37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    MasterMason értem én a viccet, csak nem szeretem... Egyébként itt pont te vagy az aki szerint a föld lapos. Nem hiszed el hogy nincs igazad, mikor sokan elmondták, akiknek van tapasztalatuk és Tom le is írta neked szájbarágósan. A War Thunder jó játék én is játszom, de attól hogy repül még nem szimulátor. A Clod is játék, de mérföldkövekkel komolyabb, mint a War Thunder! Ezt el kell fogadni és ennyi, nem kell megmagyarázni hogy a föld lapos, mert értjük mi, csak nem szeretjük az okosabbakat!
  • MasterMason
    Nézd kedves Tamás. Leírtam szépen kulturáltan, hogy nem kell mindenben egyetértenie két embernek. Persze értem én, hogy a csordaszellem majd megvéd téged a szembenézéstől. Így volt ez a történelemben mindig, amikor hiú emberek a tekintélyelvűséget helyezték előtérbe, aztán ha jött valaki és kimondta, hogy a föld kering a nap körül akkor azt kiátkozták. Mindjárt karácsony van van nekem jobb dolgom is ennél, megyek inkább külföldi oldalakra amennyiben a DCS-el és rep szimukkal kapcsolatban szeretnék beszélgetni.

Boldog ünnepeket mindenkinek.
  • Papa01 #11681
    :-D
  • Solt
    :D
  • Vogel
    Olvasom a pár napos hozzászólásokat, majdnem reagáltam egy kurtát, de elszámoltam tízig. Mik vannak... Na megyek An-26-ost csinálni mézeskalácsból :D
    Utoljára szerkesztette: Vogel, 2014.12.20. 15:14:01
  • Caterpillar
    Én lecsukom a kijelzőt...
  • Solt
    Még az sem akkora tragédia, ha nem látja be, hogy nincs igaza... De az a stílus... Na én attól dobom le a láncot! :)
  • krisztian005
    Engem érdekelne a nem steames DCS Bf 109K-4, csak sajnos most nincs pénzem, viszont van egy nem steames UH-1H Huey-m, nekem sajnos túl izgága, inkább örülnék helyette a 109-nek esetleg egy Sabre-nek.
  • Caterpillar
    Más topicokban is megfordult már hasonló stílusban, tehát nem az a baj, hogy jön, az a baj, hogy ha nincs igaza, azt nem akarja belátni....
  • VO101Tom
    Én nem szoktam promózi magam, hogy mióta és mikkel repülök, nem is kell mindenkinek feltétlen tudnia, hogy ki kicsoda itt, és ez nem is izgat igazán. Viszont ha egy új gyerek beesik ide és elkezd egyből nagy marhaságokat beszélni akkor azért csak megpróbálja az ember normálisan elmagyarázni, hogy inkább ne égesse magát. Az értelmesebbje hamarabb felfogja, hogy mi a szitu, hát most nem ez van Azért köszi srácok
  • Kurfürst
    Kell valalkinek egy nem-steames DCS Bf 109K-4 modul a steames akcióval megegyező áron (38 ajró v mennyi? A gondom az hogy a steamen már megvan a Dora a K-4et viszont sikerült a DCS honlapjáról megvennem, így egy kicsit nehézkes a téma :D
  • sakkay
    Tuti lesznek is ilyen képek..mint valami légi parádén!
  • gsg16
    ettől különleges a DCS,hogy ilyen abszurditások fordulnak elő benne.
  • Hecker007
    Érdekesen nézne ki ha B17-el repülnék a Mig29, Su27-ek közzé
    A második vh-s cuccokat hanyagolom DCS vonalon, majd akkor foglalkozok velük, ha kész lesz a hozzájuk való map.
  • sakkay
    B-17-est ígérnek...
  • Hecker007
    Én valami nagyobb bombázót látnék már szívesen a repülhető gépek közt pl. B1B Lancert, de sajnos ez esélytelenek tűnik.
  • beci43
    Ha kijön az Edge 2.0,megint gyárthatnál nekünk missionokat.Természetesen tökéletes lesz és bugmentes.
  • SnowFox79
    na ezért látjátok adnék pénzt..Lehet, hogy ritkán repülném de ez megérné. (nekem).
  • GaBika6
  • Hecker007
    Készül a DCS Mirage 2000C a Razbam Sims jóvoltából, a képek EDGE alatt készültek.

• PhantomAss
    én nemtom mi ez a wartündér őrület az összes topikban, jóhogy nem a hawx-ososk jönnek ide oltani.
    A múltkor felraktam a tündért de fél óra múlva letöröltem annyira gagyi. Igen, "szimulátor" módban :)
    Már csak az kéne hogy a CoD-os vérpistikék jöjjenek hogy az milyen realisztikus.
    Nem gond az ha valakinek tetszik a tündér, csak az már tényleg idegesítő amikor az egekbe magasztalják hogy milyen komplex és realisztikus.
    Ráadásul olyan fórumokban ahol hozzáértő emberek vannak
  • sakkay
  • Fürtös
    Gyerekek most komolyan, rántsuk össze a bandát, aztán irány a war tündér! Legalább lesz egy jó hétvégénk:D
    Titkon abban reménykedem,ha látják ,hogy halomra lőnek minket a hardcore szimulátoros mult ellenére is akkor talán békén hagynak minket alsó tagozatosokat

Különben is Laca, Az a sok év nem számít semmit ,a wikipédiát is hányszor átirták már azóta?
    Tom igenis tanulhat új dolgokat a feltörekvő ifjúságtól!
  • gsg16
    Urak!
    Ne etessétek a trollt!
  • TG Gida
    Laca bácsi neked mindig:)
  • Her Laca
    Pedig nekem tudod hogy mindig
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.19. 16:50:02
  • GaBika6
    Ez már nekem is sok! Az hogy eddig nem reagáltam, írtam nem jelenti azt hogy nem akasztott ki a butaságod...
    És végre valahára elérkezett a nap, mikor valamiben "100%"-ban egyetértek Laca-val!!!
  • Solt
    Naaaaaaaaaaaa... :DDDDDD
  • Caterpillar
  • Her Laca
    Az a baj,hogy összetéveszted a szezont :)
    Ha pl a wartündér topikban osztod az észt emígyen akkor valszeg ott még trónra is emelnek,viszont erre fele sajna egyrészt belefutsz olyan arcokba akik 20+ éve szimeznek nem is akármilyen szinten, arról már nem is beszélve ,hogy több pilóta is megfordul errefelé,másrészt pont azt találod meg aki pláne tudja mit beszél ellentétben veled ,legalábbis erről a témáról több fogalma van. Így ezekkel az "urban legend" kifejezésekkel csínján kéne bánni:)
  • Molnibalage
    Esetleg mutass valami referenciát, hogy lássuk mekkora spíler vagy. Aiddg mi röhögünk sírva rajtad...
  • Her Laca
    Hagyd a fenébe. Sírva röhögök amikor olvasom ezeket a hozzászólásokat ,és akkor már be is csurran a pisi amikor pont neked akarja valaki megmagyarázni a tutit:)
    Mondom kár a bötűért ,vagy nem tudja,vagy nem akarja megérteni a kollega. Mindkettő nehéz eset ,te meg nem vagy orvos.:)
  • Molnibalage
    Köszi és amen.
  • VO101Tom
    MM. A belikelt képen pontosan 600 bejegyzés van, amiben a hajtóműves részek 8x vannak benne, géppuskák is, a többi viszont egyedi. Hogy jön ki neked az a 30?? Ezért mondtam, hogy kb 300 fajta. De lehet, hogy 200. Qrvamindegy. Még így is többszöröse, mint amit a WT mindenestül tud. Az alkatrészeknek meg nem kell a hitboxokkal darabra megegyezni, sok olyan rész van, ami külön áll, de kollektíve kap hitboxot. Azt hittem te annyira képben vagy a 3D-vel, hogy ilyeneken ne akadj meg. Ez a szám egy átlagos vadászgépnél (egy hajtóművel) kb 700 bejegyzés (3D, hitbox-ok, hook-ok). És nem legendázok, tagja vagyok a TF-nek, a clod új patcheinek 3D-s munkáit én koordinálom, nagyrészt csinálom is, pontosan tudom, hogy miből áll az FM, a DM, és hova mennyi alkatrész kell. Ezzel én csak azt tudom párhuzamba állítani, amit a WT segédlet ír. Ha ez neked nem tetszik, mert épp kihúzza a talajt az eddigi hülyeségek alól amivel promózod itt a WT-t, akkor reklamálj náluk.

irobot. A DCS fájljaiba nem látunk bele, de az FM az ugyanolyan elvek alapján épül föl, mint a CloDnál és a BoSnál (ráadásul elég nagy a fejlesztők ide-oda áramlása köztük, lévén mindegyik stúdió Moszkvában van). Tekintve, hogy a kabinbelsők kidolgozása még a clodnál is részletesebb, több feature van benne, én csodálkoznék azon, ha egyszerűbb lenne akár az FM, akár a DM.

Molni. A 777 új játéka, az Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad a BoS. Rise of Flight motorra épül (digital nature engine), de a régi Il-2 nevét használja (megvették).

ps. Szombat estig nem leszek net közelben.
  • Lysandus
    Senki nem mondta, hogy nem tiszteli a wártündéreseket, akik szimulátor módban játszanak. Én is megértem, ha neked az nagy kihívást jelent. Nyilván van ilyen.

Egyszerűen arról van szó, hogy rajtad kívül senki nem mondja azt, hogy a WT=CloD. És ennek oka van.
  • Molnibalage
    Mi az a BoS?
  • sakkay
    A dcs jóval komolyabb, de a környezet(2.vh.) tekintetében sehol nincsenek. Van pár gép aztán egyelőre ennyi.
  • i robot
    Azt gondoltam hogy komoly szimulátor a Clod, de azt nem, hogy ennyire. A DCS is van ilyen szinten vagy inkább csak alulról súrolja?
  • Frenky
    Köszi! Akkor az jó az ATI kártyákkal üzemelő gépekhez is? Gondolom igen.... "Photoshop_Plugins_x64_8.55.0109.1800.exe" ezt szedtem le.
  • LeonSilver
    Csak az létezik, amit találtál és az tökéletesen megfelelő.