőleg egyre kevesebb bogárral)
    Kenhetnénk, vághatnánk vagy fényezhetnénk mi is a szart itt a fórumon, de sajnos az tény, hogy a DCS kategóriájában nincs sok alternatíva, merthogy nincs igazából konkurenciája.
    Persze aki ezt másként gondolja annak van még ezer lehetősége, hogy elszórakoza az idejét más programokkal.

Shifty, ne izgass fel a sötétséggel (a szerveren)
    Apropó, azt az "atomvillantós" modot ismeritek amivel nappali világosságot lehet csinálni éjjel a mission-ben ?
  • Shifty
    Nyitott MAGYAR szerver van most!!! Lehet jönni repülni, de sajna napszaknak megfelelően sötét van. Előnye: 400V nem látszik, ha bejön.

Szerver neve: HDF59.....
  • Shifty
    Már kapott. Ne bántsátok már! Abszolúte közösségi ember, bár értelmileg kissé ingoványos.
  • MiG man #7562
    Na ez igen... ha ebből sem érti meg a lényeget a "kolléga", akkor ajánljatok neki egy jó orvost...
  • SnowFox79
    Üdv.

Na akkor szeretném ha tisztáznánk valamit kedves Drunk_Pilot.

Igen az 59.-es szerveren valóban repkedtünk és beszélgettünk, de sajnos azt nem írtad miről. A te beszéded folyamatosan annak a szajkózása volt amit itt is leírtál és már ott sem voltál hajlandó megérteni pár dolgot.

- A szerver az 59VMH tulajdona az meg és úgy ahogy nekik tetszik.

- Az hogy ismeretlenül fikázol embereket az nem a legjobb út a közösséghez. viselkedj végre felnőttként mert ez a pisis sírok minden miatt dolog kezd kínosan vicces lenni. Ha ezt nem érzed "akkor a baj az ön készülékében van" szindróma áll fent

- Ahogy az 59-es szerveren is megírtam a jelszónak oka van és ha gondolod olvasd végig a hozzászólásaidat és rájössz kiktől véd a jelszó valójában...

- Vajon hol voltál akkor amikor a szerver pass ki volt írva magyarul? (nem, nem egy alkalom volt. még a saját szerverem is futott így elég gyakran ) Más magyarok tudnak olvasni neked meg nem volt ott a felolvasód????

- Gondolom azt hiszed itt az emberek nem segítenek egymásnak. Ha most mindenki aki segített már másoknak az írna egy nagy IGEN-t (tudod itt sokan ismerjük ám egymást egy ideje) ide akkor meglepődnél mert valóban 2-3 helikopter van csak aki ide jár berregni.

De elég lenne szerintem ha csak a küldetéseim tesztjein résztvevő emberek számát sejtenéd (nem 2-3-5 vagy 7).

De ne haragudj aki idióta az társaságban sem lesz normális erre élő példát szolgáltattál az elmúlt időszakban.

Most pedig tényleg töröld már azt a könyvjelzőt. Segítsek???

Üdv.
    SnowFox

• beci43
    Áruló!
  • Cancri55
    1. Ha nagyon-nagyon kapcsolható kabint szeretnél, ott a FALCON BMS, F16, SU27, Mirage2000....
  • Caterpillar
    Picsába itt nincs lájk gomb, pedig erre a hsz-re nyomnám a fap fap -ot!
    Inkább csak idézek:

IMÁDOD!

• Reaper
    Természetesen 400V-nek ment a hozzászólásom...