Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
logixxxxx99 #7602 Karácsonyi FC3 (update)
Néhány észrevétel, kérdés, s néhány válasz FC3 témakörben, hátha segíti a többi kezdőt:
1. Több szerveren is tapasztalom a Safety Kill effektust. (Ok és figyelmeztetés nélkül robbansz a levegőben. Így védik a nagyobb mission-okban az egyes területeket a vadászoktól. Ha át akarsz repülni az egyik térfélről a másikra, a Safety Kill automatikusan megöl.) Mivel ez 15 perc monoton repülés után elég barátságtalan, (és életszerűtlen), már hagyom is el az ilyen szervert, s igyekszem a jövőben ezeket elkerülni.
2. Az RWS csak egy-egy másodpercre mutatja az ellenséges vadászt. Úgy tűnik egy rutinos pilóta nem (még az AI sem) használja a long range radarját egy-két másodpercnél tovább. Keres, bemér valakit, hogy barát vagy ellenség, majd azonnal kikapcsolja. Sőt orosz gépekkel végre lehet hajtani "lopakodó" támadást is IRST módban, infravörös érzékelővel és infra rakétával. Az (EOS) infra érzékelő 2-es long range módban "O" azaz rövid Ó billentyűvel kapcsolható be, a többi közelharci módban alapértelmezés az infra. Az orosz infra rakéták: R27-ET, R27-T, R-73, R-60 (R27-ET-t csak SU-27-re és SU-33-ra tudtam felszerelni.)
3. Az elmúlt fél napban sokat próbálgattam, négy F-15 és egy Su-25 a trófea. Sajnos két F-15 baráti volt... Tanulság: A fent részletezett lopakodó IRST támadás esetén géped csakis a célpont kibocsátott hője alapján lock-ol. Nem tudod ellenség-e vagy barát. Ha már lock-oltad a célt pl. 2-es üzemmódban, egy pillanatra kapcsolj hagyományos kereső radart (I), mert erre a HDD-n (Head Down Display) a lock-olt gép háromszög jele körre változik, ha baráti gépet találtál. Ha marad a háromszög, akkor ellenség és már indulhat is az R27-ET rakéta...
4. A rádió menüben nem tudtam az F7-tel indítható almenüket aktiválni. A TrackIR vezérlőben volt külön funkciója az F7-nek, megváltoztattam az összes profilban (Default, Flight, Smooth, One:One) és megjavult ! Köszönöm Reaper tippjét.
5. Most, hogy végre megszólíthattam az AWACS-ot, remek segítségnek bizonyult. Ám időnként feltűnt, hogy nagyon nem azt látom a HDD-n (AWACS által bemért gépek), mint a valóság (training mission-ban engedélyezett volt az F10 térkép, így összevethető volt)
Mi lehet az ok? Zavarják az AWCS-ot? Lefagyott az AWACS ?
6. Az egyik orosz szerveren Su-27-tel akartam indulni, majd hirtelen server connection aborted - azaz kirúgtak. Ha ilyen előfordul, kérdezd meg, mi az ok, ha a felelet életszerűtlen, pl. "mert mi most csak Su-25-ökkel és A-10-ekkel vagyunk fent, nehogy már te vadászgéppel gyere...", akkor már BAN-old is magadban az ilyen szervert. Egyébként elég érzékenyek a vadász kíséret néküli Su-25 és A-10 pilóták. Ha megjelenik egy ellenséges vadász, hamar mennek is ki. Érthető.
Köszönöm a figyelmet és a válaszokat...