Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7566 Ott a probléma hogy én nem fogok toborzóba meg TS3 ra meg ilyen helyekre járni. Nem fogok könyörögni senkinek se hogy legyen már valami. Röpködjetek a szektátokkal azt legyetek boldogok. Van 3 szerver is ami mindig nyitva van és alap vannak rajta legalább 10 en. Többi még külön van ahol aerobatic meg freeflight van. Nem kell TS3 on kuncsorogni se fórumokra járni azt könyörögni ilyen nagyképű majmoknak akik a föld felett járnak állandóan. Repültem pár órája 3 magyarral azok is ezen vannak amin én.Ők annyival különbek hogy nem írják le azt amit én. Röhögnek ők is ezen mert más nem lehet. Semmi értelme ennek a titkolózásnak meg ennek a kemény vagyok mission készítés a nyomorom azt játszunk zárt szerveren 5 en AI ellen. Ti nyomorotok ennyi. Élvezzétek.
Én meg röpködök könyörgések meg idő egyeztetések meg engedélyek meg ilyen faszságok nélkül is.
20 perc szórakozás 51 es szerveren. Nem kellet senkit körbeszopkodni meg kuncsorogni hogy beléphessek a csóró kis szerverére.
Ejtsük a témát buziskodjatok tovább meg szopkodjátok egymást milyen fasza csávók vagytok rólam meg kocc van.
Köszike!
Puszika!