37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Oh, köszi Solt és Whiteskull...az az Aranysas szerintem nincs meg, mert különben emlékeznék rá. Az Airliners.net képek szerintem jók lesznek, de majd pár orosz weboldalon azért biztos körbenézek majd, hátha lesz azokon is valami. -
Ahhoz, hogy valaki az online közösségben repülhessen milyen addon szükséges? -
Szaggatos #7633 ó basszus, megvettem az fc3at, próbáltam telepíteni az 5297-es hozzászólás alapján
(FC3 telepítés a legegyszerűbben szűz gépre:
- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C: gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:lockon.exe törölhető)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot. )
nem működik, leszedem a lomacot, fut, az fc3 még minig kéri a lomacot.
most mit lehet csinálni? :D -
Solt #7632 A 27-hez elég meredek vállalkozás normális képet találni, de a 29-hez AZÉRT AKAD! :) -
Szia!
A 2012-es októberi Aranysasban volt egy kép egy Ka-29-eshez, üresen, csak pilonokkal más szemszögből. Azt láttad? -
BUÉK mindenkinek
Jelentem nem vagyok elveszve, csak be vagyok havazva teljesen. Aggódni azért nem kell: nem Boston-ban vagyok, sem a Volga mellett és még EDe sem ajánlott fel (egyenlőre) semmit,
csak épp melózok 1000-rel a DCS-n. Aki persze egy tucatnál is több dolgot csinál egyszerre az könnyen úgy járhat mint én: elfelejti bekapcsolni a szkájpot és megnézni az emil postáit, majd mikor EDe fórumon megnyitja a PM-eket akkor kiderül, hogy már túlcsordult a 300-as tár. Most akarom megkérni EDét, hogy nyomják fel 600-ra a PM tárhelyet,mert mindig fullra teli van mindenféle kérelemmel, csak már válaszolni sem győzök nekik. Lerázni meg nem szeretnék senkit sem, csak épp nem jutok odáig az időben, hogy minden kérést teljesítsek. Szóval Répi a BUÉK-os üzeneted még átjött, de hogy utána küldtél-e még valamit azt már nem tudom, mert utána már teli lett a tárhely, és azt nem tudom, hogy ha már van elég felszabadított hely akkor a 300 fölötti nem fogadott üzenetek továbbítják-e utólag.
Ja, kéne egy kis segítség: van egy olyan kérés is, hogy rakjak pilonkat és nem irányított raksikat a Ka-27-re. Ehhez kéne néhány jobb kép.
http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:International_Maritime_Defence_Show_2011_(375-58).jpg
Ezt az egy képet találtam pilonokkal a Ka-29-hez a NET-en. Állítólag ez való a Ka-27-hez is, de elkélne még némi infó ha tudnátok ebben segíteni.
Előre is köszönöm...Üdv -
GálTomi #7629 -
GálTomi #7628 A minyóhoz készült még magyar vonatkozású skin a Opera 707-en kívül? (Egyálltalán jól emlékszem az volt a hívójelük?) Pár éve Pipisen épp nálam volt a repsávos mikor bejelentkeztek, onnan rémlik. Aztán később jött még a z ex iraki 6215-ös is -
Szaggatos #7627 mármint ilyen klánokba vagy századokba belépni hol lehet, mert akkor gondolom könnyebb lenne az is, jó lenne ha lenne ilyen magyar, tud ilyet vki?
-
beci43 #7626 A jelszavasokra nem tudsz,értelemszerűen. -
Szaggatos #7625 Heló,
az a bajom a dcs-vel, hogy a legtöbb szervernek irdatlan pingje van, senki nincs rajta vagy jelszavas. hogyan lehet csatlakozni meg ilyenek hogy a jelszavasra is fel tudjak lépni?
-
Nagy jól néz(tek) ki!!!
Kár, hogy az openbétával csak a répa másik végén vagyok..... -
beci43 #7623 Ha van open bétád,szerintem az 1.2.7-el keresd a szervert. -
wittman #7622 Az irányítatlan rakéták(S-8OFP2) használata sem viszi le(hosszú sorozat) most már az FPS-t, sem indításkor, sem becsapódáskor.
Sőt kellemes meglepetés, hogy az AFM-el rendelkező gépeket "berázza" egy közepes sorozat indítása esetén is! A tegnapi szektagyűlésen a Su-25A és Mi-8 pilóták tapasztalták. -
Rázoomolva a füstre eszi azért az fps-t, de különben nem volt semmi gáz vele... -
A füst sem zúzze le az FPS-t? -
Lehet, mert semmilyen formában nem lehet elérni immáron 2,5 hete... -
Caterpillar #7618 Szerintem EDe meglepte egy fekete Volgával....
-
Tud valaki Hungaro-ról valamit? -
Caterpillar #7616 Az utóbbi, szerintem a helyes, legalábbis régen így volt.
Egyébként ,van dinamikus lőtér is, ahol Mechanist scriptjének köszönhetően random helyre random egységeket lehet berakni, általad kiválasztott összetétellel. -
Na, ez jó hír! A lőtér mit jelent? Van egy saját scenera ahol tényleg lőtér van, vagy csak egy zónát kijelöltetek annak, amit telepakoltatok mindenfélével? -
Persze, a Liveries-ben annyi festést raksz be minden típushoz, amennyit akarsz. Sőt a festésekhez más pilótát is tudsz rakni (ruha, sisak). -
wittman #7613 Lőtér jól vizsgázott az openbeta-ban.
-
Jól néz ki! Lehet berakni egyedi festéseket? -
Szerintem átálltak 1.2.7-re mert 1.2.6-on nem látom őket. -
Megvolt az év első szektagyűlése részünkről..:)
Jó hír az 1.2.7-tel kapcsolatban, hogy probléma nélkül full stabilan ment a cucc 18-19 playernél, még úgy is, hogy közben a lőtér gyakorlatilag rommá lett lőve... -
logixxxxx99 #7609 Hogyan lehet megtalálni az 51st, 104th, 159th szervereket?
Úgy rémlik sose láttam őket. DCS World multit indítom.
-
Sidewinder #7608 A földi rezonancia csúnya dolgokat tud művelni egy helikopterrel,ahogy ennél az AS-350 Ecureil-nél is látható:
-
na azok nagyon jó mókák voltak ;) -
gsg16 #7606 az szar szerver volt,ott nem voltak ilyen faszságok beállítva az ellenségnek!
-
SnowFox79 #7605 Bezzeg amikor mi repültünk el 300Km-t, bujkálva a hegyek közt A-10 el hogy hazavágjuk az ellenséges repteret. Aztán az első rácsapás után menekülhettünk mert minden ellenséges vadász minket üldözött.
Jajj a régi szép idők... -
gsg16 #7604 egyáltalán miért van benne olyan lehetőség,hogy "Safety Kill"? egy szimulátorban?mert ha a HAWX-ban van,azt megérti az ember.de ebben minek van?ha olyan faszok vagyunk,hogy az enemy el tud repülni a bázisunkig,akkor úgy kell nekünk,és kész. -
wittman #7603 Szia!
1. Ez a Safety Kill dolog elég gusztustalan, de ilyet nem tapasztaltunk még mi sem, sőt a mi szerverünkön sincs ilyen beállítva(VMH59). Igaz csak néhány külföldi szerveren vagyunk sokszor: 51st, 104th, 159th,
3. Ha KOLSZ-t használsz vagy sisakcélzót, indítás előtt érdemes azonosítani a célt, mert így járhatsz. Radar bekapcs egy pillanatra és a HUD baloldalán a megjelenik egy "C" betű, ami oroszban "SZ" jelent. Ekkor baráti célt fogtál be!
6. Az ilyen szervereket kerüld el, mert kockák. Ha már Air-to ground mission van kiírva, akkor ne is tegyenek be vadászgépet. Ennyi.
Ajánlani tudom a mi szerverünkön kívül a fentebb említett általunk által is látogatott szervereket.
Jó leszállást!
Wittman
-
logixxxxx99 #7602 Karácsonyi FC3 (update)
Néhány észrevétel, kérdés, s néhány válasz FC3 témakörben, hátha segíti a többi kezdőt:
1. Több szerveren is tapasztalom a Safety Kill effektust. (Ok és figyelmeztetés nélkül robbansz a levegőben. Így védik a nagyobb mission-okban az egyes területeket a vadászoktól. Ha át akarsz repülni az egyik térfélről a másikra, a Safety Kill automatikusan megöl.) Mivel ez 15 perc monoton repülés után elég barátságtalan, (és életszerűtlen), már hagyom is el az ilyen szervert, s igyekszem a jövőben ezeket elkerülni.
2. Az RWS csak egy-egy másodpercre mutatja az ellenséges vadászt. Úgy tűnik egy rutinos pilóta nem (még az AI sem) használja a long range radarját egy-két másodpercnél tovább. Keres, bemér valakit, hogy barát vagy ellenség, majd azonnal kikapcsolja. Sőt orosz gépekkel végre lehet hajtani "lopakodó" támadást is IRST módban, infravörös érzékelővel és infra rakétával. Az (EOS) infra érzékelő 2-es long range módban "O" azaz rövid Ó billentyűvel kapcsolható be, a többi közelharci módban alapértelmezés az infra. Az orosz infra rakéták: R27-ET, R27-T, R-73, R-60 (R27-ET-t csak SU-27-re és SU-33-ra tudtam felszerelni.)
3. Az elmúlt fél napban sokat próbálgattam, négy F-15 és egy Su-25 a trófea. Sajnos két F-15 baráti volt... Tanulság: A fent részletezett lopakodó IRST támadás esetén géped csakis a célpont kibocsátott hője alapján lock-ol. Nem tudod ellenség-e vagy barát. Ha már lock-oltad a célt pl. 2-es üzemmódban, egy pillanatra kapcsolj hagyományos kereső radart (I), mert erre a HDD-n (Head Down Display) a lock-olt gép háromszög jele körre változik, ha baráti gépet találtál. Ha marad a háromszög, akkor ellenség és már indulhat is az R27-ET rakéta...
4. A rádió menüben nem tudtam az F7-tel indítható almenüket aktiválni. A TrackIR vezérlőben volt külön funkciója az F7-nek, megváltoztattam az összes profilban (Default, Flight, Smooth, One:One) és megjavult ! Köszönöm Reaper tippjét.
5. Most, hogy végre megszólíthattam az AWACS-ot, remek segítségnek bizonyult. Ám időnként feltűnt, hogy nagyon nem azt látom a HDD-n (AWACS által bemért gépek), mint a valóság (training mission-ban engedélyezett volt az F10 térkép, így összevethető volt)
Mi lehet az ok? Zavarják az AWCS-ot? Lefagyott az AWACS ?
6. Az egyik orosz szerveren Su-27-tel akartam indulni, majd hirtelen server connection aborted - azaz kirúgtak. Ha ilyen előfordul, kérdezd meg, mi az ok, ha a felelet életszerűtlen, pl. "mert mi most csak Su-25-ökkel és A-10-ekkel vagyunk fent, nehogy már te vadászgéppel gyere...", akkor már BAN-old is magadban az ilyen szervert. Egyébként elég érzékenyek a vadász kíséret néküli Su-25 és A-10 pilóták. Ha megjelenik egy ellenséges vadász, hamar mennek is ki. Érthető.
Köszönöm a figyelmet és a válaszokat... -
Ő valamit sejt, de nem bírom leutánozni a Huey-val. -
gsg16 #7600 vagy barkácsolsz egy freetrack-et.lényegesen olcsóbb megoldás -
Sidewinder #7599 A Belsimtek oldalán megtaláltam az orosz manualt a Minyóhoz. Egyelőre 236 oldal. Kicsit nézegettem, eléggé érdekes. Írják benne,hogy még több rendszer nincs kész,de a későbbiekben elkészül. Az egyes rendszerek befejezésén túl a későbbiekben még modellezni kívánják a földi rezonancia jelenségét is(160.oldal). A tesztelésben egyébként 2 aktív Mi-17 pilóta is részt vesz,Kairat Dzsakszbajev első osztályú pilóta, és Oleg Vaszilenko berepülőpilóta.
Belsimtek orosz nyelvű Mi-8MTV-2 manual
A US Army számára készült eredeti Mi-17 légiüzemeltetési utasítás (pcpilot.hu)
-
Leon77 #7598 A Trackir nem feltétele a reppenésnek, de tagadhatatlan előnyt és élményt jelent. Előző botkormányom egy Saitek Cyborg Evo volt, a legfontosabb dolgokat rá lehetett konfigolni (Ka-50 és A-10C típusoknál is), a többi pedig bill. kombinációkkal ment. A személyes véleményem továbbra is igen, a többit Te döntöd el. -
Én sokáig track ir nélkül egy CyborgX-szel toltam, teljesen élvezhető, egérrel tudsz nézelődni, a fegyverekhez meg ami kell azt rárakod joyra a többit meg kattintod a kabinban. -
Szaggatos #7596 hát ez az, én arra gondoltam hogy megvenni... :D