Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    BUÉK mindenkinek Jelentem nem vagyok elveszve, csak be vagyok havazva teljesen. Aggódni azért nem kell: nem Boston-ban vagyok, sem a Volga mellett és még EDe sem ajánlott fel (egyenlőre) semmit, csak épp melózok 1000-rel a DCS-n. Aki persze egy tucatnál is több dolgot csinál egyszerre az könnyen úgy járhat mint én: elfelejti bekapcsolni a szkájpot és megnézni az emil postáit, majd mikor EDe fórumon megnyitja a PM-eket akkor kiderül, hogy már túlcsordult a 300-as tár. Most akarom megkérni EDét, hogy nyomják fel 600-ra a PM tárhelyet,mert mindig fullra teli van mindenféle kérelemmel, csak már válaszolni sem győzök nekik. Lerázni meg nem szeretnék senkit sem, csak épp nem jutok odáig az időben, hogy minden kérést teljesítsek. Szóval Répi a BUÉK-os üzeneted még átjött, de hogy utána küldtél-e még valamit azt már nem tudom, mert utána már teli lett a tárhely, és azt nem tudom, hogy ha már van elég felszabadított hely akkor a 300 fölötti nem fogadott üzenetek továbbítják-e utólag.

Ja, kéne egy kis segítség: van egy olyan kérés is, hogy rakjak pilonkat és nem irányított raksikat a Ka-27-re. Ehhez kéne néhány jobb kép.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:International_Maritime_Defence_Show_2011_(375-58).jpg
    Ezt az egy képet találtam pilonokkal a Ka-29-hez a NET-en. Állítólag ez való a Ka-27-hez is, de elkélne még némi infó ha tudnátok ebben segíteni.
    Előre is köszönöm...Üdv