37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
priluki #10760 kösz,örülök is neki :) azt a 2007 hco vista x 64 rc1 . van más is? persze grafikusan kéne :D ez miatt lehet szar a gáz? mert a foxy müködik a joy is jol mükszik de a gáz nem ... win 7 x64 van a gépemen.
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.11.06. 20:51:00 -
Nem tudok angolul, de kb. ezt kell csinálni.
Kapcsold ki az UAC-ot a windows-ban. Vezérlőpult, felhasználói fiókok, felh. fiókok felügyelete beállításainak módosítása. Ott húzd le a csúszkát. Indítsd újra a gépet. Húzd ki a joyt. A driver telepítőjén nyomj egy jobb klikket, tulajdonságok, kompatibilitás. Ott válaszd ki a Vista SP2-t. Telepítsd a drivert. Ha kész, keresd meg a STTubeDevice203.dll-t a C:\HOTAS\drivers mappában és másold be a C:\Windows\SysWow64 mappába. -
gratula , annyiért szinte ajándék. Melyik drivert használtad,mert a target lehet egyszerübben használható mint az eredeti vagy a foxy.
Bár még egyikhez sem volt szerencsém, de gondolom ha nem vagy jártas a programozásban akkor könnyebb grafikusan felprogramoznod a gombokat -
priluki #10757 szégyenlem de megfogtál :P nem vagyok nagy angolos :( le tudnád irni mit kell csinálnom? a google forditó nem éppen jol forditja ezt.. -
Próbáld meg így: link -
priluki #10755 na elhoztam a hotas cougart 25 ezerbe .. tényleg nincs kikopva tök zsir állapotú viszont valamiért ha feltelepitem a drivert azt irja nem indul mert az STTubedevice203.dll hiányzik.. a gázkar meg furán mükszik lehet a driver miatt.. feltolom kopp-ig csak 75% lehuzom akkor meg 100% .. -
páran 21-eznek. Speciel én nagy 21 fan vagyok, de valami hihetetlenül kaotikus hogy mikor van időm dcs multizni.
Ja meg várom már 1 hete a megrendelt ram -okat mert a 4 gigám nem elég multiban. -
wittman #10753 VMH59 szerver frissítve 1.2.11 DCS nyíltböte -
wittman #10752 alakul ez... -
GálTomi #10751 Valamit biztosan mert eddig soha nem volt gondom a multival most viszont sehova nem tudok becsatlakozni! -
wittman #10750 Na nézzük megint mit kúrtak el...DCS World Open beta 1.2.11 -
GálTomi #10749 Nem birkóztok néha a MIG 21-el? Jó lenne ha lenne még egy olyan elvetemült aki szeret vele gépészkedni.....
Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2014.11.06. 14:59:04 -
De ugyan ugy jo a warthog a falconhoz is, osszekapcsolod a gazkarokat, viszont DCS-ben jo az a10c-hez, es a tobbi modulhoz, foleg ha majd jon az f-18..... -
Az upgrade -je ugyan annyiba kerül majd mint a joy maga. Bár én DCS-hez inkább a warthog-ot venném, sok a kéthajtóműves gép. Falcon-hoz meg tényleg a cougar illik :D -
Köszi, nem kis meló lehetett 
Amióta az early access elkezdődött, pár dolog változott a kezelésben, revi használatban, ha végleges DCS modult kiadják, akkor majd összeszedem és átküldöm, hogy mik változtak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.11.05. 21:38:49 -
Mivel a játékkal sosem játszottam, így természetesen lehet benne hiba. Nyugodtan megírhatod. Megköszönném. -
kiskorúbézoltán #10744 Akkó' most elbaxták a napodat, mi? :D -
Caterpillar #10743 Francba, pedig már kezdtem örülni, hogy lesz itt egy olyan igazi Lomac fórum stílusú flém...
(Seaweed még emlékszi rá szerintem
)
-
sakkay #10742 Tőlem biztos nem kaptál semmilyen üzenetet közös találkozóra. Hacsak nem-a nem kicsit sértő üzenetedre való első válaszomat nem tekinted annak. Részemről pont annyit gondolok a dologba, amit neked már leírtam. Szerintem ugorjuk ezt az ügyet, nem szeretném felemlegetni minden 2. nap.. -
priluki #10741 köszi :) megnézem és majd kiderül nekem szimpi ,hogy full fém .. -
Attól függ mire és menynit akarod használni? Mivel már nincs gyártásban igy egyre nehezebb találni eladót és emiatt drága is. ebayen is 100knál olcsóbban nem találtam. ugyhogy neked kell eldönteni, hogy megéri e azt az árat amit kérnek érte. mivel minden része fémből van igy könnyebb javitani is mint a müanyag társait -
kiskorúbézoltán #10739 Ezt leszámítva szerintem ugyanolyan jó lehet mint a warthog. Annál is inkább mert ha minden igaz akkor a két markolatrész akár cserélehtő is, ugyanaz a csatlakozás és rögzítés. A gázkarja nem tudom milyen, de tán arra nem volt panasz. Felejtősnek semmiképen nem mondanám, csak tisztában kell lenni az említett problémával. Onnan már csak ár és szimpátia kérdése. -
priluki #10738 aha, hát nem tünik vészesnek a javítás ha kikopik.. és amúgy jó cucc? mennyit ér szerintetek.. a csóka azt állítja tökéletes állapotban van
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.11.05. 20:26:12 -
priluki #10737 kösz.. akkor az felejtős? vagy érdemes azért megnézni? -
A bot középtengelye amin itt réz van rátéve illetve egy plussz alu lap az kopik ki és kezd el lötyögni,de kis kézügyességgel ez orvosolható ahogy a képen is látni. illetve itt már a gyári potik is cserélve lettek HALL senzorokra. -
kiskorúbézoltán #10735 Grat a fordításhoz, igényes munka, talán egy-egy nagyon kicsi megcsúszás van benne, viszont a népművelő kiegészítések miatt annak is jó olvasmány akinek az angol is megfelet.
Mégegyszer, szép munka, gratulálok hozzá! -
kiskorúbézoltán #10734 Ha emlékeim nem csalnak van valami kínja aminek a javítása nem kétforint, valami mechanikus dolog kopik ki benne nagyon gyorsan. -
Sziasztok!
Lefordítottam a DCS: Fw 190 D-9 manualt. Majd lesz kisebb méretű is.
DCS: Fw 190 D-9 Flight Manual HU
Üdv:
V.4_Vogel
-
Edgéről nem olvastam még, sokan várják mint a messiást, hogy ez majd rendbe teszi a DCS minden baját. Én a csodákban már nem hiszek, a képeket elnézve kizárt, hogy ne legyen jóval nagyobb a gépigény, mint most. A sok füst, HDR, fények meg minden lófasz effekt nem terem oda magától, azt valaminek csak ki kell számolnia. DX11 ide vagy oda.
A lézeres témáról google-n kismillió cikket találsz, hogy miért tiltották be ezeket pár éve. De épp tegnap kérdeztem Tibit is, szerintem beszélgess vele kicsit, ha nekünk nem hiszel. Nagyon komolyan veszik, külön eljárásuk is van rá, ha ilyet észlelnek, mert rohadt veszélyes. Ráadásul a legrosszabbak a kínai gagyi kulcstartós szarok, azok a határérték ötszörösén is sugározhatnak, mivel senki nem foglalkozik a biztonsági előírásokkal. -
priluki #10731 Üdv Thrustmaster Hotas Cougar-ról mi a véleményetek? -
Egyebkent az EDGE-rol hallani lehet valamit affelol, hogy a hardware igeny szempotjabol mire lehet szamitani? -
Nem azt mondom, hogy nincs alapja, valoban zavaro, es aki ezzel szorakozik, azok ellen fel kell lepni. Viszont egy pilota, vagy idealis esetben 2 pilota, kivedheti az ilyen jellegu tamadast....es ott a cikkben, hogy ebbol kifolyolag baleset, vagy karesemeny nem tortent, termeszetesen nem vitatom, hogy a szemnek arthat, es artott is.... Gsg, csinald ezt meg CIVILKENT egy tobb 100 km/h-as sebesseggel repulo targgyal, teljesen masok a korulmenyek, mas az inerciarendszer, a videoddal nem azt modellezed.
Sakkay ne feledd, toled kaptam egy csabito uzenetet kozos talalkozora, en csak arra reagaltam.
Cutter.... elhagyott a nod (remelem nem), vagy mi a bajod? Miert problema neked, hogy itteni ido szerint 22:30-kor "trollkodok". Ha jol tudom arra valo egy forum, hogy adott esetben megvitassunk allaspontokat. Lehet, hogy a multkor kisse modortalanul reagaltam Sakkay storijara, ember vagyok, elvetettem a sujkot... o sem teljesen ugy reagalt, ahogy kellett volna, majd mi ezt megbeszeljuk.... -
gsg16 #10728 a múltkori küldetés hiba,amit említettem,megoldódott.valóban az volt a gond vele,hogy egy régebbi verzióval készül.változtattam kicsit az útvonalon,az F15-nek,újból elmentettem,és azóta hibátlanul működik. -
sakkay #10727 Az vagy-te is érzed
.
Ez kb a 15. körüli misszió, és van benne minden: a tetőre szállástól (nagyon gyorsan miközben lőnek) az igen gyorsan lődd le a lövészeket xy tetőről bezárólag minden. Ja, és közben folyamatosan rádió frekvenciát kell állítani, meg a kirakott csapat infóit tovább adni, tűztámogatás kérni felvenni őket bonyolult terepen stb...ha nem lenne egy fos, nagyszerű kampány lenne. Mire idáig eljutsz, a nagyon gyors leszállás, pontosan,az alap-különben impossible mission
-
kiskorúbézoltán #10726 Nem a megrendelés a nehéz, hanem a kifizetés. :D Eredetileg csak pedált akartam, de gyenge voltam megin'... -
kiskorúbézoltán #10725 Ugye, ugye, amikor az ember elégedetten böfög az elfogyasztott gőzölgő fos után... :P
Grat amúgy a missönhöz, nekem a huey még nagyon nem megy, mármint maga a repülés sem, nemhogy bármi hasznosat is csináljak.
A videók meg a leírások alapján most múgy is kezdek szerelembe esni az A-10C-vel... is... Céda vagyok tudom... :D -
sakkay #10724 Na ma megcsináltam az egyik sokadik huey missziót...óriás szopás volt(mondjuk az arcomat legalább visszavették
, habár maaarha jól repülöm a hueyt az tény) maga a küldetés eleve nem egy UH-1 nek való, de rakéták nélkül meg főleg. Szóval Kutasi városán keresztül kellett kísérni egy konvojt. A gond nem is a gyalogság volt, hanem az, hogy a DCS óriási program, és egyben egy nagy rakás gőzölgő fos! Szóval az elég gáz amikor nagy nehezen leszedem a tetőn lévő félig halhatatlan rpg skacokat több perce aktív csata után-tényleg azok voltak de csak ők ketten a ferde tetőn, egyszerűen több 100 lövedéket elnyeltek-míg minden más majmot halálra lőttem se perc alatt, szóval lelövöm őket, erre kigurul a csöves légvédelmi szar, és a konvoj L.páncélosai meg sem mukkannak, mert nem mozoghatna !!a küldi szerint..amúgy nekik kellene kinyírni, de csak a rádiózás után és amikor áll! De mivel kijött szabálytalanul
, ezért nem is látták, hiába volt előttük
. Tehát nem is lőttek-na ő viszont látott engem. Aztán olyan is volt, hogy egyszer csak az egyik halhatatlan rpg csákó, fél perc lövés után a szemem láttára eltűnt! Ennyi, küldi vége, mivel nem tudtam lelőni-lévén nincs sehol! És még sorolhatnám..
kedvenc sokadik próbálkozásnál az egyik gyalogos csapat tagja, nem volt meg(ezt onnan tudtam, hogy nem jött a rádió üzenet, hogy tiszta minden) nézem mindenhol, már talajszinten is, erre benézek egy két épület közötti reális életben kb 1.5 méteres résbe..ott volt a szerencsétlen pali beszorulva, térdelve.
Kipiszkáltam...szóval örömésbódogság-DCS WORLD.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.04. 21:22:47 -
priluki #10723 megrendelted?! gratula ! :) ird majd meg milyen .. -
kiskorúbézoltán #10722 Holnap érkezik ha minden jól megy... ;) -
priluki #10721 Az kemény.. akkor nem is tudom mit csináljak.. vicc ,hogy nem lehet itthon kapni normális joyt.. vagyis ipponon lehet 120 ér Thrustmaster Hotas Warthogot !