Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #10724 Na ma megcsináltam az egyik sokadik huey missziót...óriás szopás volt(mondjuk az arcomat legalább visszavették
, habár maaarha jól repülöm a hueyt az tény) maga a küldetés eleve nem egy UH-1 nek való, de rakéták nélkül meg főleg. Szóval Kutasi városán keresztül kellett kísérni egy konvojt. A gond nem is a gyalogság volt, hanem az, hogy a DCS óriási program, és egyben egy nagy rakás gőzölgő fos! Szóval az elég gáz amikor nagy nehezen leszedem a tetőn lévő félig halhatatlan rpg skacokat több perce aktív csata után-tényleg azok voltak de csak ők ketten a ferde tetőn, egyszerűen több 100 lövedéket elnyeltek-míg minden más majmot halálra lőttem se perc alatt, szóval lelövöm őket, erre kigurul a csöves légvédelmi szar, és a konvoj L.páncélosai meg sem mukkannak, mert nem mozoghatna !!a küldi szerint..amúgy nekik kellene kinyírni, de csak a rádiózás után és amikor áll! De mivel kijött szabálytalanul
, ezért nem is látták, hiába volt előttük
. Tehát nem is lőttek-na ő viszont látott engem. Aztán olyan is volt, hogy egyszer csak az egyik halhatatlan rpg csákó, fél perc lövés után a szemem láttára eltűnt! Ennyi, küldi vége, mivel nem tudtam lelőni-lévén nincs sehol! És még sorolhatnám..
kedvenc sokadik próbálkozásnál az egyik gyalogos csapat tagja, nem volt meg(ezt onnan tudtam, hogy nem jött a rádió üzenet, hogy tiszta minden) nézem mindenhol, már talajszinten is, erre benézek egy két épület közötti reális életben kb 1.5 méteres résbe..ott volt a szerencsétlen pali beszorulva, térdelve.
Kipiszkáltam...szóval örömésbódogság-DCS WORLD.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.04. 21:22:47