37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sidewinder
  • Sidewinder
    Kipróbáltam a DCS: World-öt. A notebookom visszatért az élők sorába, és mivel 64 bites win7-et kapott ezért úgy voltam vele, hogy hadd szóljon. Minden medium és low beállításokon van, egy két dolog mint például az árnyékok kikapcsolva. Így is tetszik. A tapasztalataim vegyesek, mert bizony még a notebook is kevés hozzá kicsit. Az asztali gépen esélytelen lenne működésre bírni, ezért ott marad a Black Shark 1.02.
    A Szu-25-öt és a TF-51-et is kipróbáltam. Sajnos szaggat a felszálláskor és leszálláskor,pedig a Kaspersky-t is "játék módba" tettem. A Szuhojjal repkedtem főleg. 6 felszállás abból 4 billentyűzettel. Sikerült összehoznom egy állóhajtóműves leszállást is, billentyűzettel :D A Lock On óta nem repültem merevszárnyú géppel szimulátorban, kivéve a Condort, ami a téli vitorlapótló. A Szu-25T valahogy kezesebbnek tűnik mint a Lock On-ban volt. Azért, hogy ne csak egyedül legyek, beraktam egy Kamovot útvonalazni, Szuhumi reptérre való leszállással. Apróságok, de nagyon tetszik például az elképzelt Dél-Oszétiai festése a Cápának, és az is, hogy kicsit kormolnak a Gracs hajtóművei. Nem véletlenül választottam a Kamovot. Megvettem a BS 2-őt korábban, dobozosan. Aztán elszállt a notebook, a BS-2 pedig egy tőlem jó messze lakó ismerőshöz került, kölcsönbe. Ő nem tudta kipróbálni, de legalább még nála van :D
    A tegnapra visszatérve,megvártam amíg a Kamov a leszállás után kikapcsol. Elég szomorú lettem, mert ahogy lassult le a forgószárny, úgy kezdett láthatóan ismét szaggatni a program. Nem kapcsoltam be az FPS számlálót, nem kellett hozzá,de lehet,hogy ma megismétlem azzal is. Nagyon érdekes jelenség,az biztos. Valószínűleg a gépem egyéb jellemzőin túl, köze lehet ahhoz is, hogy a notebookban ATI videókártya dolgozik, a DCS pedig jobban preferálja az Nvidiát. Azt tudja esetleg valaki ,hogy a dobozos BS-2 kódját elfogadja e még a DCS World-ben a BS-2 modulhoz a program?
  • Reaper
    Ezt ugye viccnek szántad?
  • asw27
    Azzal, hogy fly-by-wire nélkül vezethetetlen a gép, nincs semmi problémám. de azzal már igen, hogy ebben a hanyatt dobott teknősbéka pozícióban atomstabil, már igen. Ezek szerint sikerült megtalálni az egyetlen stabil repülési helyzetét a gépnek
  • VO101Tom
    Nem, a su-27 is aerodinamikailag instabil:
    Su-27 instability
    29:11-től épp azt magyarázzák, hogy mi is ez, és pont a 27-essel példálóznak.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.07. 13:05:52
  • Molnibalage
    Ami viszont furcsa, mert tudtommal a MiG-29 és Su-27 is semleges stabil kialakításúak az F-16-tal szemben, ami valóban instabil...
  • VO101Tom
    A K-4 FM-je még finomításra szorul Va alatt simán szét lehet tépni, elhagyja a szárnyvéget úton-útfélen, és csodálkoznék rajta, ha így hagynák. 300 km/h alatt nagyon faroknehéz is, fel és leszállásnál orra kell trimmelni, és inkább csak hátraengedni a nyomott botból, mint húzni. Indulásnál csináld azt, hogy befékezed, kb fél gázt ráadod (hogy éppen ne emelje meg a seggét), leszállsz a fékről és gyorsítasz. Persze farokfutó rögzítést be kell kapcsolni. 20 fokra lenyitott fékszárnnyal (bal fékszárnyon a 2. vonal jelölésig) egész hamar eljön, még húzni sem kell a botból. Felszállás szerintem könnyebb mint a fókával, leszállás viszont nehezebb, a keskeny nyomtáv miatt ha nem teljesen vízszintes szárnnyal szállsz le, szinte biztosan kitör valamelyik oldalra.
  • VO101Tom
    Ha tényleg ilyen, akkor a Su27 nagyon jól meg van csinálva. Fly-by-wire nélkül vezethetetlen, instabil gép.
  • asw27
    Jött egy nagyobbacska javítás a Word-hoz a minap (~3Gb). Tudja valaki, miket javítottak?
  • VO101Tom
    Igen, kb erről beszéltem.
  • asw27
    Érdekes lett a PFM a SZU-27-nél. Felszállás után, de inkább előtte szinte koppig orra kell trimmelni, különben nem győzöd nyomni a botot.
    Nagy sebességen ha kikapcsolod a fly-by-wire rendszert, gyakorlatilag véged van. Picit húzol a botban, felkapja az orrát , ha gyors vagy és időben visszaveszed, akkor orra bukik, elájulsz leáll a hajtómű és így háton liftelve békésen földet érsz. De így megpusztulni lehet bekapcsolt rendszerrel is. Inkább az zavaró, ha így hátára bucskázik , miért kezd el ennyire stabilan háton liftelni, nem tudod elérni, hogy leadja az orrát, és újra vezethető legyen.
    Próbálgattam a K4-est is. A felszállás az inkább csak véletlenül sikerült. Fent már barátságosabb, de itt is teljesen orra kell trimmelni.
    Leszálláskor, pedig teljes fékszárnnyal repülve trimmelném tovább, de hiába.
  • sakkay
    Azóta is gondolkodom rajra, főleg, hogy 2 napot szoptam a bombázás, és pilon váltó beállító paneljein..az azért eléggé gáz volt, amikor a kampány misszióban a bombák helyett, ledobtam a gránátvető gondolát
  • VO101Tom
    D-9 fókánk sem volt, sem K-4, az ED nem szeret minket :D

Erről beszéltünk már a Mi-8 angol kabinbelső miatt, ha annyi időt rá tudnánk szánni amennyi anno a pilóta képzés volt, és megtanulnék oroszul, akkor valszeg az eredeti kabinbelsőt preferálnám. Mivel oroszul sem tudok, az szerintem sokkal fontosabb, hogy ha rápillantasz a kabinban a műszerekre, kapcsolókra, azonnal tudd, hogy mi micsoda. Én ezért cserélném le azt is azonnal, ha meglenne a minyóc.

A ww2 gépeknél is ezért csináltam meg a magyarításokat, ha mindenki elvégezte volna az reptiszti akadémiát és perfect lenne németből, akkor nem lenne szükség rá.
  • sakkay

Mondjuk így kellett volna kezdenem, de már fáradt' voltam...
  • Caterpillar
    Nincs hozzá rendes template, de Jack már dolgozik rajta....
  • Borisz80
    Tudom kevesen vagyunk akiket izgat és a többiek biztos unják már a rinyámat de a 21-eshez mikor lesz valamilyen magyar skin?
  • Borisz80
    Meg / vagy, igazából nem olyan érzékeny a bot mint a DCS-ben, és a finom korrigálásokhoz ilyen durva kitérítések kellenek.
    Az igazi Szu-27-eseknek is ez a bajuk, ezért nehéz thunderbirds módjára repülni velük.
  • Papa01 #11343
    Köszi szépen! :)
  • beci43
    Csináltam én is egy videót,DCS -vel.Úgyanúgy mozgattam a kart,nem sok befolyása van a felszállásra.De,ahogy nézem,a kamera is nagyon "zötyög" ez valószínű a kíváló minőségű beton miatt van...
  • Rue East
    Mivel a magyarok soha nem kaptak hivatalosan K változatú Bf 109-est, így szerintem nem.
  • sakkay
    Volt ilyen igazából?
  • VO101Tom
    Megcsináltam a magyar textúrákat a K-4 kabinhoz, innen letöltheti akinek megvan a modul:
    Bf 109 K-4 magyar kabinbelso
  • asw27
    Brutális madárruhás "repülés"
  • macleody
    Ok :)
  • asw27
    Repvez videójára akart menni, csak félrenyomtam a választ.
  • macleody
    ?
  • asw27
    A gép az atomstabil. Van egy kis turbulencia kis magasságon. Többnyire azért mozgatja a botot , hogy érezze a gépet a pilcsi.
    Gondolom a startláz miatt van, ami pár perc múlva lecseng és már nem nem akarod állandóan "vezetni" a gépet.
  • Cancri55
    Gondolom a széles sárkányszerkezet miatt kell ennyit dolgozni az orr emelésekor.
    Jó látom, hogy első alkalommal lézeres raksit lőtt 4 kilométerről, a másodiknál mintha valami más is be lenne kapcsolva a lézer mellett.... Wittman ?
  • macleody
    Lehet csak kivágták az azonos képkockákat, hogy folyamatosnak tűnjön a videó :)
  • Adam Jonas
  • gsg16
    érdekes,hogy itt nem szaggat be a grafika a fülkében bekapcsolt tükrök miatt
  • repvez
    Mennyire ideges egy gép ez ! sokat kell büvéskedni kézzel lábbal, hogy felszálljon egyáltalán
  • gsg16
    Isten hozott Téged is a DCS Univerzumban!
  • Nesuten
  • VO101Tom
    Nincs mit :)
  • kiskorúbézoltán #11325
    Megjött a cucc, néhányba belenéztem, nagyon jó anyag, köszönet érte! :)
  • GálTomi
    Nálam ugyan ez a helyzet.
  • Hecker007
    Lesz még pár ilyen :D én viszonylag sokat repkedtem már mindenféle típussal, de még mindig előfordul, hogy törik a gép leszállásnál :D
  • Adam Jonas
    Életem első "sikeres" leszállása megtörtént

• sheetoos
    Hello!

Lenne egy kis problémám: Ma esti update után a Mig21 műszerei nem működnek (alap dcs world + mig21 pár napja telepítettem). Valakinek van/volt hasonló problémája?? Üdv