Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #11359 Kipróbáltam a DCS: World-öt. A notebookom visszatért az élők sorába, és mivel 64 bites win7-et kapott ezért úgy voltam vele, hogy hadd szóljon. Minden medium és low beállításokon van, egy két dolog mint például az árnyékok kikapcsolva. Így is tetszik. A tapasztalataim vegyesek, mert bizony még a notebook is kevés hozzá kicsit. Az asztali gépen esélytelen lenne működésre bírni, ezért ott marad a Black Shark 1.02.
A Szu-25-öt és a TF-51-et is kipróbáltam. Sajnos szaggat a felszálláskor és leszálláskor,pedig a Kaspersky-t is "játék módba" tettem. A Szuhojjal repkedtem főleg. 6 felszállás abból 4 billentyűzettel. Sikerült összehoznom egy állóhajtóműves leszállást is, billentyűzettel :D A Lock On óta nem repültem merevszárnyú géppel szimulátorban, kivéve a Condort, ami a téli vitorlapótló. A Szu-25T valahogy kezesebbnek tűnik mint a Lock On-ban volt. Azért, hogy ne csak egyedül legyek, beraktam egy Kamovot útvonalazni, Szuhumi reptérre való leszállással. Apróságok, de nagyon tetszik például az elképzelt Dél-Oszétiai festése a Cápának, és az is, hogy kicsit kormolnak a Gracs hajtóművei. Nem véletlenül választottam a Kamovot. Megvettem a BS 2-őt korábban, dobozosan. Aztán elszállt a notebook, a BS-2 pedig egy tőlem jó messze lakó ismerőshöz került, kölcsönbe. Ő nem tudta kipróbálni, de legalább még nála van :D
A tegnapra visszatérve,megvártam amíg a Kamov a leszállás után kikapcsol. Elég szomorú lettem, mert ahogy lassult le a forgószárny, úgy kezdett láthatóan ismét szaggatni a program. Nem kapcsoltam be az FPS számlálót, nem kellett hozzá,de lehet,hogy ma megismétlem azzal is. Nagyon érdekes jelenség,az biztos. Valószínűleg a gépem egyéb jellemzőin túl, köze lehet ahhoz is, hogy a notebookban ATI videókártya dolgozik, a DCS pedig jobban preferálja az Nvidiát. Azt tudja esetleg valaki ,hogy a dobozos BS-2 kódját elfogadja e még a DCS World-ben a BS-2 modulhoz a program?