Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • logixxxxx99
    Helló Pilóták ! (update)

Megvettem az FC3-at és Karácsony este. ( egyéb DCS modulokat másfél éve nyomom - online)

Köszönöm Caterpillar válaszait, haladok az FC3-mal. Néhány észrevétel, kérdés, s néhány válasz, hátha segíti a többi kezdőt:

1. A DCS223valami szerveren Sukhumi-t elérve pl. Mig-29-cel 3000 m-en mindig felrobbanok a levegőben. Se radar jel, se Lock Warning, se ellenség a közelben. Valami Safety Kill kiírás felvillan, aztán csak a szél suhog... Mi az ok?

Válasz-> Ez egy teljes térképes mission. A nyugati részt a vadászok harcának tartják fenn, a keletin a Ka-50-ek és A-10C-k molyolnak. Ha át akarok repülni nyugatról keletre vadászgatni, a Safety Kill automatikusan megöl. Kár, hogy csak 1 másodpercig mutatja a feliratot, mert így nem lehet elolvasni.

2. Ha Mig-29-cel vagy Su-33-mal repülök, az RWS hol mutatja az ellenséges vadászt, hol nem. A minap 20 percet repültem a cél felé, sehol senki, egyszer csak mellettem egy km-rel feltűnt valaki egy vadászgéppel, lock-olt, lőtt, puff, már zuhantam is. Hol bujkált a kis gonosz a sík terepen?

Válasz-> Úgy tűnik egy rutinos pilóta nem (még az AI sem) használja a long range radarját egy-két másodpercnél tovább. Keres, bemér valakit, hogy barát vagy ellenség, majd azonnal kikapcsolja. Sőt végre lehet hajtani "lopakodó" támadást IRST módban, infravörös érzékelővel és infra rakétával, ahogy Caterpillar írta. Az infra érzékelő 2. long range módban "O" azaz rövid Ó billentyűvel kapcsolható be, a többi közelharci módban alapértelmezés az infra. Az orosz infra rakéták: R27-ET, R27-T, R-73, R-60

3. Sajnos a rádió menüben nem tudom az F7-tel indítható almenüket aktiválni. Nem reagál az F7-re. F1-F11-ig minden OK, csak az F7 nem megy. TrackIR vezérlőben volt funkciója az F7-nek, megváltoztattam, de így sem megy. Van ötlete valakinek?

4. Az egyik orosz szerveren Su-27-tel akartam indulni, reload fuel, reload arming , majd hajtómű start, majd...hopp, server conection aborted. Hm, biztos a LAN. Na újra. Erre megint kint vagyok. Harmadszorra próbálom, erre UGOHAN user azt írja, hű de Noob vagy Logixxxxx, majd kirúg. Újra fellépek és kérdezem, miért? Felelet: mert mi most csak Su-25-ökkel és A-10-ekkel vagyunk fent, nehogy már te vadászgéppel gyere !!
    NA NEEEE !! ILYEN VAN ???? A Mission megengedi a vadászokat, az admin meg figyelmeztetés nélkül kirúgja őket?

5. Tegnap este 50 szerverből 40 password-ös volt. Ilyen arányt az elmúlt 1,5 évben még nem láttam. Ezek szerint ennyi a troll? Vagy ennyire fél mindenki ?
    Értem én, hogy ez egy szimulátor, de tegnap 5 óra alatt egyetlen célponttal sem találkoztam, pedig az összes nyilvános szervert végigpróbáltam és türelmesen keresgettem órákon át....hát ez mazohizmus a javából. Mindegy. Nem adom fel.

Köszönöm a figyelmet és a válaszokat...